- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Hat en lennek a legboldogabb ha ezt nagyon beneznem es a Samu mindenre racafolna az s23 szerianal, de engem a plusz es ultra nem erdekel igy ott tojnék rá hogy mennyivel tud tobbet az elodhoz kepest. A sima kompakt s23 es S22-nel legyen zongorazhato a kulonbseg es hozza azokat a fejleszteseket amik az s22-nel elhasaltak. (Melegedes, merules) tudom tudom, mindenkinek jo volt az s22 csak en meltatlankodtam anno a kezdetekben, de aztan valami miatt mégis mindenki most meglepo modon azt varja hogy ne legyen melegedes es merules es legyen jol optimalizalva. Akkor most kerdem en, mi van??!??? Mert azok is varjak ezt akik tavaly nem ertettek a panaszaimat mert naluk tokeletes volt az s22 es nem voltak jelen ezek a problemak, most meg varjak hogy az s23 kikuszobolte ezeket?!? Nalam ezek kicsit ellentmondasossak
-
PeteePeti
őstag
Az, hogy kinek mi éri meg teljesen szubjektív! Kár is ezen vitázni, mert mindenkinek más a prioritás!
Van ismerősöm, aki teljesen egyszerű körülmények között él, de beutazta már az egész világot! Van aki nyomógombos telefont használ a mai napig, de 40 milliós autóval jár! És olyan is akad, aki zsebében ott lapul a Fold 4 a 25 éves Swift kulcsa mellett! Szóval arról lehet beszélni, hogy kinek éri meg a váltás és kinek nem! Viszont általánosan ezt elég nehéz kijelenteni, mivel nincs tudományos mérőszáma a "megéri-e váltani" faktornak! -
ez foglalt?
csendes tag
-
MrBazsi
senior tag
Miben előrelépés, de tényleg érdekel, én marhára utáltam, számomra visszalépés volt. Digionline, m4sport, folyton akadt, még a ytvanced is képes volt megröccenni ami az s10en soha, dobozhangja volt, kényelmetlen volt fogni...
Üvegfólia? Az s10en a 3 éves gyári fólián is alig volt karc, és nem jött fel sehol... én soha nem éreztem és most se h ne tudnám az ívelt részeknél kihasználni. Dehát izlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged