Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojo1
tag
Én a börtönbe vagyok!!!
Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!
-
jojo1
tag
jó a vége??
-
jimhun
senior tag
Hány chapter-ből áll a game??
-
tiv83us
veterán
Chapter 12.
Valami romos teton vagyok es egy lepegeto osztja ram az aldast.
Ime:Bővebben: link
Bővebben: link
Amugy hol akadtal el?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
jojo1
tag
válasz [DoN]$[LeoN] #380 üzenetére
lehívod a konzolt és beírod ai_disable 0
-
ALI_G
veterán
ai_disable 0
-
[DoN]$[LeoN]
tag
oksa, kösz!
Ha valaki tudja, hogy kell bekapcsolni az AI-t, irja meg pls! -
tiv83us
veterán
válasz duracell89 #377 üzenetére
Nah, most ezert nem toltom vissza. /Lusta vagyok / De asszem mar nemsok van hatra.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz [DoN]$[LeoN] #372 üzenetére
Pfff...nemtom, asszem konzolba beirod, hogy AI_Disabled 0 vagy 1, nemtom.
Kerdezd a sorstarsaidAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz [DoN]$[LeoN] #370 üzenetére
Mar nem emlekszem, de az biztos hogy ennel a resznel nem volt gond a tovabbjutasnal. Nem lehet veletlenul, hogy kikapcsolt az AI?
-
tiv83us
veterán
válasz [DoN]$[LeoN] #368 üzenetére
Vhogy at, de innentol en nemtudok segiteni. Valaki biztosan tud majd valaszolni aki szinten biztimasolattal tolja. /Az a faszi aki ott alldogal fent az csinal valamit?/
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Az ajtón elvileg át lehet ficcenni???
-
[DoN]$[LeoN]
tag
válasz [DoN]$[LeoN] #364 üzenetére
Itt a kép, hogy hol akadta el, az ajtót hiába lőttem szarrá, a középső fém része ott marad,, és nem enged átbujni
-
[DoN]$[LeoN]
tag
-
Shodan
addikt
A történetet valaki mondja már el, vagy linket .
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
nooee
csendes tag
nem tudom pontosan! De nem rég tettem le a kocsimat! Majd ugrálni kellett köveken meg miegymáson hogy a rovarok ne vegyenek észre!
-
nooee
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni! Elakadtam ott ahol lemegyek egy alagútba. Egy E.T. kinézetű figura adott valami kis motyót amire a bogarak gerjednek. Na és ezután nem tudok továbbmenni mert egy farakás van előttem amit nem bírok átugrani se szétrobbantani! -
tiv83us
veterán
válasz [DoN]$[LeoN] #353 üzenetére
Dobd fel ide a kepet aztan linkeld be. Bővebben: link
Amugy nemtom van-e vegigjatszas vhol a neten.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
jojo1
tag
válasz [DoN]$[LeoN] #353 üzenetére
nyomj egy konzolt és a jobb felsö sarokba kiirja hogy hol tartasz!!!
-
tiv83us
veterán
válasz [DoN]$[LeoN] #350 üzenetére
Hmm...Kepet tudsz belinkelni? Igy most nem ugrik be a helyszin.
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Elakadtam!. Talán 4. rész, megyek folyamatosan kinti és benti részen,, és eljutok egy olyan helyre, amiben van egy tócsa, felül egy csöves lakik ilyen sz*r házban, és felül is egy juk berácsozva, jön be kicsi fény. Az egyetlen dolog, ahol tovabbmehetnék, egy kurva ajtó, amit ha széjjel lövök, akkor is ott marad egy ilyen fémlap, és lóg a (volt) ajtó közepén. Annyi hely simán lenne, hogy guggolva bemenjek, de nem tudok!!!
HELPHELP!!! -
Apophis
őstag
Már lelöni is próbáltam öket, annyira idegesítettek...
Kár, hogy nem lehet. Emlékszem az 1-ben milyen jókat röhögtem a liftaknába (általam) robbantott tudósokon. Ez az egész társasdi olyan eröltetett, ''ha -már-van-más-játékban-is-akkor-ebben-is-legyen'' fajta...All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
Kár, hogy a kép VALÓS játékszituációt tartalmaz...
Könnyebb lett volna társak nélkül asszem...All was naught but to serve the void...
-
Frigo
őstag
Sorry Gordon
Bővebben: link -
nemcso
őstag
Innen letőltheted a Steam klienst : Bővebben: link
A név és jelszó az aktiválási eljárás része, netes kapcsolat kell hozzá, mivel a Steam-en hozza létre a CD kulcshoz tartozó account-ot.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
SirVigh
tag
Hali mindenkinek!
Először is király a gamé!
Másodszor segítség kéne:
A Black Mesa East elején amikor belépek a decontaminationba (légzsilip) a csaj dumál, majd mondja, h induljunk, ő befordul és sehova...ilyenkor mit kell csinálni?Mindenki másképp csinálja...
-
nemcso
őstag
Az aktiváláshoz mindenképpen kell net. (Mivel otthon nincs netem, ez rokonnál történt analóg vonalon cca. másfél óra alatt.) Ha a Steam-es account beállításánál kipipálod a név és jeszó megőrzését, akkor aktiválás után már net nélkül, offline módban tudod a single-t nyomni.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Bagoj
csendes tag
Hát igen, a Combine-ok AI-jára igazán gyurhattak vona még. A HL1-en nagyobb kihívás volt egy 3 fős kommandós csapat, mint itt egy 5 fős hardon....
Vagy lehet hogy én fejlődtem????
Itt nem igazán fedezik egymást. A HL1-ben graánátokat dobált kettő, míg az egyik előre jött. itt meg pont az dobja a gránátot rendszeresen aki jönni készül, így zenés temetése lesz pillanatokon belül, ráadásul általában olyankor a fedezéket is elfelejti. Azonkívül a sima gépfegyver gránátvetőjét sem használják.. jó cserébe gránát sincs náluk. Nem futotta felszerelésre a város urának? vicces..
[Szerkesztve] -
addikt
Most jön a (feltételezhetően)már ezerszer feltett kérdés a már ezerszer leirt kifogással,hosszú a két topik.Előre is bocsánat.
Ha megveszem a dobozos verziót akkor kell-e a játék aktiválásához vagy magához a játszáshoz internet vagy kapok egy kódot amivel net nélkül aktiválhatom.Csak mert ha kell net akkor nincs értelme megvennem talán ha csak aktiválni kell akkor menne,bár ott is kérdés,hogy cd kell-e hozzá vagy csak valami kód ami alapján visszadob egy másikat? -
krokk
senior tag
nemtom a HL2 nek az előzetesiben olvastam anno hogy nem lesz tükör meg semmi sehol nemtudod megnézni gordon bácsit hogy jobban beletudd élni magad a játékba mintha te lennél ott de ha nem ennél a játéknál volt akkro is tuti ugyanez a célja
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Enigma7
csendes tag
HL2:
pro: jatekelmeny nekem nagyon tetszett, a menekules, hangok stb...
az apro kis ''fejtorok'' nagyon fel tudjak dobni a jatekot.
fizika, grafika szamomra kifogastalan. a katonak ( botok ) egesz jol vegzik a dolgukat, es ''okosak'' ( ha nekimesz, felreall es elnezest ker...etc )
a jarmuvek hasznalata is igen otletesre sikeredett ( uvegfalon keresztul ugratni, 2eltuvel szinten jokat szaguldozni ) mj: hianyoltam a buggirol az 2 elso fenyszoro sotetben valo alkalmazasat
con: 1 furdoszobaban sem volt tukor, 1x nem tudtam megnezni Gordon bacsi arcat pedig kurva kivancsi lettem volna
keves fegyver, a granat eldobasa elegge ''nehezkes''
1 kicsit meg gyurhatnanak az AI-ra pl:
elejen amikor az or kiser a szobaba es megall a vegen, mondja hogy befele, akkor en nem mentem be hanem csak vartam. az or ugyan mondta h' takarodjak be ( erelyesebb volt a hangja ), de en arra szamitottam h' majd odajon es jol betuszkol
osszesegeben engem megfogott a jatek.
ha osszevisszasagot irtam elnezest de mar k.faradt vagyok -
jimhun
senior tag
megérdemlik.... -
jimhun
senior tag
Nekem is ezt mondta elöször...
Szedd le ezt is ..Bővebben: link -
jimhun
senior tag
Ezt szedd le, telepítsd, futtasd.
Ha elindult akkor File---> open---->A steam Apps könytárban a Source Sounds--->itt a hl2 kövtár majd a sound könyvtár majd a music könyvtár És ott vannak MP3
Kijeölöd őket majd jobbgomb extract és hogy hova és odarakja.
Ha nem jó valami szólj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest