- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
BusinessGuy #1820 üzenetére
Aztán remélhetőleg később nem megy át nem fogadott hívások topikba
Sokat remélek attól hogy Snapdragonra váltottak.
Kíváncsian várom a képeket. Ha lesz időd, mindenféle verziót készíts, és ha nem vagy nyugdíjas, tyúkokkal fekvő típus, akkor néhány éjszakait is kérnék -
Aryon87
félisten
Tudom, de nekem is szólt egy kicsit
Amit én látok: Proci az egyetlen újítás és a marketinges kamera, minden más maradt ugyanaz jóformán. És ez kerül 600+ pénzbe.
Aminek örültem volna, hogy a zoomkamerák fejlődjenek, meg esetleg a széleslátó is.
Remélem a 25Ultra a 10mpx felbontású csövi zoomkamerákról felfejlődik minimum 50mpx felbontásra.. 1 millió feletti áron persze.
Itt jön ki hogy egy nagy rivális kiütöttek.. -
Aryon87
félisten
Azért vagyok itt, mert érdekel a telefon. Az hogy mellésikerült ez is kameraképességben (mert engem az érdekel leginkább, de emellett a térerő és akkuinfók is, mivel tervezek majd Ultrát venni, ahogy tavaly a 22u-t szerettem volna), az már nem az én hibám. Majd ha elszáll a rózsaszín köd, akkor jönnek a rendes infók..
Semmi rosszindulat, arról már leszoktam -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
adam1991 #1562 üzenetére
így kell forgalmat generálni és utána elmondhatják milyen sok eladásuk volt
Marketingből jeles.
Másképp feleannyi lenne csak, sőt a negyede. 600K+ áron ki venné meg?Amúgy meg. Akinek megvan a telefon, készíthetne fotókat és videókat. Nem, nem a gyerekről és háziállatról.
-
Aryon87
félisten
Remélem a sok tulajtól majd láthatunk képeket is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Juhaszatti #1429 üzenetére
Hopp, a százalékot már nem láttam. Ez esetben korrekt
Leslien, igen a cseh2-t nézem -
Aryon87
félisten
válasz
Jack Konrad #1423 üzenetére
Édeskevés ez a kijelzőidő
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #1209 üzenetére
Na azt kíváncsian várom mikor a képeket hozod majd a fotósba. Mert az eddig látottak nem győztek meg. Bár sanda gyanúm hogy ezúttal se fog. Majd talán a 25ös széria már felnő a feladathoz (1 milláért jó lenne - 12/256
)...
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #1173 üzenetére
Valamiért nem érezni rajta ezt az új csoda szenzort.
Megetted a marketinget?
Az hogy 200mpx van a főkamerának, attól egy lókaki. Alapból 12.5mpx felbontáson fotóz. A zoomkamerák meg már 3 éves őskövületek, azok ugyanolyanok, és ha még belenagyítasz, közel sem az optikai minőséget érzékeled, hanem a digitálisat.. Egyszerűen a kameraszoftver egy hulladék, újra kellene írni, mert a Samsung tudna ennél jobbat is. Sőt.
Szóval nesze semmi fogd meg jól. Bár eddig tapasztalataim alapján amiket látok, a páratlan széria jobb Samuéknál. Ennek a 23-as szériának ordít a frissítő javítás főleg kamerában. 22Ultra is emiatt maradt ki nálam tavaly, és perpillanat a 23Ultrát se venném meg és nem is cserélném le a jelenlegi telefonomat rá. -
Aryon87
félisten
válasz
BusinessGuy #996 üzenetére
Meggyőző a kis teszt, bár egy S21U-hoz képest nyilván van fejlődés. Kíváncsi lennék egy ugyanilyen összehasonlításra az S22U-val szemben. Na ott már nem lenne ilyen difi.
Tapasztalatok jöhetnek, és kérlek, szabadtéri képeket is hozz minden fényviszony között amennyiben szabadidőd engedi. Bár engem az éjszakai fotóképessége érdekel inkább, amiben eddig nem igazán jeleskedik a gyártó (csak próbál). -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Három szál hajam kicsit égnek állt az árak láttán.. Ennyi pénzért kap a juzer egy frissített, marktinges 200mpx főkamerát, egy picit újított külsőt, egy vadiúj bivalyerős procit (amit kérdés hogy fog elviselni a telefon nyáron, mert Samuék nem az optimalizálásról híresek lásd Note7, azóta csak pisis ovóda szint a lepkefing gyorstöltéssel és teljesítményvisszafogással. Mi újítás van még? Ja semmi.
Ennyi pénzért nálam minimum elvárás lenne hogy a zoomkamerák is nagyobb felbontást kapjanak (asszem ez a 3. generáció hogy ugyanaz marad) és a széleslátó is lehetne nagyobb felbontású. Szupermakróra képes legalább? Bemutatóról lsajna lemaradtam.
Kíváncsi vagyok, mire én odakerülök, az S25Ultra mit fog nyújtani, mert most jelen pillanatban a Mate50Pro-mat nem érné meg erre lecserélniDe még a P40pro-t se.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest