Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bigya

őstag

Sziasztok!

Hétfőn hangosítottam egy zenekart Tatán.

Jobb módú szülők gyermekei alakítottak egy bandát, A.W.S. névvel (Ants With Slips), Kőkemény metált pengettek! (Fender gitár/Pearl dob/csöves alapok...)

Nagyon kemény volt a koncert, a tizenévesek pogóztak mint a barom, egymást csapkodták a színpadhoz, hangfalakhoz, alig bírtuk elhesegetni őket a kollegámmal, mondván nem kellene ledönteni a cájgot... (System Of A Dawn, Metalica, Nirvana, meg sajátok)

Kicsit nehezen indult, mert az öt pólusú erősáram igazából csak négy volt, föld és nulla közösítve, enyhén brummolt amikor a zene még nem nyomta el. Az áram kergetés miatt nem maradt idő előre telepedni, meg beállni szóval oldalról kellet csinálni. Ráadásul a kedves pedagógusok beterelték az összes embert a csarnokba, ahol még össze-vissza feküdtek a jel/áram kábelek, próbáltuk kikerülni a villany gondot.

Összeségében nekem nagyon bejött! Nagyon jó fejek voltak, és nekünk szinte csak mondani kellet mit hova tegyenek beszerelésnél. Ami még szempont, hogy d.u. kezdőtött, 23-kor vége...

Új hozzászólás Aktív témák