Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Tedd vissza a gépfegyvereket ugyanoda, csak persze fordítva, kifele álljanak, te meg állj be a 4., üres helyre. Persze ne az egyik szélsőbe állj, hanem valamelyik középsőbe. Na most a katonák nem nagyon fogják tudni kilőni a géppityukat, mert megtartja a fal, ahol állnak, hozzád meg el sem tudnak jutni.

-
qpakcovboy
őstag
Valaki segítsen, elakadtam, mégpedig ott ahol, kapsz 3 ''automata gépfegyvert'' (álványon áll, ellenséget lövi) És jönnek a katonák mint álltat, gondolom tartani kell a frontot, de nem nagyon megy, valakinek van tippje, hogy hogyan lehetne könnyen megcsinálni?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És mi volt a gond?
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Tudna valaki adni 1 linket,ahol részletes leírást (azaz tutorialt) találok a Hammer World Editor-ról? -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Simán megengedi az offline módot. Talán kapcsold ki, hogy ne updatelje a HL2-őt.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem tudom már hogy, de rége a steamben asszem a hl2-nél kellett valamilyen x-et kivéve a steamben.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem ki kell kapcsolni az update-et, de mintha azzal is elindulna offline módban. Ja akkor nem, ha nem engeded eltárolni az account infókat a gépen.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet megcsinálni,hogy ne kelljen netkapcsolat ahoz,hogy elinduljon a HL2? -
Drizzt
nagyúr
Most nyomtam egy multit. Egészen fasza ez. Még mindig

-
LucifeI2
őstag
-
Kirbly
aktív tag
Hali all!
Bocs h nem olvasok vegig 3000 hozzaszolst, de talalkozott e vki olyannal h ha betolt egy korabbi jatekallast, es azt kapja a jatekban h AI disabled
kikapcsolja a mesterseges intelligenciat es nem tudom bekapcsolni
vki segitsen plz! elore is koszi -
Steve-S
tag
Hopp! Megvan a válasz. Mégsem kell segíteni.

-
Steve-S
tag
Hali! Remélem tud valaki nekem segíteni. A Half-life 2-ből kellenének nekem a zenék! Van olyan program ami ki tudja szedni az összeset? Vagy ezt csak a felvevős technikával lehetne megcsinálni?
Biztos volt már ez a kérdés egyszer, de most valahogy nincs kedvem visszaolvasni 3000 hsz-t. Bocs -
HalfLife3
csendes tag
Okés, írj, megköszönöm, megadott ímélem nem jó, de leírom ide a jót:
lasali@feemail.hu
Válaszod előre is kösz -
HalfLife3
csendes tag
Mi utám megírtam énis rájöttem hogy nem ide kellett volna de mostmár midegy.
Ha memória hiba akkor a mentestnek vagy a gold memory-nak nem kellett volna hibát jeleznie?
VGA-t meg alaplapot is mértem külső hőmérővel, VGA: 66-7, Alaplap: 67, szerintem alaplapnak igen magas, de ez okozná?
Egyébként meg annyira sunyik ezek a fagyások és rendszertelenek hogy borzalom.. van mikor 20 perc után kifagy van mikor 2 óra, ez a driver fagyás meg van mikor 3-6 óra közt fagy ki.
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
HalfLife3
üzenetére
Ezt nem pont ide kellett volna írnod, na mindegy. Mivel írtad, hogy a szoftvereket cserélgetted és úgy is megmaradtt a hiba, tehát valószínüleg a hardwereddel van a baj, azon belül is a RAM-al. Kérj kölcsön valamelyik haverodtól egy másikat és próbáld ki azzal. A lefagyások lehetnek még valamelyik hardware túlmelegedésétől is(VGA, alaplap). Darabonként cseréld ki a hardwareket és amalyiknél elmúlik a hiba, az a ludas.
-
HalfLife3
csendes tag
Help!
Bele is vágok:
Fagy a half life 2, kis bekezdésenként leírom hogy, hogy is történik mindez:
-Elindul a gáma megy úgy 1-2 pályát(első játszásra utána akárhol kifagyhat) és kifagy egy memóriacímzési hibával vissza asztalra. Hogy mikor, hol milyen időközönk az teljesen véletlenszerü.
-A játék 3/4 -e felé előfordulnak már olyan fagyások is hogy kékhalál, szöveggel/szöveg nélkül, szövegben is valami memória baja van neki.
-hasonló fagyás volt a men of valor ban de ott csak anyi hogy 1 ső pálya betöltésekor dobdra azonnal vissza, egy újraindítás segített a dolgon.
-azt memória hibás kékhalál volt még a toca race driver2 ben de az a SBLive! 5.1 esnek tudtam be mert ugyebár azzal a kártyával vannak a játéknak kompatibilitási gondjai, recsegett is rendesen.
-kicseréltem a hangkártyát egy SB Audigy 2 zs re, a toca tökéletesen fut de a half life még mindig fagy.
-csináltam memtestet is, ocz-sel meg a gold al is, egyikse hozott ki semmit.
-próbáltam többféle bios beállítást is.
-ja azt hozzá kell tennem hogy egyik játék se eredeti, de másnál sose csinált ilyeneket(HL2 őböl próbáltam a telepítőst meg a másolgatós verziót is).
+csinál olyat is a gép hogy egyszercsak ittis véletlenszerűen lefagy, pl játszok, majd kilépek winamp-al elkezdek egy számot lejátszani közbe vm mást még csinálok és egyszercsak kékhalál mindig különböző driver hibával. Ezt az audigy -nek tudtam be, mert volt már úgy hogy a driver ébe állítgattam azt elkezdtek akadozni a beállítások, azt egyszercsak bedobta a kékhalált, most úgy próbálgatom hogy semmilyen beállító panelt nem nyitok meg újraindítás után hátha így nem fagy.
Live -val volt olyan is hogy dvd film lejátszása közben dobta be a kékhalált.
Kezdek már megkattanni mert már mindent kipróbáltam, bios csere, xp ből vagy 3 verziót próbáltam sp1,sp2, sima, másik driver stb stb, és senki nem tud segíteni mert már vagy 20 embernek elmeséltem ezeket.
Konfigot még leírom:
P4P800 865PE, 2.8 Ghz northwood, 2*256/400 2.5 4 4 8+2*256/400 2.5 3 3 8 Samsung RAM, SB Audigy 2 zs,ATi 9800Pro, stb. -
Archer
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nálam egyszer annyira kilépett, hogy még a gépet is kikapcsolta.

-
Darth_Revan
veterán
LOOL
Itt a konfigom:
AMD 2000+
256MB DDR
Geforce 4 Ti 4200 128MB DDR
És 800x600-ban a karakter és táj részletesség maximumon,a víz mindent visszatükröz és 2x AA melett a 2. töltésnél (mikor Barney segít meglépni és miután kigrunk az ablakon,azután bemegyűnk 1 ajtón) annyira kiakadt a játék töltés közben,hogy mióta Win XP-t használok 1.nek jött be kékhalál
Grat nekem,kiakasztottam fullig a gamet és az XP-t is
-
Mazka05
őstag
Csá emberek!
Nah elsősorban király a játék kb 2 hete játszok vele és nagyon bejön!
És sajna elakadtam bene... Van bene egy jó nagy Híd ahol ha végére érek vagy hova, lesz egy ajtó hogy átudjak meni az ajtóhoz ahoz kikell húznom egy vezetéket a konektorból nah ez megis történik és utána nem tudom visza dugni.. (van ott egy másik gomb ha ezt benyomom akkor pirosan kezd vilogni egy monitor..utána jön egy szép nagy helikopter nagy örömömre levadászom és utána megint nem tudom vissza dugni a konektorba pedig elvileg erre kéne tovább meni.. segytséget elöre is köszi 
-
LucifeI2
őstag
Tudtátok hogy G-man tud énekelni
72 MB-os kis videó ezt bemutajta
Bővebben: link -
n_gy_k
aktív tag
Üdv.!
Épp most telepítem a Half-Life 2-öt, de amikor kiválasztom, hogy melyik meghajtóra rakja fel a Counter-Strike-kal eggyütt (és next) akkor ezt írja ki: ''Half-Life 2 must be installed into an existings Stream folder.'' és csak OK-ot lehet nyomni és visszajutok a meghajtóválasztáshoz. Miért van ez, mit kell csinálni?
Gyors HELP kéne, mert már játszani akarok!
Thx! -
ciao
senior tag
nah megoldódott a világítótornyos problémám ez első ember aki bejön a torony alján vissza kell menni ki a toronyból Ő is kijön lelövi gunship és a következő tag aki a semmiből jön már kinyitja a titkos ajtót és lenn is a semmiből otteremnek a katonák a töltés után és fenntről lőnek érdekes
-
Archer
őstag
Ha a szoftverpiacon próbálkozol, ott sokkal nagyobb esélyed van. Esetleg addj fel hirdetést az aproneten vagy Bővebben: link
-
Antibá
tag
Egy másik topicban már feltettem a kérdést,de nem nagyon válaszolt senki.
Keresek eredeti Half-Life 2-t.Az lenne a legjobb ha nem lett volna reggelve a steamen,esetleg a regkóddal eggyütt megvenném.Internetes játékhoz kellene.
Előre is köszi.Ebbe a topicba várom a válaszokat.
-
Drizzt
nagyúr
Vááá... A Géfegyvernek k***a jó ghangja van mélynyomóval! Nagyon tetszik!!!
Kiélvezem, hogy végre 2.1-es hangom van.
-
zebrafish
tag
köszi az infot, a shift használatáról nem tudtam. egyébként elég kreatívan szoktam megközelíteni az ilyesfajta problémákat:
pl. half life 1-ben amikor először kellett long jump-ot használni (szintén nem tudtam a létezéséről
) akkor gombnyomásra robbanó bombát dobtam a perem szélére, nekifutás majd BUMM. 3. nekifutásra sikerült is 
Meg mint írtam az első ugratót ittt is megoldottam azzal, hogy fellődöztem gravity gunnal a kocsit a domboldalon.
-
pisti
őstag
Nemtudom sajnos, hogy melyik részre gondolsz most, esetleg egy képet beszúrhatnál, vagy hogy melyik chapterben van legalább, úgy talán rájövök.
Jajó chaptert megadtad, de akkor nemértem hogy ez mimás lehet mint amire én gondolok.
Viszont ha az akkor meg nemértem hogy nincs időd már felugrani.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Ha ez az a rész amire én gondolok (gyalogos vagy ugye és ezek a ház méretű fém izék lépegetnek előre) akkor balra van egy rész ahova fel kell ugrani és egyben ott kell továbbmenni is. De én úgy emlékszem itt temérdek időd van, hogy oda felugrálj, meg másfele nem is nagyon lehet menni.
-
róland
veterán
válasz
zebrafish
üzenetére
Szállj ki, szállj vissza az autóba. Figyeld a feliratokat, kiírja, hogy hogyan kell irányítani. Többek között azt is, hogy a SHIFT=Turbo. Ja, és lenyomva kell tartani, míg használni akarod.
De korábban már a futáshoz is a SHIFT-et kellett használnod. Vagy még nem használtad? -
zebrafish
tag
Naaa segítsetek, nem tudok továbbjutni

-
zebrafish
tag
Valaki segícsen légyszíves:
hogyan kell ugratni azzal a kis terepjáróval? már rögtön az elején van egy leszakadt híd, de itt még megoldottam a problémát azzal hogy a gravity gun-nal fellövöldöztem a járgányt a domboldalon (nagy nehezen), de később is előfordul egy ugrató, ahol már nincs lehetőség ilyesmire.
Egyszerűen akármilyen sebbeséggel megyek lezúgok a szakadékba

-
pisti
őstag
Igen van falonát menés cheat, hl2dm ben már próbáltam. Először írd be konzolba, hogy sv_cheats 1 aztán meg azt, hogy noclip. Ha ki akarod kapcsolni akkor beírod megint, hogy noclip.
Egyébként azért nem nyitja ki az ajtót, mert a tört verziónak ez valami hibája, vagy a Valvénak vmi kis antiwarez védelme, kitudja. -
ciao
senior tag
a világítótoronynál akadtam el ahol a tagnak ki kéne nyitnia egy titkos ajtót a torony aljában, de nem teszi csak mondja, hogy kövessem, és nem mozdul, próbáltam már újrakezdeni a chaptert, de nem segített... van falon átmenő cheat?
-
LucifeI2
őstag
up! HL2 rulez
-
Frigo
őstag
Na szivárognak az infók a HL2 kiegészítőről :
Bővebben: link
Név úgy nézz ki HL2:Aftermath lesz ,megjelenés valamikor a nyáron. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
A Half-Life 2-ben lévő Half-Life 1-et, hogyan lehet magyarítani, ill. hol lehet találni olyan (*.txt -s) magyarítást mint a kettőhöz?
Jó lenne ha feliratozva lenne amit beszélnek, úgy mint a kettőben.
Légyszi segítsetek! -
Osiris
őstag
A HL2 végigjátszás videóhoz tud valaki egy linket?
-
LucifeI2
őstag
Hello Half-life 2 ravenholm donequick-et láttátok mert sztem ez HL2 -eseknek alapmű!
Itt van egy link hozzá Bővebben: link
Ez kb annyira alapmű mint a Hl 1 45 perces végig játszás!!
HL2 rajongóknak kötelező! REmélem még nem volt belinkelve mert nem volt kedevm ezt a sok HSz-t végig olvasni!
[Szerkesztve] -
Osiris
őstag
Hi!
Itt az összes mentés: Bővebben: link -
WEBER
tag
na valaki!!!
-
WEBER
tag
upi
-
WEBER
tag
valaki küldjön nekem lééci egy mentett állást a homokbuckás rész utánról egy kicsivel amikor már megkaptam az új fegyvert amivel a bogarakat irányítom.
előre is kössz. -
Gb
csendes tag
heeellosztok nah végigtoltam mindenkinek csak ajánlani tom
igaz véger egy kicsit megrázó
nah szal a játékban le se vettem az ujjam az f5 ről mégse találom hova mentette a shotokat lécci segitsetek vissza olvastam de már nem birtam tovább
szal lécci segitsetek hova menti a shotokat? -
Osiris
őstag
Hi!
Épp töltöm a HL2-t lefele a steammel, de nagyon-nagyon lassan jön úgyhogy ha lejön kiírnám dvd-re. Hol találom azokat a fileokat és könyvtárakat amiket ki kellene írnom ahhoz, hogy késöbb a dvd-ről tudjam telepíteni?
-
csimmasz
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Igen azthiszem, így ebben a formában, a bocsánat kérés elfogadható.

xtmod
Egyébként pont azért nem tolom hard-on, mert nincs időm 60 szor ujrakezdeni egy pályát,mert béna vagyok,másodszorra van némi rutin így könnyebb hard-on is.
-
csimmasz
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Igen a te hibád ,minek mondtad el hogy kell, igy vége lett!

De komolyan, ez egy nagyon jo kis game volt végig is fogom tolni valami hard-on.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De előbb had ülepedjen, addig republik commando! -
csimmasz
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Vége!

-
csimmasz
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Most arra gondolsz amikor már lógnak lefele és fölmentem a tetejére, kialakult az az oriási gömb a tetején,kijöttek a repülők, majd lelőttem őket és ezek után kell szétlőni a gömböt?
-
capafog23
őstag
Ez a Topic is már elég méretes.
Egy moderátornak meg kéne nyitni a 3-at. -
amdkiller
aktív tag
Sziasztok van egy nagy problémám:
A. I. Disabled
Ezzel a szöveggel szivat, miért lehet ez és mi a megoldás?
Köszönöm a válaszokat! -
csimmasz
aktív tag
ja már a reaktor toronyban kínlodok ,itt megint nem tudom mi a fenét kellene csinálni.
Van az a hatalmas energia gömb vagy mi amiből kijön két repülő azokat ledobálom energia goloblisokkal aztán nem tudok hova menni meg mit csinálni kicsit később kiírja hogy elbasztam azt meghalok.??? -
MUŁĐER
addikt
helló
Servert hogy kreálni? Mert benn a játékban nem lehet megadni nevet meg pass-t se
lol
Dedicated-ben meg lehet ezt, de ott meg nem lehet mapot választani
grrr -
-
xtmod
senior tag
válasz
csimmasz
üzenetére
ennél ''eccerűbb'' a helyzet.
a csajnak háttal (tehát a zárt kapu irányában) van egy energia, v. a tököm tudja milyen henger. abban egy fényes gömb mozog fel alá. gravity gun-al lődd ki, úgyhogy közben ne halj meg,
és rohanj át a kinyíló kapun. a csaj is jönni fog. utána kapu magától bezár, katonák eltűnnek, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Thx!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!
![[kép] [kép]](http://crab.wc.hu/smiley3rd/3_2/6.gif)

grrr