Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Laraxior #194 üzenetére
Semennyire, utólag is szinkronizál. De nem érzem hogy szopná, nekem a telefonnal folyamatosan össze van kötve.
Ez mostani eredmény, csütörtök este volt töltőn, lte off, bt telefonkapcsolat végig on, energiatakarék ON amikor nincs edzés de health funkciókra kikapcsoltam az energiatakarékosságot igy azok végig működtek, 3 éjszaka és alvás full alvasfigyeléssel, kb 2 óra kerékpározás gps-el full mérve energuatakarék off. -
válasz
Laraxior #122 üzenetére
Azok kapták meg hamar, akik a bejelentés utáni napokban rendelték meg, aztán úgy tűnik elfogyott a készlet.
Én pl már egy hete hordom az Ultrát, pedig eredetileg csak múlt hét pénteken szállították volna ki a tervek szerint. A Galaxy Buds 3 Pro-t is egy időben kaptam, bár az meg kár volt megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged