- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
-
törölt tag
válasz
d3lete #28295 üzenetére
"Én sztárolom bevallom mert amit elért alig pár év alatt érte el."
Es emiatt sztarolni kell? Nem tudom, hogy en sztaroljak valakit ahhoz egy picit tobb kellene, de nyilvan nem vagyunk egyformak.
Nekem nem szimpatikus a narcisztikus szemelyisege, ami minden fotojarol sugarzik. Nem szeretem amikor valaki ennyire szerelmes sajat magaba, nem egeszseges.
-
Ijk
nagyúr
válasz
d3lete #28300 üzenetére
Ez kb. a naturál maximum, persze lehet ennél jobb is, 5-6 év alatt és krva sok beleölt energiával étkezés és edzés terén.
Az a baj hogy hatványozottan többet kell belerakni egy idő után minimális javulásért is.shteer: Van ott elég komoly mell és hasizom, legalábbis ezek látszódnak.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
d3lete #28295 üzenetére
Te is elérheted, ha van kitartásod, és rengeteg lóvéd. Persze a genetika a végeredménybe beleszól, de alapból nem lehetetlen úgy kinézni 2-3 év alatt. Belehalni se kötelező, de ő sajnos a pörgetőket összekombózta a veleszületett szívproblémával, ez meg ugye nem egy életbiztosítás. Érdemes elmenni kardiológiára mielőtt valaki komolyabb cuccokat szed, efit, clent, vagy ilyesmit. Szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest