Hirdetés
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
nosferatue
üzenetére
én 5napja csináltam deson. 2-3 óra alatt megvolt. nekem nem volt ilyen gondom :/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nosferatue
üzenetére
Whiteside Ridge-en múlt héten csinàltam meg.
-
nosferatue
tag
Nem tudjátok EU szerverek közül hol nem bugos a Dead Drop gyűjtögetős living story "küldetés"? Desolationon sajna bugos lett és Wayfarer Foothillsen egy darab dead dropot nem lehet összegyűjteni. Szeretném összeszedni a Fused Gauntlet skint.

-
kirjak
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Akkor most kétszer is kellett törölnöd és úgy lett jó?
-
bajtokarpi
őstag
Még egyszer töröltem a fájlt, és utána jó lett. Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat :-)! Kitöröltem a konfig fájlt, de sajnos nem változott semmi, ugyanaz a helyzet :-(. Olvastam külföldi fórumokon erről a hibáról, de az ott javasolt beállítások, illetve directx frissítések sem vezettek eddig eredményre.
Köszönöm a segítségedet!
-
FehérHolló
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nálam nagyon ritkán elő szokott fordulni. Második próbálkozásra általában már jó.
Próbáltad törölni a konfig fájt, hogy visszaálljon defaultra? (Valahol a dokumentumok között guild wars 2 és local.dat fájl.) -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tegnap este óta egy érdekes, ám felettébb bosszantó anomália ütötte fel nálam a fejét. Elindítom a GW2-őt, kaptam egy kis patchet, login, majd play. Fekete képernyő fogad, de szól a GW2 zenéje, és látom a kurzort is. Vga adja a jelet, mert a monitor nem kapcsol ki, és ctrl+alt+del kombóval vissza is tudok menni a feladatkezelőbe. Videó kártya driver lepucolása, majd ismételt felrakása, de ugyanaz a helyzet. Más játékok mennek, semmi az ég világon nem változott meg, kivéve, hogy lejött az a kis patch. Elméletileg az nem okozhatta a hibát, mert másnál jó a játék. Érdeklődnék, hogy esetleg másnál előfordult-e ilyen hiba?
Köszönöm
-
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Desolation LAben írogatnak erről sokan. globális lesz a probléma.
patch mikor jön? estefele?
-
nosferatue
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem csak arrafelé vannak gondok.
-
FehérHolló
veterán
Na, Underworld-ön meghalt a guild rendszer.
-
aizen92
addikt
javítsatok ki ha tévedek de a desoról ( ami very high population ) nem tudok váltani piken sq.re??? pedig az mides. nem úgy van h nagy population szeróról lehet kisebbre ( ingyé )?
-
HS 2142
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Mint említettem, nem a védelemre mentem rá, nálam a puszta erő dominál, így strength, arms és discipline vonalon mozgok. PvE-ben ezt találtam ideálisabbnak, PvP-ben pedig nem a warrior, hanem inkább a guardian az, amit inkább használok, mivel véleményem szerint az jobb a védekezőpotenciálját tekintve.
-
HS 2142
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Nekem a DPS warriornak van egy full divinitys és egy full ruby orbos szettje, a fegyver, ékszer mind berserkeres. Nem állítom, hogy a védelme acélos, így mindig oda kell figyelni, hogy jó ütembe kerüld el a támadásokat vagy hogy közel maradj a guardianhoz
Cserébe a leadott damage brutális mértékű. Általában 1 discipline zászlót szoktam vinni, ha van a másik warriornál, akkor strengtheset. -
aizen92
addikt
Milyen rune-t ajánlotok warriornak? főleg dungeonra gondolok. greatswordal és longbowwal szoktam pl. CoFozni, attól függ hány wari van a partyba banner/shout buildel megyek. és nem tudom eldönteni h vita/thougness-t runeázzak. vagy inkább ezek mellé a dps-re menjek rá. remélem érthető volt
és köszi a segítséget. ( ékszer az thoughness és vita-s ) -
nesh_019
senior tag

Nekem nem megy a játék. Nektek megy a játék? Volt már valakinek hasonló?
-
aizen92
addikt
olyankor mi van ha elkezdtem eladni egy arany értékű cuccot vár fél percig és kiírja hogy error atempting to sell, item eltűnik és pénzt meg nem kapom............ már 15 perce semmi. "felszívódott"
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel, a tescoban a Guild Wars könyvek egy áráért kettőt vihet akció van. Gyorsan meg is vettem mind a két kötetet. Apropó, hallottam valami olyasmit, hogy érdemes először a második kötettel kezdeni az olvasást?
Köszi
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a Deso már 8 hete a Vizunah és a SFR ellen van. Elona (az eggyel alattatok lévő szerver) meg hiába nyer minden héten, nem tudja annyival megverni az ellenfeleit, hogy tisztességesen 1950 pont fölé tudjon menni és helyet cseréljen veletek. Legalábbis egyelőre.
Viz meg közismerten az a szerver, akik night shift alatt befoglalják a dolgokat, aztán napközben ki se mozdulnak a tornyokból/várakból és tartják a pontjaikat. Szóval tényleg vagy csak a szerver, vagy a tier váltás marad, hogy jó esélyed legyen az öcsire. -
aizen92
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Hó végéig jegelve a been there done that. a Desolation napok óta a leggyengébb a WvWn
nagyon durván nem megy nekünk. remélem május 1-én valami kevésbe brutál szerverrel sorolnak össze mert ez kemény h szinte az összes bázist elveszítjük és így ki se tudok mozdulni a várakból mert már ott tanyáznak mindenhol. -
aizen92
addikt
Caledon Forest volt az utolsó mappom mielőtt 100% megvan. és találtam egy vicces dolgot, amit ajánlok, próbáljatok ki ha arra jártok! Észak-keleten a Quatzel Bayben van egy Heartes kis fószer a víz alján és ott van egy vízi orgona! vagy 30 percig "zenéltem" vele
hatalmas nagy fun. ezekért a kis apró momentumokért imádom a GW világát! valaki más is megtalálta amúgy? 
-
aizen92
addikt
van karma armorsmith ( esetleg cultural ) ? rémlik h egyszer találtam valahol de azóta nem lelem semelyik nagyvárosban.
-
CactuS
Arcképgyáros
Alakul a PvP. Még egy HoH kéne és tuti lenne a buli.

-
aizen92
addikt
gyúrok a 100% map completionre és az lenne a kérdésem hogy 1-2 kezdőn kívül már csak a WvW mappok vannak. nagyon nehéz őket felfedezni? sok idő? válaszokat előre is köszi!
-
törölt tag
-
Raidon
őstag
Sracok meg szeretnem vasarolni a game-t digitalis formaban a hivatalos oldalon azonban vmiert nem lehet magyarorszagot kivalasztani valaki talalkozott mar ilyen problemaval?
-
aizen92
addikt
nem tudom mi van mostanában a 80as területeken de ennyi tirpákot rég láttam. Egyedül ölök egy champet. elmegy mellettem vagy 6 ember egyik se segít. odajön valaki elkezdi ölni velem. down ( nem segít healelni ) meghalok. kinyírja a champet és ELMEGY......... sétálhattam vissza kb 2 kilométert csomo mobon keresztül és ilyet ír? minek reseltelek volna fel? WTF? és ez nem az első ilyen eset 80as területeken. nem tudom mi a faszt képzelnek magukról. senki senkinek nem segít. katasztrófa. kb ha tehetnék "lepkznának" ahogy meglátnak egy veteran közben. én segítek mindig mindenkinek legyen szó arról h 2percig kell egy NPCt követnem hogy valaki aki keresi megtalálja velem stb.....
ti nem tapasztaltatok ilyeneket: vagy az utóbbi hónapban sikerült kifognom mindig a legnagyobb seggfejeket ( deson vagyok és hozzáteszem csak 80as területeken fordult elő ez velem ) -
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
aizen92
üzenetére
Azt mondták, hogy inkább fókuszálnak az ingyenes content patchekre, mint a kiegészítőre, így 2013-ban biztosan nem jön az első kieg. Hogy ez sikerült-e az már nézőpont kérdése. (Számomra már így is túl dinamikusan változik a dolog, nekem a GW1 féle statikus tartalom, vagy old-school Daoc jobban bejött)
-
aizen92
addikt
Nem fél éven belül de ez is valami.
amúgy pletyka szinten vannak dolgok de semmi hivatalosat nem találok neten magáról a kiegészítők témáról csak 2011es anyagokat amit nem tartok mérvadónak. nem sokat nyilatkoztak ebben a témában úgy érzem.
-
aizen92
addikt
kezdeti 15.000 forintos ár mellett azt mondom hogy egész jó ez a 10-12.
szerk.: majdnem leírtam egy hülyeséget, hogy egy új kiegészítőhöz ahogy GW1ben is majd kapni olcsóbban alapjátékot. aztán utána néztem direkt neten h alátámasszam valamivel a feltételezésemet és találtam egy 2 évvel ezelőtti interjút ahol azt írják h nem lesz kiegészítő a játékhoz?
Szerk.2. pár comment írja egy-két oldalon h adnak ki kieget.
szóval dafuq?
most valaki nem vágja pontosan, hogy hogyan is lesznek ezek a tartalombővítések? "mikrotranzakció formájában
" vagy kieget lehet venni.( mint GW1 ) vagy csak szimplán egy update ingyé' ? -
-kdM-
senior tag
Sziasztok!
Most hétvégén kipróbáltam a játékot és lenne pár kérdésem:1, várható a közeljövőben (fél éven belül), hogy 10e ft alá akciózzák vagy a jelenlegi 10-12e ft-os ár is kedvezőnek számít?
2,
összekapcsoltam a sima guild wars accountommal, de nem volt az inventorymban "Hall of Monuments Portal Stone"...ez trial karakternek nem jár vagy valami gebasz van?3, utánajárás nélkül sikerült szervert választanom, mennyire volt rossz választás a blacktide?
szerk: 2-esre találtam választ
-
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszönöm!!!

-
aizen92
addikt
valaki nem tudja mik ezek a "titulusok"? Név alatt szürkén jelenik meg. pl. Champion Slayer/illusionist, jumping puzzle izé és a többi..... hogyan lehet ezeket megszerezni és beállítani? ( talán egy teljes achievement kategória teljesítésével? )
-
HS 2142
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Minden kasztnak van távolsági fegyvere, úgyhogy ez ne tántorítson el egyiktől se.

-
sultansmith
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az is a ranger mellett szól, hogy több helyen azt mondják, hogy nagyon nagy szerepe van a gw2 ben a távolsági fegyvereknek, valószínűleg akkor teszek egy próbát vele.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Szia!
Nálam is, mint kezdő nagy dilemma volt. Én a rangert választottam a warriorral szemben, és nem bántam meg. A warrior, is nagyon jó, de lomha egy karakter (azóta a ranger mellet, csináltam egy warrit is). Én mondjuk az elementalist-ot is kipróbálnám a helyedben, szerintem egy nagyon jól játszható karakter lett.
-
aizen92
addikt
válasz
sultansmith
üzenetére
Warrior egyszerű és nagyszerű. nagy dps, ritkán hal. nem bonyolult. ideális kezdőknek szerintem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kezdésnek Guardian is nagyon jó.Nem sebez sokat, de kiváló a védelme.
-
HS 2142
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
A faj a kinézetre, illetve a történet elejének alakulására van lényegében hatással. Kezdőnek én rangert/warriort javasolnék.
-
sultansmith
senior tag
mit javasoltok annak, aki sosem játszott még mmo rpg-vel, milyen fajjal/kaszttal kezdjen?
-
$p@rr0w
őstag
Köszöönm az infokat, jól veszem ki hogy a szerverek között van átjárás?
-
HS 2142
őstag
válasz
Chabe89
üzenetére
Ez az állításod a február 26-tól március 26-ig tartó időszakra tekinthető helytállónak, egyébként a group eventeken is csak tősgyökeres guildekkel lehet találkozni. (Ekkor viszont az összes medium szerveren tapasztalható volt hasonló a rare özön miatt.) Azt elismerem, hogy ha valami kevésbé népszerű területen vagy, akkor tényleg nehezebb összefogni a random emberekkel, ám map chaten ha segítséget kérsz általában készségesek a játékosok. Dungeonok esetében nem jellemző, hogy a kapu előtt megállva spammelnék a party kereső üzeneteiket az emberek, ezt jellemzően guilden belül, összeszokott csapattal, mintsem pug-gal oldják meg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Chabe89
üzenetére
Whiteside Ridge-en játszok.A klán amiben benne vagyok kezdetek óta itt van.Az meg baromság h halott lenne.Késő délelőtt fele minden World eventen viszonylag sokan vannak.Délutántól meg elég rendesen beindul az élet.Nem tudom ki az a barom aki terjesztette/terjeszti a hírt h a Whiteside Ridge halott szerver.Tudod melyik szerveren van hullaszag?Pl a Vabbin...na ott tényleg nincs élet.A WR hozzá képest méhkas.
Piken medium besorolásban van, Whiteside Ridge szintén.Tehát nem értem miről beszélünk... -
Chabe89
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
WR totál halott volt akkor, mert nem volt guest. Most néha átmennek az emberek World Eventekre ha ott hamarabb kezdődik valami, mint pl. Pikenen, de így sem lehet már ott valami nagy élet. Desolation WvW orientált szerver tudtommal. Pikenen azért van élet. Még a legkisebb eventeknél is találkozok 2-3 emberrel mindig.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
$p@rr0w
üzenetére
A Whiteside Ridge-en is sok magyar van.A játék megjelenése előtt a Variance.hu blog kezdeményezésére a WR-en gyülekeztek a magyarok.A honlapjukon is kiemelten hirdette hogy a magyarok a Whiteside Ridge-en gyülekezzenek...aztán gondoltak egyet és átmentek a Piken Square szerverre, ezzel elkezdték bomlasztani a magyar közösséget.Talán nagyobb felelősséggel kellett volna ezt átgondolniuk.Na mindegy.A végeredmény: kb három részre szakadt a magyar közösség. Piken Square, Whiteside Ridge, Desolation.
-
$p@rr0w
őstag
Szedem le a hétvégi trialhoz a játékot, a "Piken Square" szerver jó választás lenne? Mi a különbség?
-
Chabe89
addikt
19-21ig ingyenes trial lesz állítólag, bár gondolom meghívásos alapon, mint a múltkor.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Vége lett az ingyenes szerverváltásnak. A célszerver populációjától függően kell azóta gemet fizetni a váltásért.
-
nesh_019
senior tag
-
törölt tag
Már 3 mail-t kaptam Anet-től valami más IP-s próbálkozásról. Lehet kellene egy authenticator

Vagy csak azért küldik, hogy logoljak már be a játékba néha
-
aizen92
addikt
aki gondolkozik h megvegye playIT-s akció van. elég szép áron!
és egy PH-s kolléga asszem beszerző körútra megy és "rendelést lehet leadni nála" annak aki pl. nem tud kimenni a hétvégén. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tudom, hogy kombó alatt csak simán sok skillt értesz, mert K_mester válasza erre irányult, ez esetben hozzátenném az engihez a warit is. 15ös minor trait leviszi 5 secre a váltást. Ha mondjuk axe/mace és gs kombót használsz, és berakod a gs cd csökkentő traitet, akkor minden visszaváltásnál ellőhetsz egy 100blades+whirlwind kombót aztán lehet váltani az axe vulneb-jére és erősebb auto-attack-jára.
Ha viszont a kombózás alatt a field+finishert értetted, akkor necroval is lehet, csak kicsit macerásabb, mint egy staff elével, de nem nehezebb, mint egy d/d elével. Staff auto-attack projectile, van rajta blast finisher is, ha nagyon kell utilityből is hozhatsz blastot, ráadásul 1 slot-ból duplát, stb.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Engivel lehet még mert a többi Class-nak nagy CD van a fegyver cseréken.
-
FehérHolló
veterán
A fő karimmal (ele) orrba-szájba lehetett kombózni az attunementeket cserélgetve.
Necroval is lehet ilyesmit? Valahogy nem nagyon érzek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) válaszokat! Majd valamit kiokoskodok. Pedig mar csak 2-3% kellene! :S

" vagy kieget lehet venni.( mint GW1 ) vagy csak szimplán egy update ingyé' ?