- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az, hogy én sem tudom eldönteni..Nagyon nem mindegy melyik szín lenne ha dbrand fóliát vennék rá, mert ha zöld, akkor az nagyon elütne és csúnya lenne..
Na meg védelem szempontjából is sokat számítana, mert gondolom ez is olyan könnyen karcolódik mint a 22 ultra... -
gabeszq41
csendes tag
Sziasztok!
Aki rendelt már más diákkedvezményével tőlük kérdezném, hogy a rendelés adatainál az illető nevét és címét vagy a saját adataitokat írtátok be?
-
válasz
Elit3Zotya #1186 üzenetére
Sima ezüst semmiképp. Sötétszürkének mondanám inkább.
Akinek van már S23U, milyen fóliát tettetek rá?
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1188 üzenetére
Zöld a keret a képeken.
-
5423r
tag
válasz
Elit3Zotya #1188 üzenetére
De mitől kommunista?
-
w.miki
veterán
válasz
BusinessGuy #1170 üzenetére
Köszi szépen a csc csere leírást
-
válasz
nfefe90 #1187 üzenetére
Nincs vele igazán bajom, de a krém pl sokkal jobban tetszene, csak ugye nincs..
A limitált színekről meg ne is beszéljünk..
De igazából ízlésről felesleges bármit is írni..
Azért lenne nekem fontos 100%-ra megtudni, hogy maga a keret full ezüst e, mert akkor zöldbe rendelném, mert még így is jobban tetszik mint a fekete, de ha zöldes a keret is mint a burgundy s22 ultránál, akkor inkább a feketét választanám, és azon jobban nézne ki a dbrand fólia. -
nfefe90
újonc
válasz
Elit3Zotya #1186 üzenetére
teljesen rendben van ez a szín, mitől kommunista zöld?
-
Akinek már megvan a kommunista zöld, megtudná mondani hogy a kerete sima ezüst vagy színébe picit zöldes..? Mert ha sima ezüst, akkor az maradna és amúgy van megoldás a színre.. [link]
-
válasz
Elit3Zotya #843 üzenetére
Nekem a zöld amúgy is mindig kedvenc, de ez az új zöld ami most van különösen bejön. Régi UAZ-ra hasonlít!
Maga a telefon is meglepően szerethető pedig nem gondoltam volna, mert az S22U annyira nem jött be. Legnagyobb megelepetés számomra a videó. Nagyon-nagyon sokat léptek előre, már-már iPhone szint. -
TODI1111
veterán
válasz
Köszi. Hasznos információ.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Roland861010 #1176 üzenetére
MAR-WYY5-WWGG-C2C2
10%-os és talán még működik a Samu oldalon.
Nekem nem kell, mert az az oldal már sehogy nem ad Áfás számlát, utána kell küzdeni hetekig, nincs hozzá kedvem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #1173 üzenetére
Valamiért nem érezni rajta ezt az új csoda szenzort.
Megetted a marketinget?
Az hogy 200mpx van a főkamerának, attól egy lókaki. Alapból 12.5mpx felbontáson fotóz. A zoomkamerák meg már 3 éves őskövületek, azok ugyanolyanok, és ha még belenagyítasz, közel sem az optikai minőséget érzékeled, hanem a digitálisat.. Egyszerűen a kameraszoftver egy hulladék, újra kellene írni, mert a Samsung tudna ennél jobbat is. Sőt.
Szóval nesze semmi fogd meg jól. Bár eddig tapasztalataim alapján amiket látok, a páratlan széria jobb Samuéknál. Ennek a 23-as szériának ordít a frissítő javítás főleg kamerában. 22Ultra is emiatt maradt ki nálam tavaly, és perpillanat a 23Ultrát se venném meg és nem is cserélném le a jelenlegi telefonomat rá. -
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #1173 üzenetére
Érdekes.
Leslien kolléga képeit néztem a fotós topikban, azok egészen jónak tűntek. Igaz azok kültéri képek nappali fényviszonyok között.
-
Roland861010
veterán
Milyen kupon kódok vannak most?
-
nfefe90
újonc
Nagyon szerettem a kickstand-es Samsungos tokjával. Kár, hogy az Android rendszert ott elrontották, nekem túl zajos és "színes" volt az a UI felület. Ha nem lett volna akkoriban az új munkahely miatt egy kihagyhatatlan lehetőségem a telefoncserére, talán most is azt nyúznám
-
Zototh64
őstag
válasz
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #1168 üzenetére
Kamerába is? Miért?
-
BusinessGuy
őstag
Nos ahogy igértem amint tudom nézem a hivásrögzitést, a CSC csere módszer változatlanul müködik.
A legegyszerübb:
1. [SAMFw Tool] letölt, kicsomagol
2. Telefonon developer mód engedélyez (Settings/About phone/Software info/Build number részen 7 érintés)
3. Developer options-ban (settingsben legalul jelenik meg) USB debugging bekapcs
4. USB bedug debug kérdésre ALLOW
5. Samfwtool elindit, ADB menü ott change CSC. Telefonon ALLOW
6. Kiválasztod INS (India, én ezt használom mindig ezzel minden müködik)
7. Vársz, nekem automatában belépett a tesztmodba nem kellett beütni amit a program kér, de ha nem lépne be akkor bepötyögni amit kiir, OK, vársz telefon restartol program kirja hogy CSC change ok és kérsz-e egy kávét.
A végén ha kérsz egy Info-t láthatod hogy EUX-ről INS-re (vagy amit választottál) változott a telefon fw vége.
Kész. Leirni több volt mint megcsinálni, kb 2 perc, utána megjelenik a helyén a gyári hivásrögzitést az EU meg benyelheti.
Fényképekre semmi időm nem volt ma, most értem haza. -
Roland861010
veterán
Ma kipróbáltam át s23 ultrat és az s23+ nekem kamerában és használhatóságban az utóbbi jobban bejövős.
-
Luigi962
őstag
Szép estét! S 23 256 Gb le lehet vinni 332 ezer alá vagy ez az alja?
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #1037 üzenetére
S9 és S21 széria jobb lett az S8-nál (de persze az is nagyon jó volt). Mondok egy tippet, ami úgy néz ki, mindig igaz az elmúlt 10 évben: a páratlan számú szériák jobbak.
Az idén ismét bebizonyosodni látszik ez.
Most gondolok bele, hogy akkor S25-ig kell majd várnom?Ja nem, ha megkapja egy Fold az Ultra kameráit, akkor majd arra váltok, hátha hamarabb jön, mint az S25U.
-
Kasya
nagyúr
TomsGuide battery teszt elég impozáns eredményeket mutat.
-
Sisco2
tag
Ez volt már itt?
Mobilarena HU - Mégis mire számítottál az S23-mal kapcsolatban?
Nekem kimaradt, mert a prohardver -en keresztül nyomatom a fórumot -
brainticket
aktív tag
válasz
BusinessGuy #1069 üzenetére
amit írsz a térerőről meg a hálózatkezelésről az nagyon bíztató, én pont ebben reménykedek és váltanék S22+ ról, mert azzal vannak problémáim, néha elmegy a mobilnet, meg az appok azt jelzik hogy nincs net miközben elvileg van, illetve borzalmasan lassan vált szolgáltatót a határon, sokszor már majdnem bécsben vagyok a vonaton mire rájön hogy talán be kéne végre lépni egy osztrák hálózatba (mondjuk a hulladék pixel 6 pró után még ígyis ezerszer jobb a hálózat/térerő helyzet)
Szóval reménykedem hogy a Snapdragonnal nem lennének ilyen problémáim. -
jas39
tag
Hello - sikerült egy kupont találni, 10% ost, illetve beraktam a készülék beszámítást is, de a becsült érték felét számolta fel a kosár továbblépés után. Mindezt annak ellenére, hogy a beszámítás értéke látszik is a kiszámítás után
Ilyenkor ez... ? -
TODI1111
veterán
válasz
Elit3Zotya #1146 üzenetére
Holnap kiderül.
Maradt egy gyári 22 ultra fóliám, ha megjön a készülék megnézem.
Kasya
Én is úgy néztem, hogy tokból másik kell de a fólia jó lehet. -
Kasya
nagyúr
válasz
TODI1111 #1145 üzenetére
Elvileg jonak kell lennie. Ugy nezem, csak pont annyit valtoztattak a mereten (es a kamera kialakitasan), hogy uj tokot kelljen venni.
-
-
TODI1111
veterán
Az S22 ultra és az S23 ultra kijelzője is 6,8-as. Akkor esetleg nem jó a 22 ultra gyári fóliája a 23 ultrára?
-
=WiNTeR=
senior tag
Kedves S23 tulajok, a light performance mode milyen? Észrevehető az üzemidőben/ teljesítményben a különbség?
-
jololo89
tag
Ujjlenyomat olvasó a note 20 ultrához képest érezhetően jobb?
-
prokxy
veterán
válasz
Elit3Zotya #1098 üzenetére
Nem tudom, de én ezért nem fizetek +50-60e Ft-ot, mert 2x annyi a tárhely és van benne +4GB ram. Mivel egyáltalán nem játszom a telefonon, így nem hiszem, hogy bármiben észrevenném a különbséget. Persze kinek mi. Eladásnál tényleg számíthat, de most pár 1000 Ft különbség lehet.
-
Kaba
veterán
válasz
Sirandrish #1124 üzenetére
Belefér az akciós időtartamba.
-
Yany
addikt
Nem is tudtam, hogy ilyen fasza ez az astro fotózás, elég komolyan rálockol a témára. Ha jól értettem, a stabit használja arra, hogy a szögelfordulást kövesse: [link]
-
Kaba
veterán
válasz
Sirandrish #1116 üzenetére
A nagyobb tárhely akció személyes vásárlásnál is működik.
Telekom, Yettel, Mediamarkt, Euronics, Ipon, Aqua, Emag, Bestbyte, Notebook, Auchan, stb.(kupon viszont nincsen). -
Kasya
nagyúr
válasz
Sirandrish #1116 üzenetére
A Telekom és a Yettel esetén a honlapon is meghirdetett akcio mukodik. Sokszor elofizeteshez kotott, ezért elterhet. Nezd meg oket.
A SES és Samsung ugyanazt az akciot futtatja, de kulon kuponokkal, viszont hasonlo feltetelekkel. -
Kaba
veterán
válasz
Sirandrish #1114 üzenetére
Február 16-ig.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy meddig tart ez a tárhely duplázás? Illetve ez akkor is működik ha személyesen venném a telót?
-
S@c@
őstag
Na ma sikerült megnézem végre személyesen tesztelnem az s23at és volt nálam sima S22 is.
Képek:
Kicsit élesebbek a képek az S23-on, cserében zajosabb is. A széleslátó kamera viszont S22-nél jobb, dinamikatartomány azonos a kettőnél. S23 a 3x zoomnál picit jobb ha belenagyítasz, élesebbek a részletek, de nem jelentős. A kép elkészülte gyorsabb S23-on ez tény.Melegedés:
Melegedés valóban nincs jelentősen kamerával való kép készültekor, s22 minimálisan langyos.Gyorsaság:
Applikációk megnyitása azonos a két telefonon, weboldalak azonos tartalom betöltésekor minimálisan jobb S23-nál. Egy dolog viszont feltűnt, ahol az S23 pokolian gyorsabb lett az pedig az auto elforgatás. Ott nagyon fluid és érezhetően gyorsabb az új telefon.Aksi:
A teszt 30 perce alatt 5%ot merült az S23 és 6%-ot az S22.Összességében ez egy S22s telefon lett. Tartós teszteken majd kiderül az aksi.
-
Kaba
veterán
DMP kezdésű kuponért cserébe adnék MAR és DMV kezdésűt, ha valakit érdekel privát üzenetben keressen.
-
Kasya
nagyúr
Samsung chat adhat 10%-os kupont, illetve az eloregisztralok kaptak 20%-os kiegészítokre szolo kupont. Esetleg itt a forumon a kuponos topikban. Ezen kivul opcio még a diák kedvezmeny (StudentBeam regisztrációhoz kotott), vagy ha semmi sem adott, akkor az apron is hirdetnek páran.
-
jas39
tag
Sziasztok!
Bocs ha láma, de ezek a kuponok amiket írtok honnan vannak, illetve hol lehet beváltani?
Szívesen cserélnék telót, de a 600e kicsit sok, anno tudom, hogy a Samsung hivatalos üzletekben volt csere beszámítás.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három telefon van idén is: S23, S23+ és S23 Ultra. A külső ismerős, a hátlap alatt nagyobb változás történt.
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy S23, 8/256 Gb,gyári garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot, titta73 részére jegelve
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest