Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Na én pont ezért nem vettem/veszek 3pin-es ventiket, mert mikor próbálgattam én is akkor a 4pines csatlakozón ami az alaplapon van ott a 3pines venti maxon járt. Viszont fordított esetben a 4pines ventit tudtam a 3pines aljzaton állítani, persze ilyenkor ez csak fixen jár. Szóval azért hangos neked, mert max-on természetesen hallani ezeket is.
Még talán annyit lehet tenni, hogy a bios-ba át kell állítani a venti vezérlést feszültség alapúra és akkor a 4pines csatlakozón is állítható fixre a 3pines venti, de én ezt már nem próbáltam. Ha ez nem segít akkor kell egy elosztó a 3pines fan-ra. -
Archanon
őstag
válasz
benvolio
üzenetére
Axtu-ban megnéztem mi újság van. Level 1-re állítva a proci, és a chassis fan2 lemegy 800-850 RPM-re, egész csendesek, minimális zaj van. Viszont a Chassis fan1 akármit csinálok, végig maxon pörög, lvl 1-re állítva is. Gondoltam hátha rossz csatlakozóra dugtam...
Az alaplapomon 5 csatlakozó van ventilátorokra. Egy 4 pines, és egy 3 pines CPU csati, ugyanennyi Chassis csati, illetve 1 power 3 pines. A ventilátorok 3 pinesek...
Egyiket rácsatlakoztattam a 3 pines CPU csatira, ez van a bordán. Másik a 3 pines chassis-n van, ez is csendesen végzi a dolgát. Maradt egy db. 3 pines, a power csati. Ha erre dugom, akkor is maxon teker. Ha a másik 2 4pinesre dugom, szintén. Átalakítóval vajon lehetne szabályozni?
-
benvolio
őstag
válasz
LWhite
üzenetére
Nálam semmi probléma nem volt vele. Én is a BIOS-ba állítottam be az értékeket, de előtte ezzel kísérletezgettem ki, hogy melyik mennyin legyen.
(#17297) Archanon: szerintem ha 7-800rpm-re van állítva mindhárom, nemigazán kéne hangosnak lenni. Ha süvít, lehet valamelyiknek a levegő útjába van valami vagy a ház nem valami jó kiképzésű.
-
Archanon
őstag
válasz
benvolio
üzenetére
Persze, hogy van VGA, de annak különösképpen most, hogy passzív hűtése van, nulla hangja. A tápegység is roppant csendes. Ez a 3 házventi viszont semmivel sem jobb hangban, mint a korábbiak.
#Grózi: Alaplap, biosban lehet beállítani a fokozatokat... A hulla csendestől messze van sajnos.
-
LWhite
tag
válasz
benvolio
üzenetére
Hú, én azt fel nem raknám még egyszer, mert 1x tettem, utána a biosban semmilyen frekvencia értéket nem tudtam többet módosítani, mert mindent visszaállított windows betöltésekor az alapértelmezettre (ami az AXTU telepítésekor be volt állítva). Nem is segített csak a win újratelepítés, mert eltávolítással (de még cmos resettel is) minden beállítás és szabályzás megmaradt. Pedig én is pont a ventik szabályzása, ellenőrzése miatt tettem fel.(
-
benvolio
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Nézd meg az "ASRock Extreme Tuning Utility" programmal, hogy mennyit pörögnek a ventik a procin és a házon, illetve játszani is tudsz vele ha állítgatod, hogy mikor melyiktől lesz halkabb ha lejjebb veszed a fordulatukat. VGA van? Mert általában az lehet a leghangosabb, ha minden más elméletileg csendes.
-
Archanon
őstag
Én a zajt akartam leginkább csökkenteni, hőfokkal elvoltam, csak azt hittem abban is lesz valami változás. Átlag minden olyan 35-40 fok így alapon, és nincs nyári hőség...
"A procibordára a PW2 nem a legjobb választás" - akkor mi a legjobb választás? Fentebb azt írták jó lesz.
Lvettem level 3-ra a ventiket, de alig érezhető a hangkülönbség, még mindig süvít, mint egy klímaberendezés. De úgy tűnik hozzá kell szoknom, hiú ábránd volt a csendes(ebb) gép.

-
törölt tag
válasz
Malamute
üzenetére
ránézésre gyártási hibás a kábel
a venti csatiján a középső(ha 3lábas) vagy a kivágott oldallal szembe nézve a balról a 2. a citromsárga(12V), és a kivágott oldallal szembe nézve a jobb szélső a mínusz
a tápcsatin jól van rakva
ami a ventire megy az hány lábas 4 vagy 3?
az alaplapi csatlakozón a belső az csak egy ventire kellene hogy rá legyen kötve és a szélső minden venti csati 4. a kivágott résszel szembe a bal szélsőre kellene hogy legyen kötve
szerintem az lesz a gond, hogy a táp sárga 12V vezetéke nincs bekötve a venti csatikonitt jó látszik: [link]
fekete minusz - tápra belső
sárga plusz 12V - tápra a külső
zöld fordulatszám infó - lapra a belső(de jobb lenne ha csak egy vebticsatira menne)
kék fordulatszám vezérlés - lapra a szélső -
Grózi
Topikgazda
válasz
Archanon
üzenetére
A procibordára a PW2 nem a legjobb választás.Ahogy írod,kb. 80%-n hajtod a ventiket-persze hogy van hangja.elárulnád minek járatod alapon ilyen magas fordulaton?Szabályozd hőfok függvényében és csend lesz.
Ahogy írod szépen megmozgatják a levegőt,tehát azzal gond nincs.Milyenek a hőfokok hogy ennyire csökkenteni akarod? -
kisza25
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
a biosban lehet beállítani, egyébként hőmérséklettől szokott függni, 2 csatlakozó esetén az egyik a CPU a másik az alaplap hőmérsékletét szokta figyelembe venni és ugye a CPU melegebb szokott lenni, így értelem szerűen arra kötve ugyanolyan venti gyorsabban fog forogni
pl. nálam lvl1-re van állítva akkor a CPU a gyorsabb, mert az melegebb, de nálam hómérsékletet is lehet hozzárendelni, hogy mikortól kezdje emelni a fordulatot -
scope2007
addikt
-
Archanon
őstag
Betáraztam 3 bequiet! Pure Wings 2 ventilátort, 1 ment a procibordára, 1-1 pedig be, illetve kifújja a levegőt. Alaplapon a fokozatot level 7-re tettem (max az 9), a korábbi felálláshoz hasonlóan. Tapasztalatok:
Hangos. Valamit én csinálok rosszul, vagy olyan szinten megmozgatják ezek a ventik a levegőt, hogy ihajj, ám mégsem kapok jobb hőfokokat, bár ez lehet a háznak is a gondja. Igazából nem hinném, hogy a ventit hallom, sokkal inkább a szélzajt. Klímaberendezés... Ez normális? Csendes ventiket akartam, de egyelőre úgy érzem 9ezret fizettem azért, hogy az egyik venti ne legyen törött, a másik meg ne kerregjen.
-
-
kisza25
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
a 4 vezetékes a venti fordulatszáma alapján fogja vezérelni mindkettőt, ha nem egyformák akkor én a lassabbat raknám a 4 pinesre
én is pont ilyen kábelt használok 2db-ot, még cooling swif2-hőz adták
-
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hopp,akkor az AS2 nálad az összes Cha fan-t csak egyben hajlandó vezérelni.Próbáld meg leszedni az AS3-t,az már tudja külön.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Azzal is mennie kéne-valamit te rontasz el.
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
AiSuite 3-t töltsd le és tudod egyesével vezérelni.
-
Most jön a legjobb kérdésem!
Egyenként nem lehet vezérelni ezeket az alaplai kimeneteket (illetve az azon lévő ventiket)?
Mert amit most használok, ANUS saját szoftver csak csomagban tudja, együtt vezérelni a három kimenetet.
-
Akkor rádugom, köszönöm mindenkinek!

-
Henk
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az rpm szál hiányzik az egyik ágból, de így is kell lennie mert a lap nem tudná értelmezni ha mind a 2 ventitől menne neki fordulat jel. Főleg ha különböző ventik vannak az elosztóra kötve. De a pwm vezérlés is jól működik vele, mindkét ágán egyformán.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
feszültség csökkentéses vezérléshez elég két láb
azonos fesszel azonos típusú ventilátorok azonos fordulaton mennek(elvileg)
a harmadikon a venti a fordulatszám infót adja a lapnak ez alapján írja ki neked a fordulatszámot, a negyedik a fordulatszám vezérlésé de ahhoz olyan venti kell(na és persze olyan lap)
szóval a kábeled jó
gondolom csak az egyik venti fordulatszámát fogja látni a lapod, ha egyformát teszel rá akkor úgy is egyformán fognak menni -
-
Malamute
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Elvileg annak olyannak is kell lennie. Különben az alaplap megőrülne, nem tudná, hogy honnan szedje a fordulatot, vagy mit vezérlejen, vagy valami ilyesmi. Majd a jobban hozzáértők pontosítják.

-
-
-
Malamute
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
És ne vegyél ilyen kábelt.
(tudom, hogy 5 részes és neked 2-es kell, de akkor se vegyél ilyent) -
Grózi
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Persze,csak egyforma legyen a 2-mert csak akkor tökéletes a vezérlés.
-
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
a hátsó kifélére szavazok
vagy
alaplapi csati korlátozott terhelést bír, a manualban biztos írják mennyit, ha belefér talán de akkor az egyiknek csak a tápját tenném rá, azt ami a halkabb -
Grózi
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem mániám a szabályzás,én maradnék az Y kábelnél.
-
zsoltnyiri
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Oldalso befelet en nem ajanlanam, sokszor inkabb rontja a vga huteset mint segiti. Ha nagyon akarsz esetleg kifele legyen.
-
Sziasztok!
Négy házventi van a gépben, de az alaplapon ugye csak csatlakozó három hely. Két verziót látok:
1. Az egyik alaplapi csatlakozót megipszilonozom, így két venti lesz rákötve.
2. Az egyik ventit közvetlenül 12V-ra dugom, vagyis szabályozatlan lesz. Ebben az esetben melyiket érdemes szabályozatlanná tenni?
a) Első - befelé
b) Felső - kifelé
c) Oldalsó - befelé
d) Hátsó - kifeléKöszönöm!
-
demmer123
őstag
Raijintek Triton kompakt vízhűtésre melyik a jobb ventilátor?
Néztem akasa apache black + akasa viper 120mm ventilátorokat.
Melyik lenne a jobb?
Akasa apache halkabb jóval de viszont nem olyan erős a légszállítása.Akasa vipert ha pl 800fordulaton hajtanám akkor is erősebb lenne és halkabb mint az akasa apache jóval több fordulaton?Vagy jó lesz az akasa apache is?
És egy ilyenre rátudom kötni a 2 ventilátort és fogom tudni 4pines csatlakozóról szabályozni a 2-őt egyszerre ?
-
Darkness
aktív tag
igen, eleinte ilyenekkel szemeztem, most egy Lamptron FC5 van a gépbe, de nagyon zavar, hogy állandóan utána kell állítgatni a fordulatszámot, mikor bekapcsolom, a 3. 4. ventit, hogy szinkronba legyenek.
Ezért kérdeztem, hogy van olyan, ami automatikusan képes ezt vezérelni, ha bekapcsolom a 3. 4. ventit hozzá... -
Darkness
aktív tag
Üdv!
remélem jó helyre teszem fel kérdésemet, ami a következő:
keresek, olyan ventilátor szabályzót, ami min 4 ventit képes szabályozni, visszajelezve a fordulatszámot, de fixen tudom állítani (nem tekerő potis, mivel eddig azzal elég nehéz pontosan megadni) a kívánt fordulatszámot. azaz, ha azt állítom hogy 500, az 500 legyen, ha 960 akkor 960 legyen. külön előny, ha van hőmérséklet érzékelője.
remélem érthetően sikerült megfogalmazni, hogy milyen irányban keresgélek...
köszönöm...
-
siryeti
tag
Nagyon szépen köszönöm az alapos és kimerítő választ, állok is neki a rendelésnek!
Egyébként az én oroszom is megkopott már, de jelenteni meg közölni hogy senki sem hiányzik az osztályból, tehát a legfontosabb dolgok még mindíg mennek!

Mégegyszer köszönöm az ügybe fektetett időt és segítséget!

Ha valamiben megkavarodnék majd még zaklatok itt!
Jó hétvégét
-
Grózi
Topikgazda
válasz
siryeti
üzenetére
Hát oroszul csak részegen beszélek és most sajna józan vagyok...

Ahogy elnézem oldalra valahogy biztos tudod rögzíteni a Megaflow-t,azzal nem lesz gond.
Mivel a lapodon a cpu fan kivételével mind 3 pin-s aljzatok vannak így azt lenne célszerű-kivéve előre,mert a képek alapján elfér elöl a Thermalright TY-147A(120-s furat,de 140*152-s méret).
Én előre ezt tenném,hátra meg a szokott Nanoxia Deep silence vagy BeQuiet PureWings2.
Mivel a TY és a Nanoxia is csak varázslónál van-dobok linkeket.Kérheted postapontra a szállítást,úgy csak 990FT.
TY: [link]
Nanoxia: [link] -
siryeti
tag
Szia
Tehát Raidmax O2 : nincs , illetve én nem találtam gyártói linket hozzá, gondolom már ők is letagadják.

Találtam rövid leírást orosz oldalon hátha ez neked jelent valamit:Ez talán több képpel , illetve adattal :
A tápom FSP Raider 550W
Alaplap Asrock H97 Fatality Performance2db 120-as venti van még benne amire ugye javaslatot várok, kiszolgálták már az idejüket ők is.
Nagyon köszönöm ismét!

-
törölt tag
válasz
Malamute
üzenetére
a tápcsatlakozón a piros az 5voltos a citromsárga a 12voltos ág, a fekete a minusz
a ventik alapból a 12voltost használják, ezért át kell helyezni az 5voltos -ra, a minuszt lehet hogy felesleges áthelyezni, csak hogy esztétikailag is tökéletes legyen én át szoktamha ez magas, és inkább nem szeretnél hozzányúlni akkor vegyél átalakítót
így megtalálod a google keresővel: INLINE 4PIN - 5V, 12V
vagy folytó ellenállásos csatlakozót,
vagy fordulatszám szabályzót hozzá pl.: ZALMAN ZM-FM2 -
Malamute
tag
Nem lehet, hogy ha a kábelbe csak 2 db ventilátor van bedugva (azért vettem ezt a kábelt, mert alapból 4 venti van, de a 2 hátsó molexról megy mert a csávó adta hozzá az átalakítókat, és ezt nem tudtam előre) akkor az áramkör nem záródik a maradék 3 hely miatt, és ezért nem megy a vezérlés?
Illetve nem tudom, hogy ezen te mit akarnál átkötni, ha meg a táp csatlakozójára gondolsz, azt inkább nem piszkálom....
-
törölt tag
válasz
Malamute
üzenetére
ha a két vezetéket átteszed(amit már említettem) nulla kiadással megoldottad a problémádat
a fekete - , a cirtom +12V , a piros +5V
kis hornyok tartják az érintkezőt a helyén amit valami vékony dologgal be kell nyomni hogy kijöjjön, aztán mielőtt bedugod az új helyére majd hajtsd kijjebb -
Grózi
Topikgazda
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Az AiSuite3 fantuningja nagyon jó,nem hiába használom én is azt a bios helyett-pedig nálam a biosban is mindent tudsz állítani.
kisza25
Az Arcticnál biztos sokkal jobb lesz,de én továbbra is BQ-t választottam volna!
Pardise
Lödd le a Megaflow-t és a Lepa-t,tekerd fel külön a gyári ventiket és ha hangosnak találod akkor megéri cserélni.
Malamute
Ez is hulla halk,legalább is az 1000rpm-s:[link]
+ ha hangosnak találnád(nem hiszem) ott a 7V-s adapter. -
Pardise
senior tag
Hali srácok

Van egy CM Strom Stooper házam, amiben hátul van egy Lepa BOL, fent egy CM Megaflow, elöl meg a 2 piros ledes gyári venti. Azt lenne a kérdésem, hogy az utóbbi 2 ventit megéri lecserélni Lepa BOL-ra?
-
Malamute
tag
Szóval.... tud valaki olyan 12cm-es ventit mondani, ami max. fordulatszámon is halk?
(Tehát tápról mennének...) -
Henk
veterán
válasz
Malamute
üzenetére
Pedig ez lenne benne a lényeg, hogy a tápot megkapja a molex csatiról így nem terheli a lapot. A lapra csak a pwm jel és az rpm szál megy, ezért van 2 szál a 4 pines csatiban. Magyarul a molex csatiját a tápra kell kötni, a 4 pinest meg a lapra egy 4 pines csatira és így tudná a lap pwm-el vezérelni az összes rákötött ventit egyszerre.
-
Malamute
tag
Értelemszerűen az alaplapra is rádugtam, de nagyon jó eséllyel egy 4pines csatalkozónak 4 érintkezője van igaz? Mert ennek nincs
Hiába dugom rá az alaplapra ha csak 2 érintkező van nem? -
_Petya_
őstag
Sziasztok,
60x60x15-ös méretben milyen ventillátort ajánlanátok? Cél hogy minél halkabb legyen, egy Zyxel NSA-320 NAS-ba lenne, 3 pin-es csatlakozós lenne a legjobb, de ha nem, akkor azt megoldom

Köszi!
-
törölt tag
válasz
Malamute
üzenetére
tedd silent-re, vagy 600rpm-re, vagy a lapra nem csak a tápra kell dugni az új kábelt de előtte a tápcsatiját át kell dugni a belsőt a másik belsőre(fekete) és a külsőt(citromsárga) a másik szélre ami a piros helye, így majdnem fél sebességgel fog menni, ilyenkor többnyire mind halk lesz
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Malamute
üzenetére
Nem rossz az a lap ventivezérlés szempontjából. A többi laphoz képest jónak is mondható. Ellenben a fan expertről olvastam rossz tapasztalatokat annak idején, úgyhogy nem is erőltettem használatát. (lehet a Manualjába bele kéne kukkantani, hogy milyen BIOS beállítás a program feltétele; az "standard" opció nem feltétlen jó pl.)
Akartam mondani, hogy a BIOS beállításokkal rendesen lehet szabályozni minden típusú ventit. A Q-fan kontroll aktív legyen és a profil "manual". A fan speed low limit a (teljesítmény) riasztás alsó határát állítja esetleges venti meghibásodásnál.
A "chassis fan upper temperature" a felső hőmérsékleti határ, amikortól a %-ban
beállított teljesítménnyel működik (alatta: chassis fan Max. Duty Cycle) A
"chassis fan lower temperature" az alsó hőmérsékleti tartomány, ami alatt a %-ban megadott minimális
teljesítménnyel üzemel (alatta: chassis fan Min. Duty Cycle)
Jobban nem tudtam megfogalmazni, de kb így működik. -
Grózi
Topikgazda
válasz
siryeti
üzenetére
Lökj egy gyártói linket a házról és utánanézek a felfogatásnak.Gondolom a többi venti 120-s.3 vagy 4pin(pwm)-t ajánljak?
Malamute
Ahogy a kollega írta,rakd pwm-re és legegyszerübben a gyári Asus Fan Expert-l(AiSuite része,letölthető) tudod szabályozni proci hőfok függvényében. -
Malamute
tag
Nah, megjött ez a cucc. Egy kérdés: hogy a fenébe lehet állítani a ventilátorok fordulatszámát, mert most mindegyik 1500rpm-en megy, ami eléggé hangár szerű feelinget kölcsönöz a szobának.
Néztem a biosban a q-fan controlt, de nagyon nem vágom, hogy mi a fenét jelentenek azok a cuccok.... -
siryeti
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne, miszerint van egy Raidmax O2 házam nagy oldalsó ventilátorral, amiből a második darab úgy nézem most akarja megadni magát, igaz jópár évig bírta, így semmi harag

Milyen tipust ajánlanátok bele cserének?
Visszaolvasgatva Bitfenix típusok vannak ilyen 23cm-es méretben,(legalábbis úgy néztem ez a méret van benne), de olvastam róluk hideget meleget is:
Tudtok valami bevált darabot esetleg nem túl drágán?Előre is köszönöm a segítséget!

Szép napot nektek!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25
üzenetére
A Multiframe nagyon jó,de azt azért nem mondtam mert húzós árban.Viszont ha már 3 pin és ez az árkategória akkor a BQ tényleg hulla halk.Noiseblockerből ha a halkság a lényeg akkor BlackSilentFan XC1,ha a teljesítmény a fontos akkor az X2.[link]
Ha én választanék akkor vagy vennék egy normális házat amiben 120-s ventik vannak(
) vagy a Pure Wing2-bő vennék 80-s és 92-s méretben. -
kisza25
félisten
akkor ezeket ajánlanád:
Noiseblocker BlackSilent Pro ITR-PE-P 92mm
Noiseblocker BlackSilent Pro ITR-P-P 80mm? mondjuk ezekből 3db az már annyi, mint a házam volt
ezt néztem még: Noiseblocker Multiframe S ITR-M8-P 80mm, de ilyet nem találtam 92mm-esben
vagy te a simákról beszélsz: mint pl ez -
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25
üzenetére
Az a baj hogy 4pin 80 és 92 mm-ben fekete-fehérben nem sok minden van.Ha szóba jöhetne a 3 pin akkor a BeQuiet Pure Wings2 van mindkét méretben,vagy Noiseblocker BlackSilent-mindkettő nagyon jó.
4 pinben a Nanoxia Deep Silence PWM 92- 1400rpm is nagyon jó,de zöld-fekete.Mindkét méretből van a Xilence Red Wing is,de az piros-fekete és csak a 120-ssal van tapasztalatom(bár a 92mm-st is dícsérte hozzáértő).Szóval nem egyszerű. -
kisza25
félisten
Igazából pont az a baj az Arcticcal, hogy nem ragadt meg azon a szinten, hanem sokkal rosszabb minőséget gyárt, korábban minden ventije harisnyázott volt, teljesen más műanyagokat használt, olyan dolgokat csinált amit más gyártók nem (TC, PWM, PST), de a legutóbbi házam építésénél szembesültem vele, hogy mennyire gagyi lett le is szeretném cserélni mindhármat, fekete fehér színvilágot szerettem volna, de ilyen áron nem, most 500-at sem pörögnek így ok, de akkor is szereték valami jobb minőséget helyettük.
Lehetőleg 4pines kellene -
kisza25
félisten
-
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25
üzenetére
Ezek csak gyártói adatok-ha igazak is lennének,akkor jó is lenne.Az Arctic hangosabb és idővel még jobban az lesz.Ha nekem nem is hiszel keress rá Shellkreator tesztjére.
A Xilence se egy főnyeremény,de az árához képest nagyon jó.
Az 1800Ft-s árával érveltél,az tény hogy az adott árkategóriában nincs nagy választék viszont 3 K körül már nagyon jó ventik vannak.Én részemről inkább adok 3K-t egy nagyon jó ventiért mint 1,8K-t egy átlagon aluliért-de nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest