Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Huhh srácok most Source alá télleg ilyen nehéz BOTokat berakni, vagy csak én kaptam ki egy nehezebb edisönt?
Leszedtem a magyar Counter oldalrol egy Sources Pod-BOTot. Telepítettem, semmi. Valahogy rájöttem hogy, kell egy Metamod nevü cucc is neki, leszedtem. Kiderült, hogy a ha nincsen Adminmodom akkor nem jutok előre. Leszedtem az Adminmodot, de annak a telepítésénél ott elakadtam hogy vmi számot kér a szentem.
Valaki ezen úton telepítget BOTokat? -
4gressor
tag
Egész pontosan ezt mondja a steam upgrade helyett: ''Thank you!
You have already purchased Half-Life 2 on Steam. At present, only one HL2 offer may be purchased per Steam account.'' Én is szerettem volna updatelni half life source miatt és nem engedi. A poén az, hogy nem is steam-en vettem a game-t.
[Szerkesztve] -
válasz
benedekco
üzenetére
Ja, boltban vettem. És az a röhej, hogy a kupon a silver változatnak felel meg, miközben a bolti változat (ami ''drágább'') csak a silvernek, és nem is lehet upgradelni. Már bánom, hogy nem a Steam-en keresztűl vásároltam (nekem van hozzá kártyám).
Jah, szerintem a kuponokat direkt engedi, a bolti változatokat meg direkt nem.
[Szerkesztve] -
basszus!
ez érdekes! és a gamét megvetted valami boltban? 5cd-s változatban?
sajna ehhez nem tudok hozzászólni... nekem engedi... csak nekem meg nincs visa kártyám...
én radeon 9600xt-s kuponnal telepítettem, nnak mg ugyan olyannak kéne lennie mint a sokcd-s bronze nak... akkor a steam fórumon, vagy valami fejesnél e-mailben kell segítséget kérni! -
ha bronze változatod van akkor:
a steam ''play games'' ablakában legalúl van az a gomb hogy: browse games arra klikk!
majd bejön 1 ablak ahol ott van a 3 hl2 változat (bronze, silver, gold) és katt a silver edition-nál (vagy a goldnál) arra hogy purchase this package, akkor elvileg tovább kéne jutnod... ott kéri a visa kártyát emg hasonlók! ha nem jön össze akkor a www.steampowered.com-on is megteheted mindezt!
sok sikert! ja és mindössze 10 dolcsidba lesz a dolog! -
juvenkuss
csendes tag
Nemrég játsztottam végig! Annyira de annyira de annyira...........col minden benne hogy nehéz lenne leírni.
Őrült jó a titokzatosság a végén (mi lesz ki éli túl mi lvan veled)
A másik a karakterek kidolgozása. alyx mimikája és a beszólásai (Nem vagy a nagy szavak embere!!)
Mellesleg Alyxet 2004 legdögösebb game csajává választották, DOG -ot a legcoolabb karakternek és a Grav Gunt és legkreatívabb feygvernek.
-
krokk
senior tag
láttátok a hírt? a hardwired-en?
küldetéslemez
alex csuhéjj
várjunk csak... ha alexxal kell nyomni az azt jelenti hogy nem bámulhatom a seggét nem?... a mellei vajon be fognak lógni a képbe? .... 
-
Agostino
addikt
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni.
1. Tudna valaki adni egyfordítást arról, hogy mit is mondott G-Man a játék végén? Angoltudásommal nem büszkélkedhetek.
2. Valaki egy linket adna, hogy honnan lehet BOTokat leszedni a Sourcehoz?
Tudom hogy kérdezi könnyü, de amilyen oldalakat megnéztem, azoknak nem mentek nekem a BOTjai.
Thx! -
Soni.20
tag
Hali!
Sorry ha már kérdezték, de nem volt kedvem mind a 2000 hozzászólást végignézni
:
A Collector's Editionban hogy lehet előhozni a conzolt a Hl2-ben meg a Hl-Source-ban mert mindig kikapcsolj az AI-t.
Ilyen egyszerű kis problémám lenne
Köszi!! -
jaja ezzel énis így voltam!

más: van 1 kis problematische... volt 1 winreinstall, és sajna az egész steam megbarmult... (annak ellenére hogy tudom hogyan kell winreinstall után tovább használni) hát reinstalltam az egészet, ez okés is, csak van 1 kis megjelenítési problémám(egészen a hajós részig jó volt a cucc, de onnan meghülyült) a dolog a következő: a stukker összevissza villog a kezemben, a füst is villog, és ravenholmban a bomba maradványok(amikből a fejrágók jönnek elő) is villódznak...
fogglamam sincs hogy mi a rossebtől lehet, mikor előszőr játszottam végig a gamét (magyarítás nélkűl a régi rendszeremen) akkor faszán mindenféle bug nélkül ment, 1280*1024 4*AA 8*AF mellett max grafixok, mostmeg ez a szitu... más felbontásokban is csinálja... nemtudom mitől lehet, tippek?
vga: HIS x800pro, driver: omega 2.5.97.
please help me!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hejhó
az új évben végre megpillanthattam a loading oszlopocskát én is
röviden, tömören kb ennyit tudnék hozzátenni:
csúcsszuper, hiperfasza, überkirály és ehhez hasonló (megjegyzem, irodalmilag igencsak elfajzott) szuperlativusok jutnak eszembe
a teljes kórtörténethez hozzátartozik, h anno a halflifeot és kiegészítőit n-szer végigvittem és nyugodt lélekkel mondhatom, h a 90es évek non-plus-ultrája volt
(nekem), szóval az új részt nagyon vártam, ami ugye hatalmas elvárásokat generál az emberben, amelyeknek viszont kurva nehéz eleget tenni
nos, a hl2 eleget tesz
imádom, h megtartották a régi hangokat pl, és úgy általában, az első rész minden erényét - vhogy sikerült nem elcseszni, hanem megtartani és továbbvinni, ez kész csoda a mai játékiparban
végre egy game, aminek feelingje van (doom3at pl fényév ezredekkel tudja maga mögött szerintem) és olyan igazi játékérzésem van tőle, végre nem csak egy újabb grafikus engine töltet nélküli demója
szerk: gratula a srácoknak, tényleg
[Szerkesztve] -
Leakadtam tegnap éjjel, lehet, hogy csak fáradt voltam, mindegy, azér megkérdem. Szal Sandtrap pálya, jönnek velem a bogárkák, zsír. Kapcsolgatom lefelé a döngölőket, hogy a bogárkák ne féljenek. Az első őrtornyot kicsinálom, de utána nem tok mit csinálni. Ha megyek tovább a parton, a következő 2 toronyból lekaszálnak a bogárkákkal együtt (észrevettétek mien kedves kis alakjuk és ''arckifejezésük'' lett, mióta nem akarnak legyakni?
), de ha nem lenne golyóálló hullámzás az őrtornyokon, akkor se tehetnék semmit, mert a homokfal tetején vannak, ahova nem tok felmenni. Az első, kinyírt őrtoronynál próbáltam a gravi gunnal a dobozokat egymásra pakolni, és azon felmászni, hogy így a tobánni tornyok hátába kerüljek, de sehogysem akar felengedni, noha már sikerülnie kellett volna, ha lehetne arra menni (5 cm szintkülönbség maradt, mégse tok felugrani...). A játék eredeti, regisztrált, minden, eddig bugtalan, és hibátlan. Ez az elakadás is csak az én bénázásom. -
cortez25
senior tag
kijáccotam

Legüberfaszábbb játék amit valaha láttam!!! Még végén a kiscsajt is sajnáltam, hogy nem jött velem....

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
letoo
csendes tag
Nahh, sikerült végigjátszanom a játékot, de nem értem a játék lényegét.
Merthogy van magyarosításom a játékhoz, a végén az öltönyös fickó(Mr. X ???) magyaráz mindenfélét, de nekem nem állt össze, hogy miről is szól a játék.
Valaki eltudná mondani???Ha mást nem e-mailen: letoo@freemail.hu
Köszi! -
Van az a rész, amikor kapok valamilyen labdákat és tudok vele bogarakat irányítani..Na ott hogy kell elindulni, mert van valami fa kapu amin nem lehet átjutni ..???
Valaki segítene ..
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Szippantsd ki a csaj mögött lévő fehér oszlopból az energialabdát, és nyílik az ajtó.
-
zsolesz91
csendes tag
Sziasztok és Buék!!
Újra segítséget kérek....Miért van az hogy multiplayer modban ahogy letölti a listát egyből lefagy??Láttam,hogy van javítás dec.22(?) dátummal de én már utána regisztráltam.Lehet,hogy volt már szó róla a topicban,el is kezdtem visszaolvasni,de meguntam a warez-nem warez témát......Nem kellene egy ilyen témájú topicot nyitni?.. A múltkori probl. megoldódótt,addig nem engedett regisztrálni amig 2 vírusirtó is fel volt telepítve..Köszi ha vk. tud segíteni.. -
Apophis
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
A csajnak ki kéne nyitnia a kaput mögötted, az épülettel szemben.
-
bypass|HUN
aktív tag
leírtom a ruszkikat, és utánna mi van?
-
Hóhér
csendes tag
Hát van neki crack-je!! És nem lehet feltelepíteni?! Akkor nem tud senki segíteni???
-
Hóhér
csendes tag
Nemtom!
Azt se tudom mi az a virágbolti verzió!! 
Egyébként tényleg miaz?? -
Hóhér
csendes tag
Nah!! Nem tud senki segíteni?!
-
Apophis
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Leirtod az oroszokat...

-
Hóhér
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Ugyebár megvan a Half-Lfe 2 1 egész DVD-n! Csak az a gond hogy nem lehet feltelepíteni mert annyira levan védve! Még ilyen Virtuál progival se! És kellene egy progi amivel felkéne telepíteni csak nem tudok sehonnan letöleni semmit! Valaki nem tudna segíteni??
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Érdeklödöm,megvan még a game?6K?
Ja, és segítséget is kérnék:11 chapter vége,főtér közepén van 1 számítógép,azt 1 csaj birizgálja.Megjelenik a háta mögött valami oszlopos-hologrammos izé,és közben annyi katona jön mint az oroszok,a csaj meg mond valamit de nem értem mit.Na itten mi a feledat?thx
[Szerkesztve] -
zsolesz91
csendes tag
Sziasztok és Buék!!
Újra segítséget kérek....Miért van az hogy multiplayer modban ahogy letölti a listát egyből lefagy??Láttam,hogy van javítás dec.22(?) dátummal de én már utána regisztráltam.Lehet,hogy volt már szó róla a topicban,el is kezdtem visszaolvasni,de meguntam a warez-nem warez témát......Nem kellene egy ilyen témájú topicot nyitni?..
A múltkori probl. megoldódótt,addig nem engedett regisztrálni amig 2 vírusirtó is fel volt telepítve..Köszi ha vk. tud segíteni.. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Látom sosem fogynak el a warezosok

Azért buék
-
kBagyula
senior tag
Welcome to 2005.
BÚÉK HL2 FAN-ok!
kBagyula -
Fade_Away
őstag
Ha kezedbe adnak egy AK biztos nemazt akarják, hogy kapáld meg vele a krumplit....
AK val is lehet kapálni mégis másra használják.
dc/bitorentel/napsterrel is lehet verseim terjesztésére használni mégis.......
De szerintem ne offoljuk szét ezt a topicot hanem nyissunk ennek a témának akár egy másikat!
Egyébként visszaolvastam és tényleg ''rosszat'' írtam, késő volt kövnek figyelek rá sorry! -
-
_Dan_
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég kezdtem a half life 2-t. A legelső problémám, hogy nem mentett játék betöltésénél nem működik az A.I. Már utánanéztem neten a console előhívása után ha beírom hogy A.I. disabled:0 , akkor visszaáll, csak nem tudom behozni a consolt ( options menu/ controls/advance controls/enable developers consol ki van pipálva csak az a billentyű amivel windowsba ''~'' (console) (nálam altgr + 1) a játékban nem működik.
(A játék billentyükön kivül semmilyen más billentyű kombinációja nem hozott eredményt)
/Esetleg még arra gondolok hogy az altgr+ ''~''-nek a számkombinációja előhozhatná a konsolt. Viszont ''~'' eme jel létrehozásának számkombinációját nem ismerem./
Kérlek segítsetek ha tudtok.
Előre is köszönöm. -
Sziasztok!
Eladó eredeti (5CD-s) Half Life 2! Kitűnő állapotban van,1 karc sincs a CD-ken+a DVD Tokon még mindig rajta a van a csomagoló fólia is! Természetesen adom a Steam belépőt is. i.á.:8k! -
Fade_Away
őstag
Szerintem zárjuk le. ha nagyon-nagyon szigorúan vesszük akkor ok vétettem de mondmár meg nekem akkor, hogyhogy nemzárják azonnal a dc++/bitorrent es topicocat....
-
Fade_Away
őstag
Haver elakadt az Our Benefaction pályán.
Azon a részen ami úgy indul, hogy elveszik az összes fegyvered csak a Gravity Gun marad nálad.
Megölünk minden őrt és utána nemtudunk továbbmenni. Minden ut lezárva. Van egy rész ahol átkéne ugrani egy korlátot de ezen a pályán vmi miatt nemugrik a karakter.
A furcsa az a dologban, hogy őis a vengances töréssel játszik és én 1hete végeztem gameval de nememlékszem a pályára..... -
Weeman
csendes tag
SEGÍTSETEK PLEASE!
Ott vagyok a Black Mesa pályán ahol egy csaj dumál nekem de nem száll be egy liftbe hanem csak simán áll ott!!Mit kell tennem hogy beszálljon???
PLEASE SEGÍTSETEK!

-
zsolesz91
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Nem tudom regisztrálni a HL2-t.Addíg eljutok,hogy felhasználónév,jelszó,e-mail cím.ezt vissza is jelzi,de utána kíírja,hogy''Could not connect to steam network.This could be due to a problem with your internet connection,or with the steam network''.Tehát addig sem jutok el,hogy kérje a cd-keyt.A zone alarmot már leinstalláltam,de ugysem volt változás.Még a nod 32 és a norton antivírus van fenn...esetleg telepitsem ujra a win 98 SE-met? Tud vk. valamit tanácsolni még ??Előre is köszi!!És BUÉK!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Alyxot úgyse fogom látni játék közben, a kutya meg elég brutális dolgokat csinált a játékban, autókat dobálgatott az ellenre stb, úgyhogy én inkább a kutyát várnám