Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Aham. Mesélj még kérlek...
-
7om
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A végén kiderül, hogy olcsó.
-
Speeedfire
félisten
Komolyan, aki azt írja hogy drága....hol kap máshol 5e-ért mindenmentes tejsavót? Ja, sehol.

Mindegyik ugyan olyan fos, csak hol jobb hol szarabb a marketing. Mintha azon lenne a vita, hogy a dulano csirkemell, vagy a sága selyemsonka a jobb.
-
7om
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tényleg nem sok mindent írnak le a scitec-es csomagolás hátulján jóval több info van.
-
patex1983
őstag
Mindenmentes fehérje....
De legalább lehet kapni.... -
dugynok
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Jobbulàst!
Èn c vitaminon, d vitaminon ès magnéziumon kìvűl semmi extràt nem szedek. Hetente 5x szaunàzok. Mellesleg hülyének néznek, hogy -10 fokba is rövidujjú pólóba màszkàlok. Viszont évek óta nem voltam beteg komolyabban, max 2-3 napig folyt kicsit az orrom....
Régebben ismertem egy öreget (78 éves volt) , az az év 365 napjàn éjjel 2-3 óra között futott félmeztelenűl, de télen is! Betegen sosem làttuk. -
7om
tag
A lidl-ben kapható optisana whey protein zero-ról van valakinek véleménye?Semmit nem találni a neten róla se a csomagolás hátulján pl mint a scitec nutritionoson, hogy miket tartalmaz info szinte semmi.Most 500g/3000ft jövő héten akcióban 2500.Milyen minőségű lehet?
-
aelod
veterán
Tök mindegy mennyi vitamint szedsz. Én animal pakot szedek és még azon felül c vitamint is. 3 napja 39 fokos lázzal fekszem itthon. Mozogni alig tudok.
-
benfolds
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ne hirtelen hagyd el, hanem fokozatosan csökkentsd, ha csökkented. amit Zola írt korábban, azt más forrásból is olvastam. én saccperkb 1200 mg-ot szedek, lehet, hogy valamivel többet, meguntam a méricskélést, de a korábbi 3x700-nál biztos, hogy kevesebbet, azt már mérés nélkül ki tudtam porciózni, szóval ránézésre is tudom, hogy az mennyi. én az eddig olvasottakból azt szűrtem le, hogy mindenképpen érdemes szedni, de mint ahogy semmiben, ebben sem érdemes túlzásba esni. (persze mindenki mást tart túlzásnak, én a gödénynek különösebben nem hiszek)
-
kicsiogre
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Ahogy irod zabálással, én is felhiztam 165--re aztán elegem lett és azotta csinálom. Tavalyi év nem jött össze sajna viszajött 6 kiló ( több rohamom volt és totál befordultam elegem volt már)
-
rwin5
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Nála azért a számok nem mindig takarják a valóságot
-
goodboy007
senior tag
Most olvastam át, a topic elmúlt 2,5 hónapját és kár v..
Angel, hogy a fenébe sikerült 50 kilót visszahízni? Értem én, hogy idősebb korban lassul az anyagcsere -és ha jól emlékszem infarktusod vagy valami más kardiovaszkuláris betegséged volt-, de ennyihez konkrétan napi szintű zabálás kell még nullad edzés mellett is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez a placebom nekem is megvolt, főleg mert tizenpárévig toltam mindennap multivitamint is a C mellé. Aztán a nagy járványokból én is kivettem néha a részem.
A valóság meg az, hogy a sportolás, az egészségre valamilyen szinten odafigyelés (pl. csak rendes kajálás plusz vitaminok szedése nélkül) is megdobja úgy az embert, hogy kevésbé legyen hajlamos betegségeket elkapni.
A másik pedig, ha emberekkel érintkezel (kezet fogtok, kilincset megfogod utána stb) és kézmosás nélkül mondjuk a szemedbe nyúlsz (megtörlöd) vagy az arcodhoz, semmilyen vitamin nem fog segíteni abban, hogy az immunrendszered azonnal leküzdjön egy számára ismeretlen kórokozót.)))
-
rwin5
őstag
válasz
David75
üzenetére
Egy időben toltam ezt a 2-3 ezret, most meg hébe-hóba bedobok egy 500 mg-t, semmi különbséget nem tapasztaltam, régen csak ennek tituláltam be, hogy nem betegedtem le, hogy nyomom a 2-3 ezret, de most is tavaly tavasszal voltam utoljára beteg.
B-vitamin felszívódását viszont elősegíti, akkor érdemesebb kicsit többet tolni. Embere válogatja, szerintem túl van hypolva a c-vitamin is, mondom úgy, hogy én is korábban abba a táborba tartoztam aki azt vallotta, hogy kell a 2-3 ezer. Szóval szerintem fölös, magamból kiindulva.
Remzsőről hallottam egyébként, hogy szuicid volt és nem a betegség vitte el, de nem szeretek senki halálán csámcsogni.
-
kicsiogre
tag
válasz
Hansomester
üzenetére
Hello ha találsz még fehérjét érdekelne
-
David75
őstag
Szép napot az uraknak!
Feldobta a youtube múltkor a nutriverzum-os csatornát, ahol a Gödény ilyen 2-3000mg c vitamint ajánlott. Ez mennyire reális szerintetek? Főleg, hogy mondja hogy edzés közben igyunk ilyen bcaa löttyöket. -
Angel2014
addikt
válasz
Hansomester
üzenetére
Szia ha lenne fehérjéd akkor engem is érdekelne...

-
Macka
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
válasz
Hansomester
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
aelod
üzenetére
Világos. Csak arra akartam célozni, hogy relatív olcsó okos óra, és mégis pontos. Nem vártam tőle csodát, de kellemesen meglepett, hogy ennyire pontos.
Apropó huawei.
Van egy okos mérlegem, ami úgy néz ki szintén elég pontos. Nemrég voltam testösszetétel mérésen, és igazából 2% volt a difi a tzs között. Az izomzatot nem tudom, mert egyiken tömeg volt, a másikon pedig %.
Mindenesetre ez is meglepett. 3 hónap múlva újra mérés, remélem kellően sokat fog menni lefelé a tzs %
Idén minden napra van valami mozgás, edzőbá' is lett. Eddig egész jól haladunk.
-
aelod
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
A band- féle okos cuccokhoz mérten értettem.
-
-
medica
senior tag
talán [link]
ilyen van sok helyen (én is sokat használom pl bár a szabadban mozgás jobban témába vág nekem, meg nem vagyok 1xxkg) -
benfolds
őstag
miért ezt a lépcsőző szart nyomatja a jay cutler?
-
rwin5
őstag
Simon Tominak gynos a melle? Az nem hátrány versenyzésnél?
-
Izomtömeg-növelővel bukott meg a veretlen bokszvilágbajnok
Az Egyesült Államokban élő orosz sportoló mintájában az izomnövelők közé tartozó ligandrol nevű anyag nyomaira bukkantak.
A 29 éves bokszoló tagadja bűnösségét, az állítja, hogy a szer étellel vagy táplálék-kiegészítővel kerülhetett a szervezetébe.Milyen peches szegény. Bezzeg én mindig csak reménykedek, hogy hátha a következő fehérjében lesz valami cucc, amitől elkezdek nőni... Ők meg mindig kifogják...
Na hátha Hansomester fehérjéjében lesz valami extra is

-
medica
senior tag
válasz
Hansomester
üzenetére
Én meg a tömegnövelőt.
-
válasz
Hansomester
üzenetére
Én az On Gold 100% Whey protein 2270g French Vanilla-t vinném
-
Hansomester
tag
Leltározás közben találtunk két közeli lejáratú terméket 2020. jan vége, tehát még fogyasztható bőven, ha vki kifogyott volna:
Tömegnövelő: ON Gold Standard Gainer 3250g Colossal Chocolate ízben
Díjnyertes fehérje: On Gold 100% Whey protein 2270g French Vanilla ízbenIngyen elvihetőek vagy GLS futár költséggel ami 1490 Ft feladom bárhová az országban.
Nem célom a reklám csak nincs szívem kidobni/leselejtezni, eladni meg már így nem lehet.
Ha mégis úgy vélitek vagy a moderátor, hogy nem ide való akkor töröljétek a posztot, köszönöm. De ha maradhat akkor lesznek még ilyen posztok, ahogy elnézem a leltárunkat
Ha vki vinné vmelyiket ide írja be pls, hogy melyiket hogy más már ne írjon. Utána nekem pmet címmel stb.
Köszönöm -
aelod
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mint fing a pezsgőfürdőben.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem olyan érzés, mint a beta-alanin...
Hallottam egy ismerőstől, hogy az ismerőse mondta
-
vaakuum
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Inkább tűszurkálásra hasonlít szerintem. Mintha fakír lennél a szögeságyon.
-
aelod
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az nem a kokainbogár?
-
aelod
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kettőt együtt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Speeedfire
üzenetére
Alanin szóra keress itt rá, találsz tapasztalatokat is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Csak óvatosan a felhúzással.
[link] -
rwin5
őstag
válasz
aelod
üzenetére
haverom autoimmun beteg lett, úgy hogy a családban senki nincs, ő koxolt ezerrel, meg versenyzett
Igazából nem érdekelnek az összefüggések, mert engem nem érint egyik része sem, viszont tuti nem tesz jót, de mindenki úgy játszik a saját életével ahogy akar, csak lehet, nem kell hosszútávra tervezni
-
atee_13
őstag
Valakinek nincs véletlen shopbuilderes belső infója? Most van a 40 ezres rendelésre 6 ezer kedvezmény, ez kecsegtető, de szokott lenni, hogy 60 ért és fehérjét adnak ajándékba, az a verzió jobban tetszene csak nem tudom lesz e mostanság.
-
Radnix
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Ja ha nincsen előképzettségem, akkor nem igazán értettem volna, hogy merre-hány méter.
Én is végigtoltam az összes witcher játékot, reménykedek benne, hogy egyszer talán lesz egy 4. rész.(#161909) vaakuum: Azt már jó régen olvastam, de emlékeim szerint majdnem ugyan így volt a sztori(k).
-
válasz
Radnix
üzenetére
Mondjuk én többet vártam tőle. Cavill jó volt benne, de a többi történeti szál annyira nem indult be. Jó, még Yennefer sem volt rossz, de a Ciri-s részek kimondottan unalmasak voltak. Ilyen első évadnak jó, de ezután remélem beindulnak a dolgok. Meg ami kva idegesítő volt, hogy az elején nem jelezték, hogy 3 különböző idősík van. Egy nagy katyvasz volt így az egész. Ha csak valami minimál szinten jelzik, egyből érthetőbbé vált volna.
Én tolom a game-eket amúgy, azok is faszák nagyon.
Ciri a Witcher 3-ban:
(#161907) S e t h
Nincs itt semmilyen gyűlölet, de az ostobaság nagyon taszít. Más emberi esendőségekkel tárgyilagosabb vagyok, magam is rendelkezem jópárral
-
S e t h
nagyúr
válasz
HussarF
üzenetére
Nem semmi gyűlölet esett ki belőled, mintha legalábbis személyesen ismernéd, vagy az erkölcsrendészeten dolgoznál és a kedvenc szabadidős tevékenységed a templomba járás lenne.
Drugs Bunnytól hallottam utoljára ilyen szintű erkölccsőszködést vállalhatatlanul vulgáris formában. -
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nagyon király az a sorozat, nézzétek!
Azért mire felvették a 8 részt, alaposan berekedhetett a csávó.
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
The Witcher - voice comparison Henry Cavill and Doug Cockle
(#161903) aelod
Többivel kapcsolatban nem volt az a benyomásom, hogy sík hülyék. Lehet, hogy ripacs meg pöcs a többi is, sőt, biztos. Nagy egojuk van a kritikát nehezen tűrik, arrogánsak, beképzeltek, de Cedric-kel kapcsolatban még az a benyomásom is volt, hogy full ostoba. Adja az interjút, nézel az arcába és a sötétséget látod. -
aelod
veterán
válasz
rwin5
üzenetére
Sok cucctól nem lesz valaki csak úgy rákos. Nincs összefüggés. Egy dologgal lehet összefüggésben, az pedig a növekedési. Akkor megnő a kockázata a kialakulásának. A rosszindulatú sejtek is sokszorozódnak a használata alatt.
a Mr. O. a testépítés arca, neki a fizikumon túl egy "példakép" szerepet is tudnia kell képviselnie
Hát akkor az elmúlt években elég rossz példaképeket választottak az testépítés népszerűsítésére. Phil egy öntelt prick aki kommentháborúba keveredik ha éppen neki nem tetszőt írnak a képei alá... Rhoden pedig megmítúzott valakit (az mindegy, hogy lehet meg sem történt) amivel elvesztette a szponzorát, nem indulhat versenyeken és a pro kártyát is visszavették tőle. Na most egy ilyen miliőben Kai és Cedric cseppet sem lenne különb képviselője a sportnak szerintem. Mellesleg Cedric fizikuma áll a legközelebb a testépítéshez. Kai valószínűleg az életben nem áll már színpadra és szerintem jól is teszi mert nagyon aránytalan lett és a közép része egyre csak nő. Rhodenről sem jósoltak semmit mert már 45 éves aztán minden idők legidősebb Mr. O lett. (Érdekesség, hogy pl. Lee Haney 32 évesen 8 címmel a zsebében vissza is vonult)
Mindenkinek vannak dolgai az élmezőnyben csak vannak akiket jobban világít a média reflektorfénye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

befejeztem az offot.laktózmentes is.
De lehet többet is, annyira nem szàmolgatom, kilójàt 3ezerért vesszem