- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
do3om
addikt
válasz
Pardise #16895 üzenetére
Tegnap még az volt hogy feleslegbe van ezért adod el. (4e-ért)
Most meg hogy tegnap még rendeltél és ma megjött.Ez valami készletfelvásárlós biznisz aztán eladod jó áron?
Grózi
Én meg hülye vagy mi hogy tovább olvasom a szállítási feltételeket mint azt kéne aztán belekötök a fasza árba:
[link]
Bocs ha együtt nyomjátok a ventibizniszt én meg belepofázok. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Pardise #16826 üzenetére
De jó hogy a piros Lepa van nekik raktáron a kékre meg azt írják a visszaigazoló mélbe hogy a "beszerzés ideje ismeretlen"...
De még az is furcsa hogy az oldal szerint a DeepCool Gammaxx 200-as és a CM MegaFlow Blue ventiből is volt 1-1db raktáron. Erre a visszaigazolóba ezekre is már az volt írva hogy beszerzés alatt... Érdekes nekem ez a cég ebből a szempontból. Sose rendeltem innen de most igen. Mivel Lepa venti szinte csak náluk van.
Apropó Lepa. Ezt Magyarországon hol vehetem meg? [link]
-
Henk
veterán
válasz
Pardise #16751 üzenetére
Úgy tudom a pwr fan-on nem tud szabályozni a lap és fix 12V-ot ad, a másik csatin viszont igen. A cha fan-ra kösd így ha tud a lapod fesz alapján szabályozni akkor működni fog. A pwm szabályzás értelemszerűen nem lesz, de fesz alapján is ugyanolyan jó a szabályzás.
HollyBoni: de ez a Phanteks 14-es. Te nagy ventit akartál rá nem?
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Pardise #16716 üzenetére
A Bitfenix felejtős,nemrég tárgyaltuk.Az Enermax Apolish-ra többen panaszkodtak motorhang miatt.
tibike0078
PWR= Power Fan,nem tudod szabályozni
Balu972
Az a táblázat a gyártó által megadott(értsd:hazudott) értékeket összesíti,nem mért értékek.Én még olyan ventit nem láttam (mert nem létezik) amely 6dBa-n tud működni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest