- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Igen, kb. mindenkivel megesik szerintem. Én is írtam már párszor. 30 körüli szintnél viszont több terület is lesz, szóval ott meg te leszel magasabb egy ideig, mint a küldetések.(legalább is nekem így van humanként.) Sőt én még a sima 25-35 részben is magasabb voltam, mivel norn-ok egyik oldalról, humanok másik oldalról érkeznek a területre, szóval ott közép fele erősödik, utána csökken megint. Vannak ilyenek. Ajánlom, hogy nézz át másik hasonló szintezésű területre, ott is fajodnak megfelelő küldetések lesznek először. Én pl. azért féltem átmenni eddig, mert azt hittem tök éles váltás lesz és rögtön humanként sylvari questeket fogok csinálni, de egyszer próba szinten átmentem és tökre meglepődtem, hogy még ott is humanok osztogatták a küldiket.
Szóval minden területnél van átmenet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval minden területnél van átmenet.