- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
válasz
Littoral #20779 üzenetére
Így ezzel a választással tulajdonképpen 65%-os veszteséged lesz. Ebben az esetben legalább 5 szinttel kellene nagyobbnak lennie a védőd Védekezésének, mint a középpályás játékszervezésének, hogy egy hajszállal többet nyerj mint amennyit vesztesz. Nem lehetetlen, mert a játékszervezés jóval drágább skill a védekezésnél, szóval elviekben lehet annyival erősebb a védőd.
Nekem már az agyam berohad a sok agyalástól... Minden szezonban egy nehéz meccsel kezdek, most például egy olyan csapat, akivel még sosem játszottam, úgyhogy nem tudok semmit. HO szerint legjobb esetben 21% eséllyel nyerek, ő pedig 42%-os eséllyel. Tapasztalatból a kb 60-40-es birtoklással CA-val hoznom kéne, mert a támadásom és védekezésem is erősebb, igaz csak hajszállal. És most itt ez az emberfogás, ez is új, megőrülök..
-
Gyárfás
tag
válasz
Littoral #20776 üzenetére
Nézd mit találtam:
(Nem kevés keresgélés árán.)
Sokat nem mond, de végülis van odarajzolva egy valami képlet, egy kicsit egyértelműsíti, hogy mi számít közelnek és távolnak, továbbá lejön belőle, hogy gyakorlatilag csak védő lehet emberfogó, még ha középpályásként kell is játszatni hogy középpályást fogjon.Az a fontos részlet viszont hiányzik belőle, hogy az emberfogó nem járul hozzá a csapat taktikájához, tehát nálam pl. 4-4-2 lesz a kövi meccsemen és ca-val megyek, de így csak 3 játékossal számolódik a taktika szintje, hacsak nem hiúsul meg valami okból kifolyólag az emberfogás...
-
Gyárfás
tag
válasz
Littoral #20774 üzenetére
Először is üdv!
Másodszor, nem hiszed el öregem de éppen most ötlött fel bennem és éppen most ezt szerettem volna kérdezni én is
Úgy néz ki, hogy az ellenfelem IV-ből esett vissza hozzánk 4-5-1 -et fog játszani én kontrázok 4-4-2 -vel idegenben. A középpályát rendeztem, MOTS-al 57-43 labdabirtoklás, de majdnem az enyémhez mérhető védelme van és majdnem az enyémhez mérhető támadóereje. Az a baj, hogy ez a majdnem nagyon csekély, pedig a középpálya rovására a támadás/védelem érezhetően jobb kéne legyen... Ha lefognám az egyszál csatárát, akinek amúgy is kiemelkedő az egyéni teljesítménye a többi csapattaghoz képest (legjobb játékosuk 10,5 csillaggal)...
-
zsolli
addikt
válasz
Littoral #20547 üzenetére
Én majd 4 éve játszom még "csak", de a tulajváltást, majd visszaállást megéltem. Nem nagyon akartam támogató lenni én se, de amikor beindult az Ifiligaproject (edzésnyerő ifibajnokságok), én lettem az admin. Akkor még nem támogatóként csak nyílt bajnokságot lehetett létrehozni, aminek ugye megvan az a veszélye, hogy az összeállt brigádból lemarad valaki egy külsős becsatlakozása miatt. Akkor támogató lettem, hogy zárt ligát tudjak nyitni.
Persze azóta állítólag a nem támogatók is tudnak zárt ligát létrehozni. Na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest