- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #44306 üzenetére
Zsírégető: Cuts II(bár ez nem kimondottan az), Hydroxycut HC. MHP Take Off
Edzés előtti kiegészítő és NO fokozó: Xpand, Shock therapy, MAP Plasmacore, G-kick szemes
Fehérje: ON 100% Whey Gold St., DYM ELite Whey
Prohormon: Ebben nincs tapasztalatom.
Kreatin: Storm, Pump-fx és Trans-fx, creabomb és a sima etil
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #42701 üzenetére
Pubi javaslatával szemben én nem ennék daily onenál erősebb vitamint, mert minek, ezen a hobbi szinten amin vagyunk az is bőven elég
ahogy dunkel is javasolta a szájtekes ca+mg naponta 1 tabival még célszerű lehet, én már évek óta eszem és nem iszok meg 4l-nél több vizet szerintem, bár ha azt nézzük, hogy 80-85kg vagyok, akkor arányaiban én is annyit iszom, mint tenóbika
a dopping a versenysportban nem engedélyezett sehol....... -
Tomics
addikt
válasz
Markgx10 #42714 üzenetére
valszeg offolás miatt töröltek.
én annyit írtam az erdélyi hsz-edre, hogy biztos valami állneves itteni patesz, erre tomek kolega írt 2 felesleges hsz-t (1:csak viccelek ne vedd komolyan, 2:LOL persze)szerk: most látom harmluy vagy ki írt a modis topikba egy ?-et linelve ezt a topikot. biztos a pin@ miatt...
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #42646 üzenetére
Gratula!
A mell-bic jól sikerült, bár a mellet jobban kinyírhattam volna. De a "max" súlyon most 2x8-at is nyomtam, majd legközelebb 3x8 lesz és emelek.
Csak a teremben kurvára nincs levegő, hasazáskor majd elájultam, pedig ha lett volna levegő, akkor nem lett volna gond.
Csak fekvenyomáskor megittam 7 deci energiavizet, mell végén végeztem a másik 7 decivel, bic-has már csak 4 deci volt kb. -
penene
őstag
válasz
Markgx10 #42602 üzenetére
Tényleg durván hangzik.
Atom: persze, hogy elkap, mert először érszűkítő hatása van, bealszol, aztán rá fél órára jön a brutál értágító + egyéb hatás. Szal alkalmazási esemény (pl. vizsga, edzés) előtt min. 3/4 órával érdemes.
(nyilván a szakszerű mechanizmus nem így szól, de annó vmi ilyesmi ragadt rám, amikor vizsgák előtt doppingoltam
)
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #42595 üzenetére
Örülök, hogy megnyugodtál.
God: A koffeinnek számos egyéb akut hatása van. Serkenti a kortizol és az adrenalin felszabadulását, ami vérnyomás-emelkedést és gyorsult szívverést okoz. Rendelkezik vízhajtó hatással is, ellazítja a hörgőket, növeli a gyomorsavtermelést és gyorsítja az anyagcserét.
Azért ez több, mint a "semmi több" nem?
DeadMeat: Simán, ilyenkor adja a legjobban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Markgx10 #42585 üzenetére
Asszem napi 350*3 a megengedett legnagyobb bevitel. Nekem extrán fura, mert nem kávézok, és energiaital is ritka.
Bár ez csak egy helyen volt leírva, nézem máshol is.Nem találtam mást, az info amit leírtam a zsírégetőre volt ragasztva.
-
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #42585 üzenetére
A koffein akut hatásai
100-600 mg koffeinadag gyorsabb és tisztább gondolkodást, valamint jobb általános test koordinációt produkál. A negatív oldalon a koffein nyugtalanságot és a finom motoros kontrol elvesztését eredményezhet. 2000 mg-nál nagyobb mennyiség álmatlanságot, remegést és gyors légzést okozhat. Ezek a tünetek néha kisebb mennyiségeknél is láthatók. Azonban rendszeres fogyasztással tolerancia fejlődik ki e hatások legtöbbjével szemben – a koffein serkentő tulajdonságai kevésbé hatnak a rendszeres kávéfogyasztókra, mint az alkalmi ivókra.
A koffeinnek számos egyéb akut hatása van. Serkenti a kortizol és az adrenalin felszabadulását, ami vérnyomás-emelkedést és gyorsult szívverést okoz. Rendelkezik vízhajtó hatással is, ellazítja a hörgőket, növeli a gyomorsavtermelést és gyorsítja az anyagcserét.
Bevállalod?
Amúgy egyéni tolerancia és hozzászokás kérdése szvsz. Próbáld be még nem oylan vészes az a mennyiség.
-
glutamin
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #42575 üzenetére
Én gyengülök diétában, bár most épp majdnem olyan erős vagyok mint szoktam, de a diéta is lájtos nagyon. Mindenesetre a heti 1kg megvan, 95kg vagyok, persze még mindig fosch a forma, de az úszógumi szemmel láthatóan kisebb már, majd lesz jobb is, szept 1-ig még megy így tovább, aztán csapunk a lecsóba megint
-
MPowerPH
félisten
válasz
Markgx10 #42572 üzenetére
Hát, ha így állsz hozzá.
Én se hittem ebben az egészben, de érezhető, hogy amióta szedem jobban megy minden, beleértve a futás teljesítményt is, mert ott is rohamosan fejlődök. Már tervbe is vettem egy félmaratont, valamikor július végén jó lenne indulni.
Szóval ez nem csak az én érdemem, bár lelkiismeretesen csinálom. Valszeg jó hatással van a szervezetemre ez a kombo, gondolom ezt is embere válogatja, kinél milyen hatást fog kiváltani. Pl. anno még próbáltam CLA -t, és az semmire se volt jó.Viszont tényleg szenvedés, mert 9:30 körül jöttem meg futásból, 6km, 27 min. alatt. És úgy elfáradtam, hogy még most is alig térek magamhoz, alig van erőm.
Tiszta kába vagyok...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Markgx10 #42490 üzenetére
Láma kérdés lesz, de valamihez muszáj hasonlítani.
Én egy ReForm - CarniX kombót szedek, ahhoz képest ez mennyivel hatásosabb?
Mert ezt érzem, és látom is, hogy használ. És árban a kettő nem sokkal olcsóbb, mint a Lipo 6 Black, így nekem is jó alternatíva lehetne.
Igaz, így is alig tudok aludni, meg rosszakat alszok.
De legalább érzem, hogy magasabb a pulzus számom, és mindig forrok belül.
-
dunkel
őstag
válasz
Markgx10 #42302 üzenetére
Most jött be sportikára a gaspari mitotropin meg a lipo6 black. Összetételre mindkettő ígéretes, az előbbit talán be is próbálom júli közepe-vége felé
Ja és egy before-after képet dobhatnál, mert nem hisszük ám el, hogy össze vagy esve. Túl szerény vagy, vagy meggörbült a tükröd a melegben
-
Coyot
őstag
válasz
Markgx10 #42286 üzenetére
Énmeg azért eszem, mert diplomás vagyok, és van munkám is, mindez ma derült ki, így a pizza nem tűr halasztást
Amire rájöttem már régen, hogy regeteg tápkieg kell egy rendes diétához, másképp én is rettenetesen összeszakadok, persze ez sok pénz dehát evvan....
Részemről elég jól sikerült, ahhoz képest milyen időszakon mentem most keresztül, -20kiló, derékből 22-23 centi, aminek nagyon örülök. persze csoffadtam így is, de nem para, vissza fog hamar jönni, legalábbis bízom benne, nehogy mácsak 42es maradjon a kar....szerintem kemény legyél ne add fel, told a kiegeket, zsírégetők: animal cuts, HCHC - nekem nagyon bejöttek
jah és ugorjá má' léccives
-
Manitou
veterán
válasz
Markgx10 #42244 üzenetére
Zene jól passzol, meg szerintem a képek is jól vannak összevágva, a végén kicsit jobban begyorsul, de engem annyira nem zavar.
Régebben én is csináltam ilyesmit, csak az valami más progival volt( video impression[link] ) , meg abban videó részek is voltak a fénykép mellett.
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #42244 üzenetére
a többiekkel ellentétben szerintem meg jó, hogy kicsit gyorsabban jönnek a képek, a zene ritmusával kb, ellenben nem tudom, hogy szándékos, vagy csak elcsúszott a hang a feltöltés során (sajnos előfordul ez is), tehát amikor a zenében van egy ütemváltás vagy hogy fogalmazzak (jön a basszus azzal egyidőben egy új kép), a képek egy picivel előbb váltanak, ezen lehetne finomítani
olyan, mint a The Curious Case of Márk Csathó
diétázgatni próbálgatok, a mai ch bevitelt meggyespitével oldottam meg, elrontottam tán valamit?
-
macikos
addikt
válasz
Markgx10 #42241 üzenetére
Igen, teljesen naturál vagyok, csak "fújó" porokat szedek
Természetesen megértem azt aki nem tiszta, ezzel semmi gond, ahogy Te is írtad, előbb vagy utóbb, de itt nagyon előbb van és ez gond. A srác 18 éves. Én nem haragszom rá, semmi bajom vele, nem is azért írtam, csak kíváncsi lennék, hogy mégis mit mikor mennyit
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #42228 üzenetére
Írek azok totál meg vannak buzulva ezért
állandóan szkanderoztatni akartak b+... csak az volt a baj hogy minden egyes alkalommal megfáldult tőle a karom, gondolom ugye mivel az az izom nincs használva egyeltalán normál esetben én meg épp kurvára erős voltam ezért brutálisan túlterheltem
amúgy szerintem tök buzi egy sport.. az elején hogy magyarázzák a beállításokat hogy ide rakd a könyököd,meg így tartsd, úgy tartsd, aztán mikor elkezdik talán csak fejen nem állnak közben, de legalábbis mindent elkövetnek hogy féletlen se a karjuk erejével nyomják le a másikat
le nem is nyomott senki, mert akkor épp 80 kg körül bicepszeztem
volt egy fülöpszigeteki csávó az nagyon kemény volt. 70 kilós kisköcsög, de akkora erő volt benne szkanderban hogy csak lestemaz mindenkit lenyomott
engem csak azért nem mert mire összesorsoltak volna vele addigra megsérültem
és örültem ha a bevásárlókosarat meg tudom emelni
-
brownus
veterán
válasz
Markgx10 #42132 üzenetére
akkor Neked ajánlom ezt: futballmaffia / Rise of the Footsoldier, imádni fogod
nekem kellemes meglepetés volt ez a film, nagyon bejött!
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #42134 üzenetére
Az ID. pár zsaruról szól, akik beépülnek a futballhuligánok közé, és egyikük teljesen elveszti a kapcsolatot az addigi életével, annyira azonosul az új szereppel. Az azért nyilvánvaló, hogy az egész bölcsője anglia, itt még csak bohóckodnak ahhoz képest ami ott megy. Nem ritka a halálos kimenetelű balhé arrafelé.
Én tényleg nem értek hozzá, de egy biztos, nem is akarok... Olyan eszelős búrákat láttam a videón, amik miatt nincs kedvem bizonyos szórakozóhelyekre sem járni. Lehet hogy gyáva vagyok, és féltem a tyúkszaros életem, vagy a testi épségem. De én nem vagyok ilyen "összecsődítemazösszeshavertaztánkötözködöm" típus, egyedül meg nem sokat érek egy raklap köcsög ellen. Megalázni megint csak nem hagyom magam, sem a bnőmet, ezért tuti fix, hogy az lenne a vége hogy kiverik belőlem a szart is, nekem ez meg nem ér meg egy törött fogat, vagy egy mokkát amit magyarázhatok a munkahelyemen. Azt meg főleg nem éri meg hogy véghezvigyem azt amit egy ilyen eset után tervezek...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #42132 üzenetére
A csapatok tagjai hogy örülhetnek ennek a sok gyíkarcnak, akik már nem miattuk járnak a meccsre, hanem csak a balhé kedvéért. Persze, ragaszkodnak a csapathoz, mert kell egy jelszó, amibe lehet kapaszkodni, ahogy a nácik is tették Hitler alatt, de ez már csak ürügy az erőszakhoz. A focit mint sportot szeretem, de a nézése sosem hatott meg, ami még szerencse, mert akkor fájhatna a szívem hogy normális emberként nem nézhetek meg egy meccset biztonságban a lelátóról.
Volt egy nagyon jó film az angol futballhuligánokról ID. címmel, ott nagyon jól be volt mutatva ez a dolog...
Sok sok habzó szájú kutyus (nem szeretem ezt a hasonlatot, mert a kutyákat szeretem), akik falkába verődve csaholnak, és az ellenséges falka méreteitől és felfegyverzettségétől függően vagy harapnak, vagy behúzott farokkal elsunnyognak...
Persze akinek ez kell, az csinálja, a gebasz akkor van, amikor vétlen emberek kerülnek a kereszttűzbe...
-
zeg
őstag
válasz
Markgx10 #42121 üzenetére
Szvsz inkáb a szőr mennyisége számít. Kibszott undorító amikor befigyel a hónaljkutya, a fejen elhelyezkedő káposztaszagú tömött prémbajusz, a háton és vállon meg centi vastagon áll a vastag fekete szőrbunda. Amikor meg inget vesz magára a majom, a nyakrészen hosszú szőrszálak meredeznek...
Nem az a gáz ha egy pasi kicsit szőrös(sőt inkább legyen rajta, szvsz attól férfiasabb), de ha valaki úgy néz ki mint egy cerkóf, azé' nagyjából csapja már le magáról a prémet. Egyrészt mert igénytelenség, másrészt higéniai okokbból(kva büdös ahogy berohad a prém alatt, nem egyszerűbb megnyesni mint kétóránként tusolni?).
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #42121 üzenetére
Na meg persze attól is függ hogy mivel áldott meg az isten...
Végülis nekem világosbarna a hajam meg minden egyéb is, a bőröm is inkább barna (nem, nem vagyok dzsipó) és így a két szín nem üt el egymástól, meg amúgy sem sűrű a szőr rajtam, meg végülis a lábamon kívűl máshol alig van
Ha jó vaskos fekete prémem lenne, lehet én is azon gondolkoznék hogy hogyan kéne lenyúzni... monnyuk, a lábamról SOHA nem szedném le akkor se ha komplett gyapjúalsóm lenneEmlékszem hogy az egyik középiskolai osztálytársam tesiórára mindíg leborotválta az atlétikatrikóvonalát. Atléta volt a kötelező viselet, ő meg szégyellte a lányok előtt a szőrmét (pedig van olyan nő akinek bejön) csak amikor levette a trikót, akkor nézett ki érdekesen...
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest