- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Macka #161330 üzenetére
Széles terpeszben csináltam elöl guggolást rúddal próba jelleggel. Súly nem volt a rúdon úgy csináltam 3 vagy 4 sorozatot 20 ismétlésekkel szépen lassan. 2 farizom gép utána, egy ülő combfeszítő azt is lassan koncentráltan. Majd egy térdelő váltott lábas hajlító és egy fekvő hajlító és két vádli. Úgy bedurrant a lábam mint a túlfújt bicikli gumi
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Macka #161175 üzenetére
Fingja sincs a palinak arról, hogy mit beszél.
Tricepsz, vádli, combhajlító, mind hiányzik az edzéseikből, meg is látszik a srácokon.
Kitalált egy faszságot, páran elkezdték csinálni, erre felépített rá egy jövedelmező business-t. Nyilván tovább fogja nyomni a bullshit-et róla. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Macka #161099 üzenetére
Noknel elegge fabol vaskarika a natural versenyzes... kb lehetetlen gyogyszer nelkul megkozeliteni azt a tzst meg izmot ami latvanyos, kb strandszint. Oda jo egy natural noi versenyzo. Pasiknal meg egy dolog... respect naturalon nyerni versenyt de forma egyben se negyhengeres szivokkal mennek.
-
gyuri860213
tag
válasz
Macka #161018 üzenetére
Azért ebben nem lennék teljesen biztos. Greg Doucett szerint (IFBB pro és edző) jobb a búza. bár tény hogy nehezebb emészteni a glutén miatt, illetve az is tény hogy a kenyér nem durumbúzából készül hanem sima kenyérlisztből. Ettől függetlenül én sem tömöm magam liszttel, leggyakoribb a barnarizs és a bulgur (ami szintén búza féle
) de napi fél szelet házi kenyér a tojás mellé lemegy most az őszi szezonban. Ez a csávó viszont "cutting" alatt is nyomja a french toast-ot, igaz tisztán tojásfehérje lével és száraz teflon serpenyőben sütve, de normál bolti tk kenyeret evett vagy 6-ot
Why Bread is Healthier than Rice (Rating Carb sources) Popcorn, Rice, Oatmeal, Bread -
Banano
tag
válasz
Macka #161018 üzenetére
3 honap most, de elotte 3 ev, aztan szunet aztan megint 2 ev. Ettem en is anno csirke rizst zoldseggel. Semmi ertelme nincs naturalban. Egyebkent is hulyeseg ugy tomegelni egy ektonak.
aelod: En a gazokat is lebontom,ugyhogy nincs gaz ilyen szempontbol.
Rogton felporgott a topik.Elsok vagyunk.
-
Banano
tag
válasz
Macka #161014 üzenetére
Ki mondta,hogy a fö? Csak mondjuk 400g rizs,es 400g teszta kozott van 20g-nyi feherje kulonbseg.Amivel maris 100g-mal kevesebb hust kell enned. Ha melle babot is eszel 100g-ot,akkor ujabb 100g-mal kevesebb hus kell.
Aki igazan hardkor igy csinalja: [link]
Beszukult tudatallapotu gyurusok pfuj.
Engedjetek be az ujat..nektek is jobb lesz! [link]
-
Banano
tag
válasz
Macka #161011 üzenetére
Az a baj ezzel,hogy a sima feher rizsnek baromi nagy a GI indexe,es meg keves feherje is van benne. Ezerszer inkabb durumteszta.
tibcsi0407:
Nem ez a baj hanem,hogy hussal akarod fedezni a feherjeszuksegleted, mikozben jol megvalogatott vegan cucokbol le tudnad csokkenteni a husfogyasztast a felere. Pl ahogy en csinalom. -
Banano
tag
válasz
Macka #160992 üzenetére
Zsirosodas nelkul nem. Jo, ha 50-50 az arany.
3 honapja..meg elotte hebehobaEn amiota megneztem a game changers c. filmet azota vega vagyok,csak eszem hust is melle.
Ugyhogy mostanaban olyat tolok,hogy 400g durumteszta (40g feherje) tetejere pedig babosmarhahusos zoldseges porkolt szeru cucc.Nap vegen meg mogyoro. -
aelod
veterán
válasz
Macka #160973 üzenetére
Igen csak így eléggé instabil leszel. Lábak előre néznek, szűk terpesz, széles fogás könnyen bebukhat a súly ha nem figyelsz.Majdnem elfelejtettem, hogy nem vagyok poweres megmondóember
Vállat nekem is be kell melegíteni előtte, ennyire azért nem vészes a helyzet, viszont nekem a low bar sosem volt a kedvencem.
-
MATEO6600
őstag
-
patex1983
őstag
válasz
Macka #160306 üzenetére
Én nem értek így a testépítés verseny világához, de ezek laikus szemmel nézve....háááát....hagyjuk.....
Ilyen formákkal hogy mernek egyáltalán színpadra állni?
Ez kb. olyan lehet, mint az ilyen isten tudja milyen nevű tehetségkutató műsorok előválogatóin a sok tehetségtelen b.lf.sz, akikkel anyuka elhiheti, hogy szép vagy, okos vagy, jó a hangod, tudsz énekelni, de közben meg sehol semmi.... -
-
aelod
veterán
válasz
Macka #160275 üzenetére
Életre eltiltanám. Egyesek játszák a király kisasszonyt és azt hiszik, hogy ők ha indulnak akkor nyernek is. Aztán jönnek a pofonok az élettől...
Nem baj ő is felkerült a inba hall of shame oldalra remélem.
(#160274) rwin5
Te ezt már eldöntötted, hogy mint kívülálló nincs. Nem mindegy mit írunk?A hazai testépítő verseny közösségben pedig van.
-
rwin5
őstag
válasz
Macka #160270 üzenetére
általánosságba véve van bármi különbség is, hogy koxxal vagy anélkül nyeri meg a kis műanyag kupát? azért valljuk be a testépítő versenyzés a többi sporttal szemben eléggé alul marad. Nekem ha valaki ilyet mond, hogy megnyertem a Tisza kupát 2018-ban, olyan mintha azt mondaná valaki, hogy én vagyok a helyi csocsóbajnok, nem tud lázba hozni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest