Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
válasz
shadoan
üzenetére
Kevés vagy hibás a rendszermemória? Ebből a hibaüzenetből valami hasonlóra tudok következtetni, esetleg a videómemória. Próbáld meg csökkenteni a felbontást, textúrarészletességet elsősorban aztán meg a többi dolgot is. Hátha csak ez a probléma, úgyanis az első két dolog amit említettem, azok elég rendesen foglalják a rendszer és videómemóriát egyaránt.
-
shadoan
tag
Sziasztok,
Nekem egy kérdésem lenne, hátha tud valaki segíteni...
A progi kifagy. Eddig elindult a játék, de mindig lefagyott játék közben az autosave-nél. Már akkor is észrevettem, hogy ha állítani akarok a videó beállításokon (a felbontáson kívül, bármin) akkor azonnal lefagy. Újjabban meg már el sem indul. Amikor bejön a főmenü és rábökök, hogy new game vagy load game, elkezd töltögetni, de a vége előtt nem sokkal kidobja a következő hibaüzenetet:
''The instruction at ''0x241f7c37'' referenced memory at ''0x0193f5c0''. The memory could not be ''read''. Click on OK to terminate the program.''
Tudja valaki mi lehet a gond? A legújabb HL2 van fent (eredeti természetesen), folyamatosan updatelve, Windows XP pro Sp2 (de Sp1-el is próbáltam), Intel Extreme Graphics 2 for mobile videókártyám a legújabb driverrel (11.02) és egy Compaq nx5000-es laptopon akarom futtatni.
Sajnos esélyem sincs asztali gépre 3 hónapig és nem is otthon vagyok, szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni és végre nyomulhatnék vele.
Az is segítség ha valaki megadja a HL2 tech support email címét...
Ha nem nagy kérés, emailben válaszoljatok pls.
mark.mitro@sei.hu
Előre is köszi,
Shad -
nofene
aktív tag
Így van nem eredeti. De tuti megveszem, de csak ha lemegy 4-5k körülre. ANnál többet nem tudok kiadni játékért. Ja hopp az előbbibe nem lett jó a link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Na helpeljetek rajtam: Bővebben: link Csak áll ez a rakás szerencsétlenség kezében a puskával és pislog rám azzal az egy gülü szemével oszt kész, sehogy nem akarja felrakni azt a vackot a járgányomra pedig már spajszerral is megsímogattam
( tudom, hogy a mieinket nem sebzi ), szóvakl ennyi. Pedig ha ai_disable 1-en van akkor már az első ajtót se húzza fel a csaj, ha ai_disable 0 akkor igen. Nah ha senkinek nincs több 5lete akkor kaphatnék valakitől egy savegame-t innentől? Pls? -
Bővebben: link
Bővebben: link
Na itt hogy lehet átjutni?
Egyébként F5 a screenshot, megnéztem.
[Szerkesztve] -
Hogy tudok bemenni a templomba?

-
nofene
aktív tag
Nagyon köszi az 5leteket majd még jövök ha végképp nem megy.
-
nofene
aktív tag
Üdv!
Nem meglepő módon elakadtam: Bővebben: link ez egy screenshot, és itt nem tudok továbbmenni mögöttem egy gát amit egy csaj nyitott, fel fölöttem egy híd amin egy néger muksó áll, de nem csinálnak semmit, valami kis szörnyecske áll a lépcső tetején a jobboldalon, a következő gátat nem tudom felhúzni. Mikor megérkezem a csaj valami olyasmiről karattyol, hogy éppen készülnek a kivonulásra és valami ''Combine'' felszedi őket. Mit kell tennem? Az ai_disable 0-át használtam, és korábbról (amikor a mosógépet kell letolni egy aknába, hogy a híd megemelkedjen) is végig játszottam idáig. HELP!
[Szerkesztve] -
Petie
veterán
na mivel ilyet még nem találtam forummba...
node graph out of date.rebuilding...
ilyet ir nekem ki hl2, mikor auto ment utána, meg mikor betöltöm akkor is.
ez mi lehet???
ja meg most én is aival szenvedek meg console-t akarom épp behozni ... -
ko
tag
Hali!
Tom hogy nem ide kéne írnom de mind1.VAn nekem egy eladó HL2-m.6k-ért adom ha kell valakinek. -
Elrond
senior tag
ja és ez a 4.chapter...
-
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség!
Elakadtam rögtön a ''vizimotoros'' pálya után,
amikor először jönnek helikopterek,
valami kapcsolóval kinyitom az 5. kaput ott bemegyek,
és 1 csatornában jukadok ki,aminek a végén vár 1 helikopter!
Ott merre kell menni?
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Találtam egy új progit a source motorhoz, asszem a hl2-höz lehet vele modelleket szerkeszteni, esetleg aki tudja mi ez az írhatna róla egy kicsit.
a link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
húúúú....Minden szabadidőmben nyomatom a gémet.még a ph-ra se nagyon jövök dumálni.....A börtönt kivégeztem,most a városban bóklászok néhány rajongómmal,akik hűségesen követnek még a halálba is...

kár,hogy lassan vége a gémnek.....
-
zfarkas
senior tag
Huhh bazdkikám hogy ez milyen jó játék volt!

Bár a NWN kicsit tovább tartott...
-
törölt tag
Hello!
Elakattam asszem a 9 epizodnál amikor 1 börtönbe vok és utánna a következő epiodokba is börtönbe vok éd le kellet ágyukat raknom és qrva sok katona gyütt azt sokat szettek le belőlem de végülis ki nyirtam őket meg a csaj a videon keresztül mondogattya mitcsináljak de nem találom a ki utat valaki tudna segiteni???
remélem nem BUGOs mer akkor tökönszurom magam mer itt ahogy látom sokatoknak van Bug -
Monya78
veterán
Srácok!!
Elakadtam...
Egy nagy csarnokban vagyok, tele roncs autókkal, ahol egy kis tüzpárbaj volt...
Egy néger faszi, mondja hogy kövessem, követem is de az ajtóban megáll...nem tudok bemenni az ajtón...
Már egy párszor restartoltam a pályát, de úgyanaz...
Help........ -
ssolitude
őstag
Nem tiltja le a CD kulcsot,hiszen tegnap a hever gépéről játszottam,ma meg itthonról,ugyanazzal az accountal.Jelen pillanatban az van,hogy egyszerre akár 50 gépen is mehet ua.a verzio,de csak egy lehet online.Ha mégegy fel akar lépni,azt mondja a Steam,hogy a hozzáférés már használva van.Hangsulyozom,csak a Steamről hivatalosan leszedett és backupolt verziok ilyenek.
-
válasz
ballington
üzenetére
Írj a Valvének, mert ez egy komolyabb problémának tűnik.
-
válasz
ballington
üzenetére
Akkor csak át kell ugratnia a felemelkedett ugratón a ''csónakkal''.
-
gerlaip
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Hát próbálkozzon. Amúgy körbe fel kell mászni aztán onnan belelökni valamit, akkor emeli fel az ugratót. Toness arra mondta a mosógépet. Ez a szép ebben a játékban

-
Toness
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Modom, forduljon meg és jobbra menjen el, ahol a cső véget ér és nem lehet tovább menni, na ott az egyik oldalánál lesz egy létra ahol fel tud mász, innen meg az előző hsz-em.
-
Toness
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Mostmár lehet, hogy vágom. Nem egy ugrató előtt van? Az ugratót kéne neki feljebb emelnie? Mert ott asszem el kell menni a csövek vége felé ott lesz egy létra fel kell mászni a cső tetején elmenni egészem majdnem az ugratóig egy kis párkányszerűségre és onnan asszem egy mosógépet bele kell lökni abba a valamibe, meg előtte még meg is kell pakolni pár cuccal.
[Szerkesztve] -
gerlaip
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Köveket köll belerakni.
Amúgy mindig ilyen a megoldás. Interáktív Géjm
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
Csónakkal ment vmi (k**** nagy) csövekben, azt kiszállt a csónakból, azt ott van vmi mozgó liftszerűség.
Szerinte csak lefele mehet, mert amikor beleszállt, lement, majd visszajött.
Itt elakadt.
SEGÍTSETEK. -
Toness
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Próbáltad uninstall és újrarak?
-
válasz
ballington
üzenetére
A telepítés közben lép ki? Vagy elindítotd a játékot és akkor? Valami több infot lécci. Van valami hibaüzenet?
-
ballington
addikt
Ja, nálam meg nem indul el.

Nem tudom, mi a baja.
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Jó lenne, ha belenéznétek és valamivel körülírnátok vagy csinálnátok egy screenshotot, mert nekem speciel nem uganak be ilyen fel le mozgó izék, lehet hogy valaki más tudja a választ...
-
Toness
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Kicsit konkrétabban nem lehet? Liftekre meg nem emlékszem, csak 1 liftre, aminél sokan elakadtak, mert a csaj megállt és nem nyomta meg a gombot. Erre gondol a haverod?
-
válasz
ballington
üzenetére
Ez kb olyan kérdés volt, hogy:
Jönnek a szörnyek, elakadtam! Mit kell csinálni? -
Volt egy eset, hogy a gyerek warez HL2-vel játszott, majd megvette az eredetit. De a helyett, hogy uninstallálta volna a warezt, a Steambe csak benyomta a jó cd-kulcsot. Erre a Steam elkezdte vizsgálgatni a már telepített warez HL2-őt, és rájött, hogy crackelt. Rögtön le is tiltotta a legálisan vett cd kulcsot is.
Erre csak azt tudom miondani, hogy aki hülye... -
ballington
addikt
Sziasztok!
A haverom elakadt az egyik pályán, nem tudja mit kell csinálni.
Miután kiszáll vmi csónakból ott vann iilyen mozgó lift szerűségek.
(Én neomtom, vmi ilyet mondott) Na ott akadt el. -
Azt ne felejtsd el, hogy ha egy gép online, akkor ha indítod a HL2-őt, rögtön csatlakozik a steamhez. Szóval elég egy embernek véletlen onlineban indítania, miközben az eredeti is online, és máris lehet, hogy letiltja a cd kulcsot, mert s setam ellenőrzi, hogy ugyanaz a cd kulcs nincs e egyszerre 2 gépen. Ráadásul a kábelnetes gépek mindig online vannak, nincs tárcsázás meg ilyenek, ha be van kapcsolva a gép, akkor tutira online.
-
o0tomy0o
tag
óóóó segítsééég!!!!
Tegnap este eljutottam egy part széli kis házhoz ahol van egy olyan földdöngölő mint a DUNE ban. . .
Fáradt voltam éjjel 2 kor és ott lementettem és elhuztam aludni, viszont mikor ma beakartam tölteni akkor be is töltött (szokásosnál gyorsabban) de aztán kiírt valamit és az ég világon semmi sem mozdul (se az emberek, sem a szörnyek sem a szélkerekek)!!!!!! mi a fenét csináljak????
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

neki virágbót problémája van 

( tudom, hogy a mieinket nem sebzi ), szóvakl ennyi. Pedig ha ai_disable 1-en van akkor már az első ajtót se húzza fel a csaj, ha ai_disable 0 akkor igen. Nah ha senkinek nincs több 5lete akkor kaphatnék valakitől egy savegame-t innentől? Pls?

Nem ösztöndíjra hajtunk. Már a kettes kivívása is megkeseríti az életem.