- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olizatriznyá #429 üzenetére
A telefonnal nem fogod tudni tölteni, mert kivették belőle ezt a lehetőséget, mert kellett a hely az extra szenzoroknak.
-
válasz
nbukta77 #400 üzenetére
Nekem több, mint 3 napot bír úgy, ha egyfolytában rajtam van. Nem kapcsoltam ki rajta semmit (ill. csak az érintéses felébresztést), ill. nem használom az LTE-t.
Az LTE úgy van beállítva nálad (ha használod), hogy csak akkor menjen, ha nincs telefonhoz kapcsolódva? Mert ha állandóan megy az LTE, akkor az tényleg lemerítheti 1 nap alatt.
-
Na szóval, kipróbáltam mindhárom fajta gyári szíjat, ez az eredmény (ilyen sorrendben, a legjobbtól a legrosszabbig, kényelem szempontjából).
1. Vízi szíj (gondolom úszáshoz, fürdéshez "tervezték"). Gyárilag ezzel jön az óra, szilikon,, és ez a legkényelmesebb a bőrömnek. Viszont ez a legvastagabb, vékony csuklón kevésbé néz ki jól, bár mivel az óra eléggé bumszli, jól megy mellé.
2. Strapabíró szíj. Mindenképpen meg kell külön venni. Ez nem rossz, kicsit kevésbé kényelmes, mint a vízi szíj (de nagyságrenddel jobb, mint a túra szíj). Vékonyabb is az utóbbinál, és szerintem jobban is áll e miatt vékonyabb csuklón, bár a külső textúrája szövetet akar utánozni, ami véleményem szerint nem néz olyan jól ki. Ez is szilikon.
3. Túra szíj. Ezt előrendelőknek ajándékba adták. Bár szerintem ez néz ki a legjobban, de 1 nap után már nagyon kényelmetlen hordani. Keményített textil az anyaga, ami nem jó érzés a bőrnek, akár már csak pár óra viselés után dörzsöl kicsit, ha nincs jól meghúzva, ha meg igen, akkor kényelmetlenül nyomja. Ezt vagy egyáltalán nem tesztelték, vagy maga Hulk volt a tesztalany.Mindhárom szíj nagyon minőségi ránézésre és fogásra is. Van különbség az olcsó 1000 forintos kínai szíjak meg ezek között. De hogy megérnek e 30 ezer forintot? Nem, szerintem nem lenne szabad 10 ezernél többe kerülniük (a strapabíró szíjat féláron vettem, úgy még elmegy).
A túra szíjat egyáltalán nem értem, 30 ezer forintos termékről van szó, és gyakorlatilag használhatatlan. Persze reklamálni nem tudok, mert ajándék volt az óra mellé.
-
Na, az update után az Ultra akkuja nálam 48 óra alatt 53%-ot merült (LTE-t nem használom, minden más megy). Ez alapvetően nem rossz, bár egy kicsit jobb is lehetne, hogy meglegyen a 4 nap.
-
Szóval nekem az update után 24 óra alatt (csak zuhanyzáshoz vettem le) 23%-ot merült az óra, ami jobb, mint az update előtt, így már valószínűleg meg lesz a szűk 4 nap.
-
válasz
JockeyEwing #327 üzenetére
Az 5 Pro-t 4 naponta töltöttem, ezt 3 naponta. Bár hozzátenném, hogy tegnap jött erre egy update, ami az üzemidőt javítja, azóta sokkal jobbnak tűnik. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, és most 94%-on van az akku, szóval ha így folytatódik, itt is meglesz a 4 nap.
-
válasz
ifazekas79 #300 üzenetére
Én nem tudok ilyen funkcióról.
-
válasz
szilasz007 #272 üzenetére
Nekem soha nem indult újra magától az óra.
-
válasz
JockeyEwing #260 üzenetére
Pontosat nem tudok mondani, első töltés után nekem nem sokkal több, mint 3 napot bírt (de ugye kell pár töltés, hogy beálljon az akku). Azóta viszont nem úgy töltöm, hogy megvárom amíg lemerül, hanem pl mindig töltőre teszem, amikor zuhanyozok.
Viszont nekem a LTE nélküli Watch 5 Pro bírt bő 4 napot, neked meg az LTE változat, így el tudom képzelni, hogy a te beállításaiddal ez is bírni fog 4 napot (az Ultrából csak LTE-s van).
-
válasz
Csocsesz75 #183 üzenetére
Na ilyen hibáról még nem hallottam, hogy villog, de nem tud mérni. Nincs tetoválásod az óra alatt?
-
válasz
Csocsesz75 #154 üzenetére
Nem, egy csomó nem kompatibilis. Az oka, hogy ezen a legújabb android van, és az óralapokat update-elni kéne hozzá a fejlesztőnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem működnének hibátlanul, de a fejlesztőnek be kéne jelölnie az új android verziót is a kompatibilitáshoz.
-
válasz
BusinessGuy #141 üzenetére
Ezt csináltam, de ha zárolva van, így is megjelenik a segélyhívás lehetősége.
-
válasz
szilasz007 #125 üzenetére
Nem, az nem érdekel, kicseréltetném a Samsunggal, ilyen előfordul. Az ANC-vel van bajom, egyenesen használhatatlan zenehallgatásra. Hihetetlen mértékben rontja a zene minőségét ha bekapcsolom, egyszerűen eltűnik a teltség, a részletek, és fémes hangzású lesz a zene. Mintha loslessről 128 bites MP3-ra váltanál. Soha nem tapasztaltam ilyen mértékű minőségromlást prémium kategóriás fülesnél. Sőt, az első Buds Pro-nál nem hallok minőségromlást az ANC bekapcsolásával. Aztán itt van a Buds 3 Pro, ami kétszer annyiba kerül, és használhatatlan az ANC, ami még csak nem is különösen jó a zajszűrés szempontjából sem (az adaptív zajszűrés meg nem is működik).
-
válasz
Laraxior #122 üzenetére
Azok kapták meg hamar, akik a bejelentés utáni napokban rendelték meg, aztán úgy tűnik elfogyott a készlet.
Én pl már egy hete hordom az Ultrát, pedig eredetileg csak múlt hét pénteken szállították volna ki a tervek szerint. A Galaxy Buds 3 Pro-t is egy időben kaptam, bár az meg kár volt megrendelni. -
válasz
Csocsesz75 #116 üzenetére
Kipróbáltam 5mp-ig marad ébren.
-
válasz
Csocsesz75 #112 üzenetére
Ezekre állítható:
* 15mp
* 30mp
* 1p -
válasz
szilasz007 #109 üzenetére
Ugyanilyen színű túraszíjat adtak a feketéhez is, a csomagban levő szíj volt narancssárga, amivel szerintem rohadt jól néz ki az óra. De az ezüst, szürke kombó a képeden is nagyon jól néz ki.
-
válasz
Csocsesz75 #104 üzenetére
Nem mindegyikhez szövet, túraszíjat adnak, csak más színben?
-
-
válasz
PeteePeti #85 üzenetére
Közben eszembe jutott az, hogy ugyanez a weather app a mobilon 4 óránként frissít, gondolom az órán is ez a helyzet, ezért nem látod frissíteni, mert nagyon ritkán teszi. A mobilon amúgy át lehet állítani, hogy sűrűbben frissítsen, de nem tudom, hogy ez hatással van e az órán levő appra.
-
Úgy néz ki, hogy 3 teljes napot bír az akku, ami csalódás, mert a Watch 5 Pro nekem 4 bő napot bírt, bár tény, hogy az Ultrából csak LTE verzió van (amit ugyan nem használok), az 5 Pro meg csak Wifi-s volt nekem.
70 órája van a karomon, most 10%-on van az akku, és csak zuhanyozáshoz vettem le az órát. Már szólt is, hogy töltsem, ha akarom monitorozni az alvásom.mod: most látom csak, hogy válasz lett, pedig nem az akart lenni.
-
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
Kíváncsi vagyok az aftermarketes szíjakra, mert sokkal bonyolultabb ennek a zárszerkezete, mint a korábbi modelleké volt.
-
válasz
BusinessGuy #69 üzenetére
Igen, az a félár. A teljes ára a szíjaknak 33 ezer forint.
-
válasz
szilasz007 #42 üzenetére
Nem edzek. Max gyalogolni szoktam többet az átlagnál.
-
Rendelésnél nekem is azt írták várható szállításnak, aztán 2 napra rá megváltozott a dátum. Először arra gondoltam, hogy azért, mert rendeltem aznap egy telefont is (S24U), és akkor már egyben kiküldik, de aztán más is írta tegnap, hogy megjött neki az óra, meg még Fold telefon is.
Viszont a rendelt telefont meg 1 munkanappal később hozták ki (péntek helyett tegnap), ahhoz képest, amit előre írtak (hátha ez vigasztal, de tudom nem
).
-
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Elsőre nekem is furcsa volt, de szerintem nagyon jól néz ki a narancssárga szíjjal, ami a kedvenc színem (nem, nincs köze a politikához).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest