- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz
zsoltnyiri #17327 üzenetére
Üdv :
Én használom ezt a példányt a ház seggébe, érzetre hozza a Noctua érzést, viszont lenne de de és de ....
Még pedig, sajnos van egy hangos tápom, aminek ma érkezik hozzám az utódja, egy Akasa Piranha társaságábaHolnapra tervezem a cseréket, akkor megpörgetem a rendszert és tudok majd róla nyilatkozni pár szót. Tecsőn van fent róla teszt, 7von elkezd hangosodni ..... Nekem a cél az volt, hogy kell egy 14es hátulra, amit nagyon lelehet tekerni, most olyan 300-400 között megy, érzetre olyan mint a 12es flx elől 600 körül. De szerintem ezeket az értékeket , hozzák az itteni ajánlottak bármelyike ..... Az ára miatt nem biztos, ha most kellene, akkor ezt venném
-
HollyBoni
veterán
válasz
zsoltnyiri #16654 üzenetére
Azok milyen fordulaton mennek?
Szerk.: Ott már gondolom van szélzaj meg lehet motor is morgósabb tud lenni mivel kétszer annyi áramot vesz fel, de majd írj róla.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16582 üzenetére
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16566 üzenetére
Az a 0.38 statikus nyomás különbség az semmi.Speedfan-t egyszer kell beállítani,ugyanaddig tart mint a pwm-s ventit beszabályozni.De te tudod.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16564 üzenetére
Ha mindenképp 4 pin kell akkor ok.Ha nem akkor 2600-ért a Pure Wings 2 gyakorlatilag ugyanazt tudja!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16550 üzenetére
Korábban már kitárgyaltuk.A Pure Wings 2 itt is jól szerepelt.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16537 üzenetére
Az Akasa Apache leszabályozva jó házhűtésre is-elég csendes darab.Van mindkét méretben.140 mm pwmben
szintén szóba jöhet és ajánlom még a Ty-147-t ha elfér.3 pinben jó a Nanoxia Deep Silence és a Pure Wings 2 is mindkét méretben.
Nálam 120m 4 pinben továbbra is a Bol.Quiet vezet-saját gépemben is 5db van.A Fan expert-el ki is tudom kapcsolni akár,de 1200-1300-ig szinte hangja sincs. -
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16535 üzenetére
-
Grózi
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #16203 üzenetére
Az általad nézett ventik közül a Pure Wings 2-t és a Lepa-t ajánlom és a Swift se rossz..A házban oldalra és alulra nem tennék ventit.2 elöl befújóra,1-1hátul és felül kifújóra.A pwr fan nem jó,nem tudod szabályozni.Én a 4 pin-s cha fan-ra tennék egy Y kábelel 2 Swift-t vagy Lepa-t(lényeg hogy egyforma legyen,jó a Swift is ha nem akarsz led-st+akkor csak mégegy Swift-t kell venned)-ezek mennének elölre.A 3 pin-s cha fan-ra pedig szintén Y elosztóval tennék 2db Pure Wings 2-t ami hátul és felül lenne.Itt Ph-n is kapsz Y kábelt 3 és 4 pinben is,de boltban is van.(5-700Ft/db,harisnyázottban 1300-1800FT/DB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest