- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #17358 üzenetére
mondjuk az a képen is látszik, hogy 9 vs 7 lapát az AC javára, ezért is tud több levegőt azonos fordulaton,
persze itt most a 80mm-es ventikről és a 92mm-esről van szó, lehet 120mm-en más a helyzet arról nem tudok nyilatkozni,
pedig mikor összeraktam hogy örültem, hogy idle végre hangtalan, de terhelve már sajnos nem az, vagy hagyjuk megfőni a gépet -
Zsolt!!
aktív tag
-
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25 #17354 üzenetére
Szerintem ezt ilyen formában inkább ne folytassuk,mert nem lesz jó vége...
Csendes ventit akartál és nem a teljesítmény volt a fontos.Írtam párat és azt is leírtam hogy a BeQuiet-t venném vagy új gépházat amibe 120-s venti megy.Noiseblockerből sem ezeket ajánlottam,te saját döntés alapján vetted a " 4 pin-s megfelelőjét"-szerinted.Utána is írtam,hogy ezzel nincs tapasztalatom.
És láttam egypár Ac ventit hidd el-jóval többet mint te.
Ez egy fórum ahol próbálunk a tapasztalatainkkal segíteni a másiknak,de a hang kérdés például erősen szubjektív.Részemről ennyi,sajnálom hogy nem jött be-de ha lehet maradjunk kulturált mederben. -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
kisza25 #17350 üzenetére
Hat ez szivas.Ha eddig load hangtalan volt!!?akkor miert csereltel? V inkabb halkabb?Amugy bf4 kozben a gepet hallgatod? Na jo nem kotekedek
nyilvan ha az ember rafordit egy osszeget el is var vmit.
En most a plussz ventikkel loadban nyertem sokkal halkabban el tudom erni ugyanazt a hofokot.
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #17348 üzenetére
hol is kezdjem, idle hangtalanok a ventik, eddig frankó, de nem tudják hangtalanul lehűteni a rendszert, pedig pedig eddig load is hangtalan volt, csak idle volt egy kis zavaró motorzaj az AC F80mm+F92mm PWM PST ventikkel,
tehát idle kicsit jobb lett, load rosszabbnem jó ár/értékben az NB az már biztos, AC-ből 3db annyi, mint ebből egy
nos itt futtattam egy tesztet úgy, hogy a CPU-n nem volt venti csak elöl a 200mm és hátul 2db 80mm AC PWM PST 400rpm alatt
ez pedig a mostani NB 80mm és 92mm, 4 percnél megállítottam a tesztet ne főljön meg a proci, ja és itt a CPU-n van a 92mm-es -
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #17311 üzenetére
na ma jöttek meg a ventik, este összedobom és mondok véleményt, a kiszerelésről annyit, hogy egy gumi keretet adtak minden ventihez+ gumi alátéteket is, olyan csavarkialakítás van , hogy kézzel lehet szerelni, nem kell hozzá csavarhúzó, mindegyikhez 2db harisnyázott vezeték, egy rövid és egy hosszú+ matrica a ház elejére
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
válasz
kisza25 #17313 üzenetére
Gáz? Hát most mit tudok tenni, no. Procin jó a paszta, azt csak nem rontanám el, és időnként frissítem, de sosem volt emiatt rosszabb vagy jobb hőfok. i5-2500, de 3,8 GHz-n pörög néhány napja. Igaz, így se melegebb, mint egyébként. Kaki a ház vagy nem tudom... Más problémát nem tudok elképzelni.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25 #17207 üzenetére
A Multiframe nagyon jó,de azt azért nem mondtam mert húzós árban.Viszont ha már 3 pin és ez az árkategória akkor a BQ tényleg hulla halk.Noiseblockerből ha a halkság a lényeg akkor BlackSilentFan XC1,ha a teljesítmény a fontos akkor az X2.[link]
Ha én választanék akkor vagy vennék egy normális házat amiben 120-s ventik vannak() vagy a Pure Wing2-bő vennék 80-s és 92-s méretben.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25 #17205 üzenetére
Az a baj hogy 4pin 80 és 92 mm-ben fekete-fehérben nem sok minden van.Ha szóba jöhetne a 3 pin akkor a BeQuiet Pure Wings2 van mindkét méretben,vagy Noiseblocker BlackSilent-mindkettő nagyon jó.
4 pinben a Nanoxia Deep Silence PWM 92- 1400rpm is nagyon jó,de zöld-fekete.Mindkét méretből van a Xilence Red Wing is,de az piros-fekete és csak a 120-ssal van tapasztalatom(bár a 92mm-st is dícsérte hozzáértő).Szóval nem egyszerű. -
Grózi
Topikgazda
válasz
kisza25 #17200 üzenetére
Ezek csak gyártói adatok-ha igazak is lennének,akkor jó is lenne.Az Arctic hangosabb és idővel még jobban az lesz.Ha nekem nem is hiszel keress rá Shellkreator tesztjére.
A Xilence se egy főnyeremény,de az árához képest nagyon jó.
Az 1800Ft-s árával érveltél,az tény hogy az adott árkategóriában nincs nagy választék viszont 3 K körül már nagyon jó ventik vannak.Én részemről inkább adok 3K-t egy nagyon jó ventiért mint 1,8K-t egy átlagon aluliért-de nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest