- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Balupapa #120276 üzenetére
Vérképet csináltattál mostanában? B1 B6 B12 vitamin Hogy megy? Vagy esetleg Próbáld ki Ilonka nénit...Ilonka Néni...
-
GyurosAki
tag
válasz
Balupapa #32264 üzenetére
Nem értem mi a gond
Minőségi száraz izmot hozott a cucc
[link]
God: Ezeknek nem lehet szólni. Lelkiismeretesen odamész mert nem szeretnéd, hogy valami baja legyen vagy hogy mindenki rajta röhögjön és erre elküld a p*csába, mert őőőőőő tudja...
Megjött a csokis carnivorom, kis késéssel de emiatt postaköltség nélkül. Elég korrekt shop. Reklám Az illata olyan mint valami olcsó kakaós ostyának, de az íze kárpótol. Jól oldódik, talán túlságosan is, de lehet csak az eddigi fehérjék voltak túl krémesek. -
Dexar007
veterán
válasz
Balupapa #32261 üzenetére
Első találat:
,,szia ha kerülöd azsíros kajákat talán nem zsírosocc betöle anyyira de vizetugyanugy hozz ! én egész edzésen nemittam vizet de ugyis vizesledtem de talán nemanyyiramintahogy kellettvolna jelentös tömegjött fel de 3 hétmulva leisment de rőbe nagyonmegdobot és megis maradt!! "
A gyerekről egy kép.: [link] -
-
_NCT
addikt
válasz
Balupapa #29686 üzenetére
Én is max shakert veszek a szájtektől legközelebb, azt még nem annyira tudják elb@szni. Rákaptam az ON cuccokra, baromi jók
Az létezik, hogy teszto fokozótól olyan rikító sárgát hugyozzak, hogy szinte befogja a piszoárt? Csak azért gondolom, mert igaz hogy multit is szedek közben, de azt ezellőtt is szedtem és nem színezte meg ennyire a dolgokat.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Balupapa #29618 üzenetére
vissza kellett olvasnom, két balu van
szal lábedzés, ugysem tudsz venni olyan gépet amin értelmes opció van, szal maradhat a guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás. otthonra ez elég a te szinteden
ha nem versenyre készülsz és nincs +500k keret akkor nem lesz normális gép lábtolóra stb.
de ha neked jobb akkor vegyél kettlert -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Balupapa #29615 üzenetére
akkor jó neked ha izmos vagy.
a lényeg meg hogy linkelt képet. ha jól emlékszem diétáról volt szó hogy hosszú naturál diétában könnyű agyonbaxni az izomzatot. ezért annyira nem érdemes erőltetni. nem véletlen hogy pl wood is próbálgatott mindenféle titkos tudományos módszert hátha az majd működikill ha valaki nem izmos akkor diétában ugye kevesebb izmot veszít mint egy verenyző. ezért volt a megjegyzés hozzáfűzve.
God te meg kabbe, és mész beléd is b+
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Balupapa #29541 üzenetére
mint mondtam: normális erőkeret, lehet maszek is, csak tudd milyen kell..
tudsz húzódzkodni, döntött padon egykezes evezés, a keretre lehet rakni t rudas evező csatlakozást, +felhúzás. döntött törzsű evezés. szerintem otthoni körülmények között ennyi bőven elég. kezdésnek..
mellre tudsz nyomni a kereten minden szögben, tudsz áthúzni, tárogatni, tolódzkodni. egykezessel nyomni szögekben. szintén kipipálva.
lábra tudsz guggolni, merevlábas felhúzást csinálni + kitörés. otthonra elég ennyi. pláne a te szinteden
vállra tudsz nyomni kereten mellről, nyak mögül, egykezessel nyakból, +előreemelés, oldalemelés, döntött törzsű oldalemelés.
kar: húzódzkodás bicóra, tolódzskodás tricra, koncentrált bicepsz, fültövön baszás tricre padon21es széria bicre, vagy 1-8 ismétléses kombó ugyanennyi seces pihivel oda vissza, lórúgás, börtön tric, esetleg lehet variálni vmi köteles csigás megoldást a keretre. (természetesen ha nincs már pénz akkor satuval
)
szerintem ez bőven elég ennyi pénzért otthonra. és messze minőségibb edzést tudsz biztonságosan csinálni mint egy kettler sz*ron
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Balupapa #29518 üzenetére
150k-ba van asszonykámnak egy érintetlen szép állapotú multi gépe, lapsúlyos, vannak hozzá gumírozott tárcsa súlyok is, illetve hosszú rúd is! Mindent meg lehet vele csinálni, még húzódzkodó és tolódzkodó is van hozzá! Ha eszembe jut a típusa beírom, de elit gép, elég drága volt. Gondolhatod mennyire volt kihasználva
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Balupapa #27762 üzenetére
Igen, sok "ismerősről" hallottam már, hogy kakaóscsigán meg párizsin él, nem számol semmit, megeszik ami jólesik, nem koxol és közel versenyformában van.
Van akiket meg a földönkívüliek raboltak el és szexuálisan zaklattak.Nájtmer: Mert a börtön tele van kigyúrt rabokkal.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Balupapa #27746 üzenetére
Köszönöm.
Jó, hogy van itt pár ember, aki nem csak szapul. Régen én is elvakult voltam, de a sorozatos kudarcok(miértek) és sok olvasgatás hatására másképpen látok dolgokat.
szakközép suliban első osztályban velem kezdett egy roma gyerek. 14 évesen 100 kilóval nyomott fekve. Ezelőtt majd húsz évvel. És nem aggódott a BCAA és glutamin miatt. Sose felejtem el, felnéztünk rá.
Biztos korán kezdte, de a lényeg benne van.
-
Casanova*
veterán
válasz
Balupapa #27637 üzenetére
minek a c6? abba csak kevesebb fehérje van. a natúr proteint lehet ízesíteni.
más: most vacsiztam edzés után. két főtt tojás( 6-7 g fehérje ) ,fél doboz zsírszegény túró ( 20 g fehérje ) , 100g zsírszegény pannónia light sajt. ebbe 31g fehére van és 19 g zsír. ennyi volt a diétás vacsi, 0 ch.
-
flierqqq
tag
válasz
Balupapa #27616 üzenetére
(#27616) Balupapa: Ez jó lesz?
(#27618) Dani82: Nem 3 hete kezdtem edzeni,picit több mint egy éve,kisebb kihagyásokkal. Csak eddig nem figyeltem oda a kajálásra, keményebben/többet edzek, de azért igyekszem nem túledzeni magam. Illetve nem szedtem eddig semmit.
(#27619) Tamoo: Jobban megéri hatóanyag/kapszulák számának arányában, mint a Carni-X vagy a BiosTech-es L-Carnitine 1000.
Még egy kérdés, a BCAA-t és a fehérjét nyugodtan keverhetem a legolcsóbb teszkós/lidls mentesvízzel is vagy inkább tisztított csapvízzel igyam?
-
törölt tag
válasz
Balupapa #26952 üzenetére
Kiefer ket kulonbozo modszert hatarozott meg a CBL-ben, amit az egyeni celodtol fuggoen valasztasz, az egyik a Density Bulking a masik meg a Strenght Accumulation. Igazabol az elso a leszalkasitas izomtomeg vesztese nelkul, a masodik meg az izomtomeg novelese a testzsir novelese nelkul.
A lenyegi kulonbseg abban van, hogy amig a szalkasitasnal csak edzesnapon tolt vissza, ill. edzes elotti utolso pihenonapon, tomegelesnel minden nap visszatolt.
(#26984) KAMELOT
"Egyszerre max 60mg C vitamint lehet bevinni annyit tud a szervezet feldolgozni."
szerintem te valamit nagyon keversz....
(#26999) venge
ven fasz vagyok en mar a bulizashoz.
(#27029) ALI_G
szerintem itt a topikban a tobbseg azt sem tudja mi az a hot iron
en is csak azert hallottam rola, mert a hugom aerobik edzo
-
Dani82
senior tag
válasz
Balupapa #23170 üzenetére
Nekem lassan elfogy az első kör Arimatest+Tribooster és igen, a libidóra elég jó hatással van
Következő csomagot szerintem automatikusan a csajom vesziEgyébként edzés is jobban megy, nem tudom emiatt vagy csak placebó, de minden gyakorlatban emelni tudtam a súlyokon.
-
törölt tag
válasz
Balupapa #22565 üzenetére
Felreertesz. Ugyanugy edzek, eszem, fogyasztok tapkieget, csak mar nincsenek illuzioim hogy valaha tenyleg izmos leszek. 14 evesen kezdtem el edzeni, nem volt olyan hogy valamilyen szinten ne lettem volna izmos (egy atlagemberhez kepest). Na ez mult evben egy betegseg miatt megvaltozott. De tudod mit vettem eszre 30 kilo fogyas utan? Az egvilagon semmit. Nem vertek szet sehol, a csajoknak nem tetszettem kevesbe, az uzletben semmi jelentossege. Most feluton vagyok a regi formamhoz, jol erzem magam es mar nem gorcsolok az egeszen. Regen az volt a meggyozodesem hogy az edzes majd mindent feljavit. Pedig ugyanolyan magabiztos maradtam, egzisztenciam is nagyjabol maradt. Azt hittem hogy reszben az izmaimnak koszonhetem a sikereimet, pedig rohadtul nem.
Es itt jon kepbe hogy mindenki kissebbsegi erzes miatt kezdi el, csak a legtobben benne is maradunk (belebuzulas az edzesbe, a tomenytelen koxhasznalat pl.) -
Ijk
nagyúr
válasz
Balupapa #22554 üzenetére
Kétélű dolog ez, mivel 6 hónap alatt kellő ésszel és motivációval a szarból is egész jó várat lehet építeni. Döbbenetes fejlődést lehet produkálni a semmiből rövid idő alatt.
Melodynak ehhez két év kellett, de pár hete sikerült átesnie egy hatalmas áttörésen, és gombamód fejlődik. Szóval van akinél fordítva működik. -
spammer
veterán
válasz
Az út a fontos, nem a cél (illetve a cél maga az út, csak hogy bölcs is legyek)
De amúgy ha úgy is alakul az élet, és sok megy a levesbe, akkor is vissza lehet térni a régi szintre (vagy közelire) később is, szerintem (szerk: na BÁ ugyanezt mondta épp előttem
). De egyébként is érdemes a realitás talaján maradni és olyan szintet belőni, amit el lehet érni és fent is lehet tartani.
Ha úgy érzed, hogy besokaltál, beleuntál, akkor szerintem tényleg próbálj ki más sportokat, aztán lehet, hogy az megint egy jó élmény/cél lesz, de az is lehet, hogy újra kedved lesz később a gyurmához visszatérni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nem megy minden a levesbe, amiért megszenvedtél egyszer azt később nagyon könnyen eléred újra, vagy legalábbis megközelíted
mondjuk 10 év alatt eljutsz oda hogy nyomsz 200 kilót fekve, abbahagyod egy évet visszaesel mondjuk 100 kilós nyomásig de 3 hónap alatt 180 felett vagy, szal nem újabb 10 év
méretekben is hasonló
nyilván versenyző szintek nem így működnek, de itt csak gyúrnak amúgy -
spammer
veterán
válasz
Balupapa #22548 üzenetére
Szerintem nem kell félni. Ha ennek hatására sportot váltasz, az sem gáz, a lényeg, hogy sportolj. Sőt, attól még kiegészítésként is mehet a gyurma, csak maximum már nem az lesz a fő vonal
Egyébként olyan szinten tényleg nem érdemes belebuzulni, hogy teljesen kiégjen az ember, hobbi szinten egyszerűen nincs értelme úgy foglalkozni az egésszel, mintha profi lennél, de ez nyilvánvaló azért a többségnek. Csak vannak tényleg, akiknek másról sem szól a életük, csak a gyurma és rosszabb esetben még kox és kész, ennyi.. Ha te ilyen voltál / vagy, akkor tényleg érdemes kicsit elfilózni a dolgokon. Ki
kelllehet próbálni más sportokat is, fő a változatosság -
God Vazzeg
veterán
válasz
Balupapa #22440 üzenetére
Ember nincs aki megmondja, olyan jók a hamisak! Arra figyelj hogy a dobozban átlátszó műanyagban vannak az ampullák, nem papír közt. A papírost meg se vedd.
De alapból megbízható embertől kell venni és nincs gond, a netről 600ft-os szarokat kerüld el.
Cocco maci: hátra olyan gyakorlatokat használj amivel a legnagyobb súlyt bírod neki adni, húzódzkodás, döntött törzsű evezés, stb..
Kis súllyal csak égni fog, de nem nő meg. Tapasztalat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest