- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
Banano #161216 üzenetére
Szerinted az érvénytelen hülyeségeid érdekelnek itt bárkit is?
Totálisan fogalmatlan vagy az egész témához, ami már ott kiderült, hogy azt sem tudod, hogyan érzékelhető a fejlődésed. Ezt tetézve előadtad az étrended, ami inkább az "öntsünk mindent bele, ami otthon van egy kondérba, és főzzük meg" elvet követi, és ráfogtad, hogy ez vegán.
Angel is tudott baromságokat írni, de ő legalább vicces. -
Macka
veterán
válasz
Banano #161208 üzenetére
A sört kar volt kivenni. Nekem az az edzes elötti energizalo.
Tenyleg adja. Alkoholtol kitagulnak az erek, kicsit emelkedik a testhomerseklet,es gyors szenhidratbomba az izmoknak. Olyan mintha megennel egy banant,csak ferfiasabb.
Te magadtól vagy ilyen ostoba, vagy súg is valaki? -
aelod
veterán
válasz
Banano #161196 üzenetére
Ne akard feltalálni a spanyol viaszt. A hipertrófia alapú táplálkozás alapjait már lefektették nem kell neked itt villantani. Aki egy kicsit is ért a sporthoz es szorult belé intelligencia rég túl van az ilyen sárga kapszula es builder cikkeken mint információ forrás.
-
Weareus
addikt
válasz
Banano #161196 üzenetére
A tésztában kevés a lizin és az izoleucin, a babban pedig a metionin, ezért érdemes kiegészíteni étkezéskor olyan fehérjeforrással őket, amelyek fentieket bőséggel tartalmazzák, ui. a beépülési mennyiséget leginkább a legkisebb mennyiségben rendelkezésre álló esszenciális alkotó határozza meg. (ti. limitálja).
Valentin Tormával meg nem tudom mi a probléma. Normális videói vannak fent. Naturálnak vallja magát és róla talán még el is tudom képzelni. Sőt, simán el tudom. (De talán mindegy is, hogy én erről mit gondolok.) -
tibcsi0407
félisten
válasz
Banano #161196 üzenetére
Nincs értelme annak, hogy feleslegesen hangulatot keltesz.
A humor jó dolog, de ha arroganciával párosul, akkor az már cikibe megy át. Ne legyél ciki, nem áll jól.
Azzal egyetértek, hogy sokféleképpen lehet étkezni, de ez kb olyan, mintha ízlésen vitatkoznál. Más sem hülye itt, tudnak olvasni, látják, hogy mi van a dobozra írva a kajánál. -
Perijon
tag
válasz
Banano #161187 üzenetére
Ez legalább akkora butaság, mint mikor valaki szerint kolbászt és darált pulykát enni az "vegánság extrákkal". Nem tudom, lehet, csak trollkodsz, és igazából te vagy a legnagyobb vegánellenes a topikban.
Vegánság: etikai mozgalom, amelynek tagjai kizárólag növényi alapú táplálkozást folytatnak.
A növényi alapú táplálkozás (plant-based diet) viszont nem szükségszerűen jár az állati forrásból származó ételek elhagyásával. Ahogy a nevében is benne van, a növényi alapú táplálkozás az alapja az étkezési rutinnak. Pl: 80-20 arányban növényi alapú étkezés
Természetesen, ha valaki plant-based diet-et folytat, azt csinálhatja 100%-ban is, szíve joga. Viszont ez sem fekete-fehér dolog, nem kell valakinek vegánnak lennie attól, hogy 100%-ban növényi alapú étrendet alkalmaz. Ha nem találkoznak az elvek, nem tartozik az etikai mozgalomhoz (pl.: táplálkozástudományi érdeklődés végett éli így az életet), akkor az illető nem vegán.
Viszont, amit te csinálsz, az se nem vegán, se nem növényi alapú étrend. Meg amúgy is, akit egy kicsit is érdekel a táplálkozástudomány, az tudja, hogy a sárgaborsó, lencse, bab, stb. több fehérjét tartalmaznak, mint a csirkemell. Semmi meglepő nincsen ebben.
Tanulság: Ne járasd le magad
mások pedig vegyék le a szemellenzőt, és attól, hogy valamit nem kedvelnek/ismernek, ne állítsanak butaságot a "szakmaiság" jegyében.
-
aelod
veterán
-
benfolds
őstag
-
gyuri860213
tag
válasz
Banano #161027 üzenetére
Meg a látens vegánokkal
vagy ha az ételben nem látszik hogy tartalmaz állati összetevőt akkor belefér a vegán kategóriába?400g tészta alá sokmindent el lehet rejteni, ezt aláírom.
én csak azt kérem hogy csinálj most egy képet az aktuális formádról, gyere vissza 1 év múlva, egyél ugyanebben a felfogásban, kb ugyanilyen makrókkal és mutass akkor is egy képet. addig is, a szavahihetőséged olyan mint a vegánságod. -
aelod
veterán
válasz
Banano #161017 üzenetére
Még mindig nem érted, hogy mi a baj az állításoddal. Aminosavprofil. Erre keress rá. A rizs esetében pedig nézd meg, melyik fajta GI-je mennyi. Meglepődsz.
Semi vegan vagy akkor. Buzik között is van aki nőkkel is dug de azt biszexnek hívják.
Kérdésem már csak egy van.
E mellett a kaja mellett megmarad a közeledben bárki is? -
Macka
veterán
válasz
Banano #161017 üzenetére
Meg az az apróság, hogy a durumtészta, mint normális (!!!!) CH forrás szart nem ér. De akkor +20 g fehérje miatt edd azt, de ne csodálkozz, hogy nem fejlődsz semmit.
Látom 3 hónap edzésmúlttal már igazi táplálkozásguru vagy, és van egy olyan tippem, hogy a gyakorlataidat is a youtube-ról válogatod össze.Csináld a saját faszs@gaid, a hozzászólásidat ignorálom.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Banano #161006 üzenetére
Ha én olyan vegán vagyok aki eszik húst is, de nem annyit mint egy normál ember, hanem többet, akkor én is extra vegán vagyok? De a lényeg, hogy valamilyen vegán azért legyek már, mert vegánnak lenni több mintha csak egy normál ember lennék!
Amúgy ne etessétek már szegényt
Majd ő táplálkozik a számára hiteles forrásokból -
Macka
veterán
válasz
Banano #161010 üzenetére
Nekem baromi egyszerű, mert nem vagyok kamu vegán.
Csirke-rizs, szűzpecsenye-rizs, halrizs, zöldség, zab, fehérje, light mozarella.
Én kb ezeket eszem, persze nem egyszerre. És láss csodát, lehet nőni szárazan is.
Minden reggel megcsinálom a kajámat, csak az aznapit, 40 perc alatt simán megvan. -
aelod
veterán
válasz
Banano #161002 üzenetére
En amiota megneztem a game changers c. filmet azota vega vagyok,csak eszem hust is melle.
Ez LoL.
A pörkölt szaft meg pláne.
Ugyhogy mostanaban olyat tolok,hogy 400g durumteszta (40g feherje)
Azt ugye tudod, hogy ami abban van fehérje annak az aminosab profilja közel sem olyan mint egy pulyka,csirke,marha húsnak? -
aelod
veterán
válasz
Banano #160989 üzenetére
Aki benne van régóta (azaz ahol tükröt lát pózol
) hidd el, hogy látja az egy-két kilós MINŐSÉGI változást is.
Az izomláz mint olyan izom anyagcsere melléktermék élettani hatása a szervezetben. Ha egész éjjel döngetem az asszonyt másnap izomlázam lesz itt-ott, akkor fejlődtem? Valahol biztosan de nem hipertrófiára
-
Macka
veterán
válasz
Banano #160986 üzenetére
A fejlődést???
Magamból kiindulva: tükör, mérleg, azonos pihenő mellett több ismétlés megy, könnyebben mennek az ismétlések, növelem a súlyt.Azt ne is várd, hogy edzésről edzésre tudod növelni. Hónapokban gondolkozz. Ha nem eszel normális minőségi kaját a kellő mennyiségben, akkor felejtsd el az egészet.
-
benfolds
őstag
válasz
Banano #160949 üzenetére
végigszámoltam a fiúit. 8-ból 3 volt nem gyúrós, abból az egyik valami énekes csávó volt, de ő röpült 3 hét után. aztán volt egy fotós buzigyerek, azt utáltam legjobban, meg volt egy programozó, audis csávó, ő jóképű volt meg normális, gyúrós szempontból határeset. nyilván egy gyúrós sosem mondaná rá azt, hogy gyúrós. csak annyit edzegetett, hogy kicsit feszesebb legyen, meg látsszon, hogy nem csont és bőr. meg tolta minden nap a csirkerizst és írogatta excelben unokahúgom elmondása szerint. most hogy már én is edzek, elég viccesnek találom.
egyszer kérdeztem tőle, hogy miért jár mindig gyúrósokkal, szerintem bénaság. az volt a válasz, ha én jól nézek ki, akkor nézzem ki ő is valahogy.
Banano: az utolsó csávóját lefuckbuddy-ztam, annyit mondott, hogy végül is... -
benfolds
őstag
válasz
Banano #160919 üzenetére
telefont nem szoktam simogatni.
legközelebb stoppert fogok használni, mert tényleg soknak tűnik. minden izomcsoportra 15 sorozat 10-12 ismétléssel. egykezeseket használok, bicepsz-tricepsznél sok gyakorlatnál egy sorozat egy kéz, tehát _majdnem_ dupla idő.
amúgy elég szépen beindultam, unokahúgomnak (24, aki amúgy kifejezetten a gyúrósokra bukik, tehát talán van hozzá érzéke) poénból befeszítettem a hétvégén, eléggé hüledezett.persze ez egyelőre annyi, hogy a -1-ről indulva eljutottam az 1-ig
-
gyuri860213
tag
válasz
Banano #160871 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. nem mondtam hogy káros vagy mindmeghalunk, ezt te mondod. azt mondtam hogy kár kétpofára zabálni a sok bolti zöldséget amit agyonpermeteznek, napot nem látott, és lehet földet sem, inkább iszok napi 3x ilyen löttyöt amivel jót is teszek a testemnek. Az állatok meg nem bolti zöldséget esznek hanem tápot kap vagy kihajtják legelni. A húsról is ugyanez a véleményem, sosem állítottam hogy a bolti csirke egészséges, de ez hozzáférhető a többségnek.
-
gyuri860213
tag
válasz
Banano #160867 üzenetére
A nullát ne szó szerint kell érteni. Nem mindegy hogy mit és hol veszel. Lehet egy vega jobban odafigyel pont ebből kifolyólag hogy milyen forrásból szerzi be a kajáját. De keresgélj neten, volt összehasonlítás a mai és a 30 évvel ezelőtti burgonya és alma tápértékét illetően. Mindenesetre ne gondold hogy az a saláta ami életében nem látott földet, vagy a paradicsom, uborka ami napfény nélkül nőtt meg olyan marha magas tápértékkel bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest