Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Sokkal korábban nem rendelhetted meg, mint én! Órát júli 11-én rendeltem, a szíjat 12-én! Most augusztus 24. van! Július végén hívtak egyszer, hogy kb egy hét és küldik is! Hát azóta se küldték és semmit nem is kommunikáltak felém! Viszont az elejétől kezdve "Szállításra előkészítve" státuszban van! Kérdem én, hogy akkor mi a tököm van előkészítve, ha azóta sem bírták kiküldeni???
-
Bilux
veterán
Én telefon vonalon sem értem minek ez a hipergyors töltés, ha naponta töltöm éjszaka akkor is ha 60% marad benne. Ezt a nyamvadt órát meg 2 naponta töltöm éjszaka vagy este vacsora közben és lefekvés előtt meg leveszem a töltőről...
Android és Apple valóban okos órái sose voltak akku bajnokok (mondom ezt úgy, hogy most ez az ultra van a karomon ez előtt meg az apple watch ultra 2 volt) főleg ha ki is volt használva arra amire kell. De ez nem újdonság évek óta tudjuk. Ezek miatt 2024-ben még mindig siránkozni nettó hülyeség. -
Tomi881
tag
Ezek olyanok mind, hogy a komplikációt be lehet állítani, hogy mit jelezzen ki, kb. olyanok, mint a gyári. A Wearable-n belül. Rámegyek az időjárásra, és csak a helyet írja ki. És majdnem mindegyik óralapon ilyen, a gyárikon kívül. A Watch 5-ön a hőfokot mutatta, nem a helyet ugyanez a számlap.
Példa:
[kép] -
Janaboy
veterán
Fura az egészben, hogy arról volt szó, hogy az új SoC 20%-al kevesebb áramot zabál..
Nem tudom, hogy ez optimalizálási gond-e de hihetetlen, hogy nem tudnak egy kicsivel többet kifacsarni a rendszerből.
Ráadásul az az érzésem mintha nem is akarnák..
Nem is értem, hogy maga az alaprendszer is miért fogyaszt ilyen sokat.. -
-
BusinessGuy
őstag
Fura, ilyet a buds pro-n és a buds 2 pro-n se tapasztaltam. A zajszürésük nem valami jó sőt szerintem frissitésről frissitésre romlott - főleg a buds 2 pro aminél a beérkező hangokat is agyon butitották egy frissitéssel, az első firmware kvázi lehalllgatóberendezésnek is jó lett volna, olyan dolgokat kiemelt a füledve hogy azt is durván meghallottad ha a vonaton valaki fingott...
.
Nem nagyon értettem sose a zajszürésük ajnározását, már csak ezért sem tartom hitelesnek az influenszereket és tesztoldalakat amik az egekbe emelték ilyen téren is a buds pro-kat. A Buds Pro-nál amikor leváltottam a Pro 2-re már szinte semmi értelme nem volt a zajszürésnek annyira le volt butitva...Azért az elején nem ilyen volt, nem véletlenül lehet találni a neten buds pro és pro 2 firmware downgrade-el foglalkozó témákat...
Viszont a hangminőség nem butult meg egyiknél sem ilyen mértékben mint amit irsz... -
szilasz007
aktív tag
Engem pont a narancs színű szíj tartott vissza a tiszta feketétől: Nem szeretem ha rikít az óra a kezemen. Kb ezt hordom minden hova és a fekete pl általában mindenhez megy.
És mondjuk pont ez a jó, mindenki megtalálja ami kell magánat. A titánszürében meg van a sötét tónus, de nem matt fekete, viszont nem túl fehér se. Az is van külön. Kb lefedtek minden igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest