- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Akinek gyári narancssárga szíjjal van, az mit csinál, hogy ne koszolódjon olyan könnyen, vagy mivel szedi le róla a koszt. Nem tudom az enyém koszos vagy kopott. Mondjuk 30 ezerért elég gáz ha kopik...
-
Tybike81
őstag
Mennyire érdemes védőüveg nélkül használni a Watch Ultrát? Tudom zafír üveg van, de ha oda ütöm valahova nem hiszem, hogy jót tenne neki.
-
Tybike81
őstag
Anno a GW4-nél volt valami beállítás, hogy biciklizés közben ha nálunk a telefon akkor akkor a telefon adja a gps jelet az edzéshez és az óra csak a pulzust méri. Ezt hol lehet újra beállítani a GW7nél?
-
Tybike81
őstag
Valakit érdekel Spigen Galaxy Watch Ultra tok+szíj? Részletek privátban..
.
-
Tybike81
őstag
válasz
BusinessGuy #214 üzenetére
Nekem kuponnal 218.000 Ft volt meg a beszámolási kedvezménnyel. Akkor hány év garancia érvényes rá?
-
Tybike81
őstag
válasz
BusinessGuy #170 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy ebben fogom hordani. 500 Ft-ot megért úgy, hogy ebben az árba még üveg is volt hozzá. Egy próba volt, nekem se tetszik nagyon max a fekete tokkal, amúgy élőben jobban néz ki. Az ultra is fura volt a képeken, élőben meg brutálisan jól néz ki
-
Tybike81
őstag
Na ilyenek a tokok....
-
Tybike81
őstag
Szerintetek mennyire érdemes az Ultrával vízbe menni? Ma megyünk strandolni és itt vacilálok mi legyen...
-
Tybike81
őstag
Az óra eredeti ára 280 ezer Ft, de kuponnal és beszámítással 218 ezer volt, akkor most hány év garancia érvényes rá?
-
Tybike81
őstag
Na végre ide ért az Ultra, hát mit nondjak.... élőben brutálisan szép.
-
Tybike81
őstag
Most meg a magyar webshoptól hogy készlet hiány van titánezüstből (pont azt rendletem), és majd csak a 27. hét után lesz kiszállítás, de közben meg kaptam csomagszámos levelet a Gls-től, és elvileg holnap hozzák. Na kíváncsi leszek mi az igaz most már
-
Tybike81
őstag
válasz
szilasz007 #54 üzenetére
Nekem most jött az email elhagyta a raktárt...
-
Tybike81
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #55 üzenetére
Neked " Szállítás folyamatban" állapotra váltás után mikor vitte a futár? Amúgy milyen színben vetted? Vélemény tapasztalat eddig vele?
-
Tybike81
őstag
válasz
szilasz007 #52 üzenetére
Anno az S22 Ultra rendeléskor hetekig szállításra előkészítve állapot volt. Jött 1.5 hónap után egy email vasárnap, hogy sajnos nincs készlet majd 30 nap kb a szállítás. Erre fel kedden vagy szerdán itt volt a telefon. Remélem hátha holnap megkapjuk.
-
Tybike81
őstag
Amúgy nevetséges, hogy az előrendelőket ismét szopatják. Lassan egy hete rendeltem meg az Ultrát, és 07.19ig elvileg meg se kapom, mert az a várható szállítási idő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest