- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Akkumulátor kinek mennyit bír??
Gondolkozom,hogy lecseréljem-e a Garmin Fenix 7x sapphire-t,de lehet sajnálnám az akku miatt...Viszont nagyon tetszik az ultra 🤣🤣
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Laraxior #194 üzenetére
Semennyire, utólag is szinkronizál. De nem érzem hogy szopná, nekem a telefonnal folyamatosan össze van kötve.
Ez mostani eredmény, csütörtök este volt töltőn, lte off, bt telefonkapcsolat végig on, energiatakarék ON amikor nincs edzés de health funkciókra kikapcsoltam az energiatakarékosságot igy azok végig működtek, 3 éjszaka és alvás full alvasfigyeléssel, kb 2 óra kerékpározás gps-el full mérve energuatakarék off. -
Laraxior
titán
Mennyire kell a folyamatos bluetooth kapcsolat az oranak? Szamol anelkul is nem? Max csak utana szinkronizal a health-el? Az ora akkuja szuper, de a telefont szopja, mint az allat
-
Csocsesz75
őstag
válasz
BusinessGuy #192 üzenetére
Edzés alatt nincs vele gond.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #191 üzenetére
* most végignéztem az elmúlt pár napot, benne a kerékpározást. Nem volt sehol kihagyás, igaz 10 percenként mér ha nem edzés van, mert minek mérjen folyamatosan.... Edzés alatt mikor folyamatos nem látok kihagyást. De jövőhéten adok neki.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Csocsesz75 #189 üzenetére
Sűrűn leáll? Annak nem kell mindig villogni elméletileg....
-
Csocsesz75
őstag
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #188 üzenetére
Healthben is vissza lehet nézni. Itt 4 blokk (12 perc) maradt mérés nélkül. Hirtelen pulzusváltásnál, intezívebb mozgásnál van általában, de kaptam rajt már nyugalomban, ülés közben is. Így hogy vegyem komolyan a pulzus riasztást ? Óra hátulján a zöld villogó is sűrűn leáll, Xiaomiknál szintén nincs ilyen.
Egyébként másban egyenlőre aszaf.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #183 üzenetére
Fényérzékelő kicsit hülye helyen van (25 perces indexnél), ha azon a helyen használja az ember a digitális lünettát, márpedig én általában azon a részen scrollozom és ha kicsit tovább hagyom rajt az ujjam akkor sötétebb lesz a képernyő.
-
crane75
senior tag
válasz
BusinessGuy #181 üzenetére
Köszi szépen
-
válasz
Csocsesz75 #183 üzenetére
Na ilyen hibáról még nem hallottam, hogy villog, de nem tud mérni. Nincs tetoválásod az óra alatt?
-
Csocsesz75
őstag
válasz
szilasz007 #182 üzenetére
Folyamatos pulzusmérésnél nagyon sokszor csak villog de nem tud mérni. Ez ugyanolyan mint a 4, 5, 6-os széria, azóta nem tudják kijavítani.
Néha darabos lesz a lapozás, olyan mintha visszaváltana 30 HZ-re.
-
szilasz007
aktív tag
Meg kell mondanom ez az Ultra szoftveresen erősen hagy maga után kívánnivalót:
Ma kimentem nővéremmel sétálni. Mondom Bixbynek, indíts sétát. Megtörtént. Eddig pipa.
5 perc után újraindult az óra magától. Mondom nice, ez volt a legelső edzésnél is. Azóta azért volt 2-3 ami gond nélkül megesett.No újraindítás után nyomom az új csoda gombot, amire a "My Exercises" van beállítva. Azon kívül, hogy lenullázódnak a health statok az óralapon és 3-at rezzen az óra, nem történik semmi. Ha a Health appot elindítom valamilyen módon, akkor utána gombnyomásra azt a nézetét nyitja meg, amelyiket utoljára néztem, majd 3-at rezzen.
Nem hozza be a listát. Ez csak a Health-nél van így.Fogtam letöröltem a Health-et, majd újraraktam, megjavúlt.
Maga az óra tetszik, pontos, jobb, de szoftveresen hagy maga után kívánnivalót.
Ez így lett egy keretes poszt
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Fém szíj kapható a 7 Ultrán oz?
-
BusinessGuy
őstag
Pár nap használat után egész elgédett vagyok. Igaz trükközök kicsit az akkiskimélő móddal, és éjjel / nappal amikor épp nincs kerékpározás vagy egyéb akkor akksikimélő módban megy az óra, a health és tracking funkciók bekapcsolva hagyásával.
24 óra alatt az óra 28% akksit evett igy, úgy hogy ebben van egy éjszakai alvás alvásfigyelve, és közel 60 perc kerekezés - itt akkukimélés off és full gps és kerékpáros tracking-el végig. 3 nap igy szépen hozható úgy néz ki, és kb az AOD ami hiányzik illetve a kézelemlésre bekapcsolás. Az óra az üzeneteket egyebeket ugyan úgy jelzi az akksikimélés mellett és a health tracking is megy végig - ez akár ki is kapcsolható úgy nyilván tovább növelhető az akkuidő csak akkor ugye minek az óra...
Egy kicsit jobban testreszabható akkukimélő mód jól jönne, az óra igazából azzal már sokat nyert hogy visszavesz a teljesitményéből - amit nem érzek -, a kézemelős bekapcsolást betehetnék még a ki-be kapcsolható opciók közé mint a health és tracking funkciókat.
Szóval eddig korrekt és ez még javulhat is ha belaktam az órát illetve frissitésekkel.
A GPS és tracking egész pontosnak tünik, és baromi gyors, amikor a Huawei még várat hogy müholdat találjon a kerékpáros trackinghez a samsung kb 1mp alatt már várja hogy inditsam az edzést. A sebességeket a kerékpárra rakott órámmal összevetve precizebben érzékelte a samsung, gyorsabban érzékelve a sebességváltozásokat is illetve a megállókat. Az útvonalat egyformán tökjéletesen lekövették. A pulzusnál az átlag kb azonos lett, a maximumoknál vannak eltérések akár 20-30 is, ezt még lecsekkolom abszolút nem figyeltem menet közben hogy tényleg annyira meghúztam-e mint amennyire a Samsung (nála vannak 20-30-al magasabb maximális értékek) mondja..... -
e.vid
senior tag
Gondoltam teszek az Ultrára kijelzővédő üveget, noha az SGW4 Classic sem lett durván karcos az évek alatt. Vettem HOFI üveget [kép] , [kép] ... amit nem tettem végül fel. Részemről ez a HOFI nem ajánlott, ha sikerülne is pontosan középre illeszteni, akkor is elég nagy rés maradna mellette. [kép] , [kép] , [kép] ez így elég rondán néz ki.
-
Csocsesz75
őstag
Bond or Hunt ? Kinek melyik ?
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #170 üzenetére
" Aktivan használtam az összes órámat túrázások, kerékpározás, 0-24-be rajtam. "
Viszont amikor mindehez még hozzájön, hogy az ember nem irodában hanem mondjuk építőiparban dolgozik akkor azért nem árt egy szolid külön védelem. -
Kami11
őstag
válasz
Azért túlzásokba nem kell esni,
de van olyan irodai dolgozó nő ismerősöm, aki a watch 4-ét odaütötte az asztal széléhez és berepedt a kijelző. Az én w4c-m meg már odakoppant szinte mindenhez, de semmi baja.
Mint írtam, az ultrára nem tennék, de a simára már lehet hogy felaplikálnék valamit, mert legörbülne a szám, ha odakoccanva valamihez engem is repedt kijelző fogadna.
Szerintem nem kell azt annyira "fikázni" ha valaki félti az értékeit. -
Tybike81
őstag
válasz
Egy szóval se mondtam, hogy ebben fogom hordani. 500 Ft-ot megért úgy, hogy ebben az árba még üveg is volt hozzá. Egy próba volt, nekem se tetszik nagyon max a fekete tokkal, amúgy élőben jobban néz ki. Az ultra is fura volt a képeken, élőben meg brutálisan jól néz ki
-
BusinessGuy
őstag
Ott is durván csúfit az egészen, ezzel az erővel minden ékszerre és egyébre tegyetek tokokat....
Egy telefon aminél ott az esély hogy kiütik kiesik a kezedből oké. De egy óra... Persze odaütheted vagy eleshetsz... Aktivan használtam az összes órámat túrázások, kerékpározás, 0-24-be rajtam. A 2 éves Huawei makulátlan karcmentes, semmit nem tettem rá. Elötte a Samu Watchom igaz kapott egy üveget a kijelzőjére de ennyi, karcmentesen ment el kb 2 év használat után. Persze történhet baj de ha ettől megy a para inkább biztositás mintsem az óra efféle védelme.... Ti egy rolexet is tokba téve hordanátok...? Jeggyürü tok? -
Kami11
őstag
válasz
BusinessGuy #168 üzenetére
Az ultrára szerintem is felesleges, mert ott megvédi a keret az üveget a koccanásoktól, de egy sima 7-re azért már elgondolkodtató egy tok, mert ott az üveg védtelen.
Ez pl. nem tűnik rossznak. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Tybike81 #167 üzenetére
Tok...Egy órára???... Borzalmasan rombolja az összképét batár és rusnya lett tőle az egész óra...A szij "becsatlakozó" része igy kifejezetten mókásan fest.. Inkább kötnék rá biztositást havi pár ezresért ha ennyire féltem de ezt nem müvelném vele...Persze izlések és pofonok....
-
Tybike81
őstag
Na ilyenek a tokok....
-
válasz
Csocsesz75 #154 üzenetére
Nem, egy csomó nem kompatibilis. Az oka, hogy ezen a legújabb android van, és az óralapokat update-elni kéne hozzá a fejlesztőnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem működnének hibátlanul, de a fejlesztőnek be kéne jelölnie az új android verziót is a kompatibilitáshoz.
-
PeteePeti
őstag
válasz
szilasz007 #157 üzenetére
Na ma is tanultam valamit akkor!
-
PeteePeti
őstag
válasz
szilasz007 #149 üzenetére
"A cseresznye az volt, hogy egyszer tolt egy resetet úgy egy jó óra után."
Ez pontosan mit jelent? Igazából az érdekel, hogy a "cseresznye" mit jelent ebben a mondatban?
-
lge73x
tag
válasz
TODI1111 #142 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat, nem értem lte verzió miért fogyaszt ilyen horrorisztikusan sokat gyakorlatilag 12 óra alatt 62% ot merült (minden csak gyári app, csak BT kapcsolat be) , még egy próbálkozás eltávolítom a mobil csomagot, aztán hogyha maradt ugyanez a katasztrófális idő, megy vissza!!!
-
Csocsesz75
őstag
Eddigi Play áruházas óralapjaitok maradéktalanul működnek Ultrán ?
-
szilasz007
aktív tag
Oh igen. Alvás követés. Volt benne kettő szakasz mindenféle adat nélkül.
Erőnléti edzésen meg járt a GPS...
Kis furcsaságok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest