- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Szóval beszéltem a dokival, mondta, hogy ha van rá lehetőség, akkor jó dolog az étkezésenkénti fogmosás, ha nincs, akkor öblítsük ki a szánkat, igen.
Kérdeztem a rágókat is, ez is egy gyors megoldás lehet (esetleg öblítés után), nagy különbségek nem igazán lehetnek, cukormentes legyen, de ma már a legtöbb az.Nekem amúgy most minden rendben volt, pedig két éve rá se nézett doki, és a folyamatos kajálás mellé reggel és este mostam fogat csak.
Az elektromos fogkefékre rákérdezhettem volna, hogy jobb-e...Ja, igen, a selymet ő is javasolta, szerintem akkor azt még veszek
-
penene
őstag
Én múltkor a matchben láttam a bakony túró mellett (ami szintén jó, csak hát drága) mizo zsírszegény túrót.. Mutatói hasonlóak, mint bakonyé... árát már nemtom, mert mindkettőből vettem, a blokkot dobtam, de gondolom olcsóbb, mint a bakonyi..
Ízét még nemtom, mert eddig a bakonyit ettem meg.
-
BÁ Nutrition
addikt
egyik csak 3 kilot nott, o lehet nem hasznalat mast
amugy a Dudas Adam 13 kiloja full izomba eleg erdekes. nem tudom hogy jott ossze.
lehet elotte nagyon ossze volt zuhanva magahoz kepest, mert zsir nelkul nem epit be 13 kilot rovid idon belul az tuti fix. bar nem tudom milyen hosszu volt a teszt....emlekszem eccer a buni pajti mondta is hogy evi tiz kilo is eleg extremnek szamit mar. (full koxal vegig esetleg) legalabbis a tiszta izomnovekedesrol beszelunk. es itt is az volt mert miutan felszedett 13 kilot akkor is versenykepes format hozott. sot jobbat mint elotte.
szoval nem vagom.
mit is szedtek amugy? -
Bubee82
őstag
Azon gondolkodtál már, hogy ha az amit beszúrsz magadnak hamis, akkor mi is valójában? azt sem tudod mit juttatsz a szervezetedbe
Sajnos ez a legszarabb dolog az egészben. Ezt csak "tapasztalással" lehet megtudni. Vagy ha sok pénzed van akkor bevizsgáltatod. Leginkább előbbi megy a valós életben
-
nostrum
tag
Nem gondolkodtam. Fölösleges. Mivelhogy a puding próbája az evés, és nincs pénzem laborvizsgálatra, ezért be kellett lőnöm, hogy megtudjam... még élek.
A két edzésterv alig tér el. Két három bemelegítő sor emelkedő súlyokkal, 8 körüli ismétlések, utolsó munkasor bukásig vagy azon túl, Sztereó csinál még pumpálót, beleraktam ezt is, Dorian féle gyakorlatokat és kivitelezést ellestem, heti három nap és 2 off 2 on helyett 4/7 lett, és a Dorian féle osztást alkalmazom. A és B hetet is csináltam.
Ennnyi...
-
penene
őstag
Igen, pont így látom én is.
Csak megzavart a zegi zab
és a magas GI-je. Nem vágtam miért jó a reggeli és edzés utáni turmixba tenni, ahol a nagyobb sebesség a lényeg (fehérje felszívódásának). Még mindig nem értem, de lehet úgy fogok meghalni, hogy ezt nem fogom megérteni, csak max. elfogadni a nagyok tapasztalatai alapján.
De majd tájékozódom.
-
God Vazzeg
veterán
Tudod mennyire relatív ez a sport, rajtam már 15kg iszonyat mód látszik, de úgy látom máson meg nem
Nekem is úgy fog feljönni 15kg körül, hogy diéta utén lemerült állapotból, úgy meg nem is olyan sok. De majd meglátjuk, mert egyelőre olyan jól sikerül a diétám, hogy heti 1kg megvan fogyásba, de sehonnan se megy le a méret, értsd: csak a derekam ment le eddig, karból és mellkasból semmi, illetve combom mintha nőtt volna
Ha így haladok, akkor nagyon jó kis diéta lesz ez, csak gondolkodhatok hogy minek is köszönhetem
Szerk: tegnap csalónapot (
) tartottam, mert muszáj volt, haverok meghívtak kajálni, ment a sülthús és a krumpli, kidurranásig
Reggelre úgy be voltam töltődve, hogy a karom majd szét szakadt, mára maradt a mell-kar edzés szerintem jól fog sikerülni
Azért ez a 100g CH rohadt kevés az én kis testemnek, érzem nagyon, állandóan éhes vagyok, meg rohadt mód ingerült
-
mindfreak
őstag
Csak, hogy én is ajánljak valami "okosat", bár nem tudom, próbáltad-e már: egy héten csak 4 edzésnapot tarts, 2 nap edzés, 1 nap pihi, 2 nap edzés, 2 nap pihi. Sokan elszállnak, mert nem érzik röhtön a fáradtságot meg a kimerültséget, aztán hirtelen kiégnek. Fontos a pihenő, és a sok alvás.
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem vagy teljessen remenytelen eset vagy ezen a teren genetikailag, vagy baromira tul sokat agyalsz ezen e teman(itt ez jon le legalabbis..) ne foglalkozz vele ennyit en azt javaslom. vagy tolj mar valami kurat es az atdob a holtponton
pl az se volt normalis hogy naturalba 2007 elejen ugy befogyasztottam hogy nem tudtam belole felallni. meg ugy sem hogy 600 gr ch-t ettem, es sokszor 400 gr feherjet naponta. es megiscsak lerohadtam ahol voltam. egeszen julius kozepeig. akkor hazamentem es elso edzesen nyomtam 100ba 4et. aztan ket het mulva mar ment a 140. mostmeg mar kozel ket honapja dieta van es meg 170 korul nyomok!! es ugy hogy pl nem is edzek mar rendesen eleg reg ota. a dieta is azert van mert sok gyakorlatot nem tudok vegezni nagy sullyal. bicepszre csak kalapacsos megy es annyi.
itt az ideje bevallalnod valamit
de neked kell dontened. ez csak az en velemenyem. vagy lehet meg te is hiszel hogy naturalba miket el lehet erni. nezed a bbtv-t ahol mindenki izmos. akar voros zoli is lehet beloled csak kuzdeni kell... na ez az amit nem kell elhinni. tul sok megtevesztes megy ott az a baj.
na mindegy. csak kibukott belolem -
vedini
őstag
nah skacok, valaki b*sszon már el valamit, hogy tudjon fLeSs a mi hibánkból is tanulni
tudom nehéz lesz, de próbáljuk már megpróbálj ki pár izomregenerációs trükköt, lehet az a gond, hogy nem regenerálódsz rendesen,
a hideg-meleg zuhanytól kezdve a spec. fűrdősóig, masszír rengetem módja van a regenerálódás felgyorsításának, próbáld ki, hátha -
Sotho
őstag
Hogy edzel, ilyen nyugodt stílusban vagy pszicho állat módjára? Láttam egy koxos fekát a teremben, nem is pihent egyik gyakorlatból mindjárt a másikba fogott a végén már alig mozgott de még hajtotta az ideg...
A klaszikus 3x edzés egy héten mell-bictric , hát-váll , láb-has kombót nyomom, viszonylag alacsony intenzitással (sok pihenővel) no tápkieg, 3x kaja naponta, és havonta kb 1 kg feljön izomba (még) december óta.
-
vedini
őstag
dino természetesen húspépből van (állítólag pulyka
), cakli-pakli 52% van benne
hát így hírtelen nem tudom elképzelni, hogy a hasprést, hogy lehet derékből csinálni, sőt azt se hogy lehet vállból előregörnyedni, inkább maga a mozgás néz ki úgy, hogy a váll közeledik a lábhoz, de maga a mozgást szerintem a has felső része végzi
karatékáknak is azért fontos ez a gyakorlat, hogy teljesen izolálni tudják a hasfal felső részét, és ne tudják kiütni gyomorszájon őket
én így szoktam:
lábamamat beakasztom vízszintesen, alsó hátat leszorítom, a felső hasizmok erejével emelem a fejem és a hátam felső részét, a vállamat közelítve a lábamhoz, mintha jól összegörnyednék a csípő irányába, és közben erőteljesen, és hosszan kifújom a levegőt a számon
ezt írtam át kicsit:
[link] -
-
vedini
őstag
-
Boglya
senior tag
Mijaz
?
Vandit: január óta teljesen szabályosan csinálok minden gyakorlatot, jól vissza is vetett, súlyokban minusz10-30%. Húzódzkodásnál meg különösen vigyázok, mert még amikor elkezdtem edzeni bénán csináltam és úgy szétment a vállam, hogy fél évig nem tudtam húzódzkodni/fekvenyomni. Most hétvégén meg a könyököm ment szét (húzódzkodástól...), fáj meg kattog, bár már javul, ma kibírta a mell-hát edzést. Ezt se tudom meg mitől volt, pedig lassan és kontrolláltan csináltam a gyakorlatot. -
nostrum
tag
Na visszavettem 90-re, és koncentráltam, hogy ott feszüljön ahol kell...
A barátnőmmel nézettem, hogy tényleg ott úzódik-e ahol kell...
Persze nem tudtam elérni, hogy a kezem ne durranjon mellette, de érezte a hátam is.
Jó edzés volt, 3 és fél órát voltam kinn, és úgy mentem be, hogy még egy órát lenyomtam volna ha akarok... Lehet hogy másfél hét után kezd hatni vmit a T-Bomb??? Remélem...Kép alapján szabályosnak tűnik:
De elég csirke ez a hát...
ha csak állok simán, akkor semmit sem mutat... csak a nyakam lesz már vastagabb a fejemnél... nem baj.. nem kell sál...
-
LOTR
addikt
"asszem kipróbálok vmi hasonló kajálást, ezt az ételt a holtidőkben fogom enni, amikor a lassú GI kell.
Anita Bean: Modern sporttáplálkozás könyvében is ez áll"ja, tehát az áll a könyvben, hogy akkor kell ilyet enni, amikor a lassú gi kell
először azt hittem, hogy az, hogy pontosan mit kell enni, vagy amit Ronnie is evettBÁ
szerintem egy ilyen (nem verseny) jellegű diétába simkán belefér az is, ha pár hetente eszik (zabál) az ember tortát és sütiket, sőt, az addigra felgyorsult anyagcserének talán jót is tesz -
Sotho
őstag
Egy kimerítő edzés utáni kajálásnál nem biztos hogy előnytelen a túlzott inzulin, jobban visszatölt vagy mégsem?
De van olyan eset is aki valahol félúton helyezkedik el pl én
Nálam gyakorlatilag tökmindegy hogy zsírosat chsat vagy fehérjéset eszem, inkább a kaja mennyiségétől függ hogy milyen a közérzetem, és reggel 8 órás nemevés után érzem magam betöltöttnek.amire pesze gyorsan rátöltök, mondjuk egy kis müszlit.
-
Bibby
addikt
Írtam, tejföl/apróra vágott csirke/reszelt sajt. Vagy valamilyen kész szósz. De hízékonyaknak szerintem ez nem valami ajánlott.
Amúgy igen, a durumban nincs tojás, azért is jobb.God: az eltelítésről jut eszembe, néha néha egy hosszabb tisztakajálós időszak után lecsúszik egy mekis kaja, vagy valami pizza komolyan mondom beteg leszek utána.
Egész nap nem leszek éhes, mozogni alig bírok... ebből nekem az jön le hogy ezek a cuccok tényleg nem valami egészségesek. Régen ez fel sem tűnt volna.
-
Bubee82
őstag
Egy próbát megér, de sztem mind1 milyen. A hagyományos tészta nyilván ütősebb, de én tuti nem vállalnám be h mindennap akármilyenbármilyen tésztát egyek. Nem is akarok kísérletezni, mert ami most van az megfelelő (rizs). Néha egy kis ez-az h teljes legyen a kép és ennyi az egész. Persze csak számomra...
-
Bibby
addikt
Bá is mondta hogy őt a durumtészta sokkal jobban betölti mint a rizs, lehet neked is fasza lesz. Én is nagyon szeretem.
Nálam tészta, csirke, tejfől, sajt a favorit, de ettől lehet hogy más nagyon hízna, engem ez a veszély nem fenyeget. De édes savanyúval is nagyon jóóóóó... -
nostrum
tag
Lehet, bár már rengeteg dolgot, kipróbáltam a hosszú évek során, és ez a mostani ha lassan is, de legalább progresszíven fejleszt, legalábbis a súlyokon 2 hét alatt 0,5-1,5 kilókat emelni tudok, és az ismétlésszám marad. Lassan talán látszani is fog... és remélem a lendület sem fogy el.
BÁ: Lehet, hogy a Kathinak van igaza, amikor azt mondja, hogy tömegelésnél mindent fel kell zabálni, és akkor a CH-val jön az erő is, de én nem engedhetem meg magamnak hogy le kelljen cserélni a ruhatáram, meg nem bírnék a tükörbe nézni ha malacka nézne vissza. Ráadásul a lassú anyagcserém miatt minden étkezés egy kín...
Zeg: Voltam már én is elkeseredve annyira, hogy a Szteroidok után olvasgattam... de ennél tovább nem megyek, bár őszintén szólva, csak a mellékhatásoktól tartok, egyébként már belevágtam volna...
De mondjuk a képed alapján a tiédhez hasonló alkat meg is felelne nekem, és ezt szeretném kox nélkül elérni.
Az én példaképeim kis buzeránsok, nem testépítők. De néznek ki valahogy legalább...
mint ez a pöcs: -
zeg
őstag
'régi módszeremmel 10 kg-val tudom csinálni az oldalemelést.
az új módszerrel eddig 3 kg-val.'Kábé ilyen szintű pofáraesésben volt nekem is részem a technika megváltoztatásakor.
(14kg->7kg)Valamelyik bbtv adásban beszét arról Vörös Zoltán, hogy amikor megmutatták neki a helyes oldalemelést, 10kilóra esett vissza a teljesítménye.
-
God Vazzeg
veterán
-
Vandit.
addikt
Lehet azért nem fejlődsz, mert kevés a gyakszi. Csináld, úgy hogy a vállnapon más ne legyen csak az. Szerintem csinálj mellrő nyomást kézi súllyal, aztán oldalemelés állva és döntött padon egykezes oldalemelést, és csinálhatsz néha a döntött oldalemelés mellé, test mögötti könyökfelhúzást rúddal.szvsz. Legjobb az lenne, ha minden válledzés más lenne.
-
Vandit.
addikt
Ebből nekem nem derült ki hány gyakszit csinálsz.
Amúgy meg mindenkinek van egy úgymond rossz izomcsoportja, ami szarul fejlődik nálad ez a váll ezekszerint. Nekem ez van a mellemmel.szerk: Most nézem az előreemelést, hát elég furán csinálják. Szerintem ez a technika nem jó.
-
Vandit.
addikt
Kicsit idegesítő, ahogy magyaráz a forma.
Belinkelem újra az ismétlés kedvéért.
Érdemes megnézni Larry Scott technikáját. -
Sotho
őstag
Nálam az jött be hogy ha megáll a relatív nagysúlyos fejlődés akkor az adott szinten az erő állóképességre kell rámenni, kevesebb súly nagy ismétlésszám pl 6x10 vagy akár 10x10! Igy a csontozat ínak megerősödnek, javul az izom belső erezettsége vérellárása, és ez utat nyit az izomnövekedésnek amikor visszatérünk a nagyobb súlyokhoz. Az edzésmunka is sokkal több lesz hiszen ha 80kg / 5-6x10 az 50 60 ismétlés az 4-5tonna emekése, míg pl 70-80-90-100-110 /8-8-7-6-4 meg ~3t. Nálam ez kb így menne. Gondolom ezért nő az étvágy is. Az úszás ami hormonálisan és étvágyilag is iszonyatosan megdob, a legnagyobb erő mindíg akkor jött ha úsztam gyúrás mellett.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest