- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyurosAki
tag
válasz
tatabánya #32810 üzenetére
Lehet már találtál rá megoldást, de lefekvés előtt 1-2 órával ca-mg keverék lehet segítene. A magnézium nyugtató hatású. Én ha megiszok egy ilyet este, sokkal jobban alszom.
Már megint mindenki fél a zsírtól
3000kcal-hoz evőkanállal tolom befele, hogy meglegyen a megfelelő mennyiség. Ti meg azzal foglalkoztok, hogy csirke vagy karaj...
(#32990) Dani82: Bazz kikapcsoltam a mélynyomót de még így is búg a hangja
-
_NCT
addikt
válasz
tatabánya #32658 üzenetére
Nem-nem, 3 óta melóban rohadok
De most ne mondjátok már hogy reggel 8tól kb du 3-4ig sok a kiló banán... És nem, nem csak azt eszem. De pl reggelire zabpehely+ joghurt után jól esik letoltni. Vagy 10 órai után. Édesség helyett szoktam, nem veszek csokit....
Coccolino_O: na az tény, hogy nem diétában szoktam ezt zabálni.De edzés előtt pl tökéletes kaja.
-
stranger28
addikt
válasz
tatabánya #32403 üzenetére
Én most vettem pár zacskó WPP-t, amíg megjön a myprotein, de valami borzasztó undorító íze van. Kókusz-csoki. Édes is, sós is. Elolvastam, és tényleg van benne só. Zabpehellyel gyilkolt, shakerben meg telenyomtam vízzel, hogy jó legyen. ON azért közel nem volt ilyen édes...
Teremben is osztogattak mintát az epresből, de az is bazzeg... mint valami olcsó cukros eperfagyi.Nem tudom hogy lehet ezt szeretni, bár lehet annak totál más az íze.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
tatabánya #32404 üzenetére
Buták voltak, olyan szerződést kell írni, hogy az előzőleges árajánlatot nem léphetik túl anyagiakban, és kikötni egy maximális elkészülési időt, túllépés esetén kötbér legyen meghatározva. Magánszerződés teljesen jogos, ügyvéden keresztül intézve bíróság is elfogadja
-
Tulku
veterán
válasz
tatabánya #32273 üzenetére
Az egyetlen BB akitől kiver a veríték...sajnálom, ha valakit megbántok, de engem valami taszít a póktól.
Bár Dani (Tóth) látta tán a New York pro-n civilben és szerinte akkora mint egy háztető...nekem akkor sem "gyere be"ps: és nem attól mert kémia van benne...minden versenyzőben van, aki az ellenkezőjét állítja az hazudik...
-
Kidus
őstag
válasz
tatabánya #32273 üzenetére
Mehh... lofarkas habcsok...
Komolyan nem ertem miert akar valaki ilyen lenni.
Persze tudom hosszu evek munkaja meg ez az elete meg verseny meg kemenyen megdolgozott erte stb ( meg a tobbi sallang ami ilyenkor illik es tenyleg le a kalappal hogy ennyire elkotelezett ) en meg egy utolso kotsog vagyok de akkor is nagyon nem tetszik, egeszsegestol meg biztosan jo messze vanFejebe meg belecsuszva az a bohoc sapka hat...
Na megyek ranezek a hutore, biztos azert vagyok ilyen kis goreny mert mar orak ota nem ettem...
-
Dicker
őstag
válasz
tatabánya #32078 üzenetére
Eddzél valagra is akkor. A farizom, is izom.
A csukló, meg boka szélesség magasságtól is függ, hogy mikor néz ki nagyon kicsinek, de leginkább genetika. Persze van, akinek széles. Egy bizonyos korban még lehet rá "gyúrni", hogy szélesedjen, és erősödjön az ízület de ez tizenévesekre vonatkozik. Az én 19-20as csuklóm se nagy a magasságomhoz, de szerencsére nem fájós, és az a lényeg. A méretét senki nem nézi, és nem is mindig előnyös a széles csukló, sőt sokszor a nagy csukló jobban fáj a nyúlt szalagok miatt.BÁ, szerintem nem kell genetika több, persze a kép alapján a tricepsz, ami legkeményebben zsírosodik a tömegnövelés alatt a karodon, mert a vállad, az alkarod, és a bicepszed is sokkal jobb állapotban van. Persze csőbe is húzhatsz a képpel, mert ha valaminek az edzése után készült, akkor becsapós.
Ő is azt hitte lehetetlen, hogy nincs is neki akkora. Erre mégis sikerült elővarázsolni heti három edzés mellett, amin némileg módosítottunk. Miközben a kaját nem variáltuk. Átlagos mamakoszt.
bandus
Gyakorlatilag az összes Levis farmert tudom ajánlani. Mintha csak "ránk" szabták volna. Egyébként meg honnan tudod, ha nincs nagy lábad? A másik, hogy egy nadrágot lehet alakíttatni.
-
KoVee84
senior tag
válasz
tatabánya #32005 üzenetére
Tökmindegy, hogy értek-e bármihez ha megfizetnek nem?
Egyébként jogos a kirohanásotok, a 42-es karos megnyilvánulásom kicsit erős volt, de tudjuk be annak, hogy kapkodva írtam
Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy világ életemben kurva sokat tanultam és kb 8 éves korom óta mindig sportoltam valamit. Szóval mindenkinek arra van ideje amire akar. -
Dexar007
veterán
válasz
tatabánya #32005 üzenetére
Aki a főzésre fogja,azt viszont én sem tudom megérteni.
Nekem az új taktikám.: Mikor megveszek 40 kiló csirkemellet, felkockázom az egészet úgy röpke 1-1.5 óra alatt, kimérem 1.2 kilós pakkokba,aztán mehet a fagyasztóba. Mikor kiolvasztom,akkor már ott vannak a fincsi kockák, így a főzési idő összesen 30-45 másodperc..Persze mire megfő/megsül,kell egy 10-15 perc. De nem muszáj ott állni,el lehet menni zuhanyozni is közben. -
Sotho
őstag
válasz
tatabánya #31962 üzenetére
2x15 perc kardió és akkor az le is van tudva.
Viccen kívül: nagyon embertípustól alkattól függ ki bírja ezt a jellgű munkát, rendkívül monoton de vannak emberek akiknek ez nagyon fekszik. (én kb a 15. percben megbolondulnék nem beszélve az ácsorgásról amitől fizikailag készülök ki.) -
N.Ferry
senior tag
válasz
tatabánya #31913 üzenetére
Nem akarlak basztatni,de ez az a kifogás,amit 1000szer lehet hallani.
Én is napi 8 órát(nem szalag mellett) dolgozom+van egy másik állásom is,tehát a 7 napból 6ot fullosan ledolgozom.Van asszony,van kockulni való gépem,és letudok menni heti 3x(többször sajnos nem) edzeni is.
Hozzáállás kérdése,erre számtalan példa van,de nem csak a testépítésben!
De alapvetően ezt nem másnak kell bizonyítanod,hanem magadnak,ha te úgy döntesz,hogy márpedig neked erre nincs időd,akkor nem kell terembe járni,nem kell edzeni.Csak egy gyors példa: Volt régen olyan időszakom,hogy bejárósként melóztam,keltem hajnal 3.30kor,beértem melóba(volt saját konditerme) leedzettem,tus stb,és mehetett a meló.
Hazaértem általában este 11.00-re.
Nem vagyok hero meg fanatikus,de ha én megtudtam tenni más is megtudja,csak akarni kell...A másik amitől ki szoktam akadni,az a nincs időm enni,meg nem tudod nézni,hogy mit eszel,baromság..
Napi fél óra kb. megfőzni a kaját,ez csak megér annyit,hogy rendes kaját egyél,nem?
Melóban meg bedobni egy csirke-rizst 10 perc max., vagy lenyomni egy turmixot 5 perc. -
Sotho
őstag
válasz
Dolgoztam a zwack unikumba 100 évvel ezelőtt kb
diákmunkába volt szalagmunka is tényleg nagyon szar mert monoton ott aztán eldönti az ember hogy inkább továbbtanul!
reggel 6 - du. 2-ig volt a meló utána egész napom szabad volt 14-21-ig bármit meg tudtam csinálni.
ebből a szempontból királyság volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Biztos kérdeztem már, de melyik gyárban vagy?
Ez az egyik legmenőbb kifogás, azok kifogása, akik nem sportoltak sose. A kitartást igénylő edzésformák kiváló meditációk is (bicigli, futás, de a gyúrás is elvonja a gondolatokat), erre igény van. Egy felüdülés edzeni, ha fáradt az ember.
-
KAMELOT
titán
válasz
tatabánya #30782 üzenetére
Hát perszehogy mert gondolom kicsi volt neki és akarta kompenzálni. Amit linkeltél neki ilyen a genetikája. Örülhet neki. Nekem is van egy ismerős csajszi. Brutál szép csaj néha lejár edzeni annyi. Kerek segg kerek popsi szép arc. Akinek meg nincs genetikája annak meg keményen edzeni kell vagy plasztika ha van rá. Szilikon is 3000eurotól kezdődik.
-
törölt tag
válasz
tatabánya #29902 üzenetére
a motivaciot en nem a teremben keresgelem. Nyilvan nem vagyunk egyformak, szemelyiseg kerdese is. Van aki nagyon tarsas leny, allandoan kell hogy legyen korulotte valaki, egyedul szarul erzi magat.
En inkabb introvertalt szemelyiseg vagyok, jol erzem magam egyedul, sot a nap vegen kifejezetten vagyom ra, hogy egyedul legyek. Szol a zene a fulembe, tolom a sulyokat, ez abszolut kikapcsol agyilag is. Engem ez motival leginkabb, egyszeruen jol erzem magam ilyenkor.
(#29898) kisbe88
azt mondjak hogy akinek genetikalilag nagy a vadlija, annak altalan keskeny a valla, es forditva. Nekem szelesek a vallaim, a vadlim meg gyenge, rengeteget edzettem, hogy kinezzen valahogy.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
tatabánya #29319 üzenetére
persze, h értem, miért ne érteném. nem vagyok én tökletépős fajta
meg, ha esetleg bunkón nyilvánulnál meg, sem "hatna meg", mivel ez egy fórum. azt írt mindenki, amit akar. szíve joga. ha nem tetszik, max ignorálomfigyelj, ha ő a példakép, akkor ő. kinek mi. ez ilyen, nincs is ezzel problema.
-
Yeffy
veterán
válasz
tatabánya #29314 üzenetére
igen, jól tudod. azért kérdeztem, mert nem volt egyértelmű, h nekem "szánod", vagy a God nagy ismerősének.
igen, nálam erő meg egy bizonyos mértékig a nagyság ami fontos/elérendő cél. egyenlőre. aztán ki tudja, lehet X idő múlva Lazar Angelov vagy ki a tököm hívő leszekjaja, vélemények jöhetnek, bár meglepően több a pozitív, mint vártam. akinek nem az, úgy látom, nem szól hozzá. jól is teszi.
igen, tömeg akad, erő az kell még, forma meg... ilyen erőemelőszerű formát szeretnék, ( Pl. Terry Holands, Brian Shaw, Alex Moonen, Nagy Ákos, Katona Ervin, stbstb) de azért nem 5 méteres átmérőjű béllel. eddig hellyel közzel sikerült, bár emelnem kell szerintem a kardiót, tüdőkapacitásommal nem vagyok megelégedve.
barbapapa? érdekes. elsőre barbárpapának olvastam, azt még érteném is -
GyurosAki
tag
válasz
tatabánya #28421 üzenetére
Faxa. Toljad!
Elkezdett érdekelni ez a vércsoport diéta dolog és felmerült bennem pár kérdés.
Zabliszt, zabkorpa kerülendő. Ebből kifolyólag a zabpehely is?
Se a tejsavó se a kukoricakeményítő nem javallott a vércsoportomhoz. A fehérjét könnyen le tudom cserélni, de az edzés utáni szénhidrátot nem tudom mivel válthatnám ki. Jelenleg ebből nyomok 100grammot edzés után. Bár ez hidrolizátum, de akkor is kukorica volt az alap.
Tudtok ajánlani valami nem csillagászati árú terméket? Szőlőcukor kizárva
Köszönöm! -
Casanova*
veterán
válasz
tatabánya #27858 üzenetére
ezen,de besírtam.
,,AB,, a legszarabb
a húst kombináld jótékony hatású étellel,itallal! Mától kezdem a vércsoport diétát. Reggel és délelőtt ezeket eszem,iszom: bio thönköly kenyér, kevés téliszalámi, puffasztott rizs, répa, földimogyoró, ananászlé,2-3 kávé. Ebédre, vacsira lencsefőzelék,rántott gomba (thönköly,rozsliszttel). Ezek mind jótékony hatású és semleges kaják, kivéve a téliszalámi. Tegnapiból maradt még. Szalámit majd mogyoróvajra cserélem.
