- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honnan rendeltétek..?
Szolgáltató vagy Samsung.com..?Ha sikerül szereznem holnap a Samsung-tól DMP kupon kódot, akkor veszek én is.
Kíváncsi vagyok hány nap mire kihozzák majd, mert tavaly mikor rendeltük a 22 ultrát, a samsung.com-al elég rendesen megszívták egy páran.
Ja igen, Csak a burgundy... -
Hát ez az, hogy én sem tudom eldönteni..Nagyon nem mindegy melyik szín lenne ha dbrand fóliát vennék rá, mert ha zöld, akkor az nagyon elütne és csúnya lenne..
Na meg védelem szempontjából is sokat számítana, mert gondolom ez is olyan könnyen karcolódik mint a 22 ultra... -
autotaxmo
őstag
A burzsuj tenyleg eros volt, elnezest, de sajnos messze Budapest az ami mindig kiemelt figyelmet kap es itt centralizalodik minden. Sajnos Magyarorszag nagyon Budapest kozpontu, nagyon sok videkinek a mai napig fel kell jonnie Pestre ha valamit el kell inteznie mert csak itt van olyan uzlet, korhaz, stb
-
Kasya
nagyúr
Nem kell ehhez pesten lenni. Siofoki és kecskemeti rokonaim is ezt tapasztaljak suliban. Ugyanakkor tobb oldalu a dolog, hogy a gyereknel miert van draga telefonja...pl:
- Szulo levedlette, ujat vett, regit lepasszolta a hálás gyereknek.
- Gyerek kisirta, hiszen a suliban mindenkinek az van, neki is kell, hogy ne logjon ki.
- Szulo megteheti, mert keres annyit...vagy gyerek megdolgozott erte (pl. nyari munka).
Nem feltetlen lehet ezt felroni a fiatalsagnak, vagy a szulonek.En már kozepsuliban is PDA-t hasznaltam. Igaz, akkoriban engem neztek ki a "felteglaval", meg "minek az" szlogennel. Mennyit valtozott a vilag
.
-
Terraxx000
csendes tag
Azért az 1 hónap az durva. Az vajon miért volt?
Felhívtam őket. Sokat nem tudtak mondani. Ők elvileg azt látják a rendszerben, hogy már kapott szállítási azonosítót. Azt nem tudják hogy a saját felületemen a rendeléseknél miért nem módosult a státusz. Innentől pedig a futárszolgálattól várjam majd a kézbesítés időpontját.
Annyit még megtudtam, hogy a GLS hozza. Velük meg mostanában azt tapasztalom, hogy nem kapok SMS-t, ha csomagom jön csak csenget a futár a csomaggal. Szóval akkor ezek szerint ma vagy hétfőn jönnie kéne. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Galaxy S23, 8/256 Gb,gyári garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot, titta73 részére jegelve
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest