Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Na!
ha valaki szereti a bonyolult szopos kiegeket annak ROCK24!
nagyon kell figyelni sok aproságon mulik tovább mész vagy nem!
végig szól a zene szinte (elég hátborzongatora sikerült) sok zombi is van és a katonákkal sem bánnak csinján!
egy hajón indul a sztori ami a lázadok kezén van (itt is Gordont alakitjuk)
és két helikopter meg támadja (az elsöt kb 8-10 rakétával sikerül leszedni a másikkal nem volt szerncsém)
elfognak és egy mélytengeri furótornyon kötünk ki.
és innen indul igazán a játék!
jó,kellöen nehéz és idegesitöek a kicsi fejtörök !
Az öcsém szerint ez eddig a legjobb kieg mert nehéz mint álat kevés a löszer és sok a dög!
teszek fel majd délután képet! -
Gab606
csendes tag
-
Gab606
csendes tag
Üdv!
Nemrég leszedtem a hl2:dm nvidia féle ingyenes verzióját, amivel a következő gondom van:
vista alatt az alábbi hibaüzit kapom:
[link]
xp-n próbáltam ott indul a game, de azon a rendszeren meg hangkártyám nem müxik.Tehát jelen állás szerint hang nélkül vagy sehogy...
-
Hemi 426/RT
aktív tag
csak én vagyok itt?
végül is nekem csak ez van fent....
kiegészitéseket valki probált már? (mod)
én leszedtem egyet hozzá és elég jó volt.
ha valaki emlékszik ahogy kezdödik a hl2.... egy épületen kell átmenni amit amit elözönlenek a combine-ok és segitenek az ott lakok segitenek menekülni.
És itt kezdödik a kicsi rövid (kb 2 órás ha nyugisan mész) de velös történet.
az egyik ilyen ott lakót börébe bújunk akit elhurcolnak egy börtönbe.
aki szokott hl2 deathmatch-euni annak a lockdown nevü map biztos ismerös,csak az a környezet.
tehát meg kell szökni a böriböl kis lázadás és kint is vagyunk.
gravity gun nincs,de ez nem nagy gond kellems kis pörgös menekülös ölös kieg.
az elején föleg csapatban megy a játék öket leváltják a hangyák és a végén egyedül.
Ez a RIOT ACT ha valakit érdekel szedje le és játszon! -
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
szert tettem egy új ati karira és a gáma (black box)
nem cd-n van hanem egy összehajtott plombált pakett van a dobozban abban meg a kód és mindent a steamröl kell leszivni. -
Angelo69
senior tag
-
Hemi 426/RT
aktív tag
nah újra ebben a pörgös topicban!....
mostanában vannak pici problémáim,
valamitöl elkezd nöni a latency-m.....????????
de mitöl azt nem tudom,valaki esetleg segitene? -
alien_
őstag
-
faevike29
tag
Sztem is az egyik legjobb játék, engem még lány létemre is nagyon leköt. Imádom ezt a játékot!
A grafikát meg sztem fölösleges is említenem...
-
Rolci
tag
HAli! Tudtok segíteni abban, hogy létezik valamilyen csalás az alap játékhoz? Ha igen akkor hogyan kell használni? Előre is köszi!

-
WD40
aktív tag
Heló mindenki! Feltettem a HL2 mellé a Gmod 10-es verzióját és mikor beléptem a pályára, a következő kép fogadott:
Hiába állítgattam textúraminőségtől kezdve a hdr-ig
mindent, ugyanez maradt. Sőt, tök jól néz ki, ahogy antialiasing bekapcsolásakor simítja a lila vonalakat a földön 
Valaki tud erre valamilyen megoldást?Atlantis: kösz a segítséget, ismerem a keresőt, de mivel sem a Half-Life 2-re, sem a Garry's mod-ra, sem a gmod-ra, és hasonló szavakra sem dobott ki eredményt, nyitottam egy témát.
-
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Semmi köze a HL2 univerzumhoz, szimplán (bár szerintem a legjobb) multi FPS. Rajzfilmszerű grafika, rengeteg poén, nem lehet abbahagyni. Egyébként érdemes kipróbálni ha már úgyis megveszed az Orange Box-ot (benne van ez is).
És még ielőtt megkérdezed, a HL2 Deathmatch sem illeszthető a HL2 sztorimenetbe, ez is egy multi FPS, és annyi köze van hozzá, hogy a HL2-es karakterekkel lehet egymást ölni. Viszont ez is a jobb multi FPS-ek között van szerintem. -
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az EP3 lesz az EP2 után. A Portal nem tartozik bele szervesen a HL2 történetébe, de vannak utalások benne (meg az EP2-ben is), hogy majd lehet, hogy valamilyen formában össze fog kapcsolódni a 2 szori.
Szóval
HL2
EP1
EP2
EP3A Portal csak egy kis intermezzo

-
Dj.Mike
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
valamivel utána
-
-
m4rc!
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Már végig is játszottam a Portált

-
Dj.Mike
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
de már megjelent
-
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
HL2
HL2 EP1
HL2 EP2Ennyi...
Ill. lehet, hogy a PORTAL fog kapcsolódni az EP3-hoz. -
Sziasztok!
Valaki ki tudná nekem részletezni, hogy milyen "half life 2" részek vannak....
Ha kérhetném időrendi sorrendben!
Valaha végigjátszottam egy half life 2-t, de már nem emlékszem mi volt a neve!
(sokat mászkáltam csövekben, és sokat motorcsónakoztam)
Csak azért kellene, mert szeretném folytatni, de nem össze-vissza!
Az interneten játszható részek (multiplayer) nem érdekelnek!
Köszönöm!
-
m4rc!
őstag
Szisztok!
Még csak most játszom először a HL2-vel, hogy megvettem az Orange Box-ot. Nagyon jó kis game csak sajna elakadtam: Már a Citadellában vagyok, graviti-gunnal kinyírtam pár őrt, viszont nem tudom merre kell menni..Állítólag vmi lifnek kéne jönni, de nem tom hol? A távolban látok egy széls eergia oszlopot vagy mit. Help pls!
-
Most jött el az ideje, hogy kipróbáljam. Tudom, kicsit le vagyok maradva, de eddig nem volt rá alkalmam, meg mással játszottam helyette, de biztos jó, ha ennyien dícsérik. Telepítéssel nem kicsit szarakodás volt, 5 CD-s verzióban kaptam kölcsön.

-
Dotn
aktív tag
Tudna valaki segiteni ha eppen erre jar? Az lenne a problemam,hogy letoltottem a StriderMod 0351full mod verziot es feltelepitettem.
Na most kulonosebb gondom nem volt mert rogton bemasolta magat a hl2 mappaba,pontosabban a sourcemods-ba.
De jatszani nem tudok vele mert nem talalom az exe-jet. Ha elinditom a hl2-t a menuben sem latom. Tehat mintha nem is letezne.
Hogy tudnam eletre kelteni?
-
Scoobyka
addikt
Na ezt lessétek skacok!!!
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Legálisan sehogy.
-
-
ELmondaná valaki,hogy hogyan leeht megcsinálni,hogy internet kapcsoalt nélkül is menjen a HL2? Steam bejelentkezőnél bepipáltam,hogy jegyezze meg a zadatoakt,de még ígyis azt mondja,hogy ha offline modban nem lehet indítani

-
M3nyus
aktív tag
Üdv all!
HL 2 ven hamachin keresztül lehet cooperative modba tolni?Illetve sima natur deathmachet. Steam nelkül kéne
Thx
-
LucifeI2
őstag
válasz
djtoomi
üzenetére
Elméletileg ott el is kell hogy kapjanak, csak az integető faszi után tovább kellene még menni a házba pontosan nem emlékszem már merre, és ott elkapnak leütnek aztán amikor felébredsz ott lesz Alix ( azt hiszem így hívják). Arra még emlékszem hogy háztetőn is kell menni arra felé.
szerk.: Megnéztem most egy videót az integetős ember után a padlásra mész ugye ki és onnan a tetőre kell kiugrani aztán a peremen végig menni.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Hello!
Tudom bénának fogtok nézni,mert elakadtam a legelején,mikor ott kijövök az állomásrol,oda a főtérre,ott midnen odlalon van ilyen nagy vasajto,aminnem tudok bemenni,a gázálarcosok emg üldöznek,ott odlalt felmetnem a létrén emg midnen és bejutottam egy házhoz mert elvileg máshova nem is elhet menni,és ahova megyek felmegyk a legtetőre,ott utso szoibva,ott egy srác integet hogy menjek be,bemegyek,és jönnek a gázálarcosok megölnek,és kezdhetem ujra.
Kitörtöem eggyel lejebb az ablakot,kidobtam egy tévét,és jött két gázálarcos,meg egy kocsi,és egyik álarcos elment amásik ott van de mit csinálnak? 
-
Petya25
őstag
Elakadtam a gamében, pedig régebben ezen már tutira túl jártam ezen, mikor abbahagytam.

Ott tartok, ahol az egyszemű idegen ad egy bogárbogyót, amit ha eldobok zümmögnek körülötte a legyek. Kinyírtam egy nagy lóbogarat abból szedte ki. Na ha továbbmegyek egy fickó áll egy generátornál ahol egy dróthálós ajtó is van, csak éppen az nem nyílik. Dörmög valamit, de nem tudom kivenni, hogy mit kellene tennem, hogy átengedjen. Átlátni a falon egy alsóbb térre, ahol nincs semmi, csak valami gátféle távolabb.
Valaki vágja mit kellene tennem? -
Ry0K3N
senior tag
válasz
9 danos tatu
üzenetére
De ezelőtt nem töltötted le egyszer sem? Érdekes o_0. Nekem meg automatikusan letöltötte a hülye steam a lost coastot pedig nem is akartam.
Szóval most megint felraktad a HL2-t csak most egy másik elérési útvonalra? Mert lehet hogy akkor az zavar be. -
9 danos tatu
csendes tag
Ha valaki erre jár, kérem, hogy segítsen!
ATI tulajdonos vagyok, szerettem volna letölteni a Lost Coast-ot, de nem sikerült. Azt írták, már egyszer letöltöttem, regisztráltam és ezt csak egyszer tehetem meg!
Végül is a program megvan, de nem az eredeti könyvtárában, így a tesztprogram nem találja. (grafikus kártya teszthez kellene és újratelepíteni nem tudom)
A pontos útvonalra lenne szükségem, ahová normális esetben a Lost Coast (vagy a HL2) települ. (Tehát C:\Program Files\.... stb.) Nagyon megköszönném, ha nyilvánosan vagy privátban megírná valaki. (Teljesen legális a dolog, ezt a demot minden ATI tulaj ingyenesen letöltheti, csak úgy látszik én vagyok ilyen szerencsétlen...) -
csana
senior tag
válasz
üzenetére
Igen eredeti a game! A steamet is frissítettem..
Ahogy kutakodtam mi lehet a bibi, kiderült, hogy a norton antivírus (2006-os) a ludas, de csak akkor, ha a steamen (ami simán isdul, betölt stb) rámegyek a my gamesra, és bármelyik játékot, amihez kellene net (multis, mint pl css, dods, hl2multi) el akarom indítani. Szóval mielőtt indulna a játék: trojan horse found, és a game meg: comletly unavialable.. Utána meg a norton: troyan resolved.. vagy valami hasonló..
A lényeg, hogy emiatt nem indul semmilyen game (ami multis), mert a norton a trójai miatt mindíg megfogja, és ugye ez nem tetszik a játéknak, és nem indul..
Persze úgy nincs gond, ha kilvöm a norton autoprotect-et, majd game indít, utána alt+tab, és norton vissza.. De amint elhagyom ezt a procedúrát nem indul..
Valami 5let? (tűzfal is, és a norton is átengedi a steamet, meg a rajta lévő gamékat- ezt kézzel is belőttem, meg automatikusan is eljátszottam, hogy engedélyezze őket)
ThX! -
cizoe
őstag
ez kéész: [link] heheeheh

-
csana
senior tag
Üdv!
Kellene egy kis help: Nemrég jött elő a problemám, és semelyik fórumon nem láttam használható infót:
Szóval STEAM elindul, majd bármelyik Gamet akarom elindítani, a norton antivírusom ismeretlen trójait blokkol, és a game meg kiírja, hogy teljesen elérhetetlen a játék (angolul).
A gépemen a tűzfal átengedi a steamet (és a benne lévő játékaimat), pont mint a norton antivírus..Gondoltam hátha beszedtem 1 trójait (bár sokféle riasztó ketyerém van, és kicsi az esélye, hogy felkúsott egy), és meglestem az újabb nevesebb keresőkkel, de a gépem tiszta (registry is) ebből a szempontból.
Ezután találtam olyan angol fórumot, ahol ugyanez előjött nemrég, és ott azt ajánlották, hogy a steam mappában törölje ki a delikvens a steamregistry.blob-filet, majd jön egy frissítés és megoldódik.. (persze a probléma fenáll)..
Ami fura még, hogy net nélkül elindítja a amekat, de ugye főként neten vannak jó csaták..
Találkozott már valaki ezzel e problémával?
Köszi a válaszokat! -
Fáraó
őstag
Annak idején megvettem a HL2 Coll.-t. Aztán a HL2-Ep1-t. Nekem most ''csak'' az Ep2 kellene, és valszeg azért fogok többet fizetni érte, mert mellé tették a régebbi cuccokat. Szívás, hogy a marketing áldozata lehetek...
-
Thomas1
addikt
Ilyen lesz az Episode 2 borítója: [link]
A hozzászólások között van 2 db ház készítésű is, szvsz elég jók lettek.
-
alienpapa
senior tag
Most vittem végig az episode one-t. Mire kezdenék belemelegedni vége a játéknak. iszonyatosan rövid lett. Egy nap se kellett és már át is vittem.

-
Nimda
addikt
Újra szeretném telepiteni a játékot,de nem enged be a steam a régi accountal és jelszavammal...
...mi lehet a probléma?...valaki pls segitsen mert agykitörést kapok... -
Tüphón
senior tag
üdv
itt próbálta már valaki a Combine Destiny nevű modot?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Radeon tulajok, Steam-re fel!
Amennyiben azon felhasználók közé tartozol, akik számítógépében valamilyen Radeon-kártya gondoskodik a képi megjelenítésről, ne habozz felkeresni a Steam-et, ahol ingyenesen elérhetővé vált számodra a Half-Life 2: Lost Coast és a Half-Life 2: Deathmatch - ezek eleddig kizárólag a Half-Life 2 megvásárlása után voltak letölthetőek.
[link] -
siskin
tag
Hali Mesterek!
Egy másik fórumról megvettem a gammát eredetiben,de gondok akadtak.Az accot nem küldte el a srác,nem is lehet a továbbiakban elérni.Nem lehet valahogyan az accot megmásítani?Van valakinek ilyen tapasztalata?
-
Dotn
aktív tag
Igen eredeti van,de nem ertem miert nem megy.
Aztan megtalaltam a pc guru dvd-n,hogy mikeppen kell telepitenem,de semmi ujdonsagot nem mondott. Egyszeruen a telepites mappaban az volt,hogy csak masoljam be a source mods mappaba,es kesz.
Semmi tobb.
dante3koszi a segitseget,de igy sem mukodik. De ahogy ertelmezem ugyan ugy kell eljarnom. ( source mods mappa ) Mondjuk az angol tudasom nem a legjobb,ezert elkepzelheto,hogy valamit nem ertettem ami fontos lenne meg. -
dante3
addikt
* Installation *
This Mod requires at least 380Mb of hard disk space!!
UNZIP IT IN;
\Steam\SteamApps\SourceMods\
Replace the letter C with the drive letter where HL2 is installed if it is different.
You can run the mod from the main Steam console by double clicking on the ''Coastline to Atmosphere'' icon. You can also create a desktop shortcut by right clicking on the ''Coastline to Atmosphere'' icon. Select ''Properties'' and click on ''Create desktop shortcut''. You will then be able to run the ''Coastline to Atmosphere'' mod directly from the desktop. You can also click on ''Properties'' to access the detailed online Manual (Walkthrough).
(The maps are quit big so it could take a little while before they start. and when you have difficulty playing them, ((it starts to look more like a slideshow)) because you don't have a very powerful computer than you could try to lower the graphics settings a bit in the menu. -
Dotn
aktív tag
Itt mindenki ilyen segitokesz?

Remelem azert van olyan is itt aki esetleg tud is tanacsot ill. segitseget adni a problemamra.
Na most az utolso kiadott pc gurun van egy half life2 mod, ( Coastline to Atmosphere ) amivel nem tudok mit kezdeni. Pontosabban nem tudom ravenni,hogy mukodesbe lepjen a dragasag,ugyanis az ujsagban nem volt melekelve,hogyan is tudnam elinditani.
Na gondoltam egyet es bemasoltam a mappa tartalmat a source mods mappaba. Elinditottam a jatekot de a menuben semmi utalast nem talalok a modra.
Valamit biztos elcsesztem de mit? Talan nem is oda kene masolni?
Legyszives ha tudtok segitsetek mert ki szeretnem probalni ezt a modot.
-
Prosector
addikt
Felraktam 1 másik gépre a gémet,de nem indul. Arra hivatkozik,h nem tud betölteni 1 steam-es dll-file-t. A file megvan,megnéztem utána felülírtam azzal ami az én gépemen van , de így sem jó...
Tud vki vmit? 
-
Prosector
addikt
válasz
oxaher.
üzenetére
Én gondolkodtam hülyén
Azt hittem,h úgy nem lehet átmenni a szobán hogy ne aktiváld a géppuskákat,pedig úgy kell,csak én erre nem gondoltam
Balra az 1. lézert simán át tudod ugrani,utána a sugarak 1 3szöget formáznak:ebbe bele tudsz ugrani,innét pedig ki tudsz ugrani a szoba sarka felé , utána felmész a csövön ami a fal mellett van(másik nincs
), ha felértél a szekrényre (vagy mi ?
),akkor átugrasz arra ami 90 fokkal jobbra van ettől onnét pedig a másikra,ami kicsit balra van. Ha idáig elértél,akkor simán le tudsz ugrani a földre és megnyomod a gombot,ami az élettöltő mellett van - ez kikapcsolja a puskákat. Ezután már át tudsz menni a másik terembe... ENNYI!!!
Remélem érthető voltam
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Valaki a (#3810)-re?
-
Prosector
addikt
Ismét help kéne!

Emlékszik vki,hogyan kell átmenni a ''piroslézeres'' szobán ;az automata géppityuk mindig lepuskáznak.
A terem feléig már eljutottam,de ha onnét kiugrom a fedezékből,szarrá lőnek
A végigjátszásban kb. ennyi van:''juss át a lézeres szobán''...fasza! Lehet,h nem veszek észre vmit? 
-
Dotn
aktív tag
Tudna nekem ajanlani valami jo kis modot a Half Life2-hoz? Arra is kivancsi lennek,hogy milyen modon lehet alkalmazni majd.
-
dante3
addikt
Valaki kipróbálta már a dragon ball modot a gamehoz?
[link] -
Prosector
addikt
Tudja vki,hogyan lehet engedélyezni az AI-t? Szerkeszteni kell vmelyik file-t?
-
Skipp
senior tag
Hai!

Elakadtam. A nagy mágnessel átpakoltam a homokfutómat, kiirtottam pár katonát, mentem raktárépületből kiugratva egy híd felé, feltűnt egy olyan ostoba röpködő gép, ami szét akar lőni. Átugratni a hídon rögtön nem tudok, 3 rakétám van, telibe lőttem a gépet 3x, de kéne neki még egy rocket.
1. Muszáj kiirtani a repcsit? Ha igen, akkor hogy lehet leszedni?
2. Ha nem, akkor hogyan kell átugratni? -
törölt tag
Ettől függetlenül a töréssel megváltoztatod a játék jogállását. Az EULA olvasása ajánlott, abban mindig kitérnek az ilyesmire:
''In order to use the Program you will have to obtain an account with the Steam service and accept the terms of the Steam subscriber agreement (“Steam Agreement”). By installing the Program, you agree that your future use of the Program will be subject to the terms of the Steam Agreement''.
Szóval ez is warez, mégha meg is van a lemez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindent, ugyanez maradt. Sőt, tök jól néz ki, ahogy antialiasing bekapcsolásakor simítja a lila vonalakat a földön

Ez nekem még új 

Tud vki vmit?
A végigjátszásban kb. ennyi van:''juss át a lézeres szobán''...fasza! Lehet,h nem veszek észre vmit?