Ugye a tejsavó nálam kerülendő. Az igaz,hogy a whey turmix mindig puffaszt,felfújódok, kipattogok tőle. Gondoltam,ha puffaszt akkor nem is szívódik fel gyorsan. Lehet sima tojás EGG proteint kellene innom,mert ugye a tojás semleges Még van 2,5 kg whey myproteinom. Ezután EGG-t fogok venni. Kész dinka vagyok.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
tatabánya #27721 üzenetére
Ez csak célok függvénye, de egyébként sok ember azt gondolja hogy a genetikai korlátait elérte, akkor már ne is erőlködjön? Ne akarja még jobban? Dehogynem. A korlátok nagyon keményen kitolhatók, kérdés ki mennyire akarja, mennyit tesz bele. Láttam már szétkoxolt embert nulla teljesítménnyel, és naturált is nagyon keményet. És persze koxos nagyon keményet is. Ezek csak agyban dőlnek el, a legtöbb ember AKAR dolgokat de csak a célt akarja, az utat nem ami oda visz! A testépítés egy nagyon hosszú út, te döntöd el, hova mész, és azt is hogy mennyi ideig jársz rajta, a végeredmény úgyis az akaráson fog múlni.
-
Woodslave
félisten
válasz
tatabánya #27477 üzenetére
én is kétszer edzek egy héten, meg hétvégén délután amikor a gyerekek aludtak belefér valami kardió/aerob ahogy akarod (monjduk ma reggel elmentem egy 40 perces tempós gyaloglásra)
Most valahogy így néz ki:
1. Guggolás 5/3/1 módszer és egy magas ismétlésszámú back off szett az első "munkaszériával"
Állva nyomás 5/3/1 módszer és egy 3-as rest pause szett
némi váll vagy mell hipertrófia munka 3-nyomás egykezessel, 3 tárogatás ill. oldalemelés, eddig azt csináltam ami a fő gyaki, múlt héten meg váll mellé mell és fordítva, hogy kétszer kapjon egy héten
Húzódzkodás: 25 ismétlés (ahány sorozat kell hozzá)
T-rúd 3 sorozat hipertrófia tartomány
tricepsz: fej felett v. skull 3-as rest pause
letolás rúddal 3-as csökkenő rest pause
némi has, ha még belefér a kb. 1.15 percbe2. Deadlift 5/3/1 és egy back off deficitből (csak ehhez használok gurtnit, így kap az alkar is)
Fekvenyomás v. ferdenyomás (mint a militaryt)
váll v. mell hipertrófia
egykezes evezés (kroc row, azaz nehéz súly 25 ismétlés, akkor is ha közben meg kell állni, majd még 10 a másik kéz után)
Bicepsz rúddal 3-as rest pause aztán esetleg egy koncentrált bicepszKözben próbálok diétázgatni (fél kiló lement most 1 hét alatt
) nem vesz el sok időt, a szintemen meg nagy különbséget se veszek észre ahhoz képest amikor 3 -szor edzettem.
-
baluka26
veterán
válasz
tatabánya #27482 üzenetére
Nem kell főzni, nekem az étkezésem nagy része, mivel bejárós egyetemista vagyok, barna kenyérből, esetleg sonkából, és benne paprika, paradicsomból állt. Emellé sokszor ettem mindenféle salátát. Ezt is megcsinálod egyszer 30 perc alatt, 3-4 napig eláll a hűtőben.
Csak akkor, amikor hazaértem akkor ettem meleg kaját, éppen amit mamám főzött, vacsorára meg gyümölcsöt érdemes, este meg egy Activia (tényleg annyira haátsos, mint reklámban).Még mielőtt meggyilkolnak itt
, ez nem gyúrós kaja. Ez diétás-kiegyensúlyozott kaja, ha sokat vagy távol otthonról.
Egyébként helló, földi
-
deniro2
senior tag
válasz
Nem vicceltem... Az arányaidra panaszkodtál, ami nem csoda, mert az adataid alapján vékony a csontozatod és hozzá magas a testzsírod, ami mindig rossz párosítás... Szóval ne az -általában kevésbé zsíros- alkarodat próbáld felhozni a parizerhez, hanem fogyj le és miután látod a valódi arányaidat, ennek megfelelően építs izmot.
Ha meg nem érsz rá aerobozni, akkor ne csináld, anélkül is lehet fogyni, csak nehezebb... -
baluka26
veterán
válasz
Fogyásban én is tudok tanácsot adni.
Rendszeresn napi sokszor kevés étkezés, sok zöldség, sok gyümölcs, teljes kiőrlés, fehér hús, sok főzelék, napi minimum 2 liter víz, és egy Activia minden este.
Nekem így nulla, azaz nulla mozgással négy hónap alatt egy tízes ment le. (96->86, 186 centi vagyok)Ez nem igényel időt, nem kell feladni a kényelmes életet.
Ha gondolod leírhatom egész konkrétan hogyan étkeztem, amikor sikerült ennyit fogynom.
-
törölt tag
válasz
ezt neked kell eldonteni. En amikor komolyan fogyasztottam, akkor minden nap fel otkor keltem, aeroboztam egy orat, fel hetkor meg a munkahelyemen voltam. Dolgoztam 4-ig, fel otig, aztan otthon heti 4x edzettem kabe fel orat.
Mostanaban csak heti 4x kelek fel otkor, hetfot kihagyom, a heti 4 edzes este viszont tovabbra is megvan.Persze ha belenezek a tukorbe, akkor latom hogy semmi ertelme sincs
-
törölt tag
válasz
tatabánya #27471 üzenetére
Szerintem az alkaredzes felesleges idotoltes, ha kelloen nagy sulyokkal dolgozol, akkor az alkarod is noni fog. Raadasul konnyu tuledzeni, es egyebkent is mindenhol dolgozik, ahol szoritasz.
Kardionak nem kell kulon napot szanni, a heti 1 az eleve keves, abbol kene mondjuk heti 3, reggel felkelsz egy oraval korabban, aztan tolod.
Igy van egy napod a labad edzeni. Ha van modod guggolni, akkor ne hagyd ki, aztan ott van a labhajlitas-labnyujtas gepen, izles szerint egy kis roman felhuzas, kitores, es persze a vadli.
Hatra nem csak evezes kene, hanem mondjuk lehuzas is.
Hogy hogyan tudod beilleszteni a napi rutinodba, csalad melle az nyilvan a te ugyed, nem feltetlenul egyszeru dolog.
(#27473) venge meg szerencse hogy en nem talalkoztam ilyen felelmetes szittyaharcos szabadcsapattal, mert meg elszakitottak volna a tollboamat
-
Ijk
nagyúr
válasz
tatabánya #24810 üzenetére
Inkább örülj neki, ha építesz kellő tömeget akkor jól mutatnak az arányok vékony ízületekkel. Ha a nyakad is keskeny akkor szélesebbnek látszik a vállad. A derekad meg azért nagy mert kövér vagy.
Boxer: Köszi, remélem a kreatinkogsz még dob egy kicsit rajtam, például a váll-karon.
Wood: Nem írok ilyet, még Bunny megvádolna plágiummal. Inkább valami lájftiltes blogot kellene indítani, olyannal még pénzt is lehetne keresni, habár a nőknek eladott csodaszerekből lehetne meggazdagodni
-
hrvp
aktív tag
válasz
tatabánya #24806 üzenetére
Gyakorlat: minden nap ülj le 5-10 percre és mond ki hangosan: a kutyát nem érdekli hogy hány centis a csuklóm, vannak fontosabb dolgok amikre időt érdemes fordítani. Ha 10 centivel vastagabb lenne az alkarom az sem érdekelne senkit, nem lennék jobb ember és nem néznék ki jobban.
-
wertigo1984
őstag
válasz
tatabánya #24674 üzenetére
Igen igazad van.
Szerintem ennek a fele is eleg lenne ahhoz hogy valahogy kinezzunk. En addig csinalom, ameddig jol erzem magam, kesobb persze lesznek fontosabb dolgok is majd, de akkoris probalok idot szentelni az edzesnek megha nem is ennyi tapszerem lesz hozza.
Morris: akkor mar ketten pusztitjuk
(honnan szeditek ezeket a smilekat?
)
-
Woodslave
félisten
válasz
tatabánya #22039 üzenetére
nekem az a véleményem a HIT-ről, hogy nem jobb mint a heti 4 testépítő jellegű volumen edzés (bar a tudomány egy része szerint a hypertrófiahoz volumen kell) azaz nem leszel izmosabb, de annyiban jobb, hogy gyakorlatilag atlagjózsi ugyanoda jut vele is, csak kevesebb időt baxott el az életéből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest