- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #50190 üzenetére
Az a baj, h az emberek nagy része magasabb ch, alacsony zsíron "üzemel" jobban, az agynak nagyon kell a ch. Főleg, hogy ez ilyen arányokkal nekem sehogy nem tűnik jónak, mert ez sok a ketózishoz, de kevés egyébként. Zsírtól is lehet gyönyörűen hízni, de ha adott tartományban marad, miért helyettesítené zsírral a ch-t? Na mindegy, ez már felesleges szócséplés.
MMA gyulladt testrészekkel ne edz.
-
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #50187 üzenetére
A száraz testtömegét nem tudjuk, de tökmindegy, ez kb. 1300 kcal amit ajánlasz, ami egy átlag nő alapanyagcseréje, sőt, még annál is kevesebb, még csak nem is szintentartója, borzasztó kevés. Szintentartás alá kell menni, de nem alapanyagcsere alá, ha nem akarsz kibabrálni a szervezeteddel.
-
Assdak
őstag
válasz
userxy #49913 üzenetére
Szerintem te nem vagy tisztába a tömegelés fogalmával. Az, hogy a télen, 1 alma helyett kettőt eszel, és a 40 es karodból lesz 40,5-ös, az nem tömegelés. Egy normál tömegnövelő étrend mellett a 15% -t tartani, úgy, hogy valami értelme és eredménye is volt nem lehet.
Ezen nincs mit elképzelni, le kell menni a terembe offszezonba, és megnézni a profikat. -
megamurashy
csendes tag
válasz
userxy #49864 üzenetére
De szerinted a 77 kiló az olyan férfias jelenség?
Egyél még rizst meg húst zöldséggel kétpofával' aztán majd akkor törd a fejed a ilyen dolgokon, ha 100 kilóról indulsz. Vagy mi akarsz lenni, bugyireklám promó embere?
A fitness kategória, soha nem volt a kedvencem... gyúr a sok okos 2 éve egy kis stanával, meg kreatinnal, aztán azt hiszi milyen fasza 70 kilósan...pl Conan a barbi... vmi ilyen formád van? -
Woodslave
félisten
válasz
userxy #49899 üzenetére
ja nem is értem, hogy ki miért nem xarja le hogy neked 11% vagy 51% a testzsírod?
nem értettem soha amúgy se ezt a testzsírozást. Nekem lehetne bármilyen kalkulátor szerint 50% is ha úgy néznék ki aki izmos
(mondjuk biztos egészségtelen lenne
)
és biztos jól nézel ki, de a számokban nincs semmi hihetetlen
és még nem is az az áll leesős, szóval én hiszek neked
-
-
shteer
titán
válasz
userxy #49872 üzenetére
röviden: igen. hosszabban: örülök, hogy legalább a vállaim 11%-osak
de köszönöm szépen, ezt még sosem láttam 50x minimuma legjobb az lesz, hogy meghagyunk abban a tudatban, hogy 11% az a 11%. én mostantól elhiszem. esküszöm. és várjuk a 7%-ot, hajrá!
szerk: köztünk az is különbség ám, hogy én nem is nagyon akarok 7%-ra lemenni - de még a 11%-ban se vagyok biztos
-
megamurashy
csendes tag
-
baluka6
aktív tag
válasz
userxy #49641 üzenetére
Gratula az eredményekhez.
Én itthon edzek és 120 kiló a max súlyom, szóval azzal "maxoztam" kreatin kúra végén.
Fekve nyomásban 120-ba ment 2
Felhúzásba 3*8 120-ba
Guggolásban 3*8 szintén 120-ba
Viszont guggolni többel nem nagyon fogok maxozáskor sem, mert X lábaim vannak és már ettől eléggé fájnak a térdeim. A felhúzást viszont eddig még bírja a derekam... -
válasz
userxy #49489 üzenetére
Egész jó lehet így is, de én valami sűrűbbre gondoltam. Eddig működik -hogy később is, az már nem biztos- a naponkénti 2 edzés, mégpedig 2 rövid, nehézsúlyos. Főként pedig alapgyakszik, tehát felhúzás, fekvenyomás, guggolás ( egylábas, nem súlyzós ), valamint HSPU és kiegészítésül intervallum futás. Ezekből kombinálok, ahogy éppen érzem. Van, hogy 5-6 perc csak az edzés, és ezt elégnek is tartom, tehát napi 10-12 perc, viszont ezt minden nap! Meg persze úgy heti 2 intervallum futás.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #49304 üzenetére
Oké, te tudod, nem akarok beleugatni, csak elmondtam a véleményem. Jók ezek a tesztek, csak tényleg ésszel kell csinálni.
Kézállásból nyomásnál kiterjesztheted a mozgástartományt simán, tegyél mondjuk tárcsákat a kezed alá. Minél magasabb emelvényt csinálsz, annál nagyobb lesz a mozgástartomány. Teljesen mellig leengedve azért igen jó egy fej fölötti nyomás a teljes testsúlynak megfelelő terheléssel. Nekem ez még messze van, a 115 kilómat nem mozgatom olyan jól, de rajta vagyok az ügyön.
Tovább nehezíteni meg egyszerű, át kell térni vagy a pliometrikus változataira (ezt nem csinálnám, balesetveszélyes), vagy az egyik karról fokozatosan levenni a terhelést és az egykezes változatra gyúrni. Hozzáteszem, hogy szerintem ez lehetetlen, nem láttam még élő embert, aki a teljes testtömegét egy karral kinyomja. -
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #49288 üzenetére
Erre vannak a kalkulátorok. Én profi technika, edzői felügyelet nélkül nem nyomkodnék maxokat, de mindenki eldönti maga, mit vállal be. Ha már vállból nyomás max (meg nagy súllyal úgy egyáltalán), akkor én a kézállásból nyomást választom, kisebb a valószínűsége, hogy lesérül az ember. Ha baj van, csak leteszem a lábam és kész, súlyzónál több a hibalehetőség. Ezért is csinálom egykezessel (30-as, 32-es bőven elég nekem hozzá, bár a 40-es kettlebellel 2 ismétlés kiment).
Oké, tudom, fúj saját súlyos gyakorlat, az buziknak készült. -
Woodslave
félisten
válasz
userxy #49295 üzenetére
nem akarom összehasonlítani.
De te meg ha jól értem 70-75 kilós 1rm-hez képest nyomnál 8-akat ülve 35 kilóba? Az is aránytalannak tűnik. (ha 75% a 75 kiló akkor persze nem szóltam
)
Én qrva gyenge vagyok ebben is, de nekem 60 kilós 3*5-höz kb a 20-as kézisúlyzó amivel 8-akat tudok nyomni az elején. (illetve mell után ha ez enyhítő körülmény
)
azért ilyenkor mindig elmerengek, miafaxnak nem sakkozok inkább (talán mert ahhoz meg hülye vagyok
)
-
kisbrekes100
tag
válasz
userxy #49248 üzenetére
Volt egy időszakom mikor nagyon érdekelt az erő, és zabáltam egy csomó ch-t hogy erőm legyen, akkor születtek ezek a számok... Nem azt mondom, hogy full szabályosan csináltam mindent, mer azért 190 kilós guggolásnál már a 2-nál csak vízszintig mentem vagy addig sem. Már most szerintem ha rekordot kéne csinálnom jó ha menne 130-150 közötti guggolás, olyan 180 felhúzás vagy annyi se, meg kb. 110 fekve nyomás...
-
rwin5
őstag
válasz
userxy #49201 üzenetére
Én csak kértelek, hogy írj még ilyen sztorikat, hogy a sunák az utcán leszólítottak, mert próbáltam a helyedbe képzelni magamat, és már az orgazmus határait súroltam de sajnos rövid lett a story és így nem sikerült
Egyébként járt egy /srác ~14 éves kb/ aki ilyesmi stílussal oktatta a népet, hogy kockás a hasa illetve a tzs alacsony, egyből ő jutott eszembe rólad. Itt egy kép amin nem csak a hasa látszik, gondolhatod ezek után mennyire irigyel téged a fórum.. valami ilyesminek képzellek téged is (jobb oldali) Annyira brutálul nézel ki ne ezzel a kisujjam-karom szöveggel gyere, hanem tolj egyet, kitakarod az arcod és szevasz. [link]
-
Tamoo
nagyúr
válasz
userxy #49170 üzenetére
Karod csak akkor kell ha legalább 50-es.
Én jól megszívtam, most hogy lehetett volna tömegelni nem tudtam normálisan edzeni mert mindig fájt valamim. De legalább némileg bezsírosodtam.
Hasazás ment most télen bőven, kíváncsi vagyok lesz-e látszata. Vagy megint semmi.
Ha nem akkor majd jövőre.
-
Morris
veterán
válasz
userxy #49087 üzenetére
Megvolt!
Nagyon komolyan vettem a dolgot, de a genetikám tényleg fos. Ránézek valamire és már hízok is.
A jövőben megpróbálok kicsit figyelni a kajára, de a végletekig nem megyek el.
Nem ér annyit a kívánt cél. A munkám nagyon hátráltatja a célforma elérését. Már eleve ez egy nagy bukó.
Anyagilag még tudom (tudnám) finanszírozni, de nem szeretnék továbbra is havonta tízezreket kiegészítőkre költeni.
Nem látom értelmét. Nekem nem ez a hivatásom, nem a testemből élek -
Morris
veterán
válasz
userxy #49074 üzenetére
Fel! Pontosabban a célformát! Mozogni fogok továbbra is, de rájöttem, tiszta szélmalomharc az egész!
(minimális kondi - de tényleg nagyon minimális - max heti 1x), kis kocogás és többnyire kerékpár marad)
A diéta teljes egészében a múlté. Fos a genetikám, ennyi. Izomban nagy jól fejlődök, és mivel a zsírvesztés mission:impossible, így csak nagyobb és nagyobb leszek. És nem ez a cél.A kiegészítők szintén mennek a levesbe. Nem tudom (és nem is szeretném tovább finanszírozni - drága).
Dióhéjban ennyi. Sok pro, de jóval több kontra volt az összehasonlításban...
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #49069 üzenetére
Ezen keresztül a mai társadalom bírálatáig, hiszen az erkölcs, mint olyan megszűnőfélben van. Azt hiszem ezt nevezik gumicsontnak.
(#49070) Shadowbull
Jogos a felvetés. Hiszem, hogy az itt létünknek rendeltetése van, nem csak annyi, hogy ösztönlényként elvegetáljunk pár évtizedig, majd pedig az elmúlásban ez mind megszűnjön létezni. Egyébként ez a gondolatmenet egyidős az emberiséggel, a régmúlt gondolkodói is papírra vetették:
„A test azonban nem a kicsapongásért van, hanem az Úrért, az Úr pedig a testért”(1Kor 6,13). Az élő templomNem célom hittérítőként prédikálni, mindenki eldönti saját maga, hogy miben hisz, ez alkotmányos jogunk. Azonban ezek az írások, az európai kultúra egyik alapjának tekinthető kereszténység maga, próbálnak egy erkölcsi, morális, etikai alapot biztosítani, amit ésszerűen megfogadva - az önkorbácsolás ideje szerencsére lejárt - talán jobb emberré válhatunk.
-
Ijk
nagyúr
válasz
userxy #49050 üzenetére
"egy ilyet 1-2 éven belül összeszedni nekem az a cél
"
Nem tudom hogy az itthoni Kék Osztrigában milyen arcok fordulnak meg, egyszer lenézhetsz, és majd lecsekkolod a hasukat tánc közben. De hogy ehhez miért kell 1-2 éves távlat azt nem értem, annyira nem vagy biztos magadban?
-
_NCT
addikt
válasz
userxy #48997 üzenetére
Nekem mától (diéta már 1.5-2 hete megy).... Vettem zöld tea kivonatot meg l-karnitint (kiderül mennyire placebo). Reggel meg leb@sztam az asszonyt, hogy a reggeli mi a f@szért perec meg banánturmix. Mondom szerinted ebben mennyi a szénhidrát?
Erre megsértődött... De leszarom... Kivettem a kilós pulykamellet, elég lesz 2 napra.
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #48817 üzenetére
így csináltam én is, de mostanában kezdett kényelmetlen lenni. Napközben egy ideig faxa, aztán nem annyira bírtam, edzés mondjuk qrva jó.
Igaz most ez után a shake után pont úgy érzem magam mint amikor nem ettem. Gyenge vagyok mint a xar. De hátha most is szétkapom a termet.
shteer: 'kabbe
-
Dicker
őstag
válasz
userxy #47342 üzenetére
Ha munkaidőd van, akkor biztos nem költhetsz eleget. Nagy pénz, nagy izom. De legalább a vajas kenyér diétát lehet tartani, ami jobb mint a ketogén. (sose nyomd full ketogénbe!)
Egy 100-150-200-at. Attól függ mennyit kényszerülök étterembe menni, meg azt legalább a munkahely fizeti, úgyhogy próbálom kerülni az ötcsillagosokat, így csak a michelin csillagos gyorsétterembe megyek.Sziahelló!
a brekiMost jelenleg beestem 5% testzsírra, megy az izom.
-
KoVee84
senior tag
válasz
userxy #47336 üzenetére
6% tzs, kajával
Nem mondom, hogy lehetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest