- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
cellpeti #2224 üzenetére
Ez hatalmas segítség volt
Tudod, a laptop biosokban van ami szürke színnel van jelölve, és rá sem tudsz "lépni" azokkal a kis nyilakkal. Amúgy nem mindegy, melyik az elsődleges boot? Ha ott nem talál, tovább kell lépnie...De ne firtassuk, ez nem HP...Valaki más esetleg? -
Bobrooney
senior tag
válasz
cellpeti #2175 üzenetére
Na nekem az a hely nem jött be, jó drága, a mackóban nagyobbat ad a csávó, és sztem finomabb is! Szerájban is nagyot adnak, de nem volt az az űber finom.
Sok hambis van de jó kevés :\blueMerle: 5 körül bezár a bazár kb :\ kimondottan nappal még nem láttam, de nem is hiszem, hogy nagy valami lenne. De cáfoljatok rám, ha nem így van.
Esetleg kérdezd meg Jazzos-t tart-e karácsonyi vásárt -
válasz
cellpeti #2157 üzenetére
Suli mellet: Mackó
Barros: McDonald's, Pingwin Szeráj
Ha nem hambi, hanem mondjuk török kaja akkor Sultán. A dürümük az marha jó. Ilyen henger alakú giroszként képzeld el. Ha hambi akkor döner, bár a dürüm szerintem jobb.
A suli mellet még van az a faház cucc, ott a duplahúsos nem rossz, bár nem voltam tőle elájulva. Jah meg Árkád, ott a
BörgerkingBurger King. Whooper ftw! -
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #2107 üzenetére
Kívéve amelyik nem...
Pl most van egy alaplap hibás HP 645, vagy elég említenem a komplett DV-6000 és DV-9000 szériát.
Arról nem is beszélve hogy más gyártó meg tudja oldani hogy normálisan ki lehessen cserélni a törött kijelzőt, csak a HP-t kell a legkisebb csavarjaira szétszedni. A csavar elhelyezéseiről nem is beszélve... -
MR_Joe
senior tag
válasz
cellpeti #1799 üzenetére
Azaz.. pár éve meg akartam már csinálni egy noti tapipaddal ugyanezt, de hiába látta a gép eredetileg usb-s eszközként, nem sikerült életet lehelnem bele
amúgy volt ez a logiteches kupon, így hétezer párszáz forint volt az össz ára. Tetszik, csak még szokni kell a pici shifteket
-
-
Coyot
őstag
válasz
cellpeti #1294 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy akik hitelt adnak nem ellenőrzi senki mennyi pénzük van odaírnak 10 darab nullát a bankszámla végére és kész, tehát a nem létező pénzüknek adnak fedezetet, azzal hogy országoknak adnak kölcsönt abból a pénzből ami nincs.
Ezt a teóriát egy ideig hajmeresztőnek és hülyeségnek találtam, de ezzel a kis filmmel, és azzal hogy évi 2-3000 milliárd (!) forintot törlesztünk mégsem fogy az adósságunk, már simán elképzelhetőnek tartom az egészet. Ugyan azt játsszák országokkal mint velünk itthon a lakás meg az autóhitellel...
Az államcsőd viszont igen nagy gáz lenne, minden vagyonunknak ami bankban van annyi, nincs nyugdíj egészségügy, azért az kurva nagy káoszt okozna az egész országban minden embernek.
Kurvára érdekel a téma, szerintem erről többet kellene beszélni, hogy tisztábban láthassak/láthassunk.
-
Coyot
őstag
válasz
cellpeti #1286 üzenetére
Tessék ezt megnézegetni, szerintem ez nem baromság: [link]
Azért emelnek mindent most mert kell a pénz hogy az az eszetlen mennyiségű hitelt csökkentsék, és pont emiatt ne legyen államcsőd. Hogy is van 70 ről most 65 vagy 60%-ra mérsékelték az ország hitelállományt?
Ez meg fájni fog mindenkinek, nagyon is. Jövőre lesz 600ft is a gázolaj nem kell aggódni. Most isszuk az elmúlt sok év hitelfelvevésének kárát, nézzétek meg menyivel nőtt az ország hitelállománya pl az elmúlt 8év alatt...Lehet sírni hogy jajj de szar az egész kormány, de legalább ezek próbálnak valamit csinálni. Mentek az arabokhoz is hogy pénzt kapjanak, és egyre több keleti beruházás is van itt, valszeg hogy próbálják elkerülni az eu-s hitelvilágot meg a vele járó kényszerszopatást stb.
De az elmúlt napok szerint megint nem sikerült nekik, mert ha jól hallottam megint IMF hitel lesz vagy már volt is...
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #1069 üzenetére
mi 4 eve szilveszterkor mentunk Becsbe Vera baratnojehez, akkor valami 3-3.5k JMF/fo volt a retur. 4 ev alatt csak nem ment fel negyszresere az ar?
Euregio-s (vagy Railjet-es, a som todja, hogyhijjak) Gyor-Becs retur meg 9€
-
zsigee
aktív tag
válasz
cellpeti #1069 üzenetére
Ha jól tudom, Győrben a nemzetközi jegypénztárban van lehetőség olyan retur jegyet venni, ami 3 napig érvényes, és 4k körül van az ára. Mi két éve akartunk kimenni, akkor 34**huf lett volna, de sajnos nem volt rá időnk végül...Aztán lehet most már drágább, de tuti nem 12k.
-
-
válasz
cellpeti #814 üzenetére
Az egy kib*szott pont táblázat, valszeg direkt egy olyan fix helyen ahol max fps -ed van
Amúgy meg ne mennyünk bele, ne vitázz olyanról amiről fogalmad nincs. Nem egy Battlefield 3 a motor, hanem kifejezem: Agyonmoddolt Quake 3 motor. Ami több mint 11 éves! Pontosan 1999.12.09 -én debütált a Quake 3 -mal ha jól tudom. Nincs semmi gond a motorral, nincs fizika, nincs ballisztika, cserébe a BF3 -mal ellentétben van rendes hitbox, és gyors pörgős játékok (grafikai lag szinte nulla)
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #814 üzenetére
mondd ezt azoknak a csak multit jatszoknak, akik MW1-ben promod-ot hasznalnak, szinte vegletekig lebutitott grafikaval (amennyit a PB enged, FV min, decals off, stb.).
Mai napig szivesen jatszom a SimCity 2000-el, akkor az is egy fos, mert 10eves a graf, hiaba kiba**tt jo a jatekelmeny?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest