Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Hali.segítsetek légyszi .
Egy olyan téren vagyok ahol két irányból jönnek a katonák és a csaj valamivel baszakszik egy fedezékben. azon a páján amikor négy embert kellett elkísérnem erre a térre.
A katonák csak jönnek én ölöm óket de sosincs vége mit kell itt csinálni mert a csaj magyaráz de nem értem mit.
Vagy csak még fél óráig kellene gyilkolászni? -
Zpepe
tag
Hogy is mondjam: nem biztos hogy nekem eredetiben van meg a Game
A kérdésem az lenne, hogy a CS-vel hogy tudok játszani? Maga az alapjáték (HL) az megy de nem tudom elindítani Countert, mert kéri a Steam-et. -
faster
nagyúr
A fizika a Havok motor érdeme.
Bővebben: link -
KoRner™
tag
Aki játszana Deathmatchot, szóljon.

[Szerkesztve] -
Yodah
csendes tag
A game überel mindent, de főképpen a doom3 -at, letenni sem lehet.
Az engine királyul skáláz, 1.2-es amd TB procin 256 rammal is sirály, de most
2.8-as bartonmagos 512 ddr GEF4 Ti4200 64 Mb cuccon 800 x 600-on full
extra beállításokkal sem akad, csak ha nyomok egy quicksave-et.
Csak a grafikai effektek miatt jáccom az elejétől többször is. Ilyet
még nem láttam. A hangok: cool. Főleg az idegenek rádiózása.
A fegyverek jól el vannak találva, a az antigravity gun durva jó
poén. Abszolut fun avval szórni a körfűrész lapokat vazzz...
Na szóval ez a csúcs, a barátnőm is imádja.
A fizika talán a hab a tortán,sehol nem láttam ilyen látványosat. Tiszta élvezet dobálni mindent, törni-zúzni, radiátorral gyalázni az ellent. Gratula.
Csak az a parasztság hogy net is kell a telepítéshez. Ha ez eredetit veszed persze. De ha én a dzsungelben lakom akkor szopjam le magam?
Eccer vettem original gamét (RTCW+ ET platinum editon),
és mi lett? Na? A szervereken ezt kapom: CD key already in use.
Mintha másolt lett volna a gyári kulcs.
Pedig ezért vettem meg origi fóliázva, hogy ne csak krekkelt szervereken jáchassak vazz.
Soha többet nem veszek eredeit.Soha.
Most jön a vicc: A HL2 -vel is előfordulhat ugyanez, mert ugyanazt a
kulcsot többször is kinyomták hivatalosan. A Steam meg ledob..cool.
11 ezerért vazz.
Teendő: Fényképezd le a tokot cd-key látható legyen plusz a blokkot, küld el a kiadónak és kapsz jó kulcsot.
Ez nem vicc, ez hivatalos részükről.Persze,de ha én még mindig a dzsungelben lakom akkor szopjam le magam 2x-er? Ez sux.
De a game jó, remélem licencelik ezt a motort sokan még. Na ennyi asszem most -
róland
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Mindenhol nem lehet a vezetéket kilőni a csatlakozóból. Ráadásul ahhoz gránát kell, amit a két gépfegyver valamelyikéből lőhetsz ki. Esetleg a rakétavető is jó a célnak.
De nézd meg, hogy a jobb oldali falon alul nincs-e egy szellőző, kissé megrongálódott ráccsal. Ha igen, akkor ott kell átmenni. A következő szobában én pedig a Gravity Gunnal lőttem szét a ventit.
Másik alternatíva: kell lennie feromon labdádnak (ha jól tudom a 6-os vagy hetes fegyvercsoportban), amivel hívhatod a rovarokat. Pontosabban odarohan egy csomó rovar, ahova a labdát dobtad. Igen hatásosan ledöntenek minden ilyen gépfegyvert.
-
maflame
aktív tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Azt hiszem itt csak ki kell lőni a vezeték csatlakozót a falon.
-
Szsolt
tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Volt szenben két mozgásérzékelős gépfegyver?
Mert ha igen a kép szerint jobbra kell lennie egy szellőzőnyílásnak... -
Mr.Skyline
senior tag
elakadtam a Nova Prospekt nevű pályán, nem bírok átmenni egy ilyen izén:
Bővebben: link
HELP PLEASE!
-
-
piroman
csendes tag
arról vagyok híres
Azért köszi a segitséget ha sikerült valamire jutnom a francia moddal akkor majd irok, már sok embernek mükszik, csak én bénázok még vele, de fizetni biztos nem fogok
-
-
piroman
csendes tag
OK de gondolom az csak a regisztrált tagoknak szól, mondanom sem kell hogy én nem vagyok
Ja már értem gondolom maga a kiegészitő ingyenes és akkor lehet vele csapatni az all seeing eye-al? -
piroman
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet a hl2-vel multizni. Letöltöttem egy francia eredetű multi mod-ot hozzá de a leirtak szerint baszik működni
-
Buldi
csendes tag
Sziasztok!
Igen csak kezdő HL-es vagyok.Gondolom már szóba került ezen a fórumon a betöltés utáni ember fagyás, de hiába kerestem nem találtam.Az lenen a kérdésem hogy tudom megoldani hogy betöltés után tovább tudjak menni?Két embert kérdeztem eddig mind a kettő mást mondott
Mondtak egy consolos megoldást de nekem nem jön le ha megnyomom a 0át, és egy patchet is ami nem igazán mükszik úgy hallottam!
Köszi a segítséget! -
Eddig nem próbáltam ki a HL2-t,most jutottam odáig,hogy kezd érdekelni.A kérdésem az lenne,hogy milyen változatot érdemes beszereznem,ha CSAK a HL2 érdekel,semmi extrára nincs szükségem.
-
ozirisz
tag
Szerencsére eszembe jutott kb 1óra alatt

-
ozirisz
tag
Segítsetek! Ujra kellett raknom a Win-t és elfelejtettem a jelszómat, mit lehet ilyenkor tenni?Ja nem akarom mégegyszer megvenni!
[Szerkesztve] -
Chaky
csendes tag
csá!
ha beszart a mesterséges inteligencia a játékban, akkor mi a teendő? konkrétan se az ellenfelek se a barátok nem csinálnak semmit. ott kezdődött, ahol be kell szállni a légpárnás cuccba. nem tekeri el a csaj a kapcsolót. -
busman
veterán
Nah végeztem,háát elég érdekes a vége..
De nagy élmény volt!
-
Gaskin
aktív tag
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítségeket. Persze ismét elakadtam. A börtönös-cellás résznél vagyok, asszem úgy a 10chapter környékén. Egy nagy helyiségben vagyok, és ez tele van csővezetékekkel. Lent víz van, amibe nem lehet belelépni, mert ''ráz''. Szal mászkálok a csöveken, de nem tudok kijutni. Ha belegázolhatnék a vízbe akkor sem tudnám áthidalni a szintkülönbséget, ami a kiúthoz vezet. Van egy hordó a vízben de semmire nem tudom használni. Biztos triviális a megoldás, de qrvára elakadtam. Szal: HEEELP!!
-
busman
veterán
HELP! Elakadtam.Ravenholm ,2 kocsi lóg a levegőben.Fel-le mozgatni tudom őket.Kinyíírtam minden zombit,de egy szobán kívül nemtok sehova menni.

-
róland
veterán
-
Gaskin
aktív tag
HELP! Elakadtam. A darus résznél járok. Felemeltem a daruval járgányt ahová kell, de utánna van egy híd, amit át kellene ugratnom, de nem tudok. Van valami extra fokozat a terepjárón amit nem ismerek? Vagy mi van itt? Persze közben egy helikopter péppé lő...
-
Lord Zero
addikt
''..de miután elolvastam a játék előzményeit '' - itt a hiba, fílinghiány

(komolyan megéri végignyomni a hl1et, akár 2005ben is)
ez a játék (hl2) az első szerelem oltárán áldozott emóciókra hajazott a leginkább és profitált is belőle
szerk: (talán ezért is nincs előzmény a hl2ben: a valve feltételezte, h mindenki, aki akár csak egy egeret és billentyűzetet látott már, tudja mi az a half life
)
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Élménybeszámoló:
Alapvetően úgy álltam ehhez a játékhoz, mint egy trendy gaméhoz, melyet a sok fan agyondicsőít.
De kellemesen csalódtam benne, jó volt.
Kis gépigény, szép grafika, stb.
Viszont furcsálltam a végét. Befejeztem, az idő megállt, visszajött az emberke, aki a játék legelején volt. Mondtam magamban: Hm, érdekes. Nem tudtam hová rakni. Olyan semmilyen befejezés volt, mert ugyan győztem, de mégsem, mert ''be lettem zárva''.
Na, de miután elolvastam a játék előzményeit (mely ugyenár nem volt a HL2-ben) megértettem. Sajnáltam, hogy külön kellett kúpászkodnom, hogy megértsem.
Szóval két ''hiba'' zavart:
- az előzmények hiánya
- a főhős némasága (mintha néma lenne
)
És a ''védelemről'':
Sajnos nem igazán érték el a célt az internetes aktiválással, mert a warezt nem sikerült kiiktatni (én is nemhivatalos verzióval nyomtam végig, a AI disabled-es hibával, de ezt ki lehetett iktatni könnyen)
Good game
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Csak egy bajom volt, hogy a videokártya a játék közbeni ''intro'' részeket kb. 15 percig vitte, amíg haver jobb kártyájával 2 perc folyamatos kép volt. De hát ez van, elkéne egy jobb kártya. A játék sztem nagyon jól sikerült, meg kell hozzá mozgatni az agyat
Remélem lesz a játéknak folytatása. -
KoRner™
tag
Ja, és most fagyott le a Steam... épp a ''Play Game'' gombra kattintottam.... de tudom hogy oldjam ezt meg
CTRL+ALT+DEL aztán amikor kijön a cucc, hogy program nem válaszol, ott mégsézek, és megy is
A Driverfrissítés meg nemrossz 5let, most telepítettem nemrég újra gépemet, de nem sikerült stabilra
Majd Vinfos reinstall, és majd alaposabban építem ki a rendszert... bár attól még a HL2 le fog fagyni, nem az a hiba 
-
_Volkovy_
nagyúr
Szerintetek az én konfigommal érdemes megnézni a HL2-t?

-
KoRner™
tag
Nem, más játéknál eddig még nem észleltem... A sima HL2 egyáltalán nem csinálja, csak ha trainerrel futtatom, és benyomom a ''kifogyhatatlan töltény gombot''. A Gothickal még nem fordult elő egyszersem, de már tesómnál, és egyik klántársamnál is írta ki ezt a hibaüzit... De klántársank csak az új pályák bevezetését követően, de nekem meg már a kezdetektől

Jah, és a memóriám átment a MemTesten, így elvileg hibátlanul műxik 2-3-3-6 os időzítésen.
[Szerkesztve] -
KoRner™
tag
Ahoj mindenkinek, tökúj vagyok, tehát üdvözlök mindenkit!

Lenne gondom a HL2vel, vagy lehet ez már Steam problema... Half-Life 2 Collector's Editiont birtoklok, a HL2 megy rendesen, HL1:Source is megy rendesen, csak a két Multissal van gondom, a CS: S-szal, meg a HL2: DM-el. Játszom pár menetet, de mikor mondjuk már 4-5ödszörre tölti be az új pályát, lefagy egy memóriahibaüzenettel, amely valahogy így hangzik:
A ''0x2406dd69'' címen található utasítás a ''Jx0193facc'' memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read''.
A Program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
(Néha másik memóriacímet is ír ki, de ez az egy volt, amit elmentettem képen
)
De újfent ezt már menet közben is el szokta játszani... meg nem mutatja a DM-ben azokat a szervereket, amiket játékon kívűl Steamben raktam kedvencek közé... na... és ezt a problémát azért mondom Steamesnek, mert ezt a hibaüzit akkor is ki szokta írni, amikor kilép a Vindóz, és azóta nem írkálja ki, mióta nem HL2őzöm... megtaláltam egy GameStar mellékleten a Gothic 1gyet
Szóval kérnék segítséget, mert múltkor majdnem megrugdostam a gépet miután már 6opdszorra fagyott le a menet közepén....
Előre is köszi mindenkinek
[Szerkesztve] -
Gondolom jobb, ha nem mondok semmit.

-
Gyick
őstag
hi!
van valaki akinek Vengeance crackes hl2-je van?
az enyém valamiért nem müködik!!!!4
tapasztalt vki ijet? -
XanD3R
senior tag
Hogy lehet bekapcsolni a hl2-be az ai-t?
egy parancs kellene -
xtmod
senior tag
közben a megoldás is meg lett:
make a cfg file with notepad in ur hl2/cfg folder
ai_norebuildgraph ''1''
ai_disable ''0''
save it as ''ai_fix.cfg''
then open up
valve.rc with notepad and add ''exec ai_fix.cfg'' under // run a user script file if present
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
Node graph out of date.. lásd még: (#3195)
mi ez?? (nem a jelentése, hanem, hogy a játékban mi a f@@@t akar ezzel) -
Drizzt
nagyúr
válasz
Pisti_zzZZ
üzenetére
Majd megnézem, de megegyezett azzal, ami a readme-ben szerepelt... Steam\steamapps\... Blablabla. Majd megnézem pontosan is, mostnem vagyok otthon.
-
AMD-s
tag
A kaput belülről ki kell törni. Valami nagy lengő /azthiszem egy fatörzs/ súlyt kell elszabadítani.
-
Balli
őstag
Köszi, a kapu, vagy a fogó mellett vannak a hordók? de majd gondolom otthon majd látom
de egyébként mit értesz azon, hogy ** SPOILER ***?
Tényleg mi a hivatalos oldala a game-nek? Esetleg van már olyan hogy magyar szinkron (nem felirat) mintha annak idején olvastam volna, hogy lehet lesz -
Balli
őstag
Sziasztok, elakadtam:
Mégpedig ott, amikor vizi robogóval mentem a mocsárban de egy bezárt nagy vaskapu megakadályozott a továbbhaladásban. Volt ott egy torony amibe felmentem, ott volt egy kar amivel ki lehetne nyitni a kaput, de az tönkrement (össze vissza szikrézik) s igy nem tudom a kapot kinyitni, azaz elakadtam, légyszi segítsetek, nem tudok tovább menni. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Pisti_zzZZ
üzenetére
Nálam az installer szépen megtalálta a szükséges mappát, s belement...
-
Pisti_zzZZ
tag
Nekem az a kérdésem ezzel a hádéerrel kapcsolatban, hogy mellik mappába kel feltelepíteni? A readme ben elolvastam ugyan hogy valami steam mods mappába kell, de nem találtam semmi ilyen mappát....

-
Conki
tag
Lenne egy kérdésem:
Mit tehetek akkor, ha nem frissít íutomatikusan a steam?
Ugyanis most ez történt velem a legutóbbi updatenél.
Pl help me! -
tuctuc
aktív tag
Tud valaki küldeni nekem egy savegame-et a water hazard pályáról? Azon a ponton vagyok, amikor a mosógépet lelököm a liftbe, hogy átugrassak a palánkon, majd beérek az emberekhez +egy alienhez, és meg kéne mutatniuk a térképszobában a hovatovább-ot.
De nem mutatja, mert szétfagyott a hl2 azon a ponton, és visszatöltve nem csinál semmit az ai, csak kinyitja az első zsilipet...
-
Drizzt
nagyúr
Hmm... Egész jó, de marha sokat tölt pályák előtt. Meg azért megvárom a Valve-sat a végső vélemény kimondása előtt..
Kb. annyit csinál a patch, mint Far Cryban a paradise mód. Csak ott már alapban is van gloom, itt meg alapból asszem egyáltalán nincs. De a HDR-t még meg lehet jobban is csinálni. Itt a legjobb a napnál a felhős égen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindegy azért köszi.

Talán próbáld meg az SG fórumban...
Holnap menj és vedd meg
Steamben le lehet töltni ha még nincs fönn
)