- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Archanon #17299 üzenetére
Na ugye hogy a szabályzással van gond-800-50-en csendes kell hogy legyen.Pwr csatiról nem tudsz szabályozni és 4pinről se tud az alaplapod a jelek szerint(ha biosban tudod állítani,akkor állítsd át feszültség alapú szabályzásra).Ha nem megy akkor elosztókábelt kell venned.
benvolio
Az én lapom a 4pins aljzatokon is szabályozza a 3pins venti ha pwm-ről átállítom feszültségalapúra(egész pontosan automatán átáll ha 3pins ventit teszek rá) -
benvolio
őstag
válasz
Archanon #17299 üzenetére
Na én pont ezért nem vettem/veszek 3pin-es ventiket, mert mikor próbálgattam én is akkor a 4pines csatlakozón ami az alaplapon van ott a 3pines venti maxon járt. Viszont fordított esetben a 4pines ventit tudtam a 3pines aljzaton állítani, persze ilyenkor ez csak fixen jár. Szóval azért hangos neked, mert max-on természetesen hallani ezeket is.
Még talán annyit lehet tenni, hogy a bios-ba át kell állítani a venti vezérlést feszültség alapúra és akkor a 4pines csatlakozón is állítható fixre a 3pines venti, de én ezt már nem próbáltam. Ha ez nem segít akkor kell egy elosztó a 3pines fan-ra. -
benvolio
őstag
válasz
Archanon #17293 üzenetére
Nézd meg az "ASRock Extreme Tuning Utility" programmal, hogy mennyit pörögnek a ventik a procin és a házon, illetve játszani is tudsz vele ha állítgatod, hogy mikor melyiktől lesz halkabb ha lejjebb veszed a fordulatukat. VGA van? Mert általában az lehet a leghangosabb, ha minden más elméletileg csendes.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Archanon #17285 üzenetére
A procibordára a PW2 nem a legjobb választás.Ahogy írod,kb. 80%-n hajtod a ventiket-persze hogy van hangja.elárulnád minek járatod alapon ilyen magas fordulaton?Szabályozd hőfok függvényében és csend lesz.
Ahogy írod szépen megmozgatják a levegőt,tehát azzal gond nincs.Milyenek a hőfokok hogy ennyire csökkenteni akarod? -
Grózi
Topikgazda
válasz
Archanon #17156 üzenetére
Az Arctic-t felejtsd el,ha jót akarsz.BQ PW2,Nanoxia Deep Silence jó választás-esetleg ha elfér és lehet 4 pin akkor Ty-147.
ToniSoprano
Az Imperiumban maximum nagy levegőt szabad venni mielőtt gyorsan kimész...
Az a táp elég szutyok,de alapba nem szabadna maximumon mennie ha nincs terhelve-ez bizony garanciális gond.Annak a csoda eladónak meg aki ilyet mert mondani,hogy takard le kartonlappal foglalkozást kéne váltani!
Ja és engedelmeddel belinkelném a hozzászólást a tápos topicba-ha nem gond. -
bombibmw
veterán
válasz
Archanon #9690 üzenetére
PWM:állítható fordulat
Nem PWM:nem állítható,fix fordulatú
Biztos van olcsóbb,de mivel hosszútávra veszed és minőségi darabot akarsz,ami halk és jó a levegőszállítása,így hozzáteszel még egy kis zsetont az elképzelt árhoz.
Vagy nem.
Ezt neked kell eldönteni természetesen.
De ott az a teszt feljebb,esetleg segíthet valamit.
Ott is konkrétan a coolink van 1.helyen,az a nem PWM-es változat. -
Archanon
őstag
válasz
Archanon #7473 üzenetére
A ház előlapi problémám megoldódott, megtaláltam a lepattintó pöcköket.
Hiába, ez van, ha totál gépanalfabéta vagyok... A tápegység ventilátorát sikerült beolajozni, mivel a matrica eltávolításával rögtön hozzáfértem a.. csapágyhoz? Ahhoz, amit be kellett olajozni.
A másik kettőt csak letakarítottam, de nem voltak olyan ultramocskos, lerakodott, rákeményedett homokrétegesek a lapátok, hogy zörgést okozzanak (szerintem). Egy belső takarítást és olajozást igényelnének, de képtelen vagyok hozzájuk férni. Szerintetek szét lehet egyáltalán őket szedni, vagy arra játszott a gigabyte, hogy mindenképp újat vegyek?
(Amikre sajnos nem nagyon lenne pénz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged