- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
válasz
Tybike81 #438 üzenetére
Ó én már ezen is túl vagyok. A rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja, azt írták. Plusz linkelték a legközelebbi samsung store-t, hogy vegyek másikat. De mondom az is ugyan ilyen nem? Arra válasz se jött. Vettem amúgy gyári újat is, az is elkezdett "koszosodni", így maradt az alis megoldás amit írtam. Most így elvagyok vele.
-
Levente07
tag
válasz
Tybike81 #436 üzenetére
Szia
Rögtön mikor kijött az óra akkor vettem, és nem sokkal utána írtam ugyanezt. Le lettem oltva. Pedig a gyári szíj kopik vagy koszolódik vagy nem tudom. Az aliról rendelt ezer forintos szíj meg nem csinálja. Én rendeltem gyári színűt aliról meg mindenféle színűt, aztán amit használok arra átrakom a gyári titán csatot meg bújtatót. Ugyanúgy néz ki és a titán nem kopik úgy mint az alis csat. Így kb fél év egy szíj. De ezer Ft egy új. És ez nem fekete a szélein.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Tybike81 #167 üzenetére
Tok...Egy órára???... Borzalmasan rombolja az összképét batár és rusnya lett tőle az egész óra...A szij "becsatlakozó" része igy kifejezetten mókásan fest.. Inkább kötnék rá biztositást havi pár ezresért ha ennyire féltem de ezt nem müvelném vele...Persze izlések és pofonok....
-
szilasz007
aktív tag
Én a 4 Classicot rendszeresen fürdettem strandon, medencében, termálban. Tengert nem látott, nem volt gond vele, azon kívül, hogy túlmelegedett.
5 Pro ugyanez, tökéletes ma igy.
4 Classicot átvette barátom, használta még 2 évet. Ő megfürdette tengerben, lemosta utána, azt kb most két hete ázott be az óra a Gyömrői tóban és lett kuka. 3 év cirka.
Mondjuk az 5 Prot se reklámozták tengerbe. Az ultrát reklámozzák. Én ettől független tengerbe nem vinném, de itteni klóros vízbe simán.
-
TODI1111
veterán
A hetes előtt watch6 classic volt. Sokszor úsztam vele. Soha nem volt semmi probléma. Előtte a 4 classic is megjárta néhányszor az uszodát annak sem volt semmi baja. Az ultra meg az eddigiek közül a legstrapabírobb. Nem hiszem, hogy baja lenne hamár úszás sport mód van benne. Ha nem is úszol csak rajtad van, bekapcsolod a víz alatti módot és kész.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Megrendelés után a következő munkanapon már szállítás folyamatban volt. Estére kiszállítva állapot. De másnap hozták. Csomagautomatába rendeltem. Titánszürke. Apple Ultra 2-vel összehasonlítva szerintem jobban néz ki. Főleg ezzel a narancs szíjjal. Eddig minden rendben, üzemideje szerintem nagyon jó. Amikor megérkezett 16-án akkor feltöltöttem. Tegnap 06-17-ig volt rajtam. Estére kikapcs. Most 77%.
-
Rendelésnél nekem is azt írták várható szállításnak, aztán 2 napra rá megváltozott a dátum. Először arra gondoltam, hogy azért, mert rendeltem aznap egy telefont is (S24U), és akkor már egyben kiküldik, de aztán más is írta tegnap, hogy megjött neki az óra, meg még Fold telefon is.
Viszont a rendelt telefont meg 1 munkanappal később hozták ki (péntek helyett tegnap), ahhoz képest, amit előre írtak (hátha ez vigasztal, de tudom nem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest