- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Hát nem tudom hányan szinten vagy, de nekem pl. 30-as szinttől eléggé tetszik a sztori human-ként. Még ha nem is a világot kell megváltanom, tetszett, hogy három hely közül választhattam, hogy melyikbe lépek be. Aztán a területes küldetések is jók voltak ott, ahol charr-human szövetség elleneseket kellett lebeszélni/megölni, stb. Ugyanakkor az is eléggé érdekel, hogy össze fog-e jönni a szövetség, meg mi lesz Logan-nel, stb. Lehet mást ilyen sztori nem hat meg, mert nem túl világrengető, de szerintem tök érdekesek.
Költözős témára pedig: én 47 szint alatt összesen egyszer voltam olyan group eventen, ahol nem volt rajtam kívül más. Máskor mindig jött több ember. Lehet, hogy WR-en lassabban fejlődnek az emberek és pont az én tempómat tartják, ezért jól jártam, ti meg túl gyorsan fejlődtetek és azért nem volt group eventen senki. Amúgy guild szempontból tényleg mindegy, hogy ki melyik szerveren van.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest