- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #9665 üzenetére
Ez épp Álmos utca, két szobás (de minimum másfél, nem tudom hogy számolják ezt
). Persze függ sok mindentől, de azért azt tudni kell hogy amikor 3 éve albit kerestünk, az ingatlan.com-ról lekértem a kiadó lakásokat, vagy 6-8-10 oldal volt 40-45e ft körül, és alig bírták kiadni őket. Nézd meg most mi az ábra. Alig valami...
-
Füleske
addikt
válasz
Balinov #9662 üzenetére
Szerintem ez a konkrétumoktól függ a legjobban. Gondolok itt a pontos helyre , panel vs. tégla , emelet , lift , mennyi idős , mennyire van lelakva , rezsi mennyi , bútorozott vagy nem stb. stb. stb.... De ha elkezdesz olvasgatni hirdetési oldalakat és a tiedhez hasonló lakásokat keresel úgy már könnyebb belőni az árat. Legalábbis kb - ra. Aztán ha gyorsan akarod kiadni akkor leveszel a kb. árból valamennyit.
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #9592 üzenetére
Fúúú, cseberből vederbe.
Én mániákus vagyok az önkínzásban. Igaz a videfonálástól és a voip -tól is amennyire lehet távol tartom magam de ha már elvek akkor: linphone, ekiga, és társaik. Ha van mód saját kiszolgálóra akkor akár bigbluebutton vagy hasonlók. Bár az egyszeri nép általában nem erre vágyik... De a linphone egész ígéretes. -
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #9507 üzenetére
araibest, egy győri emberke elvileg, aki tucatjával árulja az LCD TV-ket. Privát üzenetbe írva vagyon volt, hogy megnézi milyen az állapota a 2 választott tv-nek, jelentkezik. Nem jelentkezett, telefonján nem lehetett elérni, volt itt fent pedig többször is, láttam, nem írt, pedig írogattam neki. 2 TV-t akartam (egyet ismerősnek megigértem), ma mentem volna érte, reggel írt, hogy elvitték alku nélkül. Tudom... az erősebb kutya baszik, vagy a pénzesebb ez esetben, csak bánt, hogy ezt nem lehet időben megmondani, vagy eleve figyelmeztetni, hogy várok hátha adnak érte többet.
-
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #9422 üzenetére
Először az iboot+retail snow leoparddal próbálkoztam, de a telepítésig se jutottam el, utána néztem meg az iatkos l2-t, ezt igazából leírás nélkül
(nemvalami nehéz feltenni ha nem adódnak gondok) 48xx szériához alapból van benne kext... 5670el szivok pedig még imacbe is van ilyen vga...
Most felraktam a vgahoz egy másik kext-et így nem bootol be a rendszer.. Na itt van az a pont ahol nem tudok mit csinálni.. Valaki segíthetne mert mar párszor ujraraktam..Mod:Innen, .dmg, a transmac nevezetű progival kell kiírni windowson
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #9257 üzenetére
- Tasziló, te nem vagy buzi? ... kérdezi Arisztid ...
- Nem, nem vagyok buzi.
- Tasziló, te biztos, hogy nem vagy buzi?
- Mondtam már, hogy nem vagyok buzi.
- Tasziló, te egészen biztosan nem vagy buzi? ... kérdezi újra.
- Hagyjál már békén, mondtam, hogy nem vagyok buzi, de miért kérdezed?
- Csak, mert olyan szarizű a faszod. -
LackoMester
addikt
válasz
Balinov #9229 üzenetére
ezt ü- s dolgot, nálunk a csehszlovák írógépre fogjuk..
mobal
igen a Szücs szerepel a születési bizonyítványomba, és ezáltal az összes hivatalos okmányomba, elvileg meg lehetne változtani, de igazából aki ismer az mindenki Szűcsként szóval nincs ezzel gond.kis Joe 8GB Nano- ja, van az én kis Süsümnek..
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #9161 üzenetére
Kb 6 éves a kicsike, 63papír volt az euroncsban, anno, 10k kedvezménnyel
3 év gar volt rá, kb 2,5 évnél elkezdett remegni a kép. Természetesen a srácoknál nem produkálta ezt...azt mondták rossz a vgá-m... Azért elküldik, mert garis. kb egy hónappal később úgy kaptam vissza, hogy nem adott képet, és sípolt....és én voltam a hülye, mert nem próbáltam ki a helyszínen, szervíz után...mondjuk hiszékeny vagyok...
De a gond nem múlt el, néha remeg a kép... -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #9108 üzenetére
Most keresed magadnak a kifogásokat?
A durva, hogy a legtöbb cuccot jóval olcsóbban meglehetne kapni, ha nem lenne ez a szívató módszer. Szinte minden elektronikai kütyü kínában készül, de mégis dollárban mérik az árát, majd ha ide jön eu-ba akkor meg már euro, aztán meg amire mihozzánk akkor meg már huf.
Szép kis piaci menete van ennek, ahelyett, hogy a kínai raktárakból egyből ide jönne és kínai mittudoménmilyenvalutáról lenne átszámolva huf-ra. Máris más lenne a leányzó fekvése.... -
Bobrooney
senior tag
válasz
Balinov #9043 üzenetére
Nem. Megtaláltam közben
Ill. tesóm tudta
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #8962 üzenetére
Üdv!
No - ha már volt kérdés:
"Apropo, win7-nel a letoltott winupdateket tarolja a windows valahol sikeres update install utan? Vagy torli magatol? Ha nem torli, ki lehet ezeket gyalulni?"Van, Igen. Nem. Igen.
A %WINDIR%\SoftwareDistribution mappán belül. Illetve a frissítéseket lerakja még mentésben is a windows könyvtárba. (Legtöbb esetben...)
Annak idején még xp alatt a dial-a-fix -et használtam, de az erősen tudott gyalulni mást is. Szóval "bleeding-edge" cucc de sok gépet megmentettem vele.Viszont ha elég alkalmanként lekapni a frissítések maradványait, akkor ott van a ccleaner. Van rá egy pipa. Igaz abban már nem vagyok biztos hogy rendesen leszedi-e a registry bejegyzéseket is.
(Érdemes néha belemélyedni a %windir% -be és a felhasználói és allusers rejtett könyvtárakba. Adobe, oracle-java és guglis cuccok horribilis méretű halmokat tudnak hátrahagyni frissítés után.)De ha már ssd optimizálás, akkor nem tudom hogy a rendszer-visszaállítást pl át lehetne-e rakni másik meghajtóra, esetleg tökre kikapcsolni rendes megbízható mentés mellett (???)
(Írtam volna a többihez is, de ez így is sok lett...
)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #8928 üzenetére
Barátom, én C60-assal nem bírtam kivárni a Win7 telepítését, de bármelyik program lassan ment, szóval csak is az E-450! Bár mindkettő hangya órajel, fogyasztás se vészes, bár a C60 9Wattot TDP eszik
Emmiatt nem tudom nő-e az aksi időtartama, biztos valamivel igen, mert a másik meg 18W-ot "zabál"
De mint mondtam, egyszerű feltelepítés, beállítgatás közben a körmeim rágtam. Másikat meg nem próbáltam még...
-
tekeyagd
aktív tag
válasz
Balinov #8848 üzenetére
hát urak ezt elbazilikáztátok.
most volt 7végén Nyírád, Rallycross EB. sokan megunják a rallyt,mert percenként jönnek a kocsik,vagy ha galiba van még úgy sem, etap,esés,mentő,rescue,stb...
rallycrossban viszont szinte mindent látsz,van bodicsek,500-600 lóerő a királykategóriában. kötelező minden férfiembernek! -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #8844 üzenetére
A Veszprém Rally-n a Királyerdőn az ugratónál nem szedtek belépőt a múlt évben sem, remélem idén sem teszik...a látvány és az élményindex viszont biztos volt akkora mint egy ilyen "utcai" versenynél...
Biztos nem tudnék beülni egy lelátóra mikor pont az a lényeg hogy egy járgányt különböző helyeken különböző szituációkban akarok látni....pláne nem pénzért....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest