- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Amugy nem is ertem hogy miert csodalkoznak emberek a Samsung itthoni viselkedesen. Klasszikus magyar cegvezeteses mentalitas tokeletesen passzolva az itthoni igenyekhez. Evtizedek ota a 20.bort huzzak le rolunk itthon (nem csak a Samura ertem) mert a magyar ember ilyen. Veluk barmit meg lehet tenni, ilyen egyszeru. Amerikaban mashogyan mukodik minden de mégis milyen fantasztikusan màr ami a vasarlok erdekeit erinti. Tudom tudom ,ok sokszor atesnek a lo tuloldara de egy kivalo fogyaszto tarsadalom felruhazott es gyakorolt jogkorrel amit ha kell barmikor ervenyesitenek es sokszor meg is nyernek. Itthon a nagyobb kutya baszik elv ervenyesul màr osidok ota
-
BusinessGuy
őstag
Egy árva szóval nem mondtam hogy ők nem köcsögök és nem hibásak de bizony a 38% plusz kuponozgatás és miegymás igencsak gyanúsan levitte az árat és nem szaros +4-5%-ról van szó... 690ezres készülék 420-480ezrekért boltból szolgáltató miegymás nélkül, finoman szólva is gyanús.
A tel beszámitásban maxiköcsögök. De nem csak ebben, ugyan ilyen a promóciós termékkel kapcsolatos hozzáállása is a samsung magyarországnak, lásd például Buds. Kvázi minden környező országban az előrendelői csomag mellé ajándékba kapott buds fülesekre (S21 ultra előrendelés) ugyan úgy vonatkozott garancia 1-2 év külön mintha megvetted volna azt is. Nálunk magyarisztánban "promóciós termékekre nincs garancia"....
Anyuügyvéd meg kaparászgathatna, mosolyogva védenék. Az egyedüli opció ha sikerülne a dologgal valami komoly sztárügyvédet megszerezni. Nem kevés pénzért. Nem túl jó kilátásokkal.Az egészet ott cseszte el a nagyérdemü ahogy mindig is elcseszi és elcseszte a múltban is. Beindult a farokméregetés itt és egy rakás másik platformon például a facebookon is arra ki tudja jobban letolni az árat irreális szintekre mindezt képekkel infókkal tucatszámra. Kiszúrták, lelőtték akinek mázlija van megkaphatja akinek nincs mert időben kapcsoltak az bukja. End of story. Volt már ilyen másutt is nem csak samsungnál. De ezen vergődni napokig hogy ejj de köcsög a samsung azért is mert nem adta közel 40-50%-al olcsóbban oda előrendelésben a készüléket és visszamondta a nyilvánvalóan tech hibával visszaélős megrendeléseket.... Egyedül azokat sajnálom akiknek normális megrendelést mondtak vissza nyilván a tonnaszám érkező "hibás" megrendelések egyenkénti kivizsgálása helyett egy instant dellel....
-
-
acqua8
csendes újonc
Sajnos nem csak az exkluzív színek hiányoznak... Felháborítónak tartom, hogy a 256Gb-os S23 és az S23+ összes változatából hiányzik a zöld szín... Az ügyfélszolgálat válasza alapján Magyarországon nem is lesz elérhető, csak a weboldalon szereplő színváltozatok. Kíváncsiságból megnéztem a környező országok hivatalos Samsung weboldalát és mindenhol, minden modellnél elérhető az összes szín... Én pl. sima S23-at szeretnék (256 Gb, UFS 4.0 miatt) zöld színben. Így nem valószínű, hogy lecserélem az S22-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magisk
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 ULTRA Titánfekete 256GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest