- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
válasz
BusinessGuy #289 üzenetére
Most jut eszembe lehet az a baja, hogy a csuklóérzékelés nekem ki van kapcsolva a tetoválások miatt ?
Bár ezelőtt Apple watch és Garnin is volt, na meg Galaxy Watch 6 és azoknál mindegyiknél működött a csuklóérzékelés kikapcsolása után is
Ez az első óra aminél nem működik -
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #256 üzenetére
Nos 24 órán át mértem folyamatosra állítva a mérést. 5 pont volt amikor nem mért pulzust. Mind amikor nem volt rajtam az óra kézmosásnál vagy zuhanynál. Ezeket leszámítva vegig mért kihagyásmentesen alvás alatt, meló közben, kerékpározas alatt, intervall edzés alatt, hirtelen felállós futásnál, egyszóval hibátlan. A probléma nem az órával a szenzorral vagy a szoftverrel van hanem nálad/esetleg hibás az órád vagy passz. De ennek semmi baja.
Egyébként az akku korrekt, 1 napja volt töltve, semmi battery saving, 1 full alvasfigyeléssel, minden fullba rakva fényerő is automatán, folyamatos pulzusméréssel, screen on kézemelésre, 2 gps-es kerékpározással 2 edzésméréssel és még mindig 68%-on az akksi az adatok szerint pedig 1 nap 16 óra van hátra.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
BusinessGuy #252 üzenetére
Majd órán is nézd meg, kirakod az óralap mellé a pulzus widgetet, hogy mozgás közben villog-e ?
Ülés után hirtelen felállsz mozogsz intenzíven, mondjuk helyben futás 1 percig közben folyamatosan figyeled a kijelzőt villog-e a pulzusérték, majd megállsz, tartod a csuklód és akkor is nézed, hogy villog-e.
-
Bilux
veterán
válasz
BusinessGuy #245 üzenetére
Köszi
-
Csocsesz75
őstag
válasz
BusinessGuy #245 üzenetére
Nem az edzés alatti hanem a folyamatos pulzusmérés.
Nem a kezem furcsa mert más órákkal jó. A folyamatos alatti szoftver rossz.
-
Bilux
veterán
válasz
BusinessGuy #227 üzenetére
Jó lenne tudni milyen színűt küldenek
-
Parallaxis
addikt
válasz
BusinessGuy #222 üzenetére
1 évnél tovább nem tartom meg úgysem, eladásnál meg nem nagyon számít ez.
-
Parallaxis
addikt
válasz
BusinessGuy #214 üzenetére
Nem biztos hogy megéri
De megéri, mert amire utalva lett, azok közvetlen a Samsungtól vásárolt eszközök, teljesen legális garival és számlával.
Egyébként, ha kuponozol sincs 3 év garid, csak 2, mivel 250 eFt alatt 2 év a garancia (a 3 év csak akkor van meg, ha teljes áron vásárolsz). -
Tybike81
őstag
válasz
BusinessGuy #214 üzenetére
Nekem kuponnal 218.000 Ft volt meg a beszámolási kedvezménnyel. Akkor hány év garancia érvényes rá?
-
viperabácsi
addikt
válasz
BusinessGuy #210 üzenetére
köszi akkor ejtettük a boltot
-
Csocsesz75
őstag
válasz
BusinessGuy #192 üzenetére
Edzés alatt nincs vele gond.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #191 üzenetére
* most végignéztem az elmúlt pár napot, benne a kerékpározást. Nem volt sehol kihagyás, igaz 10 percenként mér ha nem edzés van, mert minek mérjen folyamatosan.... Edzés alatt mikor folyamatos nem látok kihagyást. De jövőhéten adok neki.
-
crane75
senior tag
válasz
BusinessGuy #181 üzenetére
Köszi szépen
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #170 üzenetére
" Aktivan használtam az összes órámat túrázások, kerékpározás, 0-24-be rajtam. "
Viszont amikor mindehez még hozzájön, hogy az ember nem irodában hanem mondjuk építőiparban dolgozik akkor azért nem árt egy szolid külön védelem. -
Kami11
őstag
válasz
Azért túlzásokba nem kell esni,
de van olyan irodai dolgozó nő ismerősöm, aki a watch 4-ét odaütötte az asztal széléhez és berepedt a kijelző. Az én w4c-m meg már odakoppant szinte mindenhez, de semmi baja.
Mint írtam, az ultrára nem tennék, de a simára már lehet hogy felaplikálnék valamit, mert legörbülne a szám, ha odakoccanva valamihez engem is repedt kijelző fogadna.
Szerintem nem kell azt annyira "fikázni" ha valaki félti az értékeit. -
Tybike81
őstag
válasz
Egy szóval se mondtam, hogy ebben fogom hordani. 500 Ft-ot megért úgy, hogy ebben az árba még üveg is volt hozzá. Egy próba volt, nekem se tetszik nagyon max a fekete tokkal, amúgy élőben jobban néz ki. Az ultra is fura volt a képeken, élőben meg brutálisan jól néz ki
-
Kami11
őstag
válasz
BusinessGuy #168 üzenetére
Az ultrára szerintem is felesleges, mert ott megvédi a keret az üveget a koccanásoktól, de egy sima 7-re azért már elgondolkodtató egy tok, mert ott az üveg védtelen.
Ez pl. nem tűnik rossznak. -
válasz
BusinessGuy #141 üzenetére
Ezt csináltam, de ha zárolva van, így is megjelenik a segélyhívás lehetősége.
-
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
Kíváncsi vagyok az aftermarketes szíjakra, mert sokkal bonyolultabb ennek a zárszerkezete, mint a korábbi modelleké volt.
-
válasz
BusinessGuy #69 üzenetére
Igen, az a félár. A teljes ára a szíjaknak 33 ezer forint.
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
A gyárinak nevezett szíjakat mindig extra áron adják.
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #69 üzenetére
Pedig szinte mindenhol szerepel, hogy az az akciós ára.
Mire számítottál ha az ultra 280 000 HUF. ?
-
Fiktivlife
tag
válasz
BusinessGuy #31 üzenetére
ELOREG8 a kód mindenkinek. Ebből rögtön kiderül hogy kapsz 8000 Ft kedvezményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest