Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
-
misran
tag
válasz duracell89 #774 üzenetére
Egy egyszeru igen vagy nem csupan 4 vagy 3 leutes lett volna attol fuggetlenul hogy en is kereshettem volna.
A redundancia amugy is hasznos dolog.
A szitkozodas mar kevesbe.
Üdv,MiSRaN
-
ptiboy
senior tag
nagyon bejön!!
reggel 4-ig jáccottam vele
csak 3x kezdtem újra a 12. fejezetet és még mindíg nemjönnek a katonák
előről meg nemfogom elkezdeni szal kukába vele:)
-
Kobe
veterán
kösz a helpet
-
ptiboy
senior tag
hi
nemvoltam gép előtt de nem müxik
tudom h. lekell tenni azokat az izékat
le is teszem
hallom a katonákat, beszélnek, mászkálnak csak épp oda nemjön senki ahol vagyok
körbementem mindenhova
1-et találtam
lelőttem
erre a többí elkezd rádiózni de senki nem jön sehonnan
leszarom
meguntam
anniyra nem is jó game!!!
miért kell ezzel elbaszni????
nyajja ki a seggem a VALVE:)
-
Mosqu!to
addikt
Vagy ott, vagy amikor indul a steam akkor van az h belépsz a meglévő acc-al vagy az h registerelsz egy újat.
***HALF SPOILER***
Bővebben: linkComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
misran
tag
Hohi All!
Bocs, biztos ezerszer leirtatok mar, de had kerdezzem meg azert:
Ha otthon nincs NET, de van kupon, es steammel le akarom tolteni, akkor melohelyre letoltom, backup es viszem haza, es ott menni fog?
Vagy net mindenkeppen kell?
Üdv,MiSRaN
-
Kobe
veterán
nekem tudna valaki segíteni ? elakadtam annál a résznél, amikor a hajóval kell menni, az az egyszemű már felrakta rá a puskát, és odáig eljutottam hogy egy nagy téglalap alakú térre ahol 2-3 hajó roncs van, és a placc pereméről 2 db ágyúvető kocsi lő. Ezeket kiiktatom és szeretnék tovább menni de nem tudom merre. Van 2 rámpa, az egyik egy cölöpsor végén van, oda nagy nehezen beugratok a hajóval és próbálok átugrani, hogy bekerüljek a csatorna nyílásba....csak a levegőben csinál valamit a hajó és nemugrik át hanem visszaesik....vki mondja meg h kell továbbmenni
-
jojo1
tag
tud a haveromnak valaki segíteni????????
rönkös pálya egyszemü szörny dumál neki!!Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!
-
Dilikutya
félisten
Konzolt hogy lehet játék közben behívni?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mosqu!to
addikt
A kuponos kulcsot regisztrálod először is a steam hálózaton. Miután ez megtörtént, letöltöd a hl2-t a steamen keresztül, és voila, mehet a game!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Szeke
senior tag
Senki, egyetlen egy ember sem töltötte le az utóbbi 1-2 hétben kuponnal Szomorú Ugyan kitől kérdezzem már meg
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
wrz
aktív tag
Megjött ma nekem is az eredeti, szuper.
Csomagolás elég tré mondjuk..
Ti is kaptatok posztert?Minden ellenállás hasztalan!
-
Nite
őstag
jó, már ugyis elkezdtem újra, jövöhéten végignyomom...
most meg lelépek hétvégére, mint szoktam, hali all
[Szerkesztve]Paid my dues!
-
Szeke
senior tag
Vki segítsen már mert szétvet az ideg... itt a kuponom és nem tudok letölteni.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
tiv83us
veterán
Ne mondjatok el a veget, mert meg sokak nem vittek vegig tobbek kozt en sem szoval akit erdekel, annak kuldjetek el e-mailbe, de akit leirja es elbassza a poent annak virtualisan belelepek az arcaba
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Szeke
senior tag
Vki plz help!
Steamben hogyan kell letölteni?A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
jojo1
tag
most hívott telefonon!!!
És eszi az ideg!!
Segítsetek neki!!Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!
-
Mosqu!to
addikt
Nah, tegnap délután végigvittem.
A legeslegvégén először nem vágtam, hogy pontosan mit is kell csinálni, lőttem én mindenhova a golyókat, míg végre eszembe jutott h hoppá talán oda! És siker
Lehet most végigviszem az 1-et is, mert így nem nagyon vágtam a sztorit.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Nite
őstag
hmmm... ugy 2órája befejeztem Normal-on, mint írtam.
szerintem most elkezdem újra Hard-on...
csááá jimhun!Paid my dues!
-
jimhun
senior tag
lol
egyébként köszi hogy megvédtél.. -
tiv83us
veterán
-
Dilikutya
félisten
Átmész hozzá, és segítesz neki... amúgy én még nem találkoztam olyan játékkal, ahol az okozott volna szenvedést, hogy nem találok egy kapcsolót, vagy ilyesmit...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
jojo1
tag
help haver elakadt egy olyan résznél ahol gravity gunnal kell valamilyen rönköt elmozdítani!!!
Én nem emlékxem ilyenre!!Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest