Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Van valakinek valami ötlete arra nézve, hogy lehetne kényszeriteni a Half Life 2-t, hogy Geforce4 Ti kártyákkal alapértelmezésben ne hardware level Dx 8.0-ban, hanem 8.1-be induljon? (van egy dxsupport.cfg nevű file, ami információkat tartalmaz a különböző kártyák különböző grafikus módjairól illetve a maximális hardware-es directx-ről is, csakhogy ott hiába változtatok bármit is - akár le is törölhetem - csak nem akar 8.1-re váltani). Van valakinek valami ötlete?
-
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem, a GeF4-ek, csak DX8.0-át tudnak. Az Ati 8500/9000/9100-es kártyák tudnak egyedül 8.1-et.
-
Johnny Cage
addikt
Közben ráakadtam egy érdekességre. Igazából eddig fel sem tűnt, hogy a program alapértelmezésben a Gef4 Titánokhoz hardware - dx8.0-t ad hozzá, holott tudvalévő, hogy ezek hardware-ből a 8.1-eset is támogatják. Állitólag a ''developer console''-ban ez felülirható a mat_dxlevel 81 parancsal. Lehet, hogy lámer kérdés, de bárhogy erőlködöm, nekem ez nem jön elő (mármint a konzol) - pedig beikszeltem az advanced menüben. Ott állitólag ~ -re jönne elő, de nem nagyon akar.
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Akkor talán az engine bugos. Kb ugyanez volt a helyzet a Far Cry-al, mert nagyon sok konfignál ugyanúgy nem működött az AA. Engedted patchelni a játékot a Steamnek?
-
Johnny Cage
addikt
Az első gondolatom nekem is ez volt, de sehogyse sikerült kicsikarnom belőle: a legújabb hivatalos (66.93) illetve a legújabb beta driver-rel is próbáltam, 'Determined by Application' valamint kényszeritett élsimitással - de az élsimitás valahogy csak nem akar előjönni. Akkor sem, amikor minimálisra vettem minden grafikai részletességet. A program szerint be van kapcsolva az élsimitás, csakhogy az valójában láthatóan mégsem megy. A furcsa az, hogy ugyanilyen problémával találkoztam két viszonylag újabb programnál is: Prince of Persia Warrior Within (demo) ill. Hitman Contracts (teljes) - az istenért sem tudtam élsimitást kényszeriteni rájuk. Úgy tűnik, az eddig jól működő programok most is mennek rendesen - anti-aliasing-gal. Érdekes de egyben kellemetlen is a dolog, ugyanis sokszor nehézkesen tudom csak behatárolni a főleg belső tereket a recéktől. Ha valakinek esetleg van valami ötlete, szivesen venném!
-
tud vki vmit a magyarosításról, mármint letöltöttem 1-et
de arról lehet esetleg tudni hogy lesz-e hang magyarítva? és ha igen akkor kik csinálják? -
Pancsermeste
őstag
Képzeljétek!
Amikor újratöltöttem a Capter 11-et, ez a böszme bádogkutya jóól odapréselt a falhoz. Nem tudtam tőle menni semerre. Ez a dög se mozdult, mivel ő meg engem követett volna... ha bírtam vna mozdulni. Aztán végül nagy nehezen lerobbantottam magamról.

-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem driver probléma lesz.
-
Johnny Cage
addikt
Lehet, hogy volt róla már szó, de nincs kedvem végigböngészni egy ekkora topicot. Tud valaki valamit arról, hogy az előre beigértekkel ellentétben Geforce4-el (ti4200) miért nem használható az élsimitás? Köszi előre is.
-
AdamTB
csendes tag
pl megint úgy probáltam eljárni, ahogy mondtad, de miután beírtam ezt-->>''D:\Half Life 2\Launcher.exe''-dev-console célmezőbe, ahogy mondtad utána azt írta ki, hogy a Cél mezőben megadott név érvénytelen!
Ilyenkor mit csináljak? Vagy jó helyre írtam be egyáltalán? -
AdamTB
csendes tag
köszi
[Szerkesztve] -
demy
tag
blablablabla , P.H Addikt....
-
harry
veterán
Hello, kuponnal letöltöttem steamről HL2őt, és CS:S-ot, hogy lehetne őket kiírni pl DVDre?
A steam mappában van egy SteamAppz mappa, itt van rengeteg *.gfc file, valamint 2 mappa, az egyik üres, a másikban van egy half-life 2 mappa és egy cs mappa.
Ez a hl2 mappa csak 180megás, szal gondolom az előző mappában lévő gfc fileokat használja. elég ha egyszerűen felírom a fileokat a DVDre? Vagy gfc-ket másoljam be előbb a hl2 mappába?
Ha fel akarom rakni a játékot akkor mind, h hova teszem, vagy muszály a steam mappába? -
Toness
őstag
Az újoncok sose olvasnak alapelveket

-
kBagyula
senior tag
Szia!
A HL2 sztory itt olvasható, igaz angolul: Bővebben: link
Üdv,
kBagyula -
kBagyula
senior tag
-
AdamTB
csendes tag
A mestreséges értelmet már én is probáltam bekapcsolni, de nem tom, hogy hol lehet! Van 5letetek?
Köszi a segítséget -
Badb0y
addikt
#2215 2. kérdés?
Ha a gamem ''nem warezolok'' verziós akkor is szabad eztz a steamet használni? Egyébként hol van ez a steam? -
lofagi
addikt
Végigtoltam, a végső harc, ha egyáltalán lehet annak nevezni még hard-on is nevetségesen könnyű volt, azt vártam,hogy mikor jön már elő valami NAGY! Meg amikor mentem azzal a csillés akármivel nemtom mi volt az, láttam 2 nagy zöld lényt! valami 4 lábú akármiket azokkal nem találkoztam a játékban!
Amúgy egy csóka már sikeresen végigjátszotta 2 óra x perc alatt.
http://www.archive.org/download-eu/HalfLife2_21458/HalfLife2_21458_HQ.avi
remélem működik a link!
[Szerkesztve] -
AdamTB
csendes tag
Hellosztok!!!
Nagyon jó a hl2 játszottam is vele sokat de egyszer beállt a windowsom és formáznom kellett, de az elmentéseimet sikerült megmenteni! Na már most, amikor újból feltettem a HL2-őt és a ''megmentett'' elmentéseimet bemásoltam a SAVE mappába utána a betöltött elmentésemben mintha megállt volna az élet! Körülöttem senki sem mozgott, se azok a repülö figyelők, sem a katonák egyszerűen mindenki 1helyben állt még a helikopter sem mozdult! És pont ezek miatt nem tudok tovább menni, mert így sem ajtót nyitni se semmit nem tudok csinálni! Mintha a a játék motorja leállt volna! Utána letöröltem a játékot és újból feltettem és kipróbáltam new game-mel, akkor jó volt, de miután megint bemásoltam a korábbi elmentéseimet, megint megállt az élet, senki sem mozgott csak én! Lehet, hogy vmi javító pach kéne? Kérlek segítsetek!
Köszi -
seaky77
tag
Pontosan 53 perc a HL1 rekordja ami a normál játékidő igen csak töredéke

Aki a HL2-őt 2 óra alatt le tudta nyomni annak mélységes gratulációm és aki ebben a fórumban 4 óra alá szorítja ezt az időt az elé is leborulok...
Szóval nem igazán a chapter-ek számával van gond hanem inkább az AI-al. Most kezdtem újra a FarCry-t és néha elgondolkodom azon, hogy a fenébe tudtam ezt a játékot végigvinni (elég gyakran meghalok
)... a barlangban ha lámpát kapcsolok v. ha a machete-val belevágok egy hordóba észrevesznek... HL2-ben sajnos (vagy szerencsére ezt még nem tudtam eldönteni
) azé nem ilyen volt -
Apophis
őstag
Teremtette? Ő egy szimpla tudós, még a Black Mesa főnöke volt, csak behódolt a Combinenak, ezért a kegyeltjük.
G-man sztem sokkal több ennél, valami Isten-szerű lény küldönce lehet (afféle Gábriel arkangyal...).De az is lehet, hogy nem.
Az utólsó rész sztem is nagyon gagyi é könnyű volt, a rettegett Combine super-soldiereket is egy kattintással szét lehetett szedni, a főharc meg szintén nevetségesen egyszerű.
[Szerkesztve] -
demy
tag
hát igen, a Far Cry kicsit izgibb volt.
Főleg a végén a Toronyban, semmi kihivás nem volt, pedig a vége szokott lenni a leg húzósabb. ahoz képest nagyon hamar megcsináltam.
( sztem az a faszi teremtette a lényeket aki el akart menekülni abban a gömmben, és az aktatáskás ezért élesztett fel, hogy azt megálitsam...) -
törölt tag
Nagyíon jó a game most vittem végig.Alig várom már az új részét.Király
-
Fade_Away
őstag
ja és a vegance töréseset vittem végig sehol nemakadt 2.6giga isoban.
-
Toness
őstag
Na ez passz, szerintem a játék folyamán ez nem derül ki. Viszont annyit lehet tudni, hogy Ő volt az aki hibernálta(vagy mittomén) Freemant a hl1 végén és most Ő az aki felébreszti egy kis gyilkolászás kedvéért. Szerintem véletlenül elszabadította ezeket a lényeket és most minket hív segítségül, hogy megoldjuk a problémáját amolyan beépített embereként. Nekem legalábbis ez jött le a játékból, elképzelhető más is, sőt lehet, hogy le van írva valahol a teljes Half Life story amiben GMan szerepe is benne van.
-
Fade_Away
őstag
hát most vittem végig, nem egy nagy durranás, végefele annyira kezdtem unni....
far cynal ilyen nemvolt..... -
demy
tag
igy van, előszőr, eredetivel kezdtem, de aztán a Vegance féle dvd, és 5 cd verzióval folytattam, és tökéletesen müködtek
Úgy, hogy végre volt időm az ünnepek alatt befejeznem.
jó volt szép volt tetszett is, de mégegyszer nem kezdeném újra.
Az a faszi a végén, tulajdonképpen a mindenható volt vagy csak valami más??
nem akit kinyirtam, hanem az az aktatáskás. -
nemcso
őstag
válasz
holland69
üzenetére
Én eredetivel toltam végig, de később megszereztem a Vengeance féle DVD verziót is. (mivel otthon nincs net, kissé nehézkes volt beizzítanom a játékot, ezért szereztem meg a DVD-t is, amihez ugyebár nem kell net kapcsolat).
Naszóval a Vengeance féle DVD-s verzió is tökéletesen feltelepült, nem volt vele semmi problémám.
-
holland69
csendes tag
Sziasztok!!
Lehet már volt róla szó, de nincs időm végigolvasni az x ezer hozzászólást.
Letöltöttem 2 féle verziót is a HL2-ből, 1 5 cd-st és a CE dvd-t is. Egyiksem ment, az 5 cs-snél a hl2.ico-t kereste az .cab fájlban, ami nem a .cab-ban volt hanem a rootban, a dvdnél pedig bejött az install első része és onnan semmi. Volt már vkinek ilyen tapasztalata? Vagy mki eredetiben vásárolt?
-
Allien
veterán
Van 1 láma kérdésem. Van a HL2-nek multis része?

-
pisti
őstag
Az idő mindent megszépít.
Az biztos, hogy a Half-life volt akkoriban a legnagyobb élményt nyújtó játék, nagyon nagy volt a szakadék pl. a Q2 meg közötte. Emlékszem mikor először játszottam vele, életreszóló emlék az biztos.
Szóval az se olyan nagyon hosszú, de akkoriban naggyonn hosszú volt
. -
Balu 02
csendes tag
Hi!
Nem tudja valaki, hogy a Vater hazard pályán mit lehet csinálni a helikopterrel? -
pisti
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Nem az zavart amit a befejezésről írt, hanem amit általánosságban a játékról.
A bejezés olyan amilyen, biztos lehetett volna jobb is, bár maga a citadel nagyon eltalált szerintem, és maga a játékélmény is nagyon jó, ehhez képest szerinte a pl. FarCry (itt megyjegyzem hogy én szeretem a FarCryt) megyek oszt hent stílusa az sokkal jobb, meg szerinte túlnyújtott a játékmenet hát LoL, mikor szerintem, meg sokak szerint is lehetett volna hosszabb. Nyilván nem tetszett neki az egész játék bár igazából azt a jó isten se tudja hogy miért nem tetszett neki. Persze én se szeretek sokat játszani olyasmivel ami nem tetszik, de ebből is látszik, hogy abszolúte szubjektív a véleménye márpedig ha valakinek ennyire negatív - sokszor teljesen jogtalanul - a véleménye az ne írjon kritikát egy ilyen játékról.
Tényleg nem az AI az erőssége a játéknak, erre mondom én, hogy naés?? A célnak teljesen megfelel ami bennevan. Meg természetesen énis látok benne hiányosságokat, de ha egy játék összeségében ennyire ötletes és remek játékélményt nyújt akkor nem kéne ennyire lehúzni, csak mert neki nem tetszik. -
Na, most fejeztem be, nagyon állat volt, de azért lehetett volna hosszabb is.

-
Szeke
senior tag
Most járok az Anticitizen One résznél. Amikor kis csapattal kell bóklászni. Eszméletlen változatos ez a game
Mennyi van még hátra? A felén már túl vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AutoCAD
- Viccrovat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
.
.
.

Ő volt az elején is, meg a játék közben is párszor látható volt és a hl1-ben is ő volt a titokzatos szereplő.