Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem neked való ez, ha már az első izomláznál cska rinyálni tudsz.. lábedzés kell neked

-
(Kolombusz)
veterán
Beszarás, ez az izomláz tegnaphoz képest még rosszabb lett.

-
fero02
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Az lehet.
Na majd meglátjuk mit mond a többi koxos izomagy

-
fero02
nagyúr
Srácok!
Tömegelési időszakban a tejberizs az jó kaja?

-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sztem nem lett megvizsgálva mert én olyan mintát nem láttam...
A süllyesztőbe veszett szvsz...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Oks

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem találtam ilyen cuccot. Majd bubi megmondja, hogy mi a helyzet.
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na jó, de nyílván más a helyzet nálad és egy kezdőnél. Majd ha belejön, megérti mit-hogyan majd úgy is eldönti hogyan folytatja. Kezdésnek meg jó az.
-
harry
veterán
Akkor próbáld meg értelmezni is
Mert amint látom alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. Ilyen kenyerek meg mittomén felejtősek. Reggeli zabpehely, amúgy csirke+rizs. Vagy értelemszerűen egyéb megfelelő kaja - lásd leírást. Szénhidrát (továbbiakban CH) meg kell a tömegnöveléshez, ha nem szart eszel, akor nem fog lerakódni. Én most napi hatszor eszem, össz fél kiló húst meg egy lábos rizst (ami ~400g nyersen), zöldségek, nagy tál zabpehely reggeli. Nem rakódik le, nincs fölösleg, mert nem gagyi kaja, és nem eszek a kelleténél többet, és mert lemozgom, ennyi. Nézd meg neked menyi kell és állíts össze egy étrendet. Hozzá lehet szokni ahhoz, hogy naponta sütögetsz és dobozokkal viszel magaddal kaját mindenhova. Lehet unalmas, fárasztó, egyhangú, dehát ez van. -
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Pro Nutrition- Pro whey (asszem ez volt a neve) csokist küldtem

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sorry, benéztem, azt hittem a volumemassra írod.

Milyen terméket küldtél bubinak? lehet, hogy csak én nem vettem észre, azért nincs a listában.
-
Bibby
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezzel mintha már múltkor is jöttél volna... szerinted mit tennénk ellene? Semmit. Nem is szabad, ha ráedzel, vagy nyújtasz attól csak rosszabb lesz. Ez a sport ezzel jár, edzel és izomlázad lesz, legalább tudod hogy elértél valamit. Ha majd kicsit rendbe jött az erőnléted akkor talán nem fog ennyire fájni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hústól nem fog elhízni, viszont kisz@rja, egye csak, úgyis szól a szervezet ha már sok
Kox meg kell, ez nem is vitás, jövök fel szépen, bár a méreteim még sz@rok, de az izomminőség sokkal jobb mint tavaly, látszik h minőségi a "cucc" 

-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Pronutritiont nem látok, de lehet én vagyok vak

-
Möhe
addikt
Igen olvastam a gyik-ot. Reggel 5től ébren vagyok(ekkor csak iszom 1 pohár tejet) a hajnali meló miatt de enni kb.: fél8-kor eszek leghamarabb 2 szendvicset. Ebéd meg anya főztje
.(mikor mit kérek és mire van ideje) Közte nagyon ritkán eszem de inkább vedelek mert hamar megfájdúl a fejem ha nem iszom eleget. Hazaérek többnyire 15kor és valamit még nyomok az arcba. 6környékén vacsi. Találtam egy táblázatot pár órája [link] , ezt lehet valósnak venni? Még azt is mondták hogy a szénhidráttal csínján bánjak mert az hamar lerakódik. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem is tudom, hogy kell az infókat keresni róla.
van a kreatintartalmáról és a fehérjetartalmáról is infó
MOD: mielőtt vki belekötne a kreatin monohidrát gombba, csak lusta voltam eddig átírni.
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nálunk itt a környéken valahol elvileg van csirkemell filé 1200ft/kgért (nem tudom pontosan hol, nem én vásárolok, csak főzök). Múltkor Lehel téren jártam, ott 1300 volt csirke/pulyka mellf. De láttam már metróban vagy hasonló helyeken 1600-1700ft körül is :-\
-
harry
veterán
Jelenleg hogy néz ki nálad a kajálás? Hányszor eszel, mit/mennyit? Kezdő hsz-ben van az alapelvek, ott le van írva pontosan minden. Ha a kajálás rendben van akkor utána lehet nyomatni étrendkiegészítőket (ezért is kieg. a neve). Edzés után mindenképp célszerű vmi gyorsan felhasználható tápanyag után nézni, minimum szőlőcukor (ha van keret akkor +fehérje vagy inkább tömegnövelők, stb).
-
Möhe
addikt
Igen azt mondták is hogy enni kell húst meg tejterméket is. A rakott klumpli és krumplikáspapri meg nokipöri+koviubi ,rizs+rántott hús,hal mellé ? Vagy ezekről a kajákról kicsit vegyek vissza?
A csodát magamtól várom és nem ezektől. Örülök ha lemegy a hasam, nameg erőnlétileg is legyek olyan mint amekkora bengának kinézek
. Úgysincs mit villogtatni a strandon. Ráérek szépen lassan haladni magam kis tempójában. Feszengjenek a májerek s-es pólóban a prolidiszkóban. -
God Vazzeg
veterán
-
Boci_83
őstag
Most bolondul meg mindenki, vagy most jön meg az eszük??
Sáskajárás van a temekbe, mindenki most kezdi az edzését.... ennél a tavasz rosszabb csak, mert mindeni 2 hét alatt akar baszott nagy lenni....!!!
Egy hónap alatt 2-2,5 cm karban az nem olyan rossz ugye??? Ha igy folytatom tavaszra én is baszott nagy lehetek!?

Mod: Szigorúan magamhoz képest! -
Möhe
addikt
Sziasztok.
Azt mondták nálam játrassabb emberkék,hogy a 1-1.5 hónap múlva (most kezdtem a 0-ról)kezdhetek fehérjekészítményt és kreatint, mert vagy rendesen nekiteszem magam vagy sehogy nem lehet csinálni. Mondták nekem a volumass 35-öt. Vagy van ehhez hasonló termék is? Illetve lehet hosszútávon enni?
köszi
-
alienpapa
senior tag
Mi a véleményetek a Pronutrition termékekről.
Olyan emberek nem érdekelnek akik már "hallottak" róla, csak olyanok akik próbálták vagy jól ismerik őket. -
lorcsi
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tudtommal rá kell edzeni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Mit szoktatok csinálni, hogy hamarabb elmúljon az izomláz?
Mert nekem most a bal karomban olyan izomláz van, hogy csak nagy fájdalmak árán tudom kinyújtani. -
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Még nem
(hangsúlyozom még
), de olvastam (vagy ötszázszor) az X-files 2003-at. 
-
Boglya
senior tag
Vannak akik magasismétlésszámot ajánlanak, mások meg alacsonyat. Ezért végzek minden gyakorlatot magas és alacsony ismétlésszámmal is (persze ez minden testrésznél mást jelent, fekvenyomásban 3 ismétlésig is lemegyek, vádlinál 12-15ig).
Én is most változtattam meg az edzéstervemet, ezentúl heti 4 helyett 5ször edzek, mert már több mint 2 óra volt egy edzés, így most visszavettem kb 1,5 órára. Emellett minden testrészhez két edzéstervet dolgoztam ki, az alapgyakorlatok egyeznek, de a többit cserélgetem. -
m4rc!
őstag
Na énmeg jó beteg vagyok
Taknyom nyálam összefolyik... VISZONT ma lementem edzésre, azt hittem meg fogok dögleni, erre mi történik? Elmúlt a torokfájásom, és a taknyom is elállt!!
Ilyenkor érzem azt, hogy érdmes ezt nyomatni, méghozzá nem gyenge szinten: vagy fanatikusan, vagy sehogy
Bár mostanre megin szarul vagyok, uh. holnap is lemegyek
-
Zomb€€
őstag
Az igazi HC-nek nem kell kesztyű.
Nekem is már oylan a tenyerem mint a smirdli papír,hiába kenegetem neutrogénával,a norvég halászok elbujhatnak a picsába....

-
harry
veterán
Milyen edzőkesztyűt ajánlotok? Gondolom érdemesebb csuklószorítósat venni. 4et néztem shopban de mindnél vannak negatív/pozitív vélemények is, szóval ez alapján passz. Amik tetszenek MadMax Prof, vagy MM Excl. is, bár azt írták hibás a kép. Még ezt és ezt néztem.
-
LOTR
addikt
a múlt héttől újra kicsit edzésmódszert váltottam, nem tudom, hogy lesz e értelme, de most úgy előreláthatólag év végéig, vagy amíg meg nem unom így fogok edzeni
kb 2 évig 6-8-as ismétléseket csináltam, aztán most május-júniusban váltottam 12-esre, most pedig 16-os ismétléseket csinálok, kicsit vissza kellett vennem a súlyokból, kivéve tricepsz és lábgyakorlatoknál
nem mintha olyan nagy lennék, tehát bőven lenne még hova fejlődnöm, de most úgy gondolom, hogy jó lenne kicsit izomtömörségre is rámenni
mit gondoltok? -
do3om
addikt
bodybuilding.hu
Hát erre az oldalra sem írok többet, a fasz kivan velük hogy még most sem jelent meg a multheti írásom, rosszabbak Bannyéknál sokkal. Szívesen hozzászólnák segíteni is amihez értek de minek, hogy amikor már 20 válaszoltak megjelenjen az enyém is, ez nem fórum.
Ha valamit kérdeznék majd egy értelmes fórumban teszem fel: itt

-
(Kolombusz)
veterán
Na, mától én is közétek tartozom.
Főleg mellre és hasra erősítek, itt van súlyfeleslegem.
De emelett hátra és al- és felkarra is. -
do3om
addikt
Az jó mer 4 helyett szedek 3 szemet.

-
Markgx10
őstag
Igazából csak arra a sokak által vallott álláspontra szerettem volna rávilágítani, hogy nem a minél nagyobb adag a lényeg.
Természetesen fogalmam nincs a Hyperdrolról és az adagolásáról, csak gondoltam ez sem kivétel.Naposból is 40mg a max ajánlott adag, hiába szed valaki 20 szemet már nem lesz (annyival) jobb, csak a mellékhatások hatványozódnak, ugyanígy tesztóból sem ha 1000mg/hét felé megyünk, decából 600mg/hét felé vagy csak a kreatint felhozva, hiába ennél napi 50gr-ot, ha semmit nem ér.

-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Nekem sose kellett beszélnem még angolul, suliban se erőltették (sajnos
), így beszélni nem tudok, de írni/olvasni annál inkább. Viszont hetekre ingajáratban voltam kint németben, és "szinte" mindent megtanultam beszélni (már ami a mindennapokhoz kellhet) úgy, hogy nem tanultam sose németet
Ebből arra következtetek, hogy az angol is megjönne pár hónap alatt, és elég jól beszélnék, mert szókincsem azért van egy szar közepes 
De sajna lehet sose fogom megtudni, mert nem jutok ki

-
do3om
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Sokat lehet megtudni ezen a forumon.
„Az intelligencia relatív. Ha egy ember elég intelligens akkor tudja h KELL a nyelv. Az intelligencia része! Szvsz”
Pl. hogy hülye vagyok, bár ez csak megerősítés, mert eddig is tudtam.

Na-de ma kezdtem a hyperdrolt x2-őt 3 szemel veszem be az egészet ha nem hat akkor a 4 is felesleges lenne ha meg igen talán megy még egy doboz.

-
Bubee82
őstag
De ha mondjuk odamegy a Muscletech feje, hogy támogassa a Ronni Rockelt, ő meg nem tud megszólalni angolul, akkor mi lesz?
Hát ez igen kínos találkozó lenne

God:
Az intelligencia relatív. Ha egy ember elég intelligens akkor tudja h KELL a nyelv. Az intelligencia része! Szvsz
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem, de nem is erről volt szó, nem is úgy írtam, mint negatívumot.
De ha már itt tartunk angoltudás nélkül elég nehéz lesz eladnia magát, persze ezt most nem a Wolfra értem, mert ő azért már nagyjából tud beszélni, csak sokat ö-zik. De ha mondjuk odamegy a Muscletech feje, hogy támogassa a Ronni Rockelt, ő meg nem tud megszólalni angolul, akkor mi lesz?

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Nem értek egyet veled, az ember intelligenciája nem abban mutatkozik meg, hogy mennyire tud angolul.. (A másik fele meg, hogy biztos én is jobban ráfeküdnék az angolra, ha ennyire szükségem lenne rá, de nekem mostanában a cigány nyelv kellene inkább
)Tény, hogy így nem tudja eladni magát, de majd rájön, ha nem olyan sötét tényleg mint Steve mondja

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mondjuk azért egy olyan embernek, aki ilyen szinpadon szerepelget, annak illene megtanulni angolul, hiszem - legalábbis számomra - alap követelmény h tudjon kommunikálni a világban. És ez nem csak testépítőkre vonatkozik hanem mindenkire. Kicsit olyan általános műveltség kategória a mai világban. A Roni Rokkel meg aztán ultrabrutális kategória. Szörnyű...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
KATT.
Az angolja még nem az igazi...
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szép volt Árpi!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gratula Árpinak!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Én akkor is azt mondom, hogy egy ilyen vizes Jay ellen több embernek is lett volna esélye, sőt szerintem Ronnie se volt annyira fos, igaz a bal fele tényleg sántít, de ez csak bizonyos pózokban feltűnő

Wolffal nem láttatok valahol egy interjút, érdekelne a személyisége.. Engem Ruehl személyisége ami ledöbbentett anno (freak adottságain kívül
) , hihetetlenül közvetlen mókás figura, nagyon díjazom az ilyen embereket 
-
hummerdikk
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Arpinak gratula!

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
...akkor is csupa szépet és jót igaz?

Még mindig nem kezdtem újra az edzéseket.
Viszont tervbe van véve.
Jövő héten jó lenne már, ha rávinne a lélek
ha kifizetném a bérletet, onnantól már sínen lennék, akkor már "muszáj". 
-
Bubee82
őstag
-
do3om
addikt
Bizony van. Elég sok anyagot kel nyomni egy ilyen versenyhez (Mr. O) és szerintem tönkremenne a teste (az is csoda hogy eddig birta), meg az izmai is sora szakadnának.
A másik meg hogy Mr. O-nak nem izomszörnyet kellene választani, mert mesze nem azt kel jelentenie ennek a címnek. -
God Vazzeg
veterán
Szerintem is Wolf mindent vitt, Jay nem nyerhetett volna semmiképp se, iszonyat vizes volt itt
Én Ronnie-t nem látom annyira sz@rnak, szimmetria gondok vannak, de ennyi.. Dexter meg tényleg iszonyat beszáradt, talán ő a legjobban az egész mezőnyben..Szerintem ezek a nagyobb tömegű versenyzők nem is tudnak úgy beszáradni már, mint a kisebb tömegű "Dexter" félék, ezért is nem tetszenek egyeseknek.. Nekem még mindig Ruehl az Isten

-
do3om
addikt
Roni szerintetek visszavonul?
Mert ennél csak sokkal rosszabb lesz. -
Woodslave
félisten
Cutler túls sokat melózott, adni kellett neki még egyet, Roni-t eléggé megalázták ezzel a negyedik hellyel, mégha ezt se érdemelte meg. Wolf qrva jó volt, de egy tavalyi 16-ik hely után nem nyerhet, 3. profi évében. Ez nem futóverseny, emberek döntenek, ami valahol jó, valahol meg igazságtalan.
Én Ronit sajnálom, egy normál hátsó pózt nem lehetett látni a sérülés miatt, de ahogy próbált félre fordulni meg rejtegetni, az gáz volt, inkább vissza kelleett volna lépnie.
-
fLeSs
nagyúr

Azért a Dexter a második napra elég jól kiszáradt/beszáradt, hogy mondják.
-
fLeSs
nagyúr
Hehe, a flexonline és a bodybuilding.com (szavazása?) szerint a sorrend a következő lenne
1) Dennis Wolf
2) David Henry
3) Melvin Anthony Jr.
4) Dexter Jackson
5) Hidetada Yamagishi
6) Victor Martinez
7) Darrem Charles
8) Ronny Rockel
9) Gustavo Badell
10) Johnnie Jackson
11) Toney Freeman
12) Silvio Samuel
13) Ronnie Coleman
14) Will Harris
15) Jay Cutler
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fLeSs
nagyúr
2007 Mr Olympia
1. Jay Cutler
2. Victor Martinez
3. Dexter Jackson
4. Ronnie Coleman
5. Dennis Wolf
6. Melvin Anthony
Hát ez a politics és a money. Wolf sokkal jobb volt, mint a Roni, de mégis mögé tették. De erre számított is a Wolf. Sztereó asszondja, hogy Cutler után a Martinez lesz a következő Mr.O, mert fekete-fehér-fekete-fehér sorrendben követik egymást. Hát, Azért a Wolf sztem beleszól még ebbe. De valszeg igaza lesz, mert Weiderék nem csak a külsőt nézik, eleve hogy nyerhetett Cutler, az egy rejtély, ahogy ő most kinéz egy Wolf vagy Martinez mellé állva...

szerk: amit még sajnálok, hogy a Toney Freeman eléggé szarul szerepelt (ha jól láttam eléggé vizes volt), pedig a Wolfhoz hasonló felépítésű (X-Men), sztem most ez a két emberke a legjobb kinézetű testépítő, persze én inkább az arányokat nézem.
-
_Blank_
senior tag
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lassan visszasírom az egyszeri-ember létet, azért 20dkg szalámin elélnék nem kéne ennyi húst venni pitsába má
(Most a csóró énem szólt, tessék figyelmen kívül hagyni

jönne nem lenne rossz, de még jobb lenne 2kg de csak izom