- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipó
csendes újonc
válasz
PeteePeti #350 üzenetére
Óóó,ezt nem vettem észre. Valóban a számlapon belül van lehetőség appot választani. A Google féle időjárás app viszont nem telepíthető a telóra, (Xiaomi)de más igen. Remélem most jó lesz.
Köszönöm szépen!!
U.I. Az óráról letöröltem a google időjárást és törlődött a beállítási lehetőségből is,ami azért fura,mert nem az az ikon jelent meg hanem egy másik appé. Hmm. Ettől függetlenül hasznos volt a tanácsod! -
filipó
csendes újonc
válasz
PeteePeti #335 üzenetére
Probléma az,hogy hiába van telepítve a Google időjárás app, az óra nem ezt tekinti alapprogramnak,amit mint Xiaomi telefon tulajdonos,nem is választhat meg az órán. A 4-esnél tudtam appot választani,itt nem.
Lehet mókolt Galaxy Wareable programot is feltenni,de az meg olyan bonyolult,hogy nem mertem nekiállni. -
Levente07
tag
válasz
PeteePeti #120 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én T-től rendeltem, ott nem volt a kosárban. De members-ben elvileg leadtam az igényemet. Úgyhogy már csak várnom kell. Az órát holnap hozzák, kíváncsi vagyok.
Tényleg van aki 6 classic 47mm-ről váltott? Mert kíváncsi vagyok nagyon az üzemidőre. Nekem a classic olyan 2 napot ment... akkor gondolom ez olyan 3 lesz kb?
-
-
válasz
PeteePeti #85 üzenetére
Közben eszembe jutott az, hogy ugyanez a weather app a mobilon 4 óránként frissít, gondolom az órán is ez a helyzet, ezért nem látod frissíteni, mert nagyon ritkán teszi. A mobilon amúgy át lehet állítani, hogy sűrűbben frissítsen, de nem tudom, hogy ez hatással van e az órán levő appra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest