- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Csocsesz75 #304 üzenetére
Nem tudom miért, ahogy irtam nálam semmi baja. Hibátlanul teszi a dolgát. Amióta irtad néztem azóta végig folyamatosan mér,sosem volt kihagyás csak amikor az órát leveszem...
kbadam83: Az órának semmi baja vagy hibás darabot fotál ki vagy simán rosszul hordod, vagy passz. A csuklócsont dolgot eleve az első inditásnál aki végigcsinálja és végignézi az óra első inditós instrukcióit világosan leirja és mutatja is hogy egy ujjnyival a csuklócsont felett.... Ezt külön méréseknél legyen az pulztus vagy vérnyomás szintén mutatja is.....A csonton hordást eleve nem is értem, kényelmetlen,fogja a csukód és még a szijjat sem tudod rendesen meghúzni. Úgy a Huawei GT3 Pro sem mért rendesen, edzések alatt ha lötyögött az óra eldobta azonnal a méréseket....
-
hard74
senior tag
válasz
Csocsesz75 #237 üzenetére
Nálam akkor nem mér folyamatosan az óra, igaz 6 classic, amikor vizes, izzadt az óra alatt a karom. Ugyanígy volt a 4 classicnál is. Zuhanyzás közben ha rajtam van szintén nem mér.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Csocsesz75 #253 üzenetére
Nincs ennek az ég világon semmi baja végig mért az elmúlt órákban, hirtelen mozgást is, intervallt is, mindent. A hiba nálad van. Vicces is lenne ha ugyan az a probléma lenne miközben az érzékelőt megváltoztatták (emiatt nincs QI Charging) es ugyan úgy szarakodna....
Ez hibátlanul teszi a dolgát folyamatos méréssel is. -
BusinessGuy
őstag
válasz
3 egymást követő órát néztem és hazáig nézni is fogom de sehol sincs kimaradás. Hibátlan.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Hol vagy hogy állítod be hogy ilyen sűrűn mutassa a pulzust a diagrammon?
Átraktam folyamatos mérésre hogy megnézzem de nálamteljesen máshogy nez ki a heart appban az egész, óras bontásban van...
....Szerk.:
Megvan. Lecsekkolom így. Kíváncsi leszek kihagy-e. -
TODI1111
veterán
válasz
Nálam a watch7 44mm elég jól mér folyamatosan.
-
válasz
Ejnye... ezen még van mit javítani, hogy szépen fejezzem ki magam... :S
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Csocsesz75 #189 üzenetére
Sűrűn leáll? Annak nem kell mindig villogni elméletileg....
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #188 üzenetére
Healthben is vissza lehet nézni. Itt 4 blokk (12 perc) maradt mérés nélkül. Hirtelen pulzusváltásnál, intezívebb mozgásnál van általában, de kaptam rajt már nyugalomban, ülés közben is. Így hogy vegyem komolyan a pulzus riasztást ? Óra hátulján a zöld villogó is sűrűn leáll, Xiaomiknál szintén nincs ilyen.
Egyébként másban egyenlőre aszaf.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #183 üzenetére
Fényérzékelő kicsit hülye helyen van (25 perces indexnél), ha azon a helyen használja az ember a digitális lünettát, márpedig én általában azon a részen scrollozom és ha kicsit tovább hagyom rajt az ujjam akkor sötétebb lesz a képernyő.
-
válasz
Csocsesz75 #183 üzenetére
Na ilyen hibáról még nem hallottam, hogy villog, de nem tud mérni. Nincs tetoválásod az óra alatt?
-
válasz
Csocsesz75 #154 üzenetére
Nem, egy csomó nem kompatibilis. Az oka, hogy ezen a legújabb android van, és az óralapokat update-elni kéne hozzá a fejlesztőnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem működnének hibátlanul, de a fejlesztőnek be kéne jelölnie az új android verziót is a kompatibilitáshoz.
-
válasz
Csocsesz75 #116 üzenetére
Kipróbáltam 5mp-ig marad ébren.
-
válasz
Csocsesz75 #112 üzenetére
Ezekre állítható:
* 15mp
* 30mp
* 1p -
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #110 üzenetére
Megint kérdeznék.
Emelésre ébredő kijelző meddig marad ébren ha nem érsz a képernyőhöz, fix 5 másodpercet (mint a Watch 6 Classic) vagy a beállított képernyőidő ( 15 vagy 30 másodperc, nemtudom még milyen értékek vannak) ?
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #104 üzenetére
Titánezüsthöz olyan szürkét adnak, mint amilyen az óra széle.
Az előrendelői "túra" szíj meg inkább sötétszürke: -
e.vid
senior tag
válasz
Szürke túraszíjat.
-
válasz
Nem mindegyikhez szövet, túraszíjat adnak, csak más színben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest