- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
#94477440 #27420 üzenetére
Ahogy írták, vagy csinálsz egy kis fegyencet (ott van könnyített húzódzkodás is, amivel azért szintén meg lehet szenvedni, de felerősít), vagy egyszerűen erősödsz a gépekkel, amíg saját súllyal nem megy. Nem tudom, hány kiló vagy, ha sok a felesleg, akkor az is oka lehet (relatív erő kicsi, hiába húzol le 150 kilóval
).
Nekem speciel marha lassan fejlődik a húzódzkodás teljesítmény.
-
-
_NCT
addikt
válasz
#94477440 #27414 üzenetére
Kitartást. De azt nagyon. Én mikor kezdtem, ugyanígy voltam vele. Első edzésen kb 2-őt kitornásztam magamból... És ez így ment hetekig. Azután 1-2 hónap eltelt és ment sorozatokban 3-4 darab, majd 5-6. Ennyi. Megkérhetsz valakit, hogy alulról tartsa a lábaidat, s így magadnak tudsz segíteni, hogy ellennyomsz.
-
hrvp
aktív tag
válasz
#94477440 #24875 üzenetére
Én ha 16 éves lennék így csinálnám:
4-8 héten keresztül szinte nulla súllyal edzés (üres rúd stb.) átmozgató jelleggel, végig koncentrálva a helyes végrehajtásra (sokan azt hiszik hogy ha lassan csináljak a gyakorlatot akkor az már szabályos, az azért kevés) utána pedig még hónapokig nagyon kis súllyal hogy szokják az ízületek, izmok, szalagok stb a terhelés, megerősödjenek. Ha most az alapozásnál odafigyelsz arra, hogy ne terheld túlságosan az ízületeket abból csak profitálni tudsz a későbbiekben. Hiába érzed azt hogy megy nagyobb súllyal, ez kevés neked, félre kell tenni az egót. Nagyon fontos a fokozatosság! -
jookomak
őstag
válasz
#94477440 #24881 üzenetére
6 rugó egy grill serpenyő, vagy olyan 10 körül van a teleshopos hot pan. Én tök jó kajákat csinálok benne. Amúgy tetszés szerint befűszerezed, meglocsolod olivaolajjal, hagyod állni pár órát a hűtőben, csak utána sózod, és mehet a serpenyőbe, 15-20 percig sütöd. Amúgy a builder.hu-n is vannak jó receptek, meg most van főző rovat is, érdemes kipróbálgatni azokat is. Tök elemi szinten írják le, nem lehet elrontani.
-
spammer
veterán
válasz
Felesleges heti 5-re bontanod még
Első pár hétben átmozgató teljes testes elég
Zöldségnek jó, de a legjobb a brokkoli. Esetleg jégsaláta, karfiolfélék, uborka is (bár az tiszta víz).
Szőlőcukor az szőlőcukor, tökmindegy, hol veszed. Jó lesz. De akár nyomhatsz banánt helyette, esetleg zabpelyhet a turmixba (bár az lassabb ,de nem biztos, hogy ez gond...), nem feltétlenül kell szőlőcukor.
Csirkét jó változatosan, különben herótod lesz tőle nagyon hamar -
jookomak
őstag
válasz
Valószínűleg azért nincs ajánlva kezdőként az 5 edzés, mert eleinte nagyon hamar le tudsz fárasztani egy adott izomcsoportot. Eleinte 2 gyakorlat is nehéz pl. mellre. Az igazi szétbombázáshoz viszont kell 3-4. Én legalábbis így tapasztalom magamon. (Nem túl rég csinálom, és izmos sem vagyok
) Próbáld ki a klasszikus 3 edzés/hét beosztást, aztán legfeljebb váltasz. Lényeg, hogy csináld. 16 évesen időd van, ráérsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest