- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #20650 üzenetére
Nekem sajna (még) nincs TDF-em (technikás védekező csatár) de a nagyok jellemzően azt használják. Játékszervezés és átadás a legfontosabb képessége, ezáltal nagyon durva szélső támadásokat produkál (főleg ha vannak ott brutál szélsők is). Aztán ha még gólszerzése is van, az még jobb. Nem csak pl. középső támadóértékelés miatt, hanem SE befejezésnél.
Pl. Gyors szélső igen sűrűn kap Gyors + passz SE-t, ahol számít a passzt kapó (tehát befejező) játékos gólszerzése is. Pl. szöglet + fejes SE-nél nem számít a gsz, de a Gyors + passznál igen. Ennél a befejező szélső vagy csatár lehet. Ugye a szélsőknek jellemzően nem nagyon van gólszerzése (extrém esetek lehetnek, vagy pl. edzésnél), így ha csatár kapja, akkor legyen már gól belőle. De ha a TDF-nek sincs, akkor nem nagyon lesz gól. Jó TDF (magas jsz+passz) akár 1 mrd körüli áron is elkelhet, de ha még magas a gsz-e is, huhh, akkor a határ a csillagos ég.
-
corm
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #3875 üzenetére
Ha annyit nem is, de azért érzékelni fogod a különbséget. Racionalizálva a dolgokat: Minden 10 támadásból 1 pontrúgás, amit ha balfék végez el, nem is írja ki a meccsmotor átlalában, ha hozzáértő, akkor meg könnyen gól lehet belőle. Ezen kívül van ugye event tizenegyes is, amit szintén be kell lőni, és ha nincs kivel, akkor az hátrány.
-
válasz
R3ĐßuŁŁ #3691 üzenetére
Oké NEKED elhiszem.
Szóval mindenki hülye és kihagy ekkora üzleteket, amikre aztán te lecsapsz.
Akkor csak azt nem értem, hogy kinek fogod 2,5 x árért eladni, ha ennyiért vesztegetik őket.....
De részemről lezártnak tekintem a vitát, és őszintén kívánom, hogy sikeres legyen az üzleted! -
válasz
R3ĐßuŁŁ #3681 üzenetére
Mester!
Mások okítása helyett jó lenne ha figyelmesen olvasnál!
Én azt írtam, hogy ''Ha magadnak vásároltad és záros határidőn belül nem veszít a játékszervezéséből, akkor a csapatodat segíteni bőven megérte. ''
Nekem nem kell magyaráznod egy tapasztalt játékos előnyeit......
Az eladásával kapcsolatos kételyek pedig csupán azért fogalmazódtak meg bennem, mert én (persze lehet, hogy rosszul csinálom) biztos nem veszek hasonló korú játékost. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ #3682 üzenetére
''Legalább te értessz a hthez'' Nem hangzik túl öszintén.
Ha megnézi az ember a piacot, akkor nagyszerű játékszervezésű középpályások vannak ennyi pénzért, világklasszis meg pár fokkal jobb.
Amúgy tényleg 100 000 fölött vannak jóval ezek a játékosok, mert én is szétnéztem. -
Lest4t
aktív tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #3148 üzenetére
Nekem nincsenek még ilyen kapusaim
csak tervezem hogy veszek, csak nem tudom mit tegyek... Most vegyek 17 éves kapust olcsóbban , vagy szezon elején drágábban.
Mit ajánlotok?
Nekem a tervem egyébként, hogy most kikapok osztályozón, majd lehúzok még 2 szezont 6. ban, majd atom jól felszerelkezve fel 5 be. Bár ha jól haladok lehet, hogy csak egy szezonig maradok 6-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest