Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy bármilyen történetbeli jelentősége volna, annyi, hogy hamarabb tudsz a head slotra tenni valamit (ez minimális védelmi bónuszt jelent, később viszont úgyis találsz jobbat). Ha a skinje tetszik, elvileg féloldalasból később is tudsz csinálni olyat, aminek jobb statisztikái vannak. (lehet hogy a másikból is, ebben nem vagyok biztos) A backre tehető cuccot egy jó darabig, kb 30-as szintű personal storyig nem lehet kapni, de nem tudom, hogy lehet-e tenni bele upgradet, mert én anno nem ezt választottam.
Ha lehet akkor ez utóbbi éri meg talán a legjobban, de a különbség így sem annyira jelentős. -
Lmh
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
Csak optikai tuning

-
törölt tag
válasz
férfiállat
üzenetére
[link] a story-ban lesz szerepe.
-
férfiállat
tag
az mit számít hogy enginél az elején mit választok??
hátizsákosat olyat aminek rendes szemüvege van meg aminek ilyen féloldalas szemüvege?? dekoron kívül van valami különbség köztük?? -
aizen92
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
lenovo y570- i7 -nvidia 555m. shadowon kivül ( medium ) minden highon 1366-768. best texture meg high character res azzal van 50-60 fps de 60 fpsre limitálom.
sokszor játszok viszont úgy hogy TVre ( 1650x1080 ) kirakom a játékot akkor csak a shadert veszem le mediumra és egy 30 fps limitet nyomok néhol van fps drop de nagyon élvezhető és szép a játék.barátnőm laptopja ( samu. np300e5z vagy micsoda 130.ezres ) csak egy kétmagos gép 512 mb vidikártyával azon elfut miden nagyon szépen 30-40 fpsel.
-
KisTücsök
addikt
Van aki laptopon tolja? Érdekelne, hogy hogy milyen gépeken hogyan fut.
-
Viper26
nagyúr
Én szép csendben járom a területeket a norn necro-val, van is hová fejlődni (32-es szint), párszáz óra kell rá az biztos.

-
ProEvoFan
nagyúr
Kár h ennyire kihalt a topik.Gondolom klánon belül mindenki megbeszél mindent.
-
HS 2142
őstag
GMG 40%-os akció (33 euró így a játék).
-
HS 2142
őstag
April Fools móka:Super Adventure Box.
-
FehérHolló
veterán
+80% magic finddal össze-vissza potyognak a rare cuccok az alap lényekből is. o_O
Ennyit javítottak volna rajta? Pár hónapja semmire sem volt jó.
-
FehérHolló
veterán
Köszi a véleményeket!

aizen92: Szerintem nem véletlen, hogy csak a beépített böngészőből érhető el a TP.
-
aizen92
addikt
tudjátok mit hiányolok az arenanettől? igértek iOS és android hivatalos alkalmazást amiben például TP-ban lehet keresgetni venni eladni és egyéb csudijó dolgok.....
ebből gondolom nem lesz semmi amit én speciel nagyon sajnálok. vagy erről tud valaki valamit?
mert egyszer a honlapukon láttam " álláshirdetést" ios alkalmazás programozó állást. akkor ez is csak ilyen " megígértük, tudjuk h késik a dolog de már dolgozunk rajta " -
Viper26
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Távolra jó, ha jönnek közel, akkor meg scepter+dagger...legalábbis nálam.

-
nosferatue
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyelőre 34-es necro alt tulajként tudok nyilatkozni: scepter + dagger/staff: bleeding, bleeding, bleeding
. Trait: curses + blood magic. Amit szeretek használni: epidemic, plague. Kite, kite, kis kocogás, majd kivérzés. -
válasz
Sousuke90
üzenetére
Így van, igazából a patch óta a mesmerek inkább jobban érzik magukat (nekem anno a portal nerf sokkal jobban fájt). Az engik meg aztán főleg.
Rangerek is kaptak pár olyan bugfixet - petrezz, pet agony resist -, amire már régóta vártak. Jó lett ez a patch. Mondjuk a WvW culling / engibe beállítás nem adott annyi FPS pluszt, mint vártam, de hát ez legyen a legkisebb gond. 
FehérHolló: Necro? Staff az elsődleges. Nincs is annál kényelmesebb. utilitynek meg minionok + Golem, aztán sose fog elborulni.
-
FehérHolló
veterán
Necronak szintezésre (25-60 között) mit ajánlotok?
Én most ezzel tolom, hátha van jobb:
scepter+focus, +condition dmg és +precision, minionök, death + curse traitek -
Sousuke90
aktív tag
válasz
nosferatue
üzenetére
pve/pvp/wvw?
-
nosferatue
tag
Ha már szóba került a mesmer. Olvasgatom a fórumokat és érdekelne a helyi mesmerek véleménye is, milyen stattal rendelkező armort használtok? Az eddig olvasottak alapján sokan a full berserk felszerelésre esküsznek, mondván elég skill áll rendelkezésre ahhoz, hogy túléld, ha forró a talaj a talpad alatt. Jómagam a PVC set darabjait szedtem ki cofból, amit ezek szerint lehet rosszul tettem. Sőt a sword/focus + gs páros a "nyerő", ami szintén dicséretes, mert jelenleg gs + staff kombóval szoktam harcolni.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért mondtam, hogy ráfér, mert pveben elég sub-par volt az aoe sebzése. Pvp-ben pedig szintén vagy 1v1 burstre használták, vagy csak portál/illusion of life/time warp utility miatt.
A GS aa játékos képességeitől függő erősítése és a beígért shatter nerf pont azt érte volna el, hogy kicsit több aoeje és kevesebb 1v1 burstje legyen. -
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Synyster6661
üzenetére
Meg ne haragudj a kérdésért, de szerinted mi az a mesmer nerf, ami miatt érdemes a falat fejelni?
Ugyanis az egyetlen "nerf", hogy az F3 most már csak 50% eséllyel stunnol daze helyett (ha rátraiteltél).
Abba inkább már bele se megyek, hogy a kompetitív mesmerek (SotG-ban is elhangzott, mind a játékosok, mind az anet részéről) mind 20/20/0/0/30 buildet használnak, mivel az az egyetlen vállalható a jelenlegi számok mellett. A legtöbb embert tehát nem is érinti mert nem tett 30 pontot dominationbe.
Cserébe a GS auto-attack sebzését potenciálisan megtriplázták. Ami mind pvp-ben, mind pve-ben ráfért a mesmerre. Az igazi nerfet meg, amiről szó volt a State of the Game beszélgetésben, azt megúszta class, mert a shatter sebzést nem nerfelték a GS auto ellensúlyozása érdekében. Plusz bugfixeket kapott a class.
Én ezeket inkább pozitívumnak értékelném. De nyitott vagyok a véleményedre, ezért gondoltam inkább megkérdezlek. -
L_ajos
őstag
válasz
Synyster6661
üzenetére
Az Engi nagyon jó lett egyenlőre
- bizonyos buildek dobnak vagy + 10% dmg-et
Tyüha 
A Razing viszont bejövős

-
qad
senior tag
-
Synyster6661
tag
Nagyon kellett az új patch...újabb nerf a Mesmerre.

-
ProEvoFan
nagyúr
Medium szervereken tanyázó játékosok ingyen válthatnak szervert.
-
aizen92
addikt
Ahogy irtam ritkán szólal meg kb 1 percre és nem volt időm kilépni elindítani így rögtönöztem.

Amúgy ha van itt engi megnézné h neki is szar-e a bomb radiusos trait?
-
aizen92
addikt
(#5756) HS 2142: Pont elkaptam. kb óránként szólal meg úgyhogy elnézést a videó minőségéért, erről lenne szó

-
aizen92
addikt
válasz
üzenetére
de én bomb kitet irtam nem granadet. mert a granadenek van range. a bombkitnek meg radiusa. és a trait ezt írja idézem " Bombs and mines have a larger explosion RADIUS" és ugye csak a bomb kitnek van radiusa mert azzal pakolom le a kis kuglikat.
ja és se a bomb és se a grande radiusat nem növeli meg. megnéztem többször is.
(#5756) HS 2142 : ez után szokott menni
kicsit "pörgösebb" ennél. köszönöm azért 
-
HS 2142
őstag
-
aizen92
addikt
bocsa a dupláért csak még annyi, hogy az enginek explosives traitnél 10 után ugye beállítom a 3. opciót és az azt írja hogy a mine és a bomb radiust megnöveli. na már most a bomb kitet felveszem ugyanúgy 120-180-240 marad. ez mitől van? valami bug?
-
aizen92
addikt
Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami snowden driftsnél meg hoelbraknál megy néha? van egy hegedűszóló fuvola kíséretével. CDn egyszerűen nem találom. ( ennyire béna csak nem lehetek
) -
férfiállat
tag
nekem csak az nem tetszik hogy úgymond nem nagyon van end kontent benne de erre rá kell tudni mikor megvette az ember aláírom tényleg így is sürven vannak ünnepek eventek stb stb
meg a másik nagy gondom hogy nincs konkrét társaságom akivel toljam de ez már egyéni szoc problem. -
ProEvoFan
nagyúr
Március 26.-án jön az új patch.
A hozzászólásokból leszűrtem ezt-azt (...), az a tudatlan, buta sírás ami ott megy, te jó ég...
Az egyértelműen feltűnt, hogy sokan nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy a GW2 egy havidíjmentes mmorpg, ahol nem a havi tartalomra összpontosítanak, hanem az évente(?) megjelenő kiegészítőre.A kiegészítőbe tesznek bele minden újdonságot. -
FehérHolló
veterán
válasz
Synyster6661
üzenetére
dupla daggernél folyamatosan cserélgetni kell az attunementeket, nem erőltetném az elején

solo pve-hez magasabb szintű helyeken viszont valóban hatásosabb, mint a staff.
-
Synyster6661
tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Staff, vagy double dagger
-
FehérHolló
veterán
válasz
férfiállat
üzenetére
staff
-
férfiállat
tag
szerintetek ha elementalist vagyok milyen fegyverekkel érdemes fejlődni??
-
-
HS 2142
őstag
válasz
Synyster6661
üzenetére
A ritkább alapanyagra az esély 50% a Black Lionnel és a fele, azaz 25% a Masterrel. Én ez utóbbival ráadásul még csak 2 ectot kaptam legfeljebb, a BL salvage kit esetében a 3 darab sem ritka.
-
HS 2142
őstag
válasz
Synyster6661
üzenetére
Black Lion salvage kitet csak nagy ritkán kap az ember, gemért pedig drága.
-
Synyster6661
tag
Vélemény erről?
-
HS 2142
őstag
-
HS 2142
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ugyanazért nem, de másikért megkapod. Tehát ha Shatterert megölöd WR-en, akkor még egyszer nem kapsz azzal a karakterrel másik szerveren sem ládát, de ha megnézed, hogy máshol mikor lesz Maw és leölöd a sámánt, akkor megkapod a ládát. (Már persze ha nem dob overflowba.)
-
ProEvoFan
nagyúr
Napi adag World Eventeket megcsinálom a home szerveren, de még aznap átmegyek egy másik szerverre, akkor azon a szerveren is megkapom a napi World Event utáni ládákat?
-
Lmh
őstag
Van olyan magyar, aki Whiteside Ridge-en játszik? Kéne egy kis help!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
férfiállat
üzenetére
"desolationon vagyok a wr-re jöttek olyan visszhangok hogy a magyarok kicsit legányolták, most erről nem szeretnék vitát indítani"

-
férfiállat
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
hát én istenigazából a kezdetek óta tolom csak most volt egy kis pihenőm, ezért kérdeztem hogy mint alakult a helyzet am én is a desolationon vagyok a wr-re jöttek olyan visszhangok hogy a magyarok kicsit legányolták, most erről nem szeretnék vitát indítani akinek van kedve vegyen fel a játékban ferfiallat.6382 további jó játékot
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
férfiállat
üzenetére
18 napja játszok a játékkal.Ismeretlenül járva a GW2 világát ~105 óra alatt húztam fel a karimat 78. szintre.A maradék kettő szint meglesz 1-2 óra alatt.
A Westside Ridge szerveren vagyok, nemrég léptem be egy jó klánba, így már a dungeonokat is ki tudtam próbálni, ami igen jó, igazi csapatmunkát igényel.Csapatban, akár egy emberrel is élvezetesebb, könnyebb a játék.
Ami nekem hiányzik a játékból, hogy kevés emberrel találkozok kint a terepen.De ez elvileg a Westside Ridge szerver miatt van, mert állítólag kevesen vannak rajta.Amúgy nem is értem mire jó ez a sok szerver - gondolom a WW miatt van ez -, nagyon szétdarabolja a közösséget. -
Crowent
tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Nagyon nagyon sokan játszanak a játékkal, Piken szerveren vannak sokan, Desolation-on, illetve Westside Ridge szerveren játszunk még.
-
férfiállat
tag
Játszik még valaki a game-el van benne olyan dolog ami elfoglal?? ha igen akkor hol játszotok ?? még én is játszanék vele csak az a bajom hogy nincs egy szilárd társaság akivel toljam anélkül meg ugyebár kedv sincs
-
törölt tag
-
Működik persze, bár sok emberre ne számíts benne.
A mai DLCk korában ez inkább már olcsónak számít.
Talán az MMOk maradnak meg egyedül, ahova nem tör be a DLC láz.WvW update első komolyabb cikke. Kicsit félek attól, hogy hasonló lesz, mint régebben az Aionban. Nem túl élvezetes Nameplates-eket ütögetni, márpedig az lesz, mert úgy tűnik az x6-1055t-m kevés lesz neki.
-
degu
senior tag
Jó lenne az iszonyu beruházás előtt
feleleveniteni az *előzményeket*
Vajjon műkszik-e még a GW1 szeró? /kicsit feltunningolnám magam...
-
kovsol
titán
válasz
Synyster6661
üzenetére
Én inkább bemegyek 8 órát melózni a melóhelyre és így gyorsabban megvan a játék ára
Diablóban sokkal hosszabb ideig kell kattintgatni, meg nagy mák is kell. Nekem mondjuk diablo míg kijátszottam visszahozta az árát, de azóta nagyon telített az AH. -
Synyster6661
tag
Viszont ha elég jó vagy, Diablo 3-ból tudsz hasznot húzni
Egy ismerősöm diablo 3-ból szerzett pénzén vette meg a GW2-t. -
LLKobe
veterán
Üdv! Valaki pár szóban le tudná írni milyen játék ez? Diablo 3-ra mennyiben hasonlít? Loot ilyesmi van?
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Crypto Trade
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kösz.
Ha lehet akkor ez utóbbi éri meg talán a legjobban, de a különbség így sem annyira jelentős.

. Trait: curses + blood magic. Amit szeretek használni: epidemic, plague. Kite, kite, kis kocogás, majd kivérzés.

A legerősebb PvP class (prof)