Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
Akik sírnak hogy úristen de most mennyire drága lett, igen nem olcsó de eddig sem volt az. Most az inflációt meg a forint nagyon xar árfolyamát hagyjuk, inkább nem megyek bele.
Csak nézzük meg hogy aki most jelenleg akar venni pl. az S22 256GB 359.000ft -ba kerül (MediaM, SEStore) ahhoz képest most az S23 256GB -ot sikerült 369.000 -ért elhozni előrendeléssel. Nem érzem olyan hatalmas nagy átbaszásnak (drágulásnak) hogy gyakorlatilag 10.000ft -al drágábban megkaptam az új SD 8 gen 2 flagshipet. Amazonon is kb ennyi, itthon kellett hozzá a 10% -os kupon de azt szerintem mindenkinek oda adták az online chaten az ügyfélszolgálatosok.
Szóval nem annyira értem a hőbörgést. -
Bugz
csendes újonc
Én itt már erősen elgondolkozom a váltáson. S9-ről úgy gondolom már reális, habár vele sincsen semmi probléma, de amit már többen írtak: az újdonság varázsa megcsapott. Az SD-Adreno páros mindig is egy jó kombó volt, miközben az Exynos-AMD xclipse annyira azért nem az összehangoltság mintapéldája. Őszre a sima S23 kb. 320 és 350 ezer ft-ra fog lecsökkenni szerintem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Én örültem neki. Budsot kaptam az S21ultrához, egynek elmegy de nem egy durranás, ráadásul a nyitó 90ezres áráról kb 1-2 hónap alatt 30-ért lehetett beszerezni ph-n mert mindenki elkezdte kiszórni, közben a bolti ára is töredékére zuhant. Többet ér a + ram + tárhely azonos áron pláne késübb mikor a telefont eladnád mintsem adjanak egy budsot ami minimal előrelépés a régebbihez képest és pillanatok alatt nem ér szinte semmit.
-
Ultrát néztem, de 603 ezerért már nem fogok venni, ráadásul már Budsot sem adnak ajándékba hozzá.
Marad a jó "öreg" S21Ultra.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
PeteePeti
üzenetére
A yettel árat minden veri, mert ott gusztustalanul magas az előfizetési dij és ha készülékkel együtt kötsz új hüséget vagy veszel új előfizetést akkor a tarifacsomag is drágább lesz amivel konkrétan a kiirt készülékkedvezményed jórésze egy nagy kamu.
Yettel listaára az 512-re 700.000 forint. Bármilyen tarifacsomaggal is veszed a telefont 2 év hüséggel, kapsz XY készülékkedvezményt csakhogy a tarifacsomag drágább lesz alsóhangon 1500-2000 forinttal ami 24 x mondjuk 2000 forint ami 48.000 forint. Ezt nyugodtan vond le a készülékkedvezményedből és máris kijön hogy a yettel ára gyakorlatilag a legszarabb. Eleve nevetséges hogy a tarifacsomag ára magasabb ha készülékkel együtt veszed. Én most hagyom itt ezt a szutyok szolgáltatót 25 év után...... Eleve vicc hogy 19.000 forintos csomag alatt nincs valós korlátlan mobilnetes csomagjuk csak sebességkorlátozott szarok...surgery: Ha ugyan azt hozza akkuidőben mint az s21U vagy S22U cserébe jóval nagyobb teljesitménnyel és sztutyok exynos és samsung alkatrészek helyett qualcommal már jókora előrelépésnek nevezhető. A cikkedben egyébként akksiméret alapján mondanak verdictet az akkuidőről nem tesztelés alapján......
-
manokaki
addikt
Huuu ez akkor már nagyon gyors lesz
-
surgery
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez nem csúsztatás nem is értem ezt az egészet sok sikert a telefonhoz. Ha valakin napellenző van arról én nem tehetek.....
-
S@c@
őstag
Ahogy ForRedGlory kolléga is írta, nincs leírva sehova, hogy nem lett jobb az üzemidő.
Annyit írnak, hogy az aksi kapacitás nem változott. Thats All...azaz ennyi.Vagy az én angolommal van talán probléma? Ezért kértem, hogy idézd azt a részt ahol le van írva, hogy rosszabb.
-
Juhaszatti
addikt
A Samsung mindazok számára, akik a Galaxy S23 eszközök valamelyikét megvásárolják, bruttó 100 ezer forintos keretösszeget biztosít a korábbi Samsung Magyarország által forgalomba hozott – Galaxy S10 S20, S21, S22 vagy Note20 - készülékek díjmentes felújítására."
Ez kétféle embernek jó szerintem.
1.) Aki lecseréli ugyan a régi telefonját, de nem akarja eladni hanem családban marad további használatra. Kicserélik benne az akksit, és még évekig ketyeghet.
2.) Akinek van mondjuk egy törött kijelzős S10/S20, és arról váltana. Megcsinálják neki a kijelzőt ingyen, aztán el tudja adni. -
ForRedGlory
félisten
Mit olvasson el rajta? Írtál egy jó nagy csúsztatást mivel a cikkben semmit nem írnak az akkumulátorról, ami alapján kijelenthető lenne, hogy nem lehet jobb az üzemidő. Annyit írnak, hogy ugyanúgy 5500 mAh, de remélik, hogy jobb lesz az üzemidő. Nagyon érdekelne, hogy melyik mondat alapján sikerült megállapítani, hogy nem lesz jobb az üzemidő.
-
janeszgol
félisten
Attol meg igaza van. En is tobbszor leirtam mar itt, hogy nagyon durvan szet fog nyilni az ollo. Felejtsuk el azt, ami az S8 idejen volt (akkor mar magasabb berek voltak), hogy 300 ezerert csucs technikat kapsz. Az Ultra kezdoara felmehet akar a millios tartomanyba is. Sot szerintem 100 alatt ki fognak kopni a telok, akar a notebookok. Eleinte meg nagyon vacakok lesznek, majd kikopnak. Az emberek tobbsege nem fogja venni. Ez megint tolni fogja az ar kategoriakat.
-
petymeg
addikt
"A Samsung mindazok számára, akik a Galaxy S23 eszközök valamelyikét megvásárolják, bruttó 100 ezer forintos keretösszeget biztosít a korábbi Samsung Magyarország által forgalomba hozott – Galaxy S10 S20, S21, S22 vagy Note20 - készülékek díjmentes felújítására."
Ezt nem igazán értem. Mi lesz a felújítás? Akksicsere? Kijelzőcsere? Meg pont annak, aki cseréli a telefonját újra? Annak minek felújítani a régit? Inkább a piaci ár +100.000 Ft-ért számítsák be a régit. Az én 4 hónapos S22 Ultrámért pl. 200.000 Ft-ot ajánlottak a Samsung weboldalán készülék beszámításba. Ha még hozzácsapnának egy százast, lehet lecserélném egy S23 Ultra 512 Gb-osra.
-
joe55555
friss újonc
Sziasztok!
Szerintetek a Vodafone-nál miért nincs még kint az előrendelési akció?
Nem lesz náluk?
Köszi az infót! -
törölt tag
De én nem is vagyok átlagforumozó..
Amúgy max Galaxy S10ről lesz érdemi előrelépés, afölött max hóbortból váltson az ember.
Amúgy észrevettètek, hogy kb 5 éve minden évben az a marketing cégtől függetlenül, hogy tavaly rossz volt az èjszakai felvétel, de idén aztán 80%al jobb.. Sztem Galaxy S9 és iP11 óta minden évben megvan a fekete homàly vs rikítóan világos éjszakai fotó összehasonlító képpár..
-
sfefe
addikt
Hát marad az s10e, inkább akku csere azt csá....
Semmi nagy újdonság a 22eshez, párom 22 ultrája is marha gyors hiába exy... Az is túl van lihegve ahogy látom...
Meg, hogy pont úgy nézki mint egy a32 vagy melyik azért hagyjuk már....
Várjuk a következőt hátha lesz valami újdonság is benne... Az lehet már micro ledes kijelzőjű lesz...
Ja meg ár, az röhejes nem éri meg.
És nem az a lényeg kinek mennyi pénze van hanem csak egyszerűen egy teló ennyit nem ér... -
szemy94
senior tag
Ne értsetek félre, de:
128 GB-ig 3 371 Ft/db
256 GB-ig 3 872 Ft/db
512 GB-ig 4 204 Ft/db
512 GB felett 5 032 Ft/dbMost komolyan, nem 410-en nyitna, hanem 406-on az S23 széria
Az áfa már persze nagyobb tényező.De basszus utána számolva sajnos tényleg annyi az annyi, a sima S23, és alap S23U dollár->euró(400) plusz artisjus szorozva áfa pontosan ezek az összegek jönnek ki.
-
joey04
titán
Az árakhoz:
SE P900 kezdő ára: 200k, átlag brutto fizetés: 145k
Nokia N93 215k, átlag bruttó: 171k
Nokia E90 235k átlag brutto 185k
S23 Ultra 610k átlag bruttó: 563kAkkor most drága? Persze az, de így nézve volt egy időszak, amikor az átlagfizuhoz mérve kimondottan olcsó volt 1-1 csúcskészülék. Most "csak" a régi korszak tért vissza.
Készülékhez: A 8 Gen 2 az eddig megjelent telefonokban valóban takarékos, szép üzemidőt hoznak. Reméljük a samura formált verzió is ilyen lesz. A térerő meg dadogás problémákat is vélhetően megoldja. A kamera viszont necces, átmeneti zoomtartományban csak a kínaiak mutatnak fejlődést.
-
Yany
addikt
Az mindenkinek megvan, hogy az Amazon.de-n minden kedvezmény nélkül is olcsóbb a készülék, mint idehaza szétakciózva? Nem is olyan rég a feleségem S22-esét is nem véletlenül onnan szereztem be. De beszámítás amúgy ott is van, ráadásul +100~150 eurót csapnak hozzá a beszámított készülék árához. Gondoltam hátha valaki nem akarja a pénzének egy jó részét az ablakon kidobni...
-
Maxxy10
addikt
Én azt hittem a + nem lesz olyan népszerű de ahogy néztem ma egész sok embernek az volt a bejövő.
Nekem céges telefon lesz, annó nem vártam, hogy a S21U után adják a S22 ultràt annyira jó volt a 21 ultra. De most viszont ezt a váltást nagyon várom remélhetőleg pár napon belül már kézhez kapom. Bár gondolom itt is lesznek szoftveres gubancok az elején
-
leslien
nagyúr
S23 plusra nevezek be ..
-
CabalX
aktív tag
Én nem verek le senkin semmit, csak arra próbáltam volna rámutatni hogy kevés "innovációért" és 0 tartozékért jókora felárat kér el a gyártó, de úgy tűnik nem ez jött át neked és egyből a román minimálbérre mutogatsz és azt gondolod hogy szerintem annyinak kellene lennie.
Nem, ugyanakkor majd 7-800e Ft-ért ne spóroljon már ki belőlle semmit a gyártó, legalábbis semmi olyat amit más odaad (kevesebbért is akár).
Olvass más forumokat is ! Mindenhol azt írják hogy a tudásához, hozzá (nem) adott dolgokhoz képest drága, túlárazott stb.
Persze így is vannak akik megveszik, ahogy más hasonlóan magas árazású termékeket is.
De nem akarok veled vitatkozni - ha számodra a fentiek kis összegek ahhoz képest amit kapsz akkor te vagy a célközönség, megtaláltad álmaid telefonját, számodra megfelelő áron. -
CabalX
aktív tag
Nem tudom mennyi a román minimálbér, nem is érdekel, idehaza dolgozom, itt kapom a bérem és ebből vásárolnék idehaza ezt+azt - többek között telefont is.
Nálam a lélektani határ úgy 3-400e Ft körül van egy ilyen kvalitású telefonért.
Persze kinek mennyit ér meg... csak arra szerettem volna rámutatni hogy nem túl nagy innovációért és 0 tartozékért nem kis összeget elkérnek. -
CabalX
aktív tag
És ha belegondolsz mennyi lehet az előállítási költsége ennek az akciósan 600e Ft-os telefonnak !?
Ok, elvileg lennének fejlesztési költségek is (elvileg, mert hatalmas nagy fejlődés nincs generációról generációra), meg a Forint sem túl acélos, az áfa is magas stb.
DE ha azt veszed hogy ennyiért kapsz gyakorlatilag egy OKOSTELEFONT és egy SIM tűt a dobozban kb, minden mást (még töltőt is) vehetsz hozzá külön.
Értem én hogy fogyasztói társadalom, meg sokan vártak ezekre a készülékekre de ennek nem tudok tapsikolni hanem valahol szomorú.
És nem, nem a fórumtársra és a vásárlására célzok, ez az Ő döntése, ha számára megfelelő a termék az árért az az Ő dolga, engem a fent leírtak zavarnak és sajnos fognak is még mert egyre inkább erre felé tart minden.
-
A + tetszik. Jó a méret, dizájn. Néhány zavaró apróság van benne, mint például a rohadt lassú vezeték nélküli töltés...
Kíváncsian várom a teszteket a modellel kapcsolatban. -
Fabela
csendes tag
Ilyen tekintetben nehéz elválasztani a kettőt, és vagy ezt, vagy amazt előtérbe helyezni. Párom él és hal az S pen-ért, napi szinten használja, semmiért nem adná, és számára ez egy óriási lökés volt, hogy S22 Ultrát vegyen.
Persze másik oldalról érthető, hogy valakinek rohadtul nem kell, és inkább használná tovább cserébe a telefont. De csak ezért kivenni nagyon nagy csalódás lenne számomra is, nincs alternatívája egyáltalán, és olyan egyediséget kölcsönöz a telefonnak, amit semmi más nem tud. Természetesen mindezt akkor, hogyha használja az ember. Note 9-et használt előtte párom, azt is tollal, most S22 Ultrát, még többet tollal. Mivel már nincs Note széria, és ha kiszednék ebből is, akkor nem maradna toll annak a csekély piaci szegmensnek aki él és hal ezrért a ficsőrért. Tableteknél is van toll tudom, azt is használja, de telefonhoz is muszáj
-
jacis
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Igen van. Vársz egy évet.
-
-FreaK-
veterán
Nem sok, az igaz. Sőt a forma nekem visszalépés, a tollat nem használnám, helyette legalább +2-300mAh aksit kaphattunk volna, annak jobban örülnék.
Azért a kamerák fejlődtek (mindegyik), az első beszámolók szerint, illetve van pár apró előrelépés.
The Samsung S23 Ultra is secretly INCREDIBLE - Mrwhosetheboss
-
oAcido
aktív tag
UFS 3.1 lesz az, ugyanis a Samsung nem gyártja az UFS 4.0-at 128GB-ba.
Szerk.:
Kíváncsi leszek mikor szállítják, ugyanis amikor először akartam rendelni a Telekomtól akkor engedte kb mindenhova és 3.-át tudtam megjelölni kiszállítási időnek. Hibára dobta, azóta csak az állandó lakcímet engedi (jó hogy másik városba tartózkodok..) és majd értesítenek. -
poli27
veterán
Szerintetek ez milyen tok lehet, olyat keresek ami nem csúszik a szélén, sajnos ahogy nézem a kitámasztós masszív gyári tokot megszüntették, pedig annak olyan jó fogása volt a bordázott széle miatt, ezek a saját fejlesztésű tokra szerelt csatlakozó szerintem halott dolog... és ennél plusz pont a magsafe felfogatás, amit a párom 14 Pro maxánál nagyon szeretek, mind a kocsitartó, mind a töltőnél

Galaxy S23 Ultra Case Ultra Hybrid One Tap Ring - Spigen.com – Spigen Inc

-
Kasya
nagyúr
válasz
LittleLombax
üzenetére
A diák ár mellé semmilyen kupon sem tarsithato.
A legkisebb modell az egyetlen, ahol nem specifikaltak az UFS verzióját. Gyanítom, maradt a tavalyi.
-
poli27
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
Nekem a Telekomos csaj azt monda fél órája, a rendszer készleten hozza neki, és pénteken kiszállítják... most rendeltem az ultrát 60 perce....
-
MobilGuru33
tag
Sajnos én sem látok semmi érdemben előrelépést...
Főleg nem ennyiért..
Lehet most jó vétel az S22 széria. -
LittleLombax
csendes tag
Ezzel a 25%-os kedvezménnyel elég vonzó ajánlatok, viszont a legkisebb model kapcsán megvárnám, hogy végül milyen tárolót kap valójában. A 25% mellé még ha működik a 10% úgy rendesen olcsó
-
-Gerzson-
aktív tag
-
Juhaszatti
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azért az S22 Ultra nagyon nem alternatívája az S23-nak, mindegy milyen áron van. Teljesen más méretkategória. A sima S22 lehetne ugyan alternatíva, megfontolandó is, de az Exynos + kisebb akku kombináció nem elég meggyőző ahhoz, ne gondolkodjak el a S23-on is.
-
vodrosjozsi
addikt
Nem tudom miért lenne érdemes ezeket venni, ha pl a mai napon az s22+ olcsóbb az s23-nál, az s22 ultra meg 20 ezer ft-al több mint az s23 és majdnem egy százassal olcsóbb mint az s23+. Meg hát az jobb is. Bezzeg kint ezzel a magas euróval/dollárral is csak 280 felé jár az s23..
-
Kincsesss
tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Sima kupon melyik?
-
Tin
veterán
Még az S21U-hoz képest sincs igazán előrelépés...
-
ShadowX
őstag
Ezekkel a tokokkal, amikre kiegészítőket lehet aggatni a magsafe-et akarták imitálni? Mert viccnek is borzalmas így.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Kincsesss
üzenetére
Samsung.hu
548 az 512gb amit eddig legjobb árnak láttam, sima kuponnal.
Nekem ezekkel a változásokkal, nem akaródzik ilyen áron..Pedig az új 50mp-es mód és snapi proci vonz...Más márka azért tudott innovatívabb lenni most úgy gondolom. Persze ott is komoly negatívumok vannak.. -
Aryon87
félisten
-
Nincs már jack, nincs formai megújulás, nincs töltőfej a dobozban, hatalmas árnövekedés. Akkor ez egy iPhone, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom ezt is csak a "hülyék" meg a "fanok" veszik meg... (szarkazmus)
-
Kanyecc1st
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ne vegyél mérget rá, jan 26. óta kinn van már máshol
-
adam1991
tag
Kis funfact, elvileg a 128as S23 háttértárja UFS 3.1 az új dupla tempójú 4.0át csak 256gb-tól tudja...
-
leslien
nagyúr
S23 plus ott maradt ua ( ISOCELL GN3) 50mp szenzor? vagy az is vmi újabb
-
7Heads Drago
veterán
Teljesen rendben van az ára. Ennyiért is fog ez menni még ebben az országban is.
Ez az ország előre megy, nem hátra és a padlás teli van mindenkinek ígéretekkel... jah meg kuponnal. Remélem ez is félkész szoftverrel jött ki, mint szokott.
A usereknek más dolguk sincs, mint hogy kiteszteljék a telo hibáit.
25 watt vs 45 watt remélem idén már mérhető különbséget jelent majd.
-
MrBazsi
senior tag
Miben előrelépés, de tényleg érdekel, én marhára utáltam, számomra visszalépés volt. Digionline, m4sport, folyton akadt, még a ytvanced is képes volt megröccenni ami az s10en soha, dobozhangja volt, kényelmetlen volt fogni...
Üvegfólia? Az s10en a 3 éves gyári fólián is alig volt karc, és nem jött fel sehol... én soha nem éreztem és most se h ne tudnám az ívelt részeknél kihasználni. Dehát izlések és pofonok... -
Jó isten, milyen árak!
-
kalasz83
lelkes újonc
860 Euroért csereprogramban nem is rossz az 512-es Ultra itt németeknél. Ennyiért szinte alkalmi vétel. (note 20 ultra a csere)
-
doooo
veterán
Sokkal jobban néz ki az Ultra ezekkel a kevésbé lekerekített szélekkel. Kis dolog, mégis sokat dob az összképen.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Theodorci
üzenetére
Egyetértek veled teljes mértékben. Megvettem az s22-t decemberben, addig az s10 ment biztosítas keretein belül szervízbe. Kaptam egy zsír új s10et, nem került semmibe. Az s22 ment is vissza a dobozba egyből, 1 hónap alatt sem tudtam megkedvelni. Egy percig nem hezitáltam visszaköltözni bele, annyira nem fogott meg a 22. Ég és föld a kettő, nem éreztem a prémiumérzetet, fogni borzalmas a 22-t ezután, a hangminőség is sokkal rosszabb. 180at kuponozva sem ért meg a 22, (nekem) a 23ért se adnék még 200at se, snapi ide vagy oda, egyszerűen bumszli ez a forma, nem kecses, nem áll kézre. Az ultra meg marha nagy. Igen véget ért a főverziófrissítés, de még 1-2 év így is simán benne van. Fluid, gyors még mindig, tud mindent amit kell, és nincs már akkora fejlődés s10-s23 közt mint annó az s7-s10nél. Azt már meg sem említem h az s22 színei nekem fakóak voltak s10 után, érezhetően megy a minőségi spórolás is, minden téren, az s23ban is mennyi "szemét" van... aztán majd kopik a festett keret ugyanúgy mint a 22-n. de legalább nincs bumszli kamerasziget, tálán az s23 at egy pitakában is lehet majd tenni úgy az asztalra h ne billegjen. Nem jó irány ez a mindig kis reszelés, alig változó formavilág. Én spec sokkal boldogabb lennék ha mondjuk az s24 ívelt kijelzővel is kapható lenne a legkisebb méretben is, nemcsak az ultrában.
-
róland
veterán
307 db ezreséért már egész jónak tűnik a sima S23. (Előrendelésben szerintem ebből nem lehet többet kihozni.)
Ráadásul állítólag február 3-tól már el is kezdik kiszállítani:
-
Theodorci
tag
Ugyan így vagyok az s10+-al. 3 éves de eskü inkább egy akksi csere (még most sem tragédia az üzemideje amúgy..) annyira jól eltalált design és stabil teló. Konkrétan azóta a gyári fólia van az elején. Imádtam a led view tokot de már nem nagyon kapni rá...
Mindig megfogdosom az újat, de nekem az s22 tégla és az oldala "vágja" a kezem a lekerekített 10hez képest. A szoftvertámogatás miatt lassan kéne valami új, eddig kb2- 3 szériánként cseréltem az S szériát, de most bajban vagyok hogy mi legyen majd hosszabb távon..
diákkedvezménnyel bemenne a 23 plus 400 alá de nekem szerintem ez nem ér ennyit. -
Dan77
tag
Ár/érték arányban azért jobb az A kategória. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 512 GB - fekete (178), hibátlan működés, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az áfa már persze nagyobb tényező.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Magyarországon Telekom,és gondolom a másik 2 is már berakta előrendelésbe. Németországban 1und1, Telekom, Vodafone tuti, de sztem az O2 is