Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
Még egy ilyen tetű megoldást az indításra
Az a qrva steam megkeseríti az életem. Telepítéskor kipipáltam, hogy ne frissítsen. Erre minden alkalommal szivat vagy 2-5 percig mire elindul a játék.
Megcsinálatam a magyarítást, most meg a francia nyelven töltögetne 326 minutes-nyi adatot.
Mivel tudom ezeket orvosolni...
Nemigaz, hogy nincs click&play. Felrobbanok...https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
jimhun
senior tag
hali !
Elakadtam itt Bővebben: link
Ha nekimegyek a piros lézernek akkor a gépágyuk elkezdenek lőni azt vége. Hogy lehet átjutni?
thx -
Nosferatu
csendes tag
Én is a hidas részel szenvedek, vkinek vmi ötlet?
NeverToo Far
-
wrz
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #94 üzenetére
G-gun-al tudod pedig talpraállítani aztán skera onnan.
Minden ellenállás hasztalan!
-
Segnior_Barthez
senior tag
hi all!
Leestem a buggyval a daruról (leejtett a csaj). Hogy kell a kerekeire állítani?
A grav. puskával nem tudom. Feljárat nincs a darura. A mágnest nem tudom magamhoz húzni. Mi a megoldás?https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
DLDKox
aktív tag
Nekem mindig valami steam server lostal kilép.
Utána valami memóra írás hibát ír ki.
Mitől lehet?
Valami ötlet?
Please segítsetek. -
Shodan
addikt
a története nincs fent valahol magyarul? egy-két dolgot nem értek
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Dilikutya
félisten
válasz duracell89 #64 üzenetére
Az eredetisek azóta szopnak, amióta megjelent Lásd steam, vagy a kis bugocska, hogy a cd-s HL2 telepitője a 4. CD-nél meghal, ha nincs fönn a CS: source, amit egyébként nem is adtak mellé, ha jól sejtem...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
krokk
senior tag
-
-
mormota
senior tag
lepörgettem.. igaz csiteltem, de így is iszonyat sokáig tartott.
a vége volt a legjobb, amikor a gravity gunt.... nem lövöm le a poéntIllusztrálok, tehát vagyok
-
A.P.I.
aktív tag
válasz duracell89 #66 üzenetére
Ha ez nem kérdés akart lenni, akkor örülök.
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
ATIFAN
csendes tag
--------------------------------------------------------------------------------
Leszálétam arról a légpárnás hajócskáról, a csajszi felnyitja előttem a kis kapucskát, a faszi meg fölöttem egy kis hidas átjárón áll és dumál...és nemtok továbbmenni, midengyik ott áll és les, nem tudok hozzájuk szólni sem!
Valszeg tovább kellene meni és kinyitni a másik kis kaput, hogy átmenjünk a légpárnással , de semmit nem lehet...
HELP -
A.P.I.
aktív tag
Az 576-ban is adnak cs source-t a hl2-vel?
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
F-ECT$
titán
Állítólag 99.9%-os már a magyarítás:
Bővebben: linkDive ever, work never.
-
wrz
aktív tag
Nyomj shiftet és sikerülni fog az ugrás
Azért ez kész, bármilyen HL2-vel kapcsolatos fórumot nézek, a hsz-ek 80%-a a következő:
ai_disabled, segitsééég
Nem jön velem a csaj a liftbe.
Nem tudok átugratni.
Végigjátszást kérnek egy tök lineáris játékhoz.
Mellesleg már most vagy 4-5 oldal foglalkozik ezzel a játékkal, csak rá kéne keresni.
[Szerkesztve]Minden ellenállás hasztalan!
-
Drizzt
nagyúr
Asszem, lassan a végére fogok érni...
I am having fun staying poor.
-
Dreamcaster
senior tag
Valaki please magyarázza már el, hogy mi az a STEAM!
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
DLDKox
aktív tag
Nekem mindig valami steam server lostal kilép.
Utána valami memóra írás hibát ír ki.
Mitől lehet?
Valami ötlet?
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
Hi!
Elakadtam benne. Ott amikor leszállok a légpárnásról vagy mi a tökömről és bemegyek a Dr. Judith Mossmann-hez, aki elvileg elvezet az Eli-hoz. Na most az a baj, hogy miután bemegyek a nő nem mozdul, nem beszél, csak áll és bámul. A pasi aki mellette van az pofázik ha benyomom az E-t, hogy örül hogy megismert megy blablabla. Mit kell csinálni? Vagy megköszönnék egy mentést is ,ami már ezen túl van. -
Danny-L
csendes tag
De vki helpezzen nekem is kicsit könyörgöm.(42#-es hozzászólás)
Jackson forever :D
-
Danny-L
csendes tag
Mondjuk van egy sejtésem hogy ott még 1 párszor elfogsz akadni mert szar résznél vagy.Többek között én is ennél a résznél szenvedek
[Szerkesztve]Jackson forever :D
-
-
Nosferatu
csendes tag
Sziasztok!
Vki please help elakadtam Ott tartok hogy két emberke szörnyeket lövöldöz, van ott egy helyes kis kocsi is ami oké, de sajnos vmi daru felszed a kocsival együtt és ledob a szörnyekhez.. Elöre is kszike a segítségetNeverToo Far
-
Danny-L
csendes tag
Nem segítetek?
Jackson forever :D
-
MODERÁTOR
na én most fejeztem be jó volt csak a vége már kicsit monoton volt. múgy mit mondott g-man?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Danny-L
csendes tag
válasz duracell89 #43 üzenetére
szívesen nyomom, de hova nyomjan neked a shoot-ot?
Amúgy ha van MSN-ed akkor beírhatnád a címet úgy knnyebb lenne megdumálni.
Hálás lennékJackson forever :D
-
Danny-L
csendes tag
Sziasztok
Egy nagy nagy problémám van.Elakadtam a HL2 ben, remélem tudtok segíteni.
Tehát, épp a Highway nevű pályán vagyok, tudjátok mikor egy szar buggy-val kell menni minden fele.Elértem arra részre amikor a mágnesesdaruval lekell dönteni a hidat, felrakni a buggy-t és menni tovább.Na de itt van a probléma.Amerre menni kéne(szerintem) ott le van szakadva a híd.Igaz van ott egy kis ugrató szerűség de egyszerűen nem megy át rajta a kocsi.Van vmi megoldás?vmi gravitáció kikpacsoló vagy másfele kell menni?Nem tudom tudtok-e segíteni de előre is közsiJackson forever :D
-
doors
tag
tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.
-
doors
tag
mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.
Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat?
[Szerkesztve] -
doors
tag
ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva
de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel..
Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről???? -
Drizzt
nagyúr
Srácok: Magyarítás: 60% körüli.: Idézet az sg-s hl2 magyarítás fórumból:
Az eredeti Steam-es verzióban így működik:
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang '''' erre cc_lang ''french''
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát ''hl2_french''
3. Azon belül egy ''resource'' mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévő ''language'' értékét ''french''-re
6. N-JOY!
Ja, és a magyarítás naon állat !!!
thx
Bővebben: linkI am having fun staying poor.
-
krokk
senior tag
megnéztem sajna nincs igazam a 7. rész már ez után kezdődik szóval az tuti nem lehet meg neked próbáld megszórni vmi apró tárgyakkal a pasit hátha arra reagál.
amúgy W-s a progi nem szállt el az AI? mert ez még lehetséges... nekem eredeti van ilyen problémám nemvoltthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
doors
tag
válasz duracell89 #17 üzenetére
Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.
Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.
Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.
de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne. -
Dreamcaster
senior tag
Ejj nem kell itt okoskodni... Ez nem W kérdés volt. Csak annak az aki annak akarja látni, hogy fontoskodjon...
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
doors
tag
Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?
[Szerkesztve] -
doors
tag
válasz duracell89 #13 üzenetére
mi az a restartos megoldás?
-
krokk
senior tag
nah szóval ott tartottunk hogy dodó vagy doors vagy ki nemtud tovább menni mert nincs kimentése
new game-nél tuti ottvan ez a rész is nincs kedvem megnézni de gyanítom hogy ahogy kijössz a bányából az új rész vagy nem?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
duracell89
senior tag
előzmények: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
válasz duracell89 #5 üzenetére
az most mit jelent? ebbe nem kerül be a linkje?
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
sorry de nemtudtam még nagyon új vagyok itt azthittem csak újat szoktak nyitni és semmi más... bocs még 1x
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
nah ide a folytatást mert a rendszer is jelezte a 2db 4000essel hogy már sok a hozzászólás
Az előző folytatása: Bővebben: link.
Bashthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest