- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Meg kell mondanom ez az Ultra szoftveresen erősen hagy maga után kívánnivalót:
Ma kimentem nővéremmel sétálni. Mondom Bixbynek, indíts sétát. Megtörtént. Eddig pipa.
5 perc után újraindult az óra magától. Mondom nice, ez volt a legelső edzésnél is. Azóta azért volt 2-3 ami gond nélkül megesett.No újraindítás után nyomom az új csoda gombot, amire a "My Exercises" van beállítva. Azon kívül, hogy lenullázódnak a health statok az óralapon és 3-at rezzen az óra, nem történik semmi. Ha a Health appot elindítom valamilyen módon, akkor utána gombnyomásra azt a nézetét nyitja meg, amelyiket utoljára néztem, majd 3-at rezzen.
Nem hozza be a listát. Ez csak a Health-nél van így.Fogtam letöröltem a Health-et, majd újraraktam, megjavúlt.
Maga az óra tetszik, pontos, jobb, de szoftveresen hagy maga után kívánnivalót.
Ez így lett egy keretes poszt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged