Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Beszáll a Sony a 200 megapixeles buliba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a két visszatérő Pebble óra
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
-
törölt tag
válasz
d3lete #28295 üzenetére
"Én sztárolom bevallom mert amit elért alig pár év alatt érte el."
Es emiatt sztarolni kell? Nem tudom, hogy en sztaroljak valakit ahhoz egy picit tobb kellene, de nyilvan nem vagyunk egyformak.
Nekem nem szimpatikus a narcisztikus szemelyisege, ami minden fotojarol sugarzik. Nem szeretem amikor valaki ennyire szerelmes sajat magaba, nem egeszseges.
-
Ijk
nagyúr
válasz
d3lete #28300 üzenetére
Ez kb. a naturál maximum, persze lehet ennél jobb is, 5-6 év alatt és krva sok beleölt energiával étkezés és edzés terén.
Az a baj hogy hatványozottan többet kell belerakni egy idő után minimális javulásért is.shteer: Van ott elég komoly mell és hasizom, legalábbis ezek látszódnak.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
d3lete #28295 üzenetére
Te is elérheted, ha van kitartásod, és rengeteg lóvéd. Persze a genetika a végeredménybe beleszól, de alapból nem lehetetlen úgy kinézni 2-3 év alatt. Belehalni se kötelező, de ő sajnos a pörgetőket összekombózta a veleszületett szívproblémával, ez meg ugye nem egy életbiztosítás. Érdemes elmenni kardiológiára mielőtt valaki komolyabb cuccokat szed, efit, clent, vagy ilyesmit. Szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